نقل قول:
نوشته شده توسط mohammadgame
شما همون طور كه مي دونيد اين كد ها رو سازنده بازي قرار داده ولي يه همچين كدي بشه اين كارا رو كرد وجود نداره مگر اينكه از ترينر استفاده كنيم كه اونم زبونم مو در آورد ...
Printable View
نقل قول:
نوشته شده توسط mohammadgame
شما همون طور كه مي دونيد اين كد ها رو سازنده بازي قرار داده ولي يه همچين كدي بشه اين كارا رو كرد وجود نداره مگر اينكه از ترينر استفاده كنيم كه اونم زبونم مو در آورد ...
دوستان من يه سوال دارم چه طوري مپي رو كه دانلود كرديم به بازي وصل كنيم ؟ بلد نيستم ! وقتي توي فايل مپ كپي پيست مي كنم ارور ميده و توي اون مپ نميره ميشه بگيد چي كار بايد بكنم ..
نميدونم چرا ارور مي دهد ولي تا جايي كه من نميدونم همين راهي كه شما رفتيد درسته يعني در پوشه مپ.
دوستان رمز mp_footsteps 0 رو فقط سرور مي تونه بزنه يا نه همه مي تونن ؟
حالا soleares جان این چیت چی کار می کنه ؟نقل قول:
نوشته شده توسط soleares
اگه می تونی لطفا برام چیت های کانتر رو به صورت پیغام بفرست .
اين چيت به چه درد ميخوره ؟؟؟؟نقل قول:
نوشته شده توسط soleares
اون کد صدای رد پا رو میبنده
1.اين كد رو فقط سرور ميتونه بزنه
2.بعضي از مپها يه سري مدل دارن كه تو پوشه مپي كه دانلود شده هست و بايد اونارو هم تو پوشه مدل كانتر كپي كني
عزيز اگر جلوي اين چيت 1 بذاري صداي پات مياد و اگر 0 صداي پات نمياد ! اين به درد نايف كردن مي خوره ...
دوما اينكه يه چيت براي جاذبه بهت ميدم :
sv_gravity 100
هر چه قدر عدد كمتر باشه بيشتر مي ري بالا هر چه قدر بيشتر باشه موقع پريدن بيشتر از خون ميره ! اعداد منفي باعث دفع شما از روي زمين مي شوند !
در ضمن اين فقط براي مپهاي اسنايپ و ايم به درد مي خوره .
این کدها چیه میدید اینطوری که بازی بدرد نمیخوره من که حریف میطلبم خیلی بازیم خوبه اکسپرت بازما
آقا شما كه اين قدر واردي كد حركت اتومات نشانه روي دشمن رو بده ببينم !
اصلا كد سريع دودن رو بده !
اگرم خواستي خصوصي اعلام كن ..
سلام به همه...
من یه نرم افزار می خوام که Latency بازی counter-strike را کم کنه چون Latency بازی در گیم نت ما همیشه 16 و 14 است و می خواهیم Latency را روی 5 و 6 بیاریم....می خواستم بدونم کسی نرم افزاری داره که Latency را پایین بیاره....(در شبکه LAN)
ممنون...
نمي دونم منظورت از latency عكس العمله يا نه ! به هر حال ما كه ازش اصلا خبر نداريم در ضمن شما برو توي انحمن درخواست نرم افزار مي توني بسيار سريع جواب بگيري !
نبوووووووود؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟نقل قول:
نوشته شده توسط m39
متاسفانه اینجا فقط مشکل بیان میشه کسی نیست که حلش کنه !
آخ شما رمز ميخواي خب زحمت بكش جاي مناسبش بده...نقل قول:
نوشته شده توسط m39
كد سرعت:cl_forwardspeed X
x به صورت استاندارد 400 هست ميتونيد زيادش كنيد
كانتر تنها بازي هست كه كداش گير نمياد اگر باشه كار نمي كنه
كساي هم كه بلدن نميگن چون بابتش پول خرج كردن من خودم تو يه گيم نت ديدم يه پسره چيتاشو دونه اي 10000 تومان ميفروخت
اوه حالا انگار چيه كه 10 هزار تومان مي فروخته من اگه يه روزي يه ويروس بنويسم كه بتونه پنتاگون رو هك كنه 10 هزار تومان نمي فروشمش ! :ohno: :happy: :laughing: :blush:نقل قول:
نوشته شده توسط fujin
کداش چیزی نیست که بابا...همش یه سری خط فرمان برای موتور بازیه....3 تومن بدید موتورش رو بخرید بعد برید تو کنسول موتور هلپ رو بزنید حله...
دوستان كسي كد خريدن دو بمب رو نداره ؟
يا كد قرار گرفتن نشانگر تفنگ روي دشمن به صورت اتوماتيك ؟
دیگه چیت میت چی تو بالت هست .نقل قول:
نوشته شده توسط fujin
مرسی ، تو بازی انلاین هم کاربرد داره ؟نقل قول:
نوشته شده توسط fujin
تو گيم نت امتحان نكردم
كدي هست كه هميشه بمبر من باشم نه بات هاي خنگ
سلام رفيقنقل قول:
نوشته شده توسط soleares
اين رمز رو من هر جا گشتم اينو گفتن
sv_aim 2
ولی من هر جا زدم نمیشه و عملی نیست :puke:
نقل قول:
نوشته شده توسط H @ M I D
اين طور كه معلومه اين رمز نشانه اتوماتيكه خب من يادمه كه عددش فرق مي كرد يعني بايد بيشترش كنيم تا عل كنه ! در ضمن رمز دويدن هم اونقدر خوب كار نكرد ! من 400 رو كردم 1000 يه خورده بهتر شد يه دفعه هم كردمش 20000 خيلي تفاوت نكرد ! به هر حال هر چي باشه بايد 500 برابر سرعتر بدوه ! حالا من نمي خوام 500 برابر ولي 10 برابر رو ديگه بايد بشه !
سوال: دوستان چه طوري بايد مپي كه دانلود كردم رو اينستال كنم كجا بايد بريزمش ؟
درستهنقل قول:
نوشته شده توسط soleares
فرقي نميكنه
مثلا من وقتي ميرم گيم نت يارو رمزسرعت رو كه ميزنه اينقدر جلوش صفر ميذاره كه ديگه جا نداره :tongue:
شما هم باور نكن ميگن ده تا شما بزن 10000000000000000000000000000000000000
تا :blink:
درضمن درباره ريختن مپ و كجا ش بايد بگم
وقتي كه ريختي به اين ادرس ميبري البته فكر كنم درست باشه
فولد پیش فرض کانتر (اسمش )
czero
maps
پست میکنی
حميد آقا من در باره مپ همين كارو كردم ولي ارور ميده !
چه موقع
موقع پست کردن یا موقعی که تو بازی هستی؟؟
نه عزيز مسلما به راحتي پيست ميشه ولي وقتي توي بازي انتخابش مي كنم و مي زنم كه مپ ساخته بشه از توي بازي مياد بيرون و ارور ميده !نقل قول:
نوشته شده توسط H @ M I D
اگر خودتون مپ دانلود كرديد ميشه بگيد چه طوري كپي كنم اصلا اگر خودتون مپ aim هر كدومش كه باشه رو داريد برامون اپلود كنيد و توضيح بديد كجا بريزيمش ...
بابا يه كي جواب ما رو بده ديگه:
رمزي هست كه هميشه بمبر من باشم؟نه بات هاي خنگ؟
محمد آقا همچين رمزي وجود نداره ..
سلام.من تازه دیروز عضو شدم.امیدوارم دوستان خوبی برای همدیگر باشیم.نقل قول:
نوشته شده توسط soleares
من رمز نشانه اتوماتيک رو هیجا ندیدم کار کنه اما یه رمز دیگه دارم که بعدا میگم.رمز دویدن هم چهار تا رمز و نهایت هر کدام 999 است.که رمز ها به این صورت:
cl_forwardspeed 999,cl_backspeed 999,cl_sidespeed 999,cl_yawspeed 999
با این رمزا هم سرعتتون زیاد تفاوت نمیکنه :blush: ولی خوبیش اینه که سرعت همه جهاتی که برید مساوی :laughing:
اگه سرور این رمز هم بزنه بهتر جواب میده.sv_maxspeed 999
bind mouse1 "+attack;sv_clienttrace 99
با این رمز مگسی بردارید و همینجوری چشم بسته ول بدید(فقط بعد 99 یه " قرار بدید.)
تنها راه تشخیص اینکه کسی این رمز و زده اینه که وقتی اونی که رمز زده تیر بزنه تو کنسول شما می نویسه. :)
با تشکر
اگه عمل كنه كه خيلي خوب ميشه من مي رم امتحان مي كنم بهت خبرشو مبدم متشكرم از كمكهات..
بابا اين رمزا خيلي قديمي شده يكم جديد بگين ديگه!!!
bind mouse1 "+attack;sv_clienttrace 99
اينو كامل توي كنسول بنويسم ؟ نميشه ..
بابا شما ها اين همه رمز گفتين فقط درجه هوا براي من عمل ميكنه من بايد چي كار كنم؟