تركه دستش ميشكنه
ميره دكتر
دكتر ميگه 20000 ميگيرم گچ بگيرم
تركه ميگه 50000 بگير گل بگير!!!
Printable View
تركه دستش ميشكنه
ميره دكتر
دكتر ميگه 20000 ميگيرم گچ بگيرم
تركه ميگه 50000 بگير گل بگير!!!
اعضاي تيم منتخب قزو ين:
oliver kan
kan navaro
kandela
biskan
okan
kan bi yaso
kantona
kancic
kano
kanizares
kanigiya
سرمربي:
mohamad dadkan
rak eras erazeb oikey mada hedimlah ilyehk
zoor nazan az tahesh bekhoon
rak eras erazeb oikey mada hedimlah ilyehk
zoor nazan az tahesh bekhoon
نقل قول:
نوشته شده توسط hamid110
با سلام و تشكر از شما كه اين sms رو گذاشتين با اين حال بايد بگم فكر كنم اين sms بار پنجمه كه تو اين تاپيك گذاشته ميشه!!! :blush: :sad:
شرمنده نميدونستم
اين اس ام اس رو يكي از دوستام برام فرستاده بود نمي دونستم
ببخشيد
مرسي
باي
سلام دوستان...ببخشید که تذکر میدم ولی لطفا قبل از دادن پست تاپیک رو مطالعه کنید تا با پست های تکراری تاپیک شلوغ و بی نمک نشه.... :rolleye:نقل قول:
نوشته شده توسط kingvahid
torke ba gf dashte mirafte mibine 100m jelotar eist bazarase hastesh. be gf mige piyade sho boro ontarf be man bego darbast man savaret konam.gf mire onvar yadesh mire bege darbast mige mostaghim,torke mige masiram nemikhore sharmande...
نگريستم به گريستنت
گريستم به نگريستنت
گريستم و تو نگريستي
نگريستم و تو گريستي
گريستم تا نگريستي
چیشد ؟ مخت گوزيد يا باز هم بگم
يه اسبه زنگ میزنه سيرک میگه : آقا اونجا برای من کار دارين
مرده میگه : چه هنری داری
اسبه میگه : مرتیکه مگه نمیبينی دارم حرف میزنم
قزوینیا بن لادن رو میگیرن
فکس میزنن به بوش میگن کامران و هومن رو تحویل بدید بن لادن رو تحویل بگیرید
be torke migan nokhost vazir be engelisi chi mishe,mige:first and under
من همين آخري ها را فقط خواندم . از مدير اين بخش خواهش مي كنم اجازه نديد هر چيزي را اينجا بنويسيد .
واقعا اين جور چيزا را نبايد اجازه بديد اينجا بنويسند .
نويسنده هاش خجالت بكشند !
من نميدونم اين كاربر جديد قانون اين سايت رو خونده يا نه ؟ معلوم هست كه تازه وارده
دوست عزيز لطفا از نوشتن اين مطالب خودداري كنيد
چون اين تاپيك رو خانمها و نوجوانها هم بازديد مي كنند
لطفا اين مطالب رو هرچه سريعتر حذف كنيد
ممنون از مديريت
باي
يه خورده ادب داشته باش ميشه با يه جوك خوبم خنديد
حتما نبايد كه اراجيف بگي
از مسئولين ميخوام كه جلوي اين جور مسائلو تو يه همچين سايتي بگيرن :puke:
منم حرف حميد جان رو تصديق ميكنم اين سايت جاي اين حرفها نيست
Kingvahid لطفا به قوانین انجمنها احترام بذار ... در غیر اینصورت مدیران سایت روشهای دیگه ای رو برات در نظر می گیرن ...
همه نظر دادند و محکوم کردند الا مدیر بخش و ناظرینی که باید سریعاً به این هرزگی ها(ببخشید دوستان گرامی... واژه ی مناسبتری نیست) پایان بدن!!
اونچه که باید گفته بشه، گفته شد!
من فقط به شعر شاعر فقید، "افراشته" بسنده میکنم:
یک رشته اراجیف و اباطیل زننده
یک سلسله لاطائل مسموم کننده
می شعری و می چاپی و می گویی و انگار
در نیمه ی دی ماه یخی آمده بازار
ایجاد یک چنین تاپیک هایی از اون نظر مفیده که به کسانی که امکان بروز شخصیتشون رو در انظار ندارن؛ این فرصت رو میده... :sad:
100% با پست كولي جان موافقم اين ... ها جاش اينجا نيست البته نه اينجا بلكه هيچ جاي ديگه اما متاسفانه اين موضوعات در جامعه ي ما زياد شده...
از خودم خجالت مي كشم
Age too ye otaqe tarsnak nashaste boodi
ke az divarash khoon mioomad
Natars to too qalbe mani.
چرا كسي ديگه مطلب نميزاره
من ميزارم
شما هم بزارين
اگه تكراريه شرمنده
ye shab ye setareye shans az asemon oftad ro zamin /be man resid porsid 1 milyon mikhay ya 1 doste khob ?man goftam 1milyon chon toro dashtam
به تركه ميگن با "ريسمان" جمله بساز.ميگه : نو ريسمان تو پيجينگ!!
يه يارو ميره زير غلطك، يکي ميره خبر مرگش رو به خانوادش بده. ميره در خونشون به پسر يارو ميگه: بابات چه جوري بود؟ ميگه: دراز وباريك. يارو ميگه: حالا ديگه صاف وپهنه!!
یه ترکه جورابش کوچیک بود پشتشو میخوابونه
ترکه میره انزلی
نقل قول:
نوشته شده توسط hamid110
مرسي حميد جان خيلي قشنگ بود.
پاورقي: مادامي كه دكمه ي تشكر نداريم مجبوريم اينجوري قربون صدقه هم بريم!!!-به قول جناب پيشي :laughing:
يه تركه مريه تو اتاق خفه ميشه
tebghe akharin tahghight danesh mandan mongolha sms mobile ra ba angoshte shasteshon chek mi konand
اين بخش داره فعال ميشه
این هم دیشب خواهر زاده ی ده ساله ام گفت اگر چه SmS نیست:
پیرزنه قرص اکس میخوره، میره تو خیابون و میگه:
من ترانه پانزده سال دارم
يه smsبره من اومد نوشته بود: (( haaaa sms vade.sms zoor vade)) ميدونم بيمزه بود ببخشيد.
3تا موش داشتن بره هم خالي مي بستن :((اولي ميگه:من هر شب تو تله موش مي خوابم.دومي ميگه:من يه وعده غذاييم هر روز مرگ موشه.يه دفعه مي بينن سومي داره ميره.مي گن كجا ميري؟ميگه:بچه ها زنگ زدن گربه فرار اوردن بريم بك................)) كاربر هاي خانم ببخشيد اگه بي ادبي بود
salam be dostan
ina ham bad nist
be yaro lore migan shoma adame maroof ham darin? lore mige: 1-hitlor 2-sophia lore 3-lore hardi
ye sms baram omade
haaaaa man mobilet bidam sms nadashte bidam faght khastam vayarim biron ta hava vakhoram .... jigar...
ye bar beye torke migan shenidi dadashet mobail gerefte mige; yani az edz badtare?!
نقل قول:
نوشته شده توسط alirezanrz
عزيز شما فعال تر از اين بخش تو pc world پيدا نميكني
Mard Ye Mojoude Badbakhte:vaghti Be Donya Miad Migan Khosh Be Hale Madaresh.vaghti Ezdevaj Mikone Hame Migan Bah Bah Che Dokhtare Naz O Mahi.vaghti Ham Mimire Migan Teflak Zanesh
تریپ عشقولانه:
ميخواستم اسمتو روي سينهام خالكوبي كنم اما ترسيدم صداي قلبم تو رو اذيت كنه
midooni farghe to ba khoon chie? khoon mire to ghalb o barmigarde vali to miri to ghalb o dige banemigardi