در ضمن رنگ قرمزش 10 تومن بالاتره برعکسهنقل قول:
Printable View
در ضمن رنگ قرمزش 10 تومن بالاتره برعکسهنقل قول:
من ميخوام تم هاي را كه قبلا" نصب كردم (وحالا unistall ش كردم ) را دو باره نصب كنم نمي شه لطفا" اگه راهي داره كمك كنيد.
نه نمیشه باید بری دوباره sis اون برنامه رو روی گوشیت اجرا کنینقل قول:
اينكه ميگم نصب نميشه sis همان تم قبلي را كه ميخوام نصب كنم نميشه
روش نصب تم قبلی رو بهت توی پیغام خصوصی گفتم برو بخون
عزیزان به نظرم بوی احتکار میاد که اینقدر قیمت این گوشی رفته بالا:13: :13: :13:
من میخوام گوشیمو بفروشم. نوکیا n73 نقره ای....آپدیت شده به میوزیک ادیشن آخرین ورژن 3.0705 ....
با یه رم دوگیگ و کلی برنامه و بازی که همه به خوبی کار میکنن ( پدرم در اومد این برنامه ها و بازی ها رو جمع کردم ) از هر جهت سالم و بی عیب و نقصه فقط من به پولش احتیاج دارم می خوام بفروشم. اگر کسی مشتری هست پیغام خصوصی بده قیمت هم با هم را میایم....
ممنون...نقل قول:
خيلي قيمتها رفته بالا :18:
بازم سلام
چطوري بايد گوشيمو فرمت كنم،(ازكجا)در ضمن تكليف برنامه هائي كه روي phone memory نصب شده چي ميشه؟
باسلام به دوستان من يه نرم افزار ميخوام تا در گوشي N73 من بتوانم اس ام اس ها وتماسهاي خوذم را قفل گذاري كنم تا هركسي نتواند وارد بخشهاي خصوصي شود اين نرم افزار براي بعضي از گوشيها مثل 7610 وجود دارد اما نميدانم آيا براي N73 هم نرم افزاري بدين شكل وجود دارد اگر هست لطف نمائيد ا نرا برايم بگذاريد يا لااقل اسمش را بگو ئيد خيلي ممنونم
Phone Guardianنقل قول:
ما منتظريم تا ظهور حضزت ان73 اينترنت اديشن تا بياد بخريمش.
راستي دوستان هندزفري اين ان73 اينترنت اديشن مثل ان73 موزيك هستش؟؟؟
قیمت n73 Internet Edition چنده؟
کی n73 Internet Edition وارد ایران میشه؟
اینم عکسش!
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
ایران نمیاد.
حالا فرض کنید اومد با این اینترنت ایران شماها فکر میکنید میتونید ازش استفاده کنید ؟؟؟؟؟؟
تنها خوبيش اينه كه هم پلیر میوزیک ادیشن رو داره و هم دکمه مولتی مدیا معمولی...
تنها خوبيش اينه كه هم پلیر میوزیک ادیشن رو داره و هم دکمه مولتی مدیا معمولی...
حيدر حيدري حيدر ما اينترنت اديشن مي خواهيم حيدر
يه خوبيشو بهت بگم زبون دشمنان اسلام هم بسته بشه دوست من :31:نقل قول:
با يه گوشي سه نوع گوشي مي خري
هم ان73 معمولي هستش
هم ان73 موزيك اديشن هستش
هم ان73 اينترنت اديشن هستش
تازه فريم ويرش هم جديد جديده مشكلاتش هم حل شده و گوشي بسيار اوكي اي مي باشد.
خلاف اينه بفرماييد؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
:5: :8: زیرو رو بخوننقل قول:
میفرمایم :نقل قول:
برو قشنگ متن من رو بخون بعد جواب بده من که نگفتم اینترنت ادیشن نیست من میگم حالا فرض کن اومد مگه میتونی از اینترنتش استفاده کنی؟؟؟؟ ثانیا میتونی بری یه N73 معمولی بگیری و به موزیک ادیشن ارتقا بدی.
نه عمو آپ ديت شده تو كارخونرو مي خرم ولي خودم آپ ديت نمي كنم چه بلاها كه از اين آپ ديت ها بسرم نيومده. نه تنها آپ ديت گوشي بلكه آپ ديت ساير دم و دستگاه
هر طور راحتی شما ...
عزیزان راهنمایی کنید بریم ساده بخریم و به موزیکال نبدیل کنیم یا بریم موزیکال بخریم آیا نمایندگیها به موزیکال تبدیل میکنن یا بعد از تبدیل برای فروش گوشی مشکلی پیش نمیاد
این دیگه بستگی به خودت داره اگه اختلاف قیمت بین معمولی و موزیک ادیشن بزات زیاد مهم نیست شک نکن که N73 Musicedition بگیری بهتره . ولی اینم بدون که با یه اپدیت ساده میتونی معمولی رو به موزیک ادیشن تبدیل کنی همین کاری که من کردم.الان معمولی 590 و موزیک بالای 670 680 تومنه.نقل قول:
من الان یه ماهه گوشیمو به موزیک ادیشن تبدیل کردم اولا مشکلی که پیش نیومده هیچی بلکه واقعا سرعتش نسبت به معمولی بهتر شده.
هم میتونی خودت از طریق اینترنت تبدیل کنی هم میتونی ببری نمایندگی ها ...... حالا دیگه تصمیم با خودت...
ببخشید ولی منم توصیه میکنم اگه بلد نیستید و تو این کارها مهارت و استعداد ندارید بی خیال شید و برید میوزیک ادیشن بگیرید. بعضی ها رو میشناسم اصلا تو این کارها نمیتونن موفق باشن. یعنی اگه تمام مراحل رو هم براشون توضیح بدی باز میبینی تو یه قسمتی تر میزنن.نقل قول:
تایید میشه ....نقل قول:
به نظر من که بهترین گوشیه مد هم که شده ولی موزیک ادیشن اصلش یه چیز دیگه است کسی خبر نداره
متاليكا جان سلامنقل قول:
آقا شرمنده من ACM رو نصب كردم ولي كركش نصب نمي شه و ERROR مي ده
لطف مي كني مشكلمو حل كني
خيلي به اين برنامه احتياج دارم
:41:
:10:
سلام
قیمت جدید معمولی اش رو اگه کسی می دونه بگه
ممنون
قیمت جدید N73 معمولی و N73 Music Edition چنده؟
معمولی 570 تومن موزیک ادیشن 680 تومن
n73 musics edition
شده 680 ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
چرا ؟؟؟؟
من قبل عید
570 گرفتم !!!!!
اینایی که نوشتی با چه نوع گارانتی هستش.
من هم تو بهمن n73 معمولی رو با گارانتیه متفرقه 454 تومن گرفتم
بله منم N73 معمولی خودمو قبل از عید گرفتم 470 تومن الان شده 570 580 تومن. قیمت N73 با قبل از عید خیلی تغییر کرده ...نقل قول:
ممنوننقل قول:
اگه میشه گارانتی اش رو هم بگو...
بدون گارانتی ...نقل قول:
وا ویلا چه خبره مگه چیه 570 به نظرم صبر کنیم قیمتش میاد پایین
--------------------------------------------
از قدیم گفتن گر صبر کنی زقوره حلوا سازی....
نقل قول:
اره میاد پایین ولی نه به قیمت قبل از عید ... ثانیا از قدیم هم گفتن گر صبر کنی زیر پات علف سبز میشه
به نظر تون کی میاد پا یین ؟؟؟:44: :44:نقل قول: