ممنوننقل قول:
بله اون دنده کیلومتر شماره ولی فکر کنم مشکل من برقی باشه دنبال فیش خروجی از گیرباکس می گردم (پرشیا 87)
Printable View
ممنوننقل قول:
بله اون دنده کیلومتر شماره ولی فکر کنم مشکل من برقی باشه دنبال فیش خروجی از گیرباکس می گردم (پرشیا 87)
سنسور كيلومتر پژو و سمند ،روي گيربكس سوار شده و تقريبا پشت موتور و جايي كه دسترسي و ديد آساني نداره.كل باطري و جا باطري و لوله مكش هواي ----- موتور رو بايد باز كنين تا بتونين راحتتر كار كنين.كثيف شدن كانكتها و اتصالات اون ميتونه مشكلات زيادي بوجود بياره.با كنتاكت شور تمام اون اتصالات رو تميز كنين و كل سيمكشي اون بخش رو از نظر بريدگي و شل شدن و خراش معاينه كنين
ممنون پس حتما بارون و آب گرفتگی کار خودشو کرده از روی گود هم میشه چک کرد ... متاسفانه فردا باید برم برا تعویض دیسکو صفجه نمی دونم چه جنسیه که اینقدر زود این بلا رو آورد ولی فکر کنم با توجه به دور موتور بالا و مصرف و قدرت کم بهتره عوض کنم تا جایی دیگه رو خراب نکنه اینطور نیست؟نقل قول:
نقل قول:
لطفا عکس محل قرار گرفتن دقیق این قطعه رو بزارید
سنسور كيلومتر اگر واقعا خراب باشه كه بايد عوض بشه، تشخيص اين مسئله هم مثل هميشه به عهده يك تنظيم موتور وارد هست.البته اگر خودتون هم فكر ميكنين خراب شده، عوض كنين اما دياك بهتر از هر چيز ديگه اي جواب ميده.متاسفانه من تا بحال مدولاتور فن بخاري/كولر پژو عوض نكردم، اما فكر كنم محلش در جايي پشت صفحه كنترل دكمه هاي بخاري و كولر باشه. اگر وارد نيستين بهتره به برقكار خودرو كه وارد به اين كار باشه مراجعه كنين.
کمرم شکست...
گیرباکس کاسه نمد قیفی خراب بود واسکازین می ریخت توی دیسک و صفحه دیسکش هم خیلی خوب نبود عوض شد همراه با سنسور کیلومتر و دسته موتور پایین 330000 خرج شد
و در این میان قطعات جلوبندی تا حدودی سیبک ها عوض شد + 106000
تا ببینم سنسور اکسیژن راحتم میذاره یا اونم 200 می خواد فعلا
راستی واسکازین 85-90 بهران ریختم چون به بهران عادت دارم ولی یکی می گفت145 بریزم؟
مارکش سینا SKG هست که جدیدا توی دبه سبز رنگه مایع درونش هم زلال و کمرنگ تره از بقیه مشورت کردم می گفتند چربیتش از بقیه بهتره برای ماشینتون هم توی آب و هوای فعلی 1 لیتر ضد یخ رو همراه با آب بریزید و از هواگیری مطمئن شید(ضد یخ رو در آخرین مرحله بریزید که هدر نره)نقل قول:
ســلام..
نقل قول:
لطفا عکس محل قرار گرفتن دقیق این قطعه رو بزارید
توی نت عکس به درد بخوری پیدا نکردم...نقل قول:
متاسفانه من تا بحال مدولاتور فن بخاري/كولر پژو عوض نكردم، اما فكر كنم محلش در جايي پشت صفحه كنترل دكمه هاي بخاري و كولر باشه. اگر وارد نيستين بهتره به برقكار خودرو كه وارد به اين كار باشه مراجعه كنين.
اینجا رو ببین فن زیر داشبرد سمت شاگرد هست...برای 405 و پرشیا اینجاست....
توی این عکس مشخصه....
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
4 روز پیش مدولاتور رو 18 تومن خریدم...نمدی زیر داشتبر رو باز کنی فن رو میبینی....
این عکس هم ببین...شماره 7 مدولاتور هست..که روی فن پیچ میشه.........
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
تصوير جالبي بود، پس احتمالا خود شما هم بتونين راحت پيدا و عوض بكنين، البته اگر مشكل از همين باشه.بنظر ميرسه الان اون مدولاتور رو بشه پشت اون كليد چرخان( كه بنظر يك ترموستات دستي ميرسه) پيدا كنين.فقط قبلش كابل منفي رو قطع كنين تا احتمالا اتصالي برق بوجود نياد.اگر انجام داديد،حتما از مراحل انجام كار عكس بگيريد و نتيجه رو هم بنويسيد تا يك آموزش كامل داده باشيد، اينجوري از هزينه هاي برقكار و احتمالا خرابكاريهاي اونها هم نجات پيدا ميكنين!!
ممنوننقل قول:
بعد از اینکه با آب رادیاتور هواگیری کردم، هنگام ریختن ضد یخ سیستم هوا نمیگیره؟