خب من هم اون موقع راضی بودم و به ایرانسل رای داده بودم. ولی الان شدیداً ناراضی هستم.نقل قول:
نظرسنجی جدید رو باید دید. همون درصد نارضایتی از ایرانسل. اونجا رو اگه نگاه کنید، آمار های جدیدی می بینید.
Printable View
خب من هم اون موقع راضی بودم و به ایرانسل رای داده بودم. ولی الان شدیداً ناراضی هستم.نقل قول:
نظرسنجی جدید رو باید دید. همون درصد نارضایتی از ایرانسل. اونجا رو اگه نگاه کنید، آمار های جدیدی می بینید.
اووووووووه بابا عزیزم من حالا فهمیدم f700 یعنی چی یه چیزی بگو به v3i نزدیک باشهنقل قول:
علیرضا بی خیال بحث شو بذار نتیجه گیری بشه از این تاپیک
ولی F700 صفحه لمسی داره
8 ماه فعاليت ايرانسل و 101 شهر در حال پوشش+کيفيت صداي مطلوب+خدمات ارزش افزوده +هنوز کجاش ديدي
مخابرات 13 سال فعايت +مشترک مورد نظر در دسترس نميباشد+چند سال محاسبه تعرفه بر حسب دقيقه+قبض هاي زياد +هزينه زياد(سيمکارت رو بار اول بالاي 1 ميليون تومان به مردم راست کرد)
تاليا = پيمانکار مخابرات همين وبس
من که الکی طرفداره ایرانسل رو نمیکنم :10:نقل قول:
به نظر من تالیا با این قیمت باید درشو تخته کنه و من هم ایرانسل دارم و هم اعتباری ارتباط سیار و وقتی اعتباری های 0919 امد دیگه خیلی کم تر کسی دنبال ایرانسل بره مگه ایرانسل به فکر هدیه های بسیار خوب باشه و تو همه جا تبلیغات کنه تا دو زار کاسب بشه مثل هدیه های عید و تابستان ولی من 0919 دو با دو تا ایرانسل عوض نمی کنم چون هم یه قیمتن و 0919 ها مکالمه ارزان تر و در 1016 شهر انتن میده و هم کلاس داره چون مینویسه Irtci و ایرانسل خز شد و در مورد انتن دهی هم که ایرانسل و تالیا پوشش شبکه خود را از ارتباطات سیار اجاره کرده اند ولی من سگش به این ایرانسل نممممممممممممممیدم.
من شمارو با های کلاسی و توهمات تی سی ای تون تنها میذارم تا هر وقت به گوشیتون نگاه میکنید از IR_TCI لذت ببریدنقل قول:
راستی من نمیدونستم تی سی ای سگ داره...:31:
سعی کن بعدا انتخاب 1400000 نفر رو با سگ مقایسه نکنی:41:
اره راس میگی اینجا چاش نیستنقل قول:
ولی rizer 8 کیفیت صدا داره و صداش زیاده:31:
به روش خودتون جواب بدم بهتره نه ؟نقل قول:
خیلی حال میده وقتی ازت شماره رو بپرسن، بگی 09129223566
طرف : کد 9 داری ؟
شما : خجالت !!!!
باز ایرانسل عادی شده !!!
اگه به خزیت باشه که TCI با 15 میلیون مشترک خز تره! دست هر کسی که فکر میکنه 912 داشتن افتخاره، ببینی 912 داره !!!!!
احتمال 99% مانند کد 7 شما IR-TCI نخواهید دید، بلکه منتظر IR-MCI باشید !
در ضمن توی شبکه های GSM اجاره معنی نداره، یه چیزی هست به نام رومینگ که اپراتورهای داخلی ایران به جز اپراتور کیش اجازه استفاده از اون رو ندارند.
کلاس TCI منو کشششته!!!!نقل قول:
ای خدااااا :19:
تماس با شماره 130 با سيمكارت مجانيه؟ كد كنترل حساب اينترنتي معمولا چند روز پس از درخواست ارسال ميشه و كنترل حساب اينترنتي هزينه ماهيانه داره؟
بله هزینه ای داره هر چقدر حرف بزنی پول 1دقیقه رو محاسبه میکنه.نقل قول:
واسه کنترل حساب اینترنتی بهتره زنگ بزنی 130 همونجا درخواست کنی تا برات درجا بفرستن.
کنترل حساب اینترنتی هزینه ای نداره:10:
تالیا با Turkcell ترکیه رومینگ ایجاد کرده:20:
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
این تالیا هم انگار داره همش زیر آبی میره ها !نقل قول:
يعني من زنگ مي زنم 130 براي ريزمكالمات بهدش اونو ميگه سيستم اشكال داره 49 تومن كم ميكنه؟نقل قول:
يعني من زنگ مي زنم 130 براي ريزمكالمات بعدش اونم ميگه سيستم اشكال داره 49 تومن كم ميكنه؟نقل قول:
دقیقا، به خاطر همین هم با یک تماس باید نهایت استفاده را ببرید !نقل قول:
اگه قراره خز بشیم بذار با ام ام اس و GPRS خز بشیم. آخه یکی نیست بگه 0919 خزه یا 0935 ؟؟؟؟؟؟؟ :41:نقل قول:
شماها بريد اس ام اس بازي تون بکنيد و فعلا تو کف GPRS و MMS باشيد ما کارهاي مهمتري مثل اينکه کي ايرانسل 3G رو راه ميندازه داريم پس حرفمو تکرار ميکنم تي سي آي داره نفس هاي آخرش رو ميکشه بذار اپراطور سوم بيادنقل قول:
به نظر من تالیا با این قیمت باید درشو تخته کنه و من هم ایرانسل دارم و هم اعتباری ارتباط سیار و وقتی اعتباری های 0919 امد دیگه خیلی کم تر کسی دنبال ایرانسل بره مگه ایرانسل به فکر هدیه های بسیار خوب باشه و تو همه جا تبلیغات کنه تا دو زار کاسب بشه مثل هدیه های عید و تابستان ولی من 0919 دو با دو تا ایرانسل عوض نمی کنم چون هم یه قیمتن و 0919 ها مکالمه ارزان تر و در 1016 شهر انتن میده و هم کلاس داره چون مینویسه Irtci و ایرانسل خز شد و در مورد انتن دهی هم که ایرانسل و تالیا پوشش شبکه خود را از ارتباطات سیار اجاره کرده اند ولی من سگش به این ایرانسل نممممممممممممممیدم.
با این وضع سرویس دهی ایرانسل , تی سی آی روز به روز وضعش بهتر میشه.
من یک سیمکارت ایرانسل دارم ولی وضع آنتن دهیش و اوضاع اس ام اسش جالب نیست. gprs هم خیلی گرونه. mms هم فقط به ایرانسل میشه فرستاد و تا وقتی اپراتور اول این سرویسو راه اندازی نکنه , چندان استفاده ای نمیشه ازش کرد.
خیلیها مثل من به فکر خرید سیمکارت اپراتور اول هستند. ظاهرا بخش خصوصی تو این زمینه مدیریت ضعیفتری داره.
امیدوارم اپراتور سوم , تماما یا اروپایی باشه یا آسیای جنوب شرقی ! ( آمریکاییهاش که ممنوعیت دارند )
آره کاره خوبی میکنی برو با ارتباطات سیارت خوش باش:31: که 13 ساله 1016 شهر و آنتن میده اونم چه آنتنی:27:نقل قول:
ولی هر موقع GPRS و MMS ارتباطات سیار را افتاد بیا حرف بزنیم:27:
بطور خلاصه هر موقع در عرصه کیفیت صدا و آنتن دهی و خدمات MCI تونست مقابل ایرانسل شاخ بشه بیا بحرفیم:19: :19:
ببخشید شما از داستان خیلی عقبی تی سی ای نمیتونه GPRS راه اندازی کنهنقل قول:
با این بی تی اس هایی که داره امکان راه اندازی بی تی اس وجود نداره
مگر اینکه بخواد بی تی اس هاشو عوض کنه وووووووو فکر کنم یه 16 سال طول میکشه:27:
اگر فقط می خواهی متعصابه طرفداری کنی که هیچ. بهتره با مثل خودت بحرفی.نقل قول:
اینهمه گلایه و شکایت مشترکان از ایرانسل که بی دلیل نیست.
خود من هم می خوام که ایرانسل بهتر بشه تا مجبور به خرید خط دوم نشم. برای بهتر شدنش هم باید مشکلات را گفت و ازشون درخواست بر طرف شدنشو داشته باشیم. با مقایسه کردن 13 سال پیش , مشکلات مشترکان ایرانسل بر طرف نمیشه. تی سی آی تعرفشو میاره پایین و مرکز اس ام اس راه میندازه که مشکل کاربراش برطرف بشه . چرا ایرانسل با مشترکاش اینطور نیست ؟
نهههههههههه تو دیگه چرا ؟؟؟؟؟نقل قول:
تی سی ای مرده مگه خبر نداری؟
در بدر دنباله مشتری میگردن بفروشنش
میخوان خصوصی کننش کسی اینو نمیخره
مدیریت، دولتی، خصوصی ضعیف ؟نقل قول:
با این وضع سرویس دهی ایرانسل , تی سی آی روز به روز وضعش بهتر میشه.
من یک سیمکارت ایرانسل دارم ولی وضع آنتن دهیش و اوضاع اس ام اسش جالب نیست. gprs هم خیلی گرونه. mms هم فقط به ایرانسل میشه فرستاد و تا وقتی اپراتور اول این سرویسو راه اندازی نکنه , چندان استفاده ای نمیشه ازش کرد.
خیلیها مثل من به فکر خرید سیمکارت اپراتور اول هستند. ظاهرا بخش خصوصی تو این زمینه مدیریت ضعیفتری داره.
امیدوارم اپراتور سوم , تماما یا اروپایی باشه یا آسیای جنوب شرقی ! ( آمریکاییهاش که ممنوعیت دارند )
شوخی جالبی بود !!!
خیلی جالبه، اشکالات tci رو هم به ایرانسل نسبت میدین !
یعنی کسی شرکت پول چاپ کنی مفتی رو نمی خره ؟نقل قول:
من از ایرانسل فقط انتظار داشتم که حداقل نیازهامو برطرف کنه. ( آنتن دهی و اس ام اس ) . وقتی تو اینا مشکل داره دیگه gprs با این قیمت گرون , به چه دردی میخوره ؟نقل قول:
اینکه تی سی آی بتونه gprs راه اندازی کنه یا نه , برای من فرقی نداره. مسولاش قول دادند امسال راه اندازی کنند. مدعی هستند که بخشی از شبکه به سیستم بالاتر ارتقا سخت افزاری داده شده ولی تا اعمال تغییر در کل شبکه , سرویسهای جدیدو فعال نمیکنند. راست و دروغش گردن گویندش. ولی حداقل معلومه که با تی سی آی میشه از موبایل بعنوان ابزار مطمئن برای کار استفاده کرد. اما متاسفانه ایرانسل ضعف داره.
مدیریت در اپراتور دوم ضعیفه. اینو اگر نمی خواهی قبول کنی , کسی نمیتونه و نمیخواد مجبورت کنه قبول کنی.نقل قول:
انتقادات اکثر مشترکان ایرانسل از کیفیت خدمات , بعلت ضعف مدیریت در این شرکته. استعفای یکی از مدیران ایرانسل هم بعلت افزایش انتقادات بوده.
تکلیفت رو با خودت معلوم کن , فقط مکالمه و اس ام اس میخوایی یا اینکه , ابزاری مطمئن برای کارنقل قول:
اگه اولی رو میخوایی برو دولتی بخر
اگه دومی رو میخوایی باز هم برو دولتی بخر
ولی یه چیزی بهت بگم , فعلا که اینجا ایرانه همینقدر یه بابایی از اونطرف دنیا بلند شده و یه با یه شرکتی توی ایران شریک شده که مخابرات رو مجبور کنه سایتهاش رو ارتقا بده باید دستش رو بوسید , اصلا ایرانسل رو بی خیال شو و منتظر سرویسهای مخابرات باش
مدريت اپراتور اول قويه؟دولتي؟ اي خواهر مادر!!!!!پس اگر مديريت اپراتور اول قوي است چرا يکي از مسئولين شرکت ارتباطات سيار جاسوس دراومد؟چرا وزير مخابرات رو ميخوان استيضاح کنند؟چرا وقتي خبرنگار از رئيس شرکت ارتباطات سيار پرسيد چرا شما نرخ مکالمه دولتي به ايرانسل يا ثابت به ايرانسل رو 760 ريال محاسبه ميکنيد جناب رئيس گفت هيچ حرفي براي گفتن ندارم و انداخت رفت !!!نقل قول:
مدیریت در اپراتور دوم ضعیفه. اینو اگر نمی خواهی قبول کنی , کسی نمیتونه و نمیخواد مجبورت کنه قبول کنی.
انتقادات اکثر مشترکان ایرانسل از کیفیت خدمات , بعلت ضعف مدیریت در این شرکته. استعفای یکی از مدیران ایرانسل هم بعلت افزایش انتقادات بوده
من بازم اومدم. یکی از ترفندای TCI برای خراب کردن ایرانسل رو خودم دیدم. از اونجایی که من فعلا تو سمنانم و اینجا ایرانسل فعلا آنتن نداره مجبور شدم TCI رو دوباره راه بندازم. چند روز اول (شب) میدیدم ساعت 2 تا 4 صبح کلی SMS از دوستانی که ایرانسل دارن برام میاد. البته ساعت Send اونا مال روز قبل بود. از اونجایی که از TCI دل خوشی ندارم، یه تالیا تهیه کردم. وجالبه بدونید همه SMS ها فورا بین تالیا و ایرانسل رد و بدل میشه. باز طرف TCI رو بگیرید....
دوستای سمنانی اگه تو شهر دقت کرده باشن حتما آنتنهای ایرانسل رو دیدن. آنتنهایی که تو زمانی معادل یک هفتم زمان لازم برای راه اندازی آنتنهای Tci، راه اندازی شدن. اینا فقط موندن ارتباط با مرکز و سوئیچینگ رو تکمیل کنن.
جالب اینجاست که تالیا فقط توی تهران سرمایه گذاری میکنه .
اینجا که ما کلی سایت براشون پیدا کردیم و قرارداد بستیم , پول ندارند به مالک برای اجاره سایت بدهند , تازه یکی از سایتهای مرکزی رو هم به دلیل اینکه تالیا پول خرید دکل مربوطه رو نداشت جمع کردیم , بنده خدا صاحب خونه مونده با 3 تا چاه و کفی که یک زمانی موزاییک بوده .
به نظر من تالیا هر چقدر که خوب باشه من مثل اسپادان اصفهان خوب نمیدونمش...
تکلیف معلومه. شما کجاشو نگرفتی ؟ وقتی آنتن دهی و اس ام اس بدون مشکل ( یا با مشکلات کم ) باشه اونموقع میشه بعنوان ابزار مطمئن کار روش حساب کرد.نقل قول:
درباره اینکه اینجا ایرانه و ما این مشکلات را باید قبول کنیم , منطقی نیست. ما که انتظار شق القمر از ایرانسل نداریم. همون سرویسهای اصلی را با کیفیت خوب ارائه بده. حالا شما چون عاشق چشم و ابروی ایرانسل شدی , هر مشکلشو که نباید توجیح کنی. وقتی سرویساش خوب بشه , هم فروشش میره بالا و سود بیشتر میکنه و هم ما استفاده میکنیم.
مدیریت ضعیفتر ایرانسل به معنی مدیریت بی عیب و نقص بقیه نیست بلکه به معنی ضعف ایرانسله !!نقل قول:
حالا چرا از این شاخه به اون شاخه می پرید , من نمیدونم. میشه لیستی از تخلفات تمام شرکتها تهیه کرد اما اینجا فقط صحبت از میدیریت ضعیفتر یکی نسبت به بقیه هست.
ایکاش فقط همین مشکل بود تا می گفتیم تقصیر مخابراته. اما مشکل اس ام اس تو ساعتهای شلوغ حتی برای ارتباط بین ایرانسل هم پیش اومده . اس ام اس از مخابرات به ایرانسل هم مشکلات زیادی داره. مشکلات دیگری مثل آنتن دهی و این مساله تعرفه که تعدادی را از کار با ایرانسل منصرف کرد.نقل قول:
اینا دیگه تقصیر ایرانسله. البته برطرف کردنشون هم نباید چندان سخت باشه. یکم به خومدشون فشار بیارن , کیفیت میره بالاتر.
دیگه دوره زمونه تعصب بازی و طرفداری چشم بسته سر اومده. اینجا که دیگه استقلال پرسپولیس نیست. کیفیت با کار کردن و تست معلوم میشه. هر وقت افت کرد باید اعتراض کرد تا درست بشه. حالا می خواد ایرانسل باشه یا مخابرات یا ...
این شرکت فقط واسه دولت پول چاپ میکنه واسه خصوصی از این خبرها نیستنقل قول:
شما بهتره یه خورده بیشتر تحقيق کنی ایرانسل در شهرایی که پوشش کامل برقرار کرده مشکل آنتن دهی که نداره هیچ از تی سی ای هم بهتر کار میکنه و ایرانسل مشکل اس ام اس ندارهنقل قول:
چند وقت پیش بود توی خبرها خوندم که تی یس ای اعلام کرده بود که تی 3روز که حدودا 320000 اس ام اس ارسال شده فقط 270000 اس ام اس به مقصد رسیده 50هزار اس ام اس نرسیده :41:
حالا تو از تی سی ای حمايت میکنی
کیفیت صدای ایرانسل 100 برابر بهتر از تی سی ای هستش
تو اگه فکر کنی میفهمی که ایرانسل تعرفشو زیاد نکرده هرکسی دوست داشته باشه میتونه تعرفه 499 ریال دقیقه ای رو برای خودش انتخاب کنه
بهتره ااعتراض کنی به تی سی ای و شرکت مخابرات که تعرفه تماس با ایرانسل رو 76 تومان حساب میکرده 76 تمان 76 تومان چرا این به گوش شما نمیرسه؟ چرا اینجا ساکت میشی اصلا چرا باید شرکتی که از پول مردم ساخته شده بیشتر از یک شرکت خصوصی پول بگیره لعنت خدا بر کسانی که این بلا رو سره مردم میارن
پيش فرض
سلام گوشي من w810 وخط ايرانسل روش فعاله فقط gprs ايرانسل بجاي اينكه علامتش مثلث واژگون باشه علامت E رو
مينداره e هم همون edage (پرسرعت تر از gprs هست
ايا اين علامت واسه شما هم ميفوفته وايرانسل يعنيedage داره ؟
حتي واسه چند تاا ز دوستم ديدم همينطوريه