نه برای من که امروز خیلی هم خوب بود..
اتفاقا تونستم بعد از مدتی یکی دو سایت را یه نگاهی بهش بندازم!!!!
javad2625 جان مگه ام ام اس های من به دست شما نرسیده؟؟؟
نه برای من که امروز خیلی هم خوب بود..
اتفاقا تونستم بعد از مدتی یکی دو سایت را یه نگاهی بهش بندازم!!!!
javad2625 جان مگه ام ام اس های من به دست شما نرسیده؟؟؟
تازه چنتا ام ام اس فرستادم!!! مطمئنم که به دست چنتاشون حتما رسیده!!!!
چنتا هم گرفتم 2 تا هم از خود javad2625 بود...... (حالا چطور میگی که کار نمیکنه؟؟)
من هم از آقا مهدی ام ام اس گرفتم و هم بهش می فرستم.
خیلی هم خوب کار می کنه. مگه نه؟
دقیقا همینطوره!!!!نقل قول:
من هم از آقا مهدی ام ام اس گرفتم و هم بهش می فرستم.
خیلی هم خوب کار می کنه. مگه نه؟
اتفاقا این چند روزه خیلی هم بهتر شده!!! کیفیتش
و همونطور که گفتم من تازه امروز و دیروز بعد از مدتها تونستم یه چنتا سایت را بازکنم!!!(این نشون میده که ظاهرا مشکل پهنای باند هم رفع شده!!)
نقل قول:
اصلا اينطوري نيست !!
در حاليكه پنجشنبه و جمعه فوق العده بود
از شنبه تا الان اينترنت تقريبا قطع شده!!!
من در مركز و شرق تهران نتونستم connect بشم !!
حالا شما ميگين بهتر هم شده !!؟؟
چي بگم والا ولي من با بقيه بچه ها كه ميگن قطع شده موافقم.
راست
ميگه
منم
شمال
شرق
تهرانم
قطعه
مال من هم قطع شده!!!!!
کسی نیست جواب ما رو بده ؟نقل قول:
وقتی با ایران سل میخوام برای یه سایتی Sms بدم نمیتونم ولی برای موبایل میتونم
جریان چیه ؟
با تشکر
برای اینکه این شماره ها فقط برای موبایل های مخابرات هست مثل 300024 و ... و با ایرانسل نمی تونی به اینها sms بزنی ...نقل قول:
من هم خیلی راحت Mms میفرستم. ولی اینترنت کنده... اما قطع نیست..
اینتر نتی کسی کار می کنه؟
واسه من که باالکل قطع شده
آقا من در كرمانشاه هستم الان دوروز كه اينترنت قطع آيا براي شما هم قطع است.
bebinam shomaha ke darin az internet estefade mikonin, hamaton SMS az irancell daryaft kardin ya khodeton haminjori vasl mishin?
:blink:
آره. اینترنت من هم وضعش ناجوره. یا اینکه وصل نمیشه یا اگه وصل بشه، سریع قطع میشه.
چرا من هرچي ام ام اس مي فرستم نميفرسته
واسه منم قطه میره اینترنت ولی سایت باز نمی کنه با کامپیوتر
من تنظيمات gprs رو هيچ تغييري ندادم. اما از سه روز پيش تا حالا، gprs ندارم. گاهي اوقات يه MMS برام مي رسه. اما گاهي هم MMS كه ميرسه موقعي كه ميخوام بازش كنم Connection Failure ميده.
يعني مربوط به منطقه ميشه يا وقتي بقيه جاهاي تهرون وصله بايد مال من هم وصل باشه؟
خيلي ممنون
اینترنت من هم وصل نمی شه.بعد از دو سه بار که می خوام وصل بشم Error می ده که تنظیمات را چک بکنم.
اوایلش که تازه راه افتاده بود خوب بود اما چند روزی هست که خرابه.
قابل توجه مخالفان ایرانسل:
از خیر سر ایرانسل ارتباط سیار هم به خودش جمبید و قول فعال کردن Gprs رو بعد از عید داد
حالا هی بگین ایرانسل بده...
.
با اینکه سریال گوشی رو دادم به اپراطور هنوز gprs فعال نشده!! گوشی من K750 هست .ولی از اون مثلث آبی کنار آنتن خبری نیست ؟چکار کنم؟اگر میشه لطفا تنظیماتشو ارائه بدین
شما تنظیماتش رو از سایت ایرانسل ببین و گوشیتو تنظیم کن. ممکنه مثلث آبی بعد از تنظیمات ظاهر بشه یا هنگام اتصال ظاهر بشه.نقل قول:
یه نکته جالب:
یه ضدتبلیغ جدید:
برادرم که دانشجوی خرم آباد هستش، میگه اونجا شایع شده که ایرانسل، هر ماه فقط 8000 تومن هزینه آبونمان داره!!!!!!!!!!!!!!
والا من که شاخ درآوردم.
رو K750 مثلث یا G نمیاد. اگه قسمت بالای آنتن شما آبی رنگ شده یعنی GPRS فعالهنقل قول:
اینجوری که معلومه همه جا قطع شده توی شیرازم دو روزه قطع شده
دفاع صریح خسروی از ایرانسل
رييس سازمان تنظيم مقررات و ارتباطات راديويي وزارت ارتباطات،اعلام كرد ايرانسل گزارشي درباره چگونگي اجراي بند ۶ماده واحده مجلس پيرامون خريد ۵۱درصد تجهيزات از داخل ارايه كرده كه براساس آن دستگاههاي توليد داخل را خريداري كردهاست.
"محمود خسروي" گفت: وقتي در زمان كسب حق امتياز اپراتور دوم و بعد از آن توليد داخلي تجهيزات شبكه تلفن همراه وجود ندارد ، نميتوان به متولي اعلام كرد از ۵۱ درصد توليد داخل استفاده كند.
معاون وزير ارتباطات گفت: بنا بر اين ، ايرانسل خود انتقال فناوري را آغاز كرده است و از جمله در قراردادي كه با شركت " هواوی" چين داشته، آن را ملزم كرده كه خط توليد خود را بعد از مدتي به ايران بياورد.
به گفته وي، " با اينكه سال هاي سال است كه بيش از يك سوم شبكه تلفن همراه ايران از نوكيا تامين ميشود، تنها ايرانسل بوده كهمديرعاملاين شركت را به ايران آورده و اعلام كرده اگر ميخواهد درشبكه ايرانسل شركت كند بايد فناوري خود را به ايران انتقال دهد و در ايران توليد كند".
هفته گذشته از وزير صنايع و معادن نقل شد كه گفته است چون ايرانسل به اين بند از ماده واحده عمل نكرده، ممكن است قرارداد آن معلق شود.
خسروي گفت: در ايران همه جلوي كار را ميتوانند بگيرند ، اصل مطلب اين است كه بتوان زمينه انجام كاري را فراهم كرد.
وي افزود: وزارت صنايع ابتدا بايد خط توليد داخلي تجهيزات تلفن همراه راراه بيندازد و اين خط توليد گواهينامه تاييد بگيرد، آنگاه اگر كسي به تعهدش در قبال استفاده از تجهيزات داخلي عمل نكرد، قابل بازخواست است.
معاون وزير ارتباطات همچنين گفت: بهرغم اينكه اپراتور دوم تلفن همراه مانند كودك تازه متولد شدهاست و نياز بهمراقبت دارد، ولي وجودش خيرو بركت -هاي زيادي مثل رقابتي شدن فضاي كار، پايين آمدن تعرفهها و خدمات جديدتر و بهتر (مثل اينترنت از طريق تلفن) دارد و مشتريمداري وقتي مفهوم مييابد كه رقابتي باشد.
وي ادامه داد: پروژه اپراتور دوم بدون يك ريال هزينه كردن ايران، حدود يك ميليارد دلار سرمايه خارجي وارد كشور كرده و بين چندهزار نفر بصورت مستقيم،از نصبكنندگان تجهيزات گرفته تا توزيعكنندگان سيمكارت، كار ايجاد كرده واين گونه صحبتها مقداري روي سرمايهگذاران خارجي و مردم تاثير دارد.
رگولاتوری پیشنهاد اصلاح تعرفه های ایرانسل را رد کرد
پیشنهاد شرکت ایرانسل، به منظور اصلاح تعرفه مبنی بر اعطای اختیار به مشترکان و محاسبه تعرفه مکالمه ایرانسل به ایرانسل بر اساس هر دقیقه 49.9 تومان و ایرانسل به خارج از شبکه بر اساس هر دقیقه 76 تومان توسط سازمان تنظیم مقررات رد و برگرداننده شد.
مهندس محمود خسروی، رئیس سازمان تنظیم مقررات و ارتباطات رادیویی، در گفتوگو با سیتنا، اظهار داشت: ایرانسل، ابتدا باید تعرفه مکالمات مشترکان را بر حسب ثانیه محاسبه کرده و سپس پیشنهاد افزایش آن را ارائه دهد.
خسروی، گفت: ایرانسل میتواند پیشنهاد افزایش تعرفه را در قالب قانون و پروانه مربوطه (که مجاز به افزایش تعرفه و محاسبه آن، 20 درصد بالای تعرفه موثر اپراتور اول است) را به سازمان تنظیم مقررات ارائه دهد.
رییس سازمان تنظیم مقررات، تصریح کرد: تبلیغ تعرفه 49.9 تومانی و محاسبه مکالمه برحسب دقیقه که باعث تحمیل هزینه بیشتر بر مشترکان میشود، کاری غیر قانونی است که با این موضوع برخورد شده و تصمیمات بعدی نیز در راه است.
وی، افزود: در صورت عدم اصلاح این موضوع، اجازه برقراری ارتباط شهرهای بعدی به ایرانسل داده نمیشود و برخورد بعدی نیز قطع ارتباط ایرانسل خواهد بود؛ البته چون این امر فشارهایی را به مشترکان فعلی این شرکت وارد میآورد، با تلاش هیاتمدیره ایرانسل و تغییرات نرمافزاری از سوی آنها این اتفاقا رخ نخواهد داد.
خسروی، تاکید کرد: در صورت عدم اصلاح تعرفه از دقیقه به ثانیه، اجازه برقراری ارتباط سایر شهرهای کشور به ایرانسل داده نمیشود.
رئیس سازمان تنظیم مقررات و ارتباطات رادیویی، در پایان گفت: خسارات وارده به مشترکان ایرانسل در خصوص محاسبه تعرفه برحسب دقیقه به جای ثانیه نیز طبق اعلام مسوولان ایرانسل، "تا ریال آخر" بازخواهد گشت.
ميشه لطفا يكي جواب من رو بده!
بگين واسه شماها كه به اينترنت وصل ميشين SMSاي از ايرانسل دريافت كردين يا نه؟؟؟:blink:
بعد ميشه لطفا تنظيمات گوشي رو براي نوكيا بگين لطفا!:puke:
خيلي نامرديه اگه بشه دقيقه 76 تومان
با توجه به اينكه تقريبا تمام تماسهاي ما خارج از شبكه هست !!
اينا چه فكري كردن ؟؟
اين يعني خر كردن مردم!!
تو با 49.9 تومان تبليغ كني بعد يه دفعه بكني 76 تومان !!!!!!!!!
خيلي مسخره هست !
خاك بر سرمون با اين مملكتمون !!!!!!!!!!!!!!!!!!
نه sms نمي خوادنقل قول:
تنظيمات هم تو صفحات قبل هست
ولي فعلا كه اينترنت قطع شده :angry:
نه برای من نیومد باید دستی تنظیماتو انجام بدینقل قول:
تنظیماتم فکنم تو صفحه27 یا 28 همین بحث باشه
شما همیشه این رو به یاد داشته باش و فراموش نکن که نیمی از سهام ایرانسل دست شرکت های ایرانیه!!!!!!!!!نقل قول:
راستی اینترنت از دو سه روز پیش در قم هم قطع شده و وقتیکه اون ------ رو وارد می کنی دو سه تا سایت مثل گوگل رو فقط میاره و دانلود هم اصلا نمی کنه ولی قبلا بدون اون همه سایتی رو می اورد
من رفتم اما نبود!!!!نقل قول:
شما می تونین کمکم کنین؟؟؟
آقا والا این اینترنته وصله... سرعتش کمه... ام ام اس و اس ام اس هم مشکل خاصی ندارن. من خیلی راحت استفاده میکنم.. Tci مشکل داره..
شما ------ رو فعال كردي !!؟؟نقل قول:
آره. با ------ کار میکنم. فقط سرعتش کمه. ولی درنهایت جواب میده. همین امروز 4 تا MMS از 4شنبه سوری گرفتم و فورا ارسال کردم. فقط یکیش بعد از 2 بار ارسال شد. 3 تای دیگه همون بار اول ارسال شدن.نقل قول:
یکی شون هم فیلم بود با حجم 280kb که همون بار اول ارسال شد..
نقل قول:
ميگم اين o2 كه اينقدر تو سرش ميزني رو بچسب و ولش نكن !!!!! ;)
این O2 خیلی گوشی خوبیه... ولی راستشو بخوای ایرانسل رو تو زیمنسم گذاشتم. همون CX65 که نوشتم دوسش دارم... O2 سیم کارت TCI توشه. زیمنس یه چیز دیگس.... (هر چند با پول O2 میتونستم 9 تا CX65 بخرم - البته الان کمتر-)نقل قول:
اصلا تنظیمات ربطی به اون علامت نداره....اگه تحت پوشش شبکه باشی یا به عبارتی شبکه وصل باشه اون علامت رو نشون میده وربطی به تنظیمات نداره!!!! من همون اول که خریدم اون علامت بود....اصلا من واسه همین gprs رفتم 30 تومن دادم یه اعتباری گرفتم..اما حالا..... [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ... نامردا اونم قطع کردن [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ......البته گوشی تحت پوشش gsm هست ولی هیچی رو وا نمیکنه....مگه اینکه با مرور گر خود گوشی 200 بار refresh کنی تا یه صفحه بالا بیاد...بعضی موقع ها هم میتونی download کنی.. [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ........ [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] .........نقل قول:
سلام
میتوانید لیست همه جاهایی که ایرانسل کار می کند را بگوویید ؟
آیا راست است که اگر هم 1:1 حرف بزنی 2 دیقه حساب میشه ؟
چه فرقی بین سیم کارت شارژی با سیم کارت دائم است از همه نظر ؟
من به اینها نیا دارم چون موبایلم غیر قانونی با ایرانسل کار کرد و من میخواهم ایرانسل بگیرم
متشکرم