راستش من از فروم های ورزشی اصلا خوشم نمیاد.....نقل قول:
اگه اومدم فقط به خاطر سعید بود...خسته شده بودم از محیط اونجا...میخواستم دیگه نیام...به همین دلیل خواستم که منو بن کنن
Printable View
راستش من از فروم های ورزشی اصلا خوشم نمیاد.....نقل قول:
اگه اومدم فقط به خاطر سعید بود...خسته شده بودم از محیط اونجا...میخواستم دیگه نیام...به همین دلیل خواستم که منو بن کنن
میدونم جاش نیست اینجا بگم ولی آفرین به کسی که اینو گفتهنقل قول:
يك مشت گدای عرب از راه رسيدند... در ميهن پررونق ما خانه گزيدند
با روضه و با روزه در اين باغ پراز گل... چون گاو دويدند و چريدند و خزيدند
دم شما هم گرم که گذاشتیش اینجا ....
الان w950 که بگیری مگه اخرین اپدیت روش نیست ؟؟؟؟؟
فکر نکنم اولین اپدیت روش باشه
آقا من هنوز تاریخ sms هام مشکل داره! باید چیکارش کرد؟
یه راه حلی براش من پیدا کردم...نقل قول:
برو به قسمت location و محل خودت را بزار شهر honolulu و سپس تاریخ و ساعت را تنظیم کن....درست میشه
خوب ممکنه که آخرين آپديت روش نباشه . . . .نقل قول:
اميدوارم که ويرايش نشه.نقل قول:
جدی راه حلش اینه؟؟ چرا اینجوریه؟ از کجا فهمیدی اینو؟نقل قول:
اینم از شانس گندم اومدم کافی نت یو اس بی رو وصل کردم ولی گوشی رو نشناخت حالا سی دی میخوام بذارم میگه سی دی رام نداره . من برم بمیرم بهتره
zimka جان شما سعی کن یک دوستی چیزی پیدا کنی که ADSL داشته باشه برات کارو انجام بده ... اومدیم کافینت هم سی دی رام داشت و هنوز آپدیت گوشی شما تموم نشده بخواد تعطیل کنه :41:!...نقل قول:
تازه این کافینت ها فقط اسمشون 512 و 1 و... هست باور کن سرعتشون اندازه Dial Up هم نیست ولی از این لحاظ که قطع نمیشه خوبه ...
اگر اینجا بودی خودم برات آپدیت میکردم :46: حیف که راه دوره و ما هم کاری از دستومن بر نمیاد .
موفق باشید
چی کارباید بکنیم که عکس ها رو ماتریسی 3*3 نشون بده ؟؟
این گوشی ویروس می گیره؟؟؟
زيمکا جان من که خدمتتون عرض کردم عزيز دلم. اصلا احتياجي به سي دي نيست . شما خودت تجربه آپديت داري يا نه؟ البته مطمئنم که صاحب کافي نت هم چيز زيادي نمي دونه.نقل قول:
گوشي براي اپديت تو حالت خاموش به رايانه وصل مي شه و اصلا نيازي به نصب سي دي نداره . شما قبل از آپديت حتما حتما يک بار مراحل اپديت رو مطالعه کن تا يه وقت کار دست خودت ندي.
موفق باشيد
DEICIDE
به هر حال بن نیاز نبود..! :31:نقل قول:
حالا اینو ولش از W950 راضی هستی..؟:10:
اره ویروس میگیرهنقل قول:
دوست عزیز من گوشیم خاموش نبودش روشن بود.یعنی تو حالت نرمال مد بود.بعدش پیغامی اومد که گوشی رو نمیشناسه.نقل قول:
نه بابا کجا تا به حال آپدیت کردم تمام عمرم با گوشیهای جاوا بوده:31:که هیچ مشکلی از لحاظ سرعت نداشته صداشم اگه کم بود هکش میکردیم:31:
اگه گوشی خاموش باشه گوشی رو میشناسه؟
بذار من به جای دوستم جواب بدمنقل قول:
اولا قربون اون رگ آبیت بشم
در ثانی من که خیلی راضی هستم گوشی که حدود برام 180 در اومد.الان که فکر میکنم اگه میخواستم برای کا800 خودم یه رم 4 گیگ بخرم هشتاد هزار تومان سبک میشدم
سیستم عاملش خیلی خوبه با اینکه برنامه ی فعلا روش نصب نکردم و میخوام بعد از آپدیت این کار رو بکنم برنامه های که توش بود جالب بود
کیفیت صداش واقعا بالاست توپه توپه ال سی دی با کیفیت
کیبوردش هم برام عادی شده و هیج مشکلی با اون ندارم و خوبی کیبوردش اینه که بسیار نرمه.
خداییش چه تاچ اسکرینی داره فوتش کنی عمل میکنه :18::31:
از همه مهمتر کلاسش رو بگو هر کی ببینه دهنش مثل غار علی صدر باز میمونه:18:
تا فریمور جدید بیاد تنها راه حلش اینه..نقل قول:
تو سایت تخصصی ir- tci.org/FORUM
دیدم
البته فاصلهی بینشون را حذف کن
اگر بن نمیشدم دوباره شیطون!!!! گولم میزد میومدم.....:دینقل قول:
اره ازش خیلی راضیم زیمکا که توضیح دادن در مورد فواید گوشی
من امروز با اون شماره تماس گرفتم گفت نداریم .راستی من شنیدم دیگه تولید نمیشه کسی میتونه امارش و بگیره ؟؟؟
k750 هم 3ماه پیش اعلام شد که دیگه تولید نمیشه ولی از ماه پیش دوباره تولید شد من شنیدم تو دبی هم گرون شده .
ولی اگر کسی میتونه حتما زحمت بکشه ببینه که تولیدش متوقف شده یا نه
ممنون
بلندی صدا تو اسپیکرش چطوره اندازه چه گوشیه هست
من امروز با اون شماره تماس گرفتم گفت نداریم .راستی من شنیدم دیگه تولید نمیشه کسی میتونه امارش و بگیره ؟؟؟
k750 هم 3ماه پیش اعلام شد که دیگه تولید نمیشه ولی از ماه پیش دوباره تولید شد من شنیدم تو دبی هم گرون شده .
ولی اگر کسی میتونه حتما زحمت بکشه ببینه که تولیدش متوقف شده یا نه
ممنون
250هزارتومن درتبريز موجود است
آقا یه سوال....
میشه کاری کرد که برای فرد خاصی صدای زنگ اس ام اس را قطع کنیم؟؟
salam- inja ke migi chand ta dare? man az rasht biam mitonam begiram? age fek mikoni be tedade kafi dare ke ta 3 roz dige miam onja begirameshنقل قول:
.( farsim kharabe -az anjmoan pozesh mikham)
زیمکای عزیز شرمنده افتادی تو زحمت!:11:نقل قول:
والا بنده خودم W950 دارم! و بهمن ماه گوشیم وارد یک سالگی میشه! دیدم مهدی جان هم W950 گرفته خواستم ببینم راضیه یا نه... :31:
دیگه من شرمنده شدم...:11:
در هر صورت توضیح خوبی بود می تونه برای دوستانی که قصد خرید دارن مفید باشه... :10:
خسته نباشی دستت طلا عزیز...:40:
راستی شما هم آبی هستی؟ دمت گرم دو برابر..! :31:
خوب ما خوشحال می شدیم شیطون گولت بزنه...! :10:نقل قول:
دستش زیمکای عزیز هم درد نکنه.. :40::11:
کسی آخرین پست صحفهي 78 را دیده؟؟
آیا راهحلی هست یا نه؟؟؟
نه عزيز راه حلي نيست . درسته که سيستم هوشمند داره ولي نه ديگه تا اين حد :31:نقل قول:
صداش توي اسپيکر ، خيلي زياد نيست . در حد نرمال براي يه گوشي مهندسي .نقل قول:
نوشته شده توسط gole yase shekaste [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
پيروز باشيد
DEICIDE
گل یاس فکر کنم تو کا800 داشته باشی. صداش در حد همون کا800 هستش ولی کیفیتش خیلی خیلی از اون بیشتره حالا من نمیدونم گوشیم آپدیت هست یا نه ولی این صدا در حد همونه.نقل قول:
نوشته شده توسط gole yase shekaste [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
توی کا800 صدای زنگ از خود پلیر یه کم بیشتره یا حداقل من همچین حسی میکنم (در حالت معمولی)
ولی توی دبلیو950 اینطور نیست میخوام با آپدیت کمی صدای زنگش رو افزایش بدم دیگه پلیرش همین قدر هم بود که بود .
بلندی صدای هدفونش حدود 85درصد کا800 هک شده و به بلندی هدفون دی 820 سامسونگ هستش .
بلندیش مثل بقیه ی واکمنها هسش به نظرم حدود 95/97 درصد بلندی هدفون دبلو610 هستش یا در همون حد باشه چون دقیقا یادم نمیاد. اما مگاباسش خیلی خوبه.ولی وقتی حالت باس باشه آدم فکر میکنه صداش کمتره.
مگاباسش از کا800 هک شده با JPX2 بیشتره و دبلو610 و دی820 و کا800 معمولی رو قورت میده.
راستی من از گوشی بکاپ گرفتم وقتی که آپدیت کردم و این بکاپ رو به قول معروف ری بکاپ کردم:31:اینباکس گوشیم به حالت قبلی برمیگرده یعنی اس ام اس ها حفظ خواهد شد؟
یه سوال دیگه هم دارم وقتی میرم توی منوی پیام ها. مثلا توی اینباکسم نوشته 1unread خب وقتی داخلش میرم یعنی داخل اینباکس میرم می بینم تمام مسج ها یک شکلی هستن یعنی برعکس کا800 . توی کا800 اگه پیامی رو نخونده باشم عکس یه پاکت نامه هستش که بسته شده و اگر میخوندم پاکت نامه ها باز میشد ولی توی این همشون بسته هستش :31:
اره همش تقریبا یه شکلین
ولی اونایی که خونده نشده یه نموره bold شدن
گوشیه w950 با گارانتیه سیتادل وارد شد
gsm هم وارد کرد
خوبه پس دوباره قیمت ها افت میکنه ...برین حال کنین ولی مواظب تقلبیاش باشین .:31:نقل قول:
سونی اریکسون غلط میکنه که به بازار میده این گوشی رو
من کلی امید بسته بودم که قیمتش بالا میره
حالا خودتو ناراحت نکن Zimka جان درست میشه ...هرگز رو کوشی سرمایه گذاری نکن امروز یه قیمتیه فردا یه قیمت دیگه !... اگر طلا بود میشد روش حساب کردنقل قول:
موفق باشید.
ااااااااااا زشته زشته زشته نگی این حرفو
من الان از اعلائدین برگشتم کسی به خودش زحمت نده سیتادل تمام w950 رو تموم کرده بود اخریشو پیش پای من فروخته بود دیگه هیچی نداشتن میگم فکر کنم میخواد پوز 6600 رو بزنه
یکی امار بگیره ببینه میگن دیس اینفکت شده درسته یا نه .من نمیدونم باید از کجا ببینم وگرنه زحمتشو یه یقیه نمیدادم
اقا یه سوال....
چرا هر وقت گوشیم را میزارم تو شارژ lcdگوشی روشن میمونه و خاموش نمیشه؟
با سلام
شیراز w 950 قیمتش 270000 هست
شما احتمالا توی تنظیمات backlight ات گزینه handheld رو روی on گذاشتی. اگه اینجوری باشه در حال شارژ صفحه روشن میمونهنقل قول:
دوستان یه مورد برام پیش اومده مطمئنم که به خاطر کم دقتی خودم هستش
من یک پلی لیست درست میکنم.بعدش که میخوام توش آهنگ بریزم نمیتونم.مثلا داخل اون قسمت پلی لیست میرم.توی اونجا دو تا لیست پخش هستش که من میخوام توی اولی آهنگ بریزم میرم روش و از گزینه ی MORE روی add to و بعدش playlist میزنم بعدش یه صفحه میاد که لیست های پخشم رو داره و من موندم چی کار کنم.
ببخشید که بد توضیح دادم میشه کمکم کنید. من فقط دوست دارم از لیستها آهنگ گوش بدم.
توی کا800 میرفتم داخل لیست و گزینه بیشتر گزینه ی افزودن رو میزدم و خودش میرفت توی قسمت مدیریت فایل از اونجا هر چی خواستم تیک میزدم و وارد لیست میکردم
Zimka جان من با گوشی زیاد کار نکردم که بخوام کامل راهنماییت کنم ...نقل قول:
دوستان یه مورد برام پیش اومده مطمئنم که به خاطر کم دقتی خودم هستش
من یک پلی لیست درست میکنم.بعدش که میخوام توش آهنگ بریزم نمیتونم.مثلا داخل اون قسمت پلی لیست میرم.توی اونجا دو تا لیست پخش هستش که من میخوام توی اولی آهنگ بریزم میرم روش و از گزینه ی MORE روی add to و بعدش playlist میزنم بعدش یه صفحه میاد که لیست های پخشم رو داره و من موندم چی کار کنم.
ببخشید که بد توضیح دادم میشه کمکم کنید. من فقط دوست دارم از لیستها آهنگ گوش بدم.
توی کا800 میرفتم داخل لیست و گزینه بیشتر گزینه ی افزودن رو میزدم و خودش میرفت توی قسمت مدیریت فایل از اونجا هر چی خواستم تیک میزدم و وارد لیست میکردم
ولی فقط میدونم برای ADD کردن یک آهنگ از تو خود Playlist نمیتونی این کار رو بکنی باید بری تو Filemanager
هر آهنگی رو که خواستی از تو قسمت More ببریش تو Playlist که تو واکمن ساختی ...
امیدوارم درست گفته باشم موفق باشید .
از نمایندگی سونی پرسیدم گفت چند روز دیگه قیمتش میاد روی 220 !!!!!!!!!!!!!