بله رفتم تو سایت [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
نوشته بود واحد فروش 021 88338833 تماس گرفتم قسمت فروش یه لیستی باسم email کردن کلا با اونیکه رو سایته فرق داره حالا الان گیج شدم این همین فن اوا هست یا نه
Printable View
بله رفتم تو سایت [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
نوشته بود واحد فروش 021 88338833 تماس گرفتم قسمت فروش یه لیستی باسم email کردن کلا با اونیکه رو سایته فرق داره حالا الان گیج شدم این همین فن اوا هست یا نه
شماره فن اوا فكر كنم تغيير كرده بود به يه شماره 5 رقمي كه الان يادم نيست. اين شماره كه نوشتيد يادمه چند وقت پيش ديگه كار نميكرد. شايد دوباره راه انداخته باشنش.نقل قول:
من قبلا از يه شركتي گرفته بودم كه زيرمجموعه فن اوا بود ( به اسم كيميا نت) كه واقعا افتضاح بود سرويسشون. هر روز 5 6 ساعت قطعي داشت و كلي دردسر ديگه.
بله اون شماره 5 رقمی(82185) هم زنگ زدم یکی بود با این شماره از خودشونم پرسیدم همین فن اوا هستش دیگه منم گرفتم
اینم لیست قیمتهایی هست که برام فرستادند [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
شماره ای که من از فن آوا دارم اینه:
82195000
اين شماره ها هر دوش براي فن اوا هست منتها يه مدت اون اوليه كار نميكرد و به صورت گويا ميگفت به اين شماره 5 رقميه زنگ بزنيم.نقل قول:
سرويس هاي فن اوا هميني هست كه تو عكس نوشته شده. منم كه اون موقع مي خواستم 256 بگيرم گفتن 22500 هست ولي الان 24500 شارژ ميكنم. 1000 تومن ابونمان مخابرات و فكر كنم بقيش مالياته.
این قیمتها مال فن آوا تهران هست ؟نقل قول:
اخه من الان دارم میگیرم خیلی گرون تر میگیرم
6 گیگ 256 رو میگیرم 25 هزار تومن
15 گیگ 512 رو میگیرم 46700 تومن
قیمتها چه طوری هستند ؟
موافقم.نقل قول:
منم گرونتر میگیرم.
512 با 3 گیگ حجم رو بدون احتساب آبونمان و مالیات میگیرم 19900.
من تهران هستم ازشون هم پرسیدم تو سایت یه چیزای دیگه زده گفتش من نمدونم تو سایت چی زده لیست قیمت ما ایناست برخوردشونم خوب بود
گفت از این هفته هم قراره 3 روزه وصل کنن حالا خدا کنه خوب باشه مخصوصا شبانش
دوستان فن آوا ساعت 3 شب دیسکانکت می شه ؟ بعد سرعتش واقعی می شه یکی از بچه ها کرج داره به این صورت هست لطفا راهنمایی کنید
سلام.لطف میکنید از این ip برای من پینگ بگرید.
قبلا برای من با سرویس های فن آوا زیر 25 بود الان شده 70 :(
158.58.185.117