سلام بر اساتید
من یک هارد GB 160 Maxtor داشتم این هارد را حدود 3 سال داشتم باهاش کار میکردم ولی کم کم برام درده سر ساز شد یه موقع هایی یک صداهای خاصی از درونش میومد وقتی هم که اون صدا را میداد سیستم به کلی هنگ میکرد و وقتی هم رستارت میکردی مینوشت که هارد نمیتونه سیستم عامل را لود کنه.
من پس از دیذن این ماجرها تصمیم گرفتم یک هارد دیگه بخرم این بار رفتم یک هارد 500 GB با مارک Seagate خریدم. این هارد را حدود 5 ماه پیش خریدم خیلی خوب بود و خوب کار میداد ولی الان رفته رفته دوباره این هارد جدید داره راه اون هارد قبلی را میره. هر از گاهی یک صدای خاصی ازش در میاد بعد سیستم به کلی هنگ میکنه و تا هارد را خنک نکنی و جای سیم SATA را تغییر ندی ویندوز به هیچ وجه بالا نمیاد.
اون اوایل که رویش ویندوز نصب کردم اونجا که میاد مینویسه Microsoft Windows XP Profesional بعد یک خط هایی در زیر رد میشوند اون اوایل ب3 تا از این خط ها که میرفت ویندوز سریع لود میشد و خیلی راحت بود ولی حالا باید 23 تا از این خط ها رد بشه تا ویندوز لود بشه. و آخرشم بازم دیر ویندوز لود میشه و کلی وقته من را میگیره.
خواستم بدونم واقعا مشکل چیه؟ باید چه کاری انجام بدهم؟ من واقعا دیگه مغزم کار نمیکنه؟
- لطفا اگر میشه راهنماییم کنید.
باتشکر