بله... در C:/sys/bin قرار دادم...مشکل چیه؟؟؟
بله... در C:/sys/bin قرار دادم...مشکل چیه؟؟؟
خب اين قضيه خيلي جالبه...شما installserver مخصوص مخصوص مخصوص گوشي خود رو دانلود كرديد.گوشيو هك كرديد. جاگذاري كرديد..و كلاينت نصب نميشه...نقل قول:
تاريخ گوشيتون درسته؟ install root ce رو در برنامه سكمن زديد؟
یونس جون دیگه وقتی گوشی رو هک کنی فکر نکنم دیگه لازم باشه تاریخ رو برای نصب کلاینت تنظیم کنی؟نقل قول:
(میبینی داش یونس از وقتی 1345 اومده مشکلات دو برابر شده.همه فایل هارو جابه جا دان میکنن):41:
بله همه این کارا رو کردم بازم نشد.... [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]نقل قول:
دیگه باید بگم که غیر ممکنه!:18:یا شما یه جا داری اشتباه میکنی یا تاپیک آموزش مشکل داره!(که روزی چندین نفر به راحتی دارن از این تاپیک استفاده میکنن و همین چند روز پیش هم ادیت شد)نقل قول:
به این نکات توجه کن شاید جواب داد:
1-گوشی و مموری رو طبق آموزش حتمآ فرمت کن.
2-فایل install server رو بادقت مطابق مدل گوشیت دان کن(این مربوط به گوشیه شماست
[HTML]http://legend.parsaspace.com/InstallServer%20for%20Pre-FP1.zip[/HTML]
من فکر کنم تویه همین قسمت مشکل داری)
3-به مواقعی که باید گوشی رو ریست کنی(طبق آموزش)حتمآ دقت کن.
اگر بازهم جواب نداد به نظر من گوشیت رو با ورژن قدیمی secman وبا روش App trk هک کن.
امیدوارم مشکلت حل بشه.
موفق باشی:11:
نقل قول:
من از وقتی مرورگر skyfire رو نصب کردم انگیج قاتی کرد . هر بازی رو که میارم ارور میده game not found on memory . و وقتی ok رو میزنم بازی پاک میشه . تا حالا 5-6 بار هم مستر ریست کردم اما فایده ای نداشت .
لطفا هر چه سریعتر کمکم کنید . بد جور انگیج خونم اومد پایین ، الآن 2-3 روز میشه انگیج بازی نکردم تمام تنم درد می کنه .
خب من الآن باید چی کار کنم تا نصب بشه؟نقل قول:
قاعدتا" نبايد ربطي داشته باشه...ولي شما احتمالا" زماني كه انگيج باز بوده به pc وصل كردي... [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
آقا می خواستم ببینم دسته بازی وجود داره که با بلوتوس آن را به موبایل وصل کرد تا وقتی گوشی رو به تلویزیون وصل می کنم بجای گوشی با دسته بازی کنم یعنی گوشی بشه مثل پلی استیشن آخه این طوری که پدر گوشی در میاد
اولآ که دوست عزیز جای سئوالت اینجا نبود:13:نقل قول:
دومآ تا الان که من همچین چیزی نه دیدم و نه شنیدم!
سومآ برای راهنمای بیشتر برو به تاپیک زیر و سئوال کن
[HTML]http://forum.p30world.com/forumdisplay.php?s=&daysprune=-1&f=212[/HTML]
موفق باشی:11:
دوست عزیز سئوال من برای انگیج بود که اینجا مربوط به مشکلات انگیجه دیگه
این سئوال شما:نقل قول:
نام این تاپیک:مشکلات و مباحث مربوط به بازی های N-Gage II فقط در این تاپیکنقل قول:
حالا به نظر خودت جای این سئوال اینجا بود؟:13: