آره . من از فایرفاکس استفاده میکنم نمیدونم چرا چندتا از تبهاش رو نمیاره:13:. الان با ie تست کردم درست بود.:27:نقل قول:
Printable View
آره . من از فایرفاکس استفاده میکنم نمیدونم چرا چندتا از تبهاش رو نمیاره:13:. الان با ie تست کردم درست بود.:27:نقل قول:
با سلام دوباره ...
یکی از آشناهام بهم گفت که از شاتل تو مرکز مخابرات قدس (امیرآباد) adsl 128 سه ماهه گرفته و الان داره با 6 کیلوبایت دانلود میکنه !!!! آیا همچین چیزی ممکنه ؟؟؟ یعنی مرکز مخابرات داغون اینقدر نقش مخربی داره ؟؟؟
من که خودم با دایل آپ سرعت دانلودم 4.5 تا 5 کیلوبایت هست ممکنه که با adsl هم اینقدر بشه ؟؟؟
گند بزنن به این مرکز قدس ... :41:
بستگی داره چی رو داره دانلود میکنه و از کدوم سرورنقل قول:
در سایت sppedtest.net از سرور لندن یک تس بگیرید ببینید سرعت چنده
دوست عزیز ، سرعت adsl به خیلی چیزها بستگی داره که یکی از مهمترینش مرکز مخابراتی هست. البته نمیدونم سرعت پایین این دوستتون بخاطر مرکز مخابراتش هست یا مشکلات دیگه.
اكثر جاها نامحدود هستن. اگر هم محدود دارن خوب خودت گفتي با چه سرعت هايي ديگه... نميان كه مثلاً با سرعت چند مگابيت محدوديت 2 گيگ بذارن!!! اونا محدود هاشون ترافيكش از مقداري كه با نامحدود هاي ايران ميشه دانلود كرد بيشتره!!! شبانه هم براشون 5 ديقه نامحدود بذارن ميتونن به اندازه يه ماه 128 نامحدود اينجا دانلود كنن. :31: :41:نقل قول:
یکی از دوستای من گرفته. میگفت حدود 14-15 هستش. 6 کیلو غیرقابل باوره. مگر به دلایل غیر شاتلی.نقل قول:
مثل نویز زیاد، اختلال سراسری، ایرادات نرم افزاری، کابل داغون شده فجیره :46: و ...
نه گاها امکان پذیرهنقل قول:
چند ماه پیش دو روز سرعت من اینطور شده بود
حتی بدتر از دایال
یادتون نمیاد چقدر عصبانی بودم ؟
این امکان وجود داره البته عمومیت نداره حتی تو منطقه مخابراتی دلیلش هم اینه که دیفالت سرعت 64 هست.نقل قول:
باید به آشنات بگی بره تو روتر و نیگاه کنه ببینه مودم با چه سرعتی کانکت شده Downstream چنده! اگه 64 باشه باید به پشتیبانی تماس بگیره تا درستش کنن.
جفتک بزنم اشکال نداره:31:نقل قول:
قبلا انجام شده ...نشانه هاش خراب بودن فونت است حالا کدوم فونت نمی دونم
یه سوال
برای گرفتن اشتراک کپی شناسنامه صاحب قبض و قبض تلفن کافیه
سند یا اجاره نامه که نمیخواد؟