نقل قول:
الآن بزرگترين مشكل اينه كه تند تند هنگ ميكنه و بعضي وقتا دوربينش باز نميشه و بايد روشن خاموش بشه يه بار.
انصافا بعد از آپدیت دیگه مشکل هنگ نداشتم ، فقط یه بار دوربینش کار نکرد و مجبور شدم خاموش روشن کنم
یه بار هم اصلا خاموش نمیشد مجبور شدم باطری رو در بیارم
نقل قول:
ببينم گوشي شما هم موقع روشن شدن لود طولاني داره؟ واسه من تا لودش پر بشه ندبكاب 1 دقيقه طول ميكشه.
بله دقیقا این مشکل رو دارم ولی مگه چند بار گوشی رو روشن خاموش میکنی ؟مگه از قابلیت flight استفاده نمیکنی ؟
من شاید ماهی یک بار هم گوشی رو خاموش نکنم ، موقع خواب شب میزارم روی flight و صبح خودش بیدارم میکنه و power on میکنم
شما هم این کار رو بکن مطمئن باش شارژ باطری فقط در حد 5 درصد کم میشه
نقل قول:
براي مشكل وقفه افتادن فيلم برداري در موقع سيو بر روي رم هيچ كاري نميشه كرد؟
عکس های منم بعضی موقع ها تیکه تیکه یا ناقص سیو میشه ، احتمالا مشکل از رم های بی کیفیت هستش
فکر میکنم با رم ها اورجینال مشکل حل بشه
نقل قول:
وقتي گوش رو به كامپيوتر وصل مي كنم فقط درايو رم رو ميشناسه. چط.ري ميتونم بهحافظه ي خود گوشي هم دسترسي پيدا كنم؟ pc suit هم گير ميده كه MSXML 6.0 ميخاد. اونم كه دانلود كردم نصب نميشه و بازي در مياره.
از برنامه my phone explorer استفاده کردی ؟
نقل قول:
اگه شركت يه فريم وير جديد بده بيرو فكر ميكنم اين مشكلات توش حل شده باشه. يه فريم وير+فلش كردن گوشي=حله!!!
مثل من اگه adsl داری از سایتش آخرین آپدیت رو بگیر و با کابل usb روی گوشی نصب کن بیشتر این مشکلات حل میشه