از اساتید محترم کسی میدونه که Walkman V2 رو میشه رو W700 یا بقیه گوشیا که Walkman V1 دارن نصب کرد؟
اگه میشه کسی لینکشو داره؟ من زیاد گشتم دنبالش ولی فقط اسکینزاش بود
مرسی
از اساتید محترم کسی میدونه که Walkman V2 رو میشه رو W700 یا بقیه گوشیا که Walkman V1 دارن نصب کرد؟
اگه میشه کسی لینکشو داره؟ من زیاد گشتم دنبالش ولی فقط اسکینزاش بود
مرسی
نه امکان سخت افزاری ندارهنقل قول:
سلام
از اسانید کسی می دونه چه جوری میشه واسه گوشی های brown پچ ریخت ؟...البته با xs++ نه ...چون کلی گیر داره من هم که گوشیم ریحستر دستی بید ...اونجوری iemi میپره ...
فار هم که این sefp ..فلش گوشی brown رو ساپورت نمی کنه ...فقط میتونم Fs ایناشو دستکاری کنم ...
ببخشید من تو سایت top Sony عضو شدم ولی سایت اجازه نمیده فایل های main و fs رو دانلود کنم.مثل اینکه پولیه.
گوشی من k750 Red با db2010 هست.چی کار کنم؟ راستی همه برنامه ها گوشی منو W800 میشناسن یعنی گوشیم از این قاچاقیاست؟اگه فلشش کنم به این روش مشکلی پیش نمیاد؟
تورو خدا یکی لینک یا خود فایل fS و Main رو به من بده
سرچ کردن تو این فروم مصیبته. اگه میتونی این آموزش رو برای ما ردیف کن.نقل قول:
..........حل شد!!!!.........
خواهشا جواب منم بدید دیگه...تورو خدا...بد جور معطلم!
اگر گوشی رجیستر دستیه فلش نکن ببر بیرون بده فلش کنن که بعدش با باکس دوباره رجیستر کنننقل قول:
topsony پولیه
CID گوشی خودتم نگفتی
کدوم برنامه گوشیتو W800 معرفی میکنه؟
نقل قول:
سلام آقا سیاوش.هم برنامه داوینچی هم XS++ .تو یه سایت هم Ime گوشی مو زدم نوشت W800.
اینم CID گوشیم: CDI102337/103 R3A
Firmware: R1CA021
DBID: db2010
14:45:01| OTP CID: 49
14:45:01| EROM CID: 49
14:45:01| EROM color: Red
14:45:01| IMEI: 35967200xxxxxx
14:45:01| Phone: W800
14:45:01| Operator: EMEA_6
14:45:01| CDA: CDA102337/103 R3A
14:45:01| Firmware: R1CA021
14:45:01| EROM: n/a
امير جان منم يه گوشي براي كسي بودش k750 بودش ولي w800 نشون ميدادش هر كاري كردم همون شدش ولي فلش كامل هم كردم هيچ مشكلي پيش نيومد. شما #06#* رو بزن سريالي كه ميده رو بنويس با پشت گوشيت مقايشه كن 15 رقم اولش بايد يكي باشه اگه درست بود مشكلي نداره ميگم 15 رقم اول چون 1 الي 2 رقم اضافه ميده كه مهم نيستش. ولي اگه رجيستر اصل نباشه تغييرات بخواهي انجام بدي ميتوني چون با فايل rest فلش ميكني كامل فلش نميشه مشكلي ندارهنقل قول:
باید بگم که گوشیتون قطعاتش سر هم بندی شدهنقل قول:
یعنی قظعات کارخانه ای بسته نشدن و شاید تعمیری باشن
سلام من چک کردم سریال گوشی و جعبش یکی بود.در ضمن من 1 سال این گوشی رو دارم هیچ مشکلیم نداره!نقل قول:
یعنی من نمیتونم فلش کنم گوشیمو؟
شما چه جوری فایل main و Fs رو دانلود میکنید؟ TopSony که پولیه؟! بازم ممنون
مرسی بابت راهنماییت.چک کرم شماره هاش یکی بود.:10:نقل قول:
سلام
من w700 دارم با این نرم افزار حافظه sms شو زیاد کردم اما هر بار که گوشیمو خاموش میکنم یه 10-20 تایی از sms ها پاک میشه!!
گوشیه کسی این مشکلو نداره؟
سایت تاپ سونی که پولیه؟!
سیاوش جان شما چطوری دانلود میکنی؟!؟!؟!؟!؟!؟!؟
منبع دیگه هم غیر از این هست که فایلها رو رایگان در اختیار بزاره؟؟
راستی اگه امکان داشت یه لینکی از آموزشات بزار واسه فلش منو کردن 810 با Cid 49 از نوع Red
مرسی
@silwestern
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
mirror سایت تاپ سونی
مرسی جیگر....!!!نقل قول:
سلام من از این سایتی که دوستمون معرفی کرده بود فایل ها رو دانلود کردم.
این فایل برای Fs : K750_R1CA021_FS_EMEA_6_RED49.rar
این فایل هم برای Main: K750_R1CA021_MAIN_EU_1_CL_RED49.rar
با این فایل ها و برنامه هایی که معرفی شده میتونم گوشی مو فلش کنم؟
چیز دیگه ای لازم نیست؟
ممنون میشم اگه یکی از دوستایی که این کارو کردن آی دی شونو بدن تا از کمکشون بهره مند بشم.
بازم ممنون!
با سلام
من گوشيم 750 ريد است فايل فر رو روي گوشي فلش كردام ولي وقتي مي خوام به فر وصل شم اين ارور را داد.
fatal error while readcid!
error cod:0
اين ارور چي هست وراه حل ان چيست
سلام گوشیه منم W700 هم SMS هاشو زیاد کردم هم منوشو تغییر دادم هم صدای 810 رو ریختم واسشنقل قول:
خیلی هم خوب کار میکونه sms که کمو زیاد نمیشه دورست چک کن
راستی گوشی منرو هم W800 میشناسن برنامه ها همه چیزشم اصلیه البته بعد از فلش کردنم IMEI رو هم چک کردم W700 فکر کنم واسه برنامه هایی مثل Davinci va PhoneXS va Phone Explorer یه سری FrimWare تعریف شده که واسشون مشخص میکنه که چه گوشیی هست واسه همینه که بعضی از K750 va W700 ها که FrimWare جدید میریزن روشون هم اسم FrimWare های W800 هستن واسه همینه که اونارو W800 میشناسه نگران نباشید
باسلام
با آموزشهايي كه دادين من صداي گوشيمو بالا بردم ( اون فايل داخل PDF رو ريختم ) صدا بهتر شده ولي ولوم بالاتر نرفته ....
در مورد اس ام اس هم بايد بگم كه اون كار گفته شده در PDF رو انجام دادم ولي اصلا ميزان اس ام اس زياد نشد و بيشتر از 50 كاركتر نميشه استفاده كرد .
گوشي من :
سوني اريكسون K750i
Cid 49
Brown
نه دیگه تعداد اکاراکتر ها که استانداره و ثابت ...تو میتونی فقط ظرفیت اینباکس گوشی و زیاد کنی ...نقل قول:
زاستی از فایل های ssw va rest استفاده کردی ؟
اخه گوشی من هم brown e
12:00:41| DBID: db2010
12:00:41| OTP CID: 49
12:00:41| EROM CID: 49
12:00:41| EROM color: Red
12:00:41| IMEI: 35967200xxxxxx
12:00:41| Phone: W800
12:00:41| Operator: EMEA_5
12:00:41| CDA: CDA102239/43 R15A
12:00:41| Firmware: R1AA008
12:00:41| EROM: n/a
چرا در صورتي كه گوشي من 750 است مي زند 800 چرا.........
نهنقل قول:
من توي fs گوشيم دستكاري كردم
نوشته اصلي رو با /tpa عوض كردم
اينا كه گفتي چي هستن ؟
چطوري ميشه تعداد كاركترهاي اس ام اس رو زياد كرد .
آخه 50 تا كه نشد اس ام اس
بچه ها تورو خدا کمک کنید. من تو برنامه فار کلید c رو نگه میدارم و کابلو وصل میکنم.بعد پیغام waiting for answer from the phone میاد و هیچی نمیشه.چی کار کنم؟ گوشیمم دیگه روشن نمیشه!!
man koja mitonam soalamo benevisam?
shoam ye bar batreyo dar biar bad bezar sare jash dorost mishe
نقل قول:
نه درست نمیشه.آخه من قبلش با برنامه Phone XS++ v1.2 فایل k750w800_r2e_dcu.49r.ssw رو ریختم تو گوشی.حالا هم نمیتونم reset کنمش چون far کار نمیکنه وقتی دکمه c رو میگیرم و کابلو وصل میکنم یا هیچی نمیشه یا وقتی باطری رو در میارم و دوباره جا میزنم این پیغامو میده: fatal error while readCID!
Error Code: 0
تورو خدا یکی بگه چه جوری فایل k750w800_r2e_dcu.49r.ssw رو از تو گوشیم پاک کنم؟ یا چه جوری گوشیرو به far وصل کنم.دم عیدی بی گوشی موندم!فلاش درایو هم نصب کردم.
بابا یکی از اساتید آی دی یاهوشو بده زود تر به نتیجه برسیم.تهرانم نیستم که بتونم مشکلمو زود حل کنم.
جون هر کی دوست دارید کمکم کنید.:41:
نقل قول:
من دوباره دستکاریش کردم شاید این دفعه درست شه
راستی این فایل صدای w810 بهتر از ماله خوده w700 هستش؟
از آقایونی که بلدن منوی گوشی رو عوض کنن به خصوص آقا سیاوش خواهش میکنم در یک تاپیک جداگانه این موضوع رو بررسی کنن و آموزش بدن
این روزا تغییر دادن منو خیلی طرفتدار پیدا کرده
خصوصا تغییر منوی 810 که خیلی سخته
من جستجو کردم ولی چیزی نفهمیدم
اگه ممکنه دوستان یاری کنن در یک تاپیک جداگانه این موضوع رو آموزش بدن
اگه لینکی نیازیه واسه دانلود محبت کنن و بگن با چه نرم افزارهایی و چند نمونه هم منو بزارن
خیلی ممنون میشم
آقا سیاوش اینم درخواست رسمی :13:
من گوشیمو دادم فلش کردن ولی آیکون های منوی گوشی عوض شده و اسم Vodafone به جای Quick Share اومده اگه بخوام منوی گوشیم مثل قبل بشه باید 2باره بدم فلشش کنن یا خودم هم میتونم این کارو انجام بدم؟
6 تومن دادم تو 10 دقیقه فلش کردش.
اینم داوینچیDavinci کرک شده ورژن 17.35 برای گوشیهای cid49 به عنوان عیدی سال 86
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
آیا همه پلاگین sefp رو کپی کردی؟ دوتاست ها!!! از [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] بگیرنقل قول:
باتری رو در بیار بعد از چند ثانیه دوباره بزن جا امتحان کن....
احتمال 90% پلاگین ها رو درست کپی نکردی!!!(من با این error آشنام)
2 پلاگین رو که نمیشه رو هم ریخت!بلاخره یکی میاد روی اون یکی.نقل قول:
من گوشیمو دادم بیرون فلش کردن الان frimware آخری که واسه k750 اومده روشه ولی من فایل های Main , Fs
R1CA021 رو دانلود کردم.اگه خودم فلشش کنم با این فایل ها firmware دوباره R1CA021 میشه؟میخوام Quick
Share هم بشه آخه این Vodafone خیلی بیخوده!
ببخشید ولی این فایل ها به هم میخورن؟
Fs : K750_R1CA021_FS_EMEA_6_RED49.fbn
Main : K750_R1CA021_MAIN_EU_1_CL_RED49.mbn
Costom File: K750i_CDA102337_103_EMEA_6
تورو خدا جواب بدید دیگه :41:
نقل قول:
اين پلاگين براي سيد 36 است...
دوستان كمك كنيد مال فار من هم اين ارور را مي دهد..............نقل قول:
ببینید توی پلاگین SEFP که میرین تو قسمت Bin این فایلو میبینیم : CID49_BROWN_CS_LOADER_V26.LDRنقل قول:
فکر کنم این لودر واسه گوشی های Brown یا همون قهوه ای باشه.ولی گوشی من و احتمالا شما قرمز یا Red باشه.
حالا نمیدونم این لودر روی گوشی های red کار میکنه یا نه؟
ولی اروری که میده مربوط به اشکال تو خوندن CID هست.من که فکر میکنم مشکل از همین فایل باشه.
اگه نیست تو رو خدا یکی مارو راهنمایی کنه!
سلام دوستان چند تا سوال داشتم ممنون ميشم اگه پاسخ بديد
1.مشخصات گوشي من اينه
PHONE INFO
11:29:18| ++++++++++++++++++++++++++++++++++
11:29:18| DBID: db2010
11:29:18| OTP CID: 49
11:29:18| EROM CID: 49
11:29:18| EROM color: Red
11:29:18| IMEI: xxxxxxxxxxxxxx
11:29:18| Phone: W800
11:29:18| Operator: EMEA_6
11:29:18| CDA: CDA123456/123 R2A
11:29:18| Firmware: R1AA008
11:29:18| EROM: n/a
11:29:18| ++++++++++++++++++++++++++++++++++
11:29:18| Ready for operation!
مي تونم هكش كنم البته كا750 بود تو مغازه تبديلش ردم به دبليو 800 الان imei فرق داره ولي قبلا با پشت گوشي مي خوند
2. نمي تونم از تاپ سوني فايل دانلود كنم ثبت نام مي كنم اما دانلود نميشه
3. سايته ديگه اي نيست براي دانلود؟
4. ماكزيمم خطر احتمالي چيه؟ اگه از كار بيفته خودم مي تونم با فلش كردن درستش كنم؟
نقل قول:
چرا نمیشه ؟....این دوتا پلاگین ناقص هستند وقتی رو هم اکسترکت بکنی اونوقت میشه یه پلاگین کامل..همه لودرها توش هست....امشب اگه بتونم پلاگین پچ شده کاملو برات میزارم...یه چیزی تو مایه های هلو برو تو گلو!..
این اروری که میگی 100 درصد به خاطر پلاگین هست...دنبال چیزه دیگه نرو!..