بعضی وقتا آی دی ام ارسال اطلاعات میکنه ولی دریافت نمیکنه که با یه ریست درست میشه!
کسی میدونه مشکلش چیه؟
ممنون
بعضی وقتا آی دی ام ارسال اطلاعات میکنه ولی دریافت نمیکنه که با یه ریست درست میشه!
کسی میدونه مشکلش چیه؟
ممنون
نقل قول:
شما از کجا متوجه شدید که IDM ارسال اطلاعات میکنه
از نرم افزار های محاسبه میزان مصرفی پهنای باند و سند و رسیو استفاده میکنید ؟
IDM ارسال اطلاعات نداره اون چیزی که باعث بروز این موارد میشه ویروس و تروجان هایی هست که روی سیستم شما قرار داره
من هرچقد این هم پیج رو ب گوگل یا هر سایت دیگه تغییر میدم....نمیشه ! همه چی اوکی میشه اما بعد از چن مین یه اخطار میده میگه باید همون saerchque باشه (your homepage blocked):41:نقل قول:
خوب send get ینی ارسال اطلاعات دیگه!نقل قول:
بعد ویندوزم که عوض کردم الان بازم این مشکلو دارم!
send get که میشه همینجور گیر میکنه و به receve data نمیرسه
شما مشکلت چیز دیگس ، داخل انجمن اورژانس سیستمهای آلوده مطرح کن یک تاپیک بزن یا اگه مشکلت شبیه این آقاس تاپیک پایین مشکلت رو بگو تا باهم درستش کنیم:نقل قول:
Take Care:40:کد:http://forum.p30world.com/showthread.php?t=535895
درسته ولی منظور از این سند اون سند نیستنقل قول:
این سند برمیگرده به Request ای که برای دریافت فایل به سرور زده میشه ولی جاب دریافت نمیشه
علتش هم موارد زیادیه که چهارتا از مهمترین هاش ایناست:
1- سرورو مشکل داره
2-مشکلات فی / لتر وحجود داره روی اون سرور
3-اینترنت و شبکه مشکل داره
4-تعداد کانکشن های شما در IDM به مقداری زیاد تنظیم شده که با اون تعداد کانکشن قادر به دریافت اطلاعات بصورت صحیح نیست
ممنون بابت جوابت
بعد یه سوال دیگه
میشه یه کاری کرد که موقعی که کامپیوتر بیکار میشه خودش اتوماتیک شروع به دانلود کنه؟
نقل قول:
منظورتون اینه زمانی که کسی از اینترنت استفاده نمیکنه؟
اگر منظورتون اینه نمیشه این کار رو انجام داد چون قابلیت تشخیص اینکه از اینترنت الان داره استفاده میشه یا نه رو نداره ولی میشه صف ایجاد کرد که سر ساعت زمان مشخص دانلود رو شروع و به اتمام برسونه
سلام به دوستان.
من میخوام توی ساعات رابگان دانلود برنامه IDM رو طوری محدود کنم که وقتی مثلا ۱ گیگ دانلود کرد دیگه فایلی رو دانلود نکنه و بعد هایبر بشه.
اینو هم میدونم که توی تنظیمات و تب Connection میتونم محدودیت حجم دانلود رو اعمال کنم.
نحوه ساخت صف و اینکه از یه ساعتی شروع به دان کنه و توی یه ساعت خاصی هم دان رو تموم کنه یا اگه فایلهای صف تموم شد سیستم رو هایبر کنه رو هم میدونم.
حالا من میخوام بین ساعات ۱تا ۸ نرم افزار برام ۱ گیگ دانلود کنه.اگه ۱ گیگ رو دانلود کرد سیستم هایبر بشه اگه یه موقع هم سرعت دان پایین بود و ۱گیگ رو نتونست دان کنه سر ساعتی که میخوام، سیستم بره به حالت هایبر.
ممنون میشم راهنماییم کنین.:11:
درود.نقل قول:
من آی دی ام رو به روشی که بالا گفته شد، رجیستر کردم. حالا یه سوال برام پیش اومده؛ مشکلی که با کرک ها داشتم این بود که وقتی یه بیلد جدید میومد و اونو آپدیت میکردم؛ مشکل پیش میومد و میفهمید فیک هست. الان که اینطوری رجیستر کردم، میتونم اگر آپدیت جدیدی واسه ای دی ام اومد؛ اون رو آپدیت کنم ؟؟؟؟؟؟ یا اینکه کلا همون کرک کردن رو پیشنهاد میکنید ؟؟؟؟؟؟؟؟
سپاس دوستان گرامی.