[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]نقل قول:
Printable View
سلام
کسی این مشکل رو مثل من باهاش برخورد کرده ؟
وقتی عکس هارو با viewer ویستا می بینم یه هاله زرد مایل به نارنجی روی عکس هاست ....
ولی وقتی با برنامه های دیگه مثل paint یا photoshop باز می کنم چنین مشکلی نداره ....
ممنون می شم راهنمایی کنید .
منم این مشکل رو دارم
من وقتی از روی dvd کامیپوتر رو بوت می کنم در هنگامی که باید drive رو برای نصب انتخاب کنم هیچ درایوی رو برای نصب ویندوز پیدا نمی کنه.و فقط یه لیست خالی رو نشون می ده.سیستم من هم
Sata ll MAxtor 6G160E0
1GB Ram DDR2
Nvidia Geforce 7300
cpu:3200 intel
Motherboard Gigabyten GA-8i945PL-G
می باشد.در ضمن توی این لینک یکی یه سوالی شبیه من مطرح کرده یکی هم جواب داده ولی من نفهمیدم چی گفته.
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ad=y
امیدوارم که مشکل من حل بشه.ممنون.گر راه حلی سراغ ندارید حداقل چند تا حدس بزنید شاید با کمک هم تونستیم رفعش کنیم.
عزیز توی بایوس گزینه enhaced رو انتخاب کن برای هارد منم این مشکل برام بود کسی جواب نداد تا خودم حل کردم در صفحات پیش سوءالم هست برو دعا کن برام
بچه ها من هم این مشکل رو داشتم .هر وقت وارد ویستا میشدم پیغام سخت افزار جدید رو میگرفتم و هر دفعه بعد از اتصال به اینترنت گزینه search online for this solushen رو انتخاب میکردم ولی بعد از چند دقیقه چیزی پیدا نمیکرد و not find any driverr میداد .بعد از چند روز که این کار رو تکرار کردم پیدا کرد و الن دارم باهاش کار میکنم.نقل قول:
ضمنا" این کارو برای درایور tv card و حتی کارت صدام انجام دادم .حالا نمیدونم برای شما هم نتیجه بده یا نه .این تحربه ای بود که من عملا" بدست آوردم.
نقل قول:
كسي نمي دونه چه جوري ميشه اين مشكل رو حل كرد ؟
برای بار چهارم...
تاپیک بحث و تبادل نظر در مورد ويندوز ويستا 77 صفحه دارد!نقل قول:
یعنی واقعا باور کنم که کسی خبر نداره نسخه 30 ژانویه(نسخه نهایی) از چه سایتی بفروش میرسه؟:blink:
شایدم واقعا اینطور باشه و اعضای این تاپیک نمیدونند چه ویستایی رو از کجا خریدن و چه ورژنی داره;)
باید تو بایوس دنبالش بگردی
شاید اینها که میگم بدرد بخوره.نقل قول:
ببخشید که دیر جواب میدم . شاید هم مشکلت حل شده ولی باید بگم من هم مشکل شما رو داشتم و به این نتیجه رسیدم که برای هارد های sata معمولا" این اتفاق میفته -چند روز معطل این قضیه بودم .آخرش کارم تو bios حل شد
و طریقه شناختن هارد رو به روش enhanced تنظیم کردم.البته تو این مسیر خیلی تغییرات دادم که مهمترینشون جابجائی کابل دیتا بود.من یه مشکل بزرگم این بود که فقط یک ورودی ID داشتم و 2 تا cd drive .اگه وقت کنم امروز بررسی میکنم و ته و توی قضیه را درمیارم.فکر نمیکنم لازم باشه bios رو بروز کنی.
سلام
کسی این مشکل رو مثل من باهاش برخورد کرده ؟
وقتی عکس هارو با viewer ویستا می بینم یه هاله زرد مایل به نارنجی روی عکس هاست ....
ولی وقتی با برنامه های دیگه مثل paint یا photoshop باز می کنم چنین مشکلی نداره ....
ممنون می شم راهنمایی کنید
برادر ،کارت گرافیکت رو چک کن ببین درست نصب شده؟
فك كنم درست نصب شده باشه
بعدش هم در بفيه نرم افزارها مثل فتوشاپ و... اين مشكل وجود نداره .
مشکل من با مدیا پلیر ویستاست کار نمیکنه و ارور میده .
چطوری میتونم اون رو پاک کنم و یک مدیا پلیر دیگه روش بریزم. من از ویستا یولترا استفاده میکنم.
دوست عزيز dr-ali اگر يكم به تبليغان سايت توجه كنيد مي بينيد كه همين سايت هم در حال حاضر اقدام به فروش همين نسخه اي مد نظر شما را كرده است
اينم لينكش : [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
موفق باشيد
یک نکته ی مهم رو هیچ وقت نباید فراموش کنید!!
اگه ویندوز ویستا میخواهید باید سیستمتون رو بندازید دور و سیستم های جدید که مخصوص ویندوز ویستا هستش بخرید که بالای یه ملیون هستش.. اگر هم میخواهید رو سیستم خودتون نصب کنید سرعتتون از سرعت اینترنت هم پایین تر میاد.
در کل باید دو تا رم بزارید رو سیستمتون. و نکته ی دیگه این که کارشناس ها گفتن که از نظر امنیتی ویستا با ویندوز فرق زیادی ندارند.!! چه بسا که حفره های امنیتی بیشتری توی هر دو تا شون پیدا بشه.
پس بی خیال.
من آخرین کرک که همون روش سریال فایندر هست را انجام دادم و ویندوزم اکتیو شد ولی.............
ولی همانطور که میدانید قبل از این روش توسط کرکی که 30 روز را تکرار میکرد ویستا را نگه داشته بودیم.حالا چطوری کرک قبلی را لغو کنم؟؟البته همان کرکی که با یه کلیک تو ویندوز اینکار را انجام میداد
با هزار زحمت درایور 54 مگا بایتی شرکت n-vidia رو که برای ویستا ساخته از سایتش دانلود کردم...
حالا موقع نصب اعلام می کنه که روی این سخت افزار قابل نصب نیست !
کارت گرافیک سیستم من gforce-MX 440 هست و این اولین باره که یه درایور جدید روی آن نصب نمیشه...
(من تا الان فکر میکردم درایور رو ویندوز نصب میشه...)و باعث بهبود عملکرد کارت گرافیک میشه..
لازمه بدونین که من ویستا رو نصب کردم و مشکل خاصی باهاش ندارم...
کسی میتونه بگه اشکال کار در کجاست؟
بابا من ویندوزم 30 روزش تموم شده 4 نوع کرک را انجام داده ام یکی که زمان را نگه میداشت یکی که از بایوس تاریخ را باید 2099 بکنی و ... آقا جواب نداد تو رو خدا یه راهنمایی بکنید ببینم چیکار کنم که وینوزم به صورت سیف مد بالا بیاد از مدیر خواهش میکنم راهنمایی کنند:ohno:
نقل قول:
دوست عزیز بالاخره مشکلی داری یا نداری ؟
ما که نفهمیدیم شما از کارت گرافیکت راضی هستی یا نه ؟
من خودم این کارت رو چک کردم ، فقط ویستا نصب میشه ولی Aero فعال نمیشه .
اگه وستا بریزیم، دیگه نمیشه xp ریخت؟
میشه عزیزم مشکلی نداره ... هرکدوم رو بریز تو یه درایو ... ;)نقل قول:
آخه من شنیدم license ویندوز xp رو باطل میکنه و ویندوز xp دیگه فعال نمیشه.
الان خودم ویستا دارم. می خواستم xp هم بریزم، با cd ایش بوت کردم اما میگفت license اش وجود نداره! بعدش هم میومد بیرون!
ويستا 32 بيتي و 64 بيتي چه فرقي با هم دارن كدوم بهتره بعدشم اينكه رو 64 بيتي ميشه هر نرم افزاري نسب كرد يعني نرم افزار مربوط به خودش رو نداره
D o l f i n جان ، به چند صفحه عقب تر رجوع کن ، در این مورد بحث کردیم .
mhentezari جان ، شما مگه میخوای روی ویستا ، ایکس پی رو نصب کنی !؟
چرا روی ایکس پی ، ویستا رو نصب نمیکنی ؟
سلام دوستان.
ببخشید، من یه سوال خیلی مبتدی داشتم که به جوابش هم نیاز دارم.
وقتی که میخوام ویستا رو نصب کنم، توی هیچ کدوم از مراحل از من نمی پرسه که کدوم ورژن از ویندوز رو میخوای نصب کنی. در نهایت هم ورژن Home Basic نصب میشه. در حالیکه توی سی دی هایی که دارم (5 تا سی دی هستش) همه نسخه ها وجود دارن (طبق ادعای شرکت سازنده و البته فروشنده) حالا شما میگید من چیکار کنم که بتونم نسخه Ultimate رو نصب کنم؟ مشخصات سیستم من هم اینه:
مادربورد : Giga 8I915PC
سی پی یو : Intel 2.66 Celeron LGA
گرافیک : Geforce 6200PX TC
رم : 512
منتظر جوابتون هستم...
سلامنقل قول:
دوست عزیز
مشکل از سی دی شماست
در حقیقت چون روی سی دی هست بنابراین نسخه اولیه آن زده شده بهتر است که از دی وی دی استفاده کنی
در ضمن سیستم شما توانایی اجرای ویستا رو داره .
Baharan عزیز. خیلی ممنون از جوابی که دادی. در ضمن نسخه ای که برای ویستای من می نویسه 6.0.6000.16386 هست که فکر کنم ورژن نهایی باشه. البته فکر هم نمی کنم واسه یه ویندوز ویستای Home Basic 5 تا سی دی خرج کنند. چون HomeBasic به شکل دو سی دی هم توی بازار هست. دوستان دیگر هم اگه می تونن کمک کنند. با تشکر مجدد...
سلام [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]نقل قول:
واقعا از توجه شما ممنونم اما میشه بیشتر توضیح بدین که این enhanced رو از کجای bios باید تنظیم کرد ؟؟
و اینکه هارد من sata نیست و با یک ide به مادربورد وصل شده.. و از 2 تا dvd استفاده میکنم که هر دو به یک ide متصل هستن.. کلا 2 تا پورت ide روی مادربورد من وجود داره...
سپاسگذارم.
دوست عزیز عرض کردم که ویندوز ویستا رو نصب کرده ام و الان هم داره کار می کنه... اما...نقل قول:
می خواستم درایور مخصوص ویستا رو هم نصب کنم تا شاید عملکرد گرافیکی بهتری داشته باشه...
اما این درایور نصب نشد و ارور داد...
شما که این ویستا رو با این کارت ، نصب کردین بفرمایین که درایور ویستای شرکت ن-وایدیا رو هم تونستید نصب کنید؟
بقیه دوستان هم اگه میتونن یه راهنمایی بکنن...
مرسی.
سلام
خسته نباشيد
من هنگام نصب وقتي در قسمت updating هست(همون منويي كه داره فايلها را كپي ميكنه و ... )اررور ميده و ميگه نميتونم نصب كنم (DvD هم از پي سي ورد گرفتم)
ممنون ميشم راهنمايي كنيد
windows Could not update registry data in the installationنقل قول:
اين دو سايت مطالبي در اين باره نوشته اند ميشه بگيد منظورشون چيه؟؟نقل قول:
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
نقل قول:
سلام
شرمنده اگه دیر سر زدم ...
ویستایی که من نصب کردم خودش کارت گرافیکو شناخت .... قاعدتا هم نباید مشکلی وجود داشته باشه ، راستی ورژن ویندوز شما چنده ؟ شاید به اون مربوط بشه .
ولی اینکه درایور جدیدی اومده باشه که راندمان کارت گرافیک رو بالا ببره ، بعید می دونم .... البته هیچی بعید نیست
يكي نيست به داد من برسه خدااااااااااااااااااااااا ااااااا:sad:نقل قول:
ما رو بگو با کی میخوایم بریم سیزده بدر...!نقل قول:
آره عزیزم ...در سایت n-vidia درایور جدید برای کارتهای گرافیکی این شرکت و مخصوص ویندوز ویستا برای دانلود گذاشته شده...
درسته که ویندوز خودش کارت گرافیکو میشناسه...اما درایور چیز دیگه هست و معمولا هر درایور جدید عملکرد گرافیکی را بهبود میده و با نرم افزارهای جدید سازگار میشه...
غیر از این باشه مگه شرکت های سازنده کارت گرافیک بیکارن هر یکی،دو ماه یه درایور جدید بسازند؟
آهــــــــــــای...
یکی نیست درایور گرافیکی جدید مخصوص ویندوز ویستا رو نصب کرده باشه؟
اگه هست بگه این درایور چه گلی بسر ویندوز زده ( چه تاثیر مثبت یا منفی ای داشته)؟
سلامنقل قول:
دوست عزیز اونطور که در پایین صفحه دانلود نوشته(و اگه من درست متوجه شده باشم)
این درایور مخصوص کارتهای خانواده 6000 و 7000 و 8000 است (تقریبا همونهایی که aero رو ساپورت می کنند)
بنابراین طبیعیه که رو کارت شما نصب نشه
من اول xp رو ریختم. بعدش رفتم سراغ ویستا.نقل قول:
من xp رو در شاخه windows نصب کرده بوم
ویستا گفت که میاد windows رو به windows.old تبدیل میکنه تا ویستا رو در windows بریزه
بعدش هم دیگه xp اجرا نخواهد شد و نشد!
حالا من xp می خوام که اجازه نصبش رو بهم نمیده!
منم کارتم 256 بود اما ویستا 128 میزد! رفتم درایورش رو که حدود 50 مگ بود دانلود کردم، نصب هم شد اما فرقی نکرد! البته منوهای n-vidia اضافه شد اما هنوز میگه 128 هستش!نقل قول:
منظورتون اینه که هر دو ویندوز رو تو یه درایو نصب کردید؟نقل قول:
در اینصورت مشکلتون از همینه
اما اگه نه و با نصب دو ویندوز در دو درایو جداگانه این مشکلو دارید چیز عجبیه
چون من و بسیاری از دوستان این کار رو کردیم و مشکلی نداشتیم