آقا یکی یه فارسی ساز برای a1200 به من معرفی کنه لطفا
Printable View
آقا یکی یه فارسی ساز برای a1200 به من معرفی کنه لطفا
نقل قول:
به لینک زیر که توی صفحه ی قبلی هم گذاشتم برین
لینک:
کد:www.void01.blogfa.com
AVRIL
دوست عزیزم من یکبار اینWonderMoto رو دانلود کردم ازmotorolafans.com خودشم :11:12mg بود ولی کار نکردمیشی از FW گوشیم باشه
مرسی از راهنمایتون:10::40:
AVRIL
تورو خدا بگین این overclock چیه!!!!!!!!!!؟
دوست من !نقل قول:
من هنوز با این برنامه کار نکردم اما اگه هنوز با نصب این برنامه مشکل دارین پست خصوصی بدین تا تستش کنم ...!
چه جوری بگم اما تا اونجایی که من می دونم باعث مشه تا کلاک ها و پردازش هایی که cpu انجام میده رو به حد اکثر می رسونه مثلن اگه یه برنامه ی جاوا رو نصب کنید که به سختی توی گوشی بالا میاد در این حالت بهتر اجرا خواهد شدنقل قول:
به طبع مصرف باتری در این حالت زیاد بوده و برای گوشی مضر است !
مرسی دوسته من .
عزیزم این برنامه به گرافیک گوشی کمکی میکونه؟
من wondermoto را دارم روی تمام فریمورهایی که تا حالا عوض کردم براحتی کار میده.شما با smart assistans نصب کن اگه نشد با mpkg این کارا بکن.نقل قول:
برنامه توپیه ولی باید باهاش ور بری ببینی چی داره.
یک سوال از کسایی که این گوشی رو دارن ایا دو سیم کارت همزمان رو ساپورت میکنه یا من اشتباه خوندم؟
دوست من !نقل قول:
راستش من توی setup گوشی line 1 و line 2 رو دیدم اما این گوشی فاقد کیت دو سیم کارته است !
اگه داشتن دو سیم کارت روی یه گوشی برات خیلی مهمه می تونی a1800 بخری ( که قیمتش به گفته ی یکی از دوستام توی رشت هست 750 هزار تومن ) و 2 سیم کارت رو پشتیبانی می کنه !
من با این فرم ور کار کردم خدایی اخر فرم ور a1200نقل قول:
رو کون ف یکون می کنه
دوربین نداری
مموری نداری
بلوتوث نداری
چرا؟
چون این فرم ور مال گوش هستش به نام
neo 197
که روی a1200 نصب میشه البته تو مرهاه اخر گیر می کنه و شما مجبور می شید گوشی رو از کامپیوتر جدا کنید