يك پيشنهاد با PreGap_Image_Builer-12 اميج بگير ببين مي شه يا نه
از اين جا دانلود بكن [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
از اين جا دانلود بكن [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
كركش را هم از اين جا مي توني پيدا كني [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
قرار بده تا من و دوستان بتوانيم راهنماييت بكنيم
با تشكر
احوال دوستان قفل شكن چه طوره ؟
1- اول نوبت آقا مهدي
خوب قفل شما مربوط به نرم افزارهاي نسل جوان هست . درسته ؟ اول اين نكته را يادت رفت بگي . آيا تو قفل آموزش php nuke را شكستي يا نه ؟! احتمالا نه . شما به يك نكته در رابطه با آموزش ذكر شده را نگفتيد . آِيا براي اجراي برنامه بايد به شركت زنگ بزني و كد بگيري يا نه ؟ اين را حتما بگو .
ضمنا اين قفل كه شما گفتيد فكر نكنم به اين راحتي ها بشه شكستش ؟ توضيحاتتون تقريبا خوب و كارشناسانه بود . اما يك ايرادي هست . ما از يه جاي برنامه اطلاع نداريم كه چه اتفاقي مي افته و همون چيزي است كه اگه بفهميم تقريبا اون وقت اطلاعات كامل شده .
2- دوم نوبت آقا مهدي !
خوب همون جور كه احتمالا اطلاع داريد قفل نگهبان قفل الكيه نيست . به هر حال نرم افزاري ارائه شده تا اين قفل را بشكونه . اما آيا اين ورژن كه شما گفتيد را هم جواب مي ده را من نمي دونم . البته پروفايل هم براي كلون سي دي هست كه براي قفل هاي نگهبان هست . اما من بازم نمي دونم كه جواب مي ده يا نه . در كل شكستن قفل نگهبان يه كار نيمه حرفه اي هست .!
از گفته هاي شما ميشه فهميد كه اين قفل با اين برنامه شكسته شده . منتهي ايرادي داره . ايراد هم احتمال زياد مربوط به حجم هست . برنامه توسط نرم افزاري حجم مجازي پيدا كرده . حالا در مورد اين كه بعضي سي دي رام ها نمي خونه ، دليلش احتمالا دوباره بر مي گرده به حجم . در هر صورت شما ايميج را با نرم افزار cdrwin رايت كن . چون اين نرم افزار در مورد حجم سي دي خوب كار ميده . مي توني از كلون يا الكل هم كمك بگيري . من پروفايل را تو همين تاپيك گذاشتم . با اون هم امتحان كن . به طور خلاصه بايد نرم افزارهاي رايت مختلفي را امتحان كني تا ببيني با كدومش جولب مي ده .
3- آقاي ماتريكس
اگه ميشه آدرس تاپيك را بده .
اين نكته هم ذكر كنم كه هر قفلي كليدي داره و چون كليد داره ، مي توانيم آن را باز كنيم . اگر نشد مي توانيم قفل را بزنيم بشكنيم . منتظر باش تا ببينم چي ميشه .
baner جان ورود شما را به پي سي ورلد تبريك مي گم . خوشحالم كه اولين پست خود را در اين تاپيك داده ايد .
من اين ورژن را دارم . برات آپلود مي كنم و لينك را مي ذارم .
از اين كه پست هاي پشت سر هم دادم ، ببخشيد .
پيش مياد ديگه .
اين هم لينك دانلود برنامه PreGap_Image_Builer-12 :
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
اگه مشكلي بود بگيد تا اصلاح كنم
با سلام مجدد به همه دوستان علي الخصوص مهدي نازنين
من هم از اينكه عضو forum به اين خوبي شدم بسيار خوشحالم و اميدوارم كه بتوانم عضو خوبي باشم .
در ضمن متاسفانه لينك دانلود برنامه PreGap_Image_Builer-12 كار نميكنه و نميشه دانلود كرد :sad:
شما ميگيد لينك من كار نمي كنه . من همين الان دوباره دانلود كردم . كاملا درسته . دوباره سعي كن . شما مي تونيد تو همين تاپيك آخرين نسخه اون را هم با آدرسش پيدا كني .
من هم براي شما سعادت و خوشبختي را آرزومندم . انشاءالله شما هم به ما در امور اين تاپيك ياري نماييد .
منم به آقاي baner خوش آمديد مي گو يم و اميد وارم كه دوستان خوبي براي هم باشيم
من از این لینک گرفتم.
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
دوستان بياييد از اين به بعد چند قانون را رعايت كنيم تا كار خودمون راحتر بشه
1- در مورد سي دي كه مي خواهيم رايتش كنيم اطلاعات كاملي بدهيم مانند(نام سي دي.فايلهاي داخلش
نحوه اجرا شدن آتوران كه خيلي مهمه)
2-حتما يك عكس از داخل سي دي تهيه و در تابيك بگذاريم
3-اول با هر چي نرم افزار ميشناسيم سعي كنيم قفلش را بشكنيم و اگر نشد در تابيك سوال كنيم
حالا كي موافقه؟؟؟؟؟؟
سلام خدمت دوستان گرامي خوب ميرسيم به اينكه اين قفل نسل جوان چيه امروز خيلي با هاش ور
رفتم و حوب به يه نتيجه هايي رسيدم و حوب كف كردم ببينيد من با برنامه هايي كه دوستان معرفي كردن امتحان كردم بليند رايت كه اصلا نمي گيره و خوب برنامه هم كه بالا معرفي كردن دوستان ميگيره ولي اترانو كه ميزني ارورر ميده و فقط كلون جواب ميده حدر ضمن مهدي جان من php رو نشكستم ولي صد در صد مثل همين كارگاه ميگش هستش
خوب حالا بگم واستون اين فقل چه كار ميكنه وقتي شما اترانو اجرا مي كنيد اگه توجه كنيد
در پوشه temp كه محفي هست مياد سه تا فايل درست ميكنه كه يكيش اجرايي ويكي دلل هست
ولي وقتي شما سيدي رو در مياريد حود به حود اون يه تا فايل پاك ميشن من تو كف همين مونذم واسه اينكه اتراني كه ايميج گرفته سده اجرا بشه حتما بايد سه تا فايل تو اون پوشه باشه و خوب وقتي شما اترانئ از روي ايميج ميزنيد سه تا فايل رو درست نمي كنه و مشكل همينه لي من حلش كردم اونم اينكه موقغي كه سيدي رو ميزارين بايد اون سه تا فايل رو اول تو يه جا كپي كنيد تا بعد كه پاك شد شما اون سه تا فايل رو داشته باشيد خالا يه چيز عجيب تر وقتي اونارو ميريزم تو همون پوشه تمپ وقتي اتوران رو از روي ايميج مي زنم اون سه تا قايل رو پاك مي كنه و حوب اتران اجرا نمي شه حالا من اينم حل كردم يعني يه كاري كردم كه دسترسي محدود ايجاد كردم كه فايل ها رو نتونه
از پوشه پاك كنه و خوب بعد وفتي اتوران اجرا شد حيلي شوق كردم مثل بچه ها ولي وقتي روي آموزشها ميزدم حدود 6 ثانيه نشون ميدهن وبعد پنجره بسته ميشه و حوب بد جور حالمو گرفت حالا لگه دوستان چيزيب به ذهنشون ميرسه كمك كنيد هدف از شكٍستن قفل فقط يه چيزه اونم كه حودتون مي دونيد (حس كنجكاوي) خوب ديگه اين همه ماجرا بود حالا اگه شما كمكم كنيد بازم مثل هميشه مهدي بر
سلام خدمت دوستان گرامي خوب ميرسيم به اينكه اين قفل نسل جوان چيه امروز خيلي با هاش ور
رفتم و حوب به يه نتيجه هايي رسيدم و حوب كف كردم ببينيد من با برنامه هايي كه دوستان معرفي كردن امتحان كردم بليند رايت كه اصلا نمي گيره و خوب برنامه هم كه بالا معرفي كردن دوستان ميگيره ولي اترانو كه ميزني ارورر ميده و فقط كلون جواب ميده حدر ضمن مهدي جان من php رو نشكستم ولي صد در صد مثل همين كارگاه ميگش هستش
خوب حالا بگم واستون اين فقل چه كار ميكنه وقتي شما اترانو اجرا مي كنيد اگه توجه كنيد
در پوشه temp كه محفي هست مياد سه تا فايل درست ميكنه كه يكيش اجرايي ويكي دلل هست
ولي وقتي شما سيدي رو در مياريد حود به حود اون يه تا فايل پاك ميشن من تو كف همين مونذم واسه اينكه اتراني كه ايميج گرفته سده اجرا بشه حتما بايد سه تا فايل تو اون پوشه باشه و خوب وقتي شما اترانئ از روي ايميج ميزنيد سه تا فايل رو درست نمي كنه و مشكل همينه لي من حلش كردم اونم اينكه موقغي كه سيدي رو ميزارين بايد اون سه تا فايل رو اول تو يه جا كپي كنيد تا بعد كه پاك شد شما اون سه تا فايل رو داشته باشيد خالا يه چيز عجيب تر وقتي اونارو ميريزم تو همون پوشه تمپ وقتي اتوران رو از روي ايميج مي زنم اون سه تا قايل رو پاك مي كنه و حوب اتران اجرا نمي شه حالا من اينم حل كردم يعني يه كاري كردم كه دسترسي محدود ايجاد كردم كه فايل ها رو نتونه
از پوشه پاك كنه و خوب بعد وفتي اتوران اجرا شد حيلي شوق كردم مثل بچه ها ولي وقتي روي آموزشها ميزدم حدود 6 ثانيه نشون ميدهن وبعد پنجره بسته ميشه و حوب بد جور حالمو گرفت حالا لگه دوستان چيزيب به ذهنشون ميرسه كمك كنيد هدف از شكٍستن قفل فقط يه چيزه اونم كه حودتون مي دونيد (حس كنجكاوي) خوب ديگه اين همه ماجرا بود حالا اگه شما كمكم كنيد بازم مثل هميشه مهدي برنده ميشه
حق نگهدارتون;l; n,
اون سيستم سي دي هاي نگهبان رو بعضي از درايوها مي فهمند و بعضي ها نمي فهمند. سي دي هاي اصلش هم همين مشكل رو داره . كلا daemon يك چيز كار درست رو شبيه سازي كرده. ولي من نمي فهمم 1- چرا 13 ساعت ؟ 2- چرا 1.8 گيگابايت ؟نقل قول:
نوشته شده توسط mahdi1535
براش فايل CUE درست كن و با CDRWIN در ويندوز 98 رايتش كن.
سلام
آقا ببخشید یه چیزی یادم رفت اونم اینکه مهدی اقا سوال کرده بودن که کد فعال ساز می خوار نه مهدی جان کد نمی خواد
ممنون نوشته هایی رو که گفتم با دقت بخونید
ممنون
سلام
آقا ببخشید یه چیزی یادم رفت اونم اینکه مهدی اقا سوال کرده بودن که کد فعال ساز می خوار نه مهدی جان کد نمی خواد
چیزهایی رو که گفتم با دقت بخونید
ممنون
نقل قول:
نوشته شده توسط persiankitty
با عرض سلام خدمت همه دوستان عزيز
عرضم به حضورتوت كه من 2ماهي هست كه با برنامه PreGap كلنجار ميرم و تونستم باهاش تعدادي از سي دي هايي كه قفلهاي خفني داشتند از جمله يك ورژن از قفل نگهبان را كپي كنم.
ولي سي دي به دستم رسيده كه داراي ورژن جديدي ازقفل نگهبانه Negahban CD-Lock golden Edition Version 3.0 هست
كه داخل سي دي هم يك فايل DLL به نام NegGlp.DLL هست .
وقتي كه برنامه PreGap را اجرا ميكنم وميخوام كه از سي دي اميج بگيرم در صورتي كه End Block روي صفر و IS هم 1000 است
روي دكمه استارت كليك ميكنم در جلوي عبارتRecommended End Block Value پيشنهاد ميده كه End Block را روي 139478 تنظيم كن.بلافاصله برنامه قطع كردم وEnd block را روي 139478 و IS را هم روي 20 گذاشتم . برنامه شروع به اميج گرفتن كرد .حدود يك ساعت ونيم اميج را گرفت .بلافاصله روي دكمه Fast. CUE كليك كردم ويك فايل CUE درست كردم ولي تا به برنامه Daemoon رفتم و خواستم كه فايلCUE را باز كنم پيغام خطا داد و باز نشد .
حدس زدم كه حتما End Block را درست تنظيم نكرده ام اينبار آنرا روي 239478 تنظيم كردم ولي با ز هم جواب نداد براي بار سوم
End Block را روي 539478 گذاشتم .برنامه از ساعت 9صبح تا9.30 شب داشت اميج ميگرفت. برنامه به بلوكهاي حدود 352000
كه رسيد تصميم گرفتم كه يك شيرين كاري بكنم در صورتي كه در رايتر را گرفته بودم كه باز نشه دكمه انرا زدم اينكار باعث ميشد
برنامه سريعتر بد سكتورها را رد كند. به حدود بلوكهاي 452000 كه رسيد شروع به استخراج اميج از سي دي كرد. بعد ساختن فايل CUE به برنامه Daemoon رفتم وفايل CUE را باز كردم اينبار برنامه جواب داد .ولي حجم اميج 1.18 گيگابايت بود بدون اعتنا به اين حجم شروع به رايت ان با برنامه BlindWrite كردم سي دي رايت شده در رايترم كه Aopen است جواب داد ولي روي سه سيستم ديگر كه تست كردم جواب نداد اين در صورتي بود كه سي دي اصلي آن در همان سيستمها به راحتي جواب ميداد.
اين بود خلاصه ايي از عملكرد من روي اين سي دي . نميدونم كه ايا عملكرد من درست بوده يا نه و آيا برنامه را درست تنظيم كردم يا نه
حالا نمي دونم كه چكار بايد بكنم لطفا مرا راهنمايي كنيد و به من بگوييد كه كجاي كار من ايراد دارد
نقل قول:
نوشته شده توسط mehdi_7070
1- با چه ورژني از CdRwin وبا چه تنظيماتي
2- آيا راهي هست كه بشه اين حجم مجازي را برداشت
3- شما گفتيد با برنامه كلون سي دي اول اينكه با چه ورژني و وبا چه تنظيماتي دوم اينكه اين قفل بدون فايل CUE كار نميكنه ووقتي كه با برنامه كلون ميخوام از سي دي اميج بگيرم و اون تيك مخصوص ايجاد فايل CUE را ميزنم .فايل CUE را ميسازه ولي وقتي كه اون فايل CUE را ميخواهي با برنامه Daemoon باز كني پيغام ميده و وقتي هم كه ميخواهي با برنامه الكل رايتش كني پيغام كمبود فضاي سي دي ميده .
ظمنا من با برنامه Ultra ISO تمام فايلهاي داخل سي دي را استخراج كردم وسپس با همين برنامه دوباره آنرا به اميج BINوCUE
تبديل كردم واميج جواب داد ولي اينبار حجم اميج 1.36 گيگابايت است
احتمال ميدم كه براي اون قفل بايد يك كمي برنامه دستكاري بشه ... راهي كه شما استفاده كرديد درست بوده ... اما اينجوري كه شما تعريف مي كنيد بايد برنامه خاصي براي گرفتن ايميج نوشته بشه . فرض مي كنيم كه يك سي دي 700 مگابايت اطلاعات دارد ( از اين بيشتر كه ديگه نداريم )نقل قول:
نوشته شده توسط mahdi1535
734003200 بايت
بر 2048 اندازه هر بلاك تقسيم كنيم
358400
نتيجه اينكه شما هيچ وقت End Block بزرگتر از 358400 نخواهيد داشت. يعني از اين عدد به بالا بيخودي انتظار خواندن سي دي را داشتيد. بماند كه 16 بلاك اول سي دي - 150 بلاك منفي و .... هست ... اما خلاصه كلام اينكه
شما در چنين مواردي فرض را بر اين بگذاريد كه 2 مگابايت فضاي خالي روي سي دي هست ...
698 مگابايت
357376 بلاك براي نوشتن چنين داده اي لازم است. كه حجم ايميج آن هم 801.6 مگابايت مي شود.
شايد اين قضيه كمكي بكند
فعلا وقت ندارم پست ها را بخونم . فقط بگم يه كمي صبر كنيد تا شايد كرك بدستم برسه !!!
خوب از بابت پست قبلي كه يكم نامفهوم بود ، ببخشيد .
راستش هنوزم نخوندم اما تنها چيزي كه توجه من را جلب كرد همون فايل dll بود كه ذكر كرده بودند .
همين من را ياد يه مورد unpack قفل نگهبان توي يك جاي ديگه انداخت . پيداش كردم و براتون آپلود كردم . من خودم دقيق نمي دونيه چيه اما ظاهرا همون فايل dll كرك شده . ضمنا بايد بگم هر دو تافايل بايد كنار هم باشند و تغيير نام هم نديد .
آدرس دانلود كرك : [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
براي اطلاعات بيشتر هم به اينجا مراجعه كنيد : [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
اين هم اظهارات كركر كه من قسمتي اش را گذاشتم .
-------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
فایلی که اینجا گذاشتی یک DLL هست که با Borland C نوشته شده و با TELock پروتکت شده
قابل آنپک هست و کرک هم در صورتی میشه که برنامه لود کننده اون هم باشه.
اگه یک نگاه به فایل بندازی میبینی که تعدادی تابع Export میکنه و یکی از اونا وجود سی دی اصلی رو چک میکنه و در صورت پیدا نکردن یک فرم رو اجرا میکنه که همون پیغام سی دی اورجینال رو وارد کنید نمایش میده. من اینو بدون اینکه بدونم وقتی DLL فوق لود میشه چه اتفاقی میفته و فقط از روی حدس کرک کردم. امتحانش کن....
-------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
با سلام خدمت دوستان عزيز
اميدوارم كه مطالب كه نوشته بودم تونسته باشه كمكي براي شما
باشه اما اين دفعه با يه خبر خوش اومدم
اونم ينكه بالاخره خودم قفل سيدي هاي كارگاه ميكس رو شكستم
ولي من به يه مشكل بر خورردم اونم اينكه اتوران تو ويندوز اكس پي اجرا نمي شه ولي
تو ويستا اجرا ميشه نمي دونم آيا ويندوز خرابه يا ..؟
خوب يه چيز ديگه من وقتي تو ويندوز ويستا اتوران رو اجرا ميكنم
اتوران مياد ولي وقتي روي يكي از گزينه ها كليك ميكنم بعد چهار ثانيه
اون آموزش بسته مي شه وخوب مثل اينكه من هيچ كاري نكردم و قفلي نشكستم و لي
دلسرد نشدم و روي يه سيدي ايميجي كه گرفته بودم رايت كردم
و خوب از روي سيدي كاملا اتوران اجرا ميشه و همه گزينه ها هم به خوبي كار ميكنه
اگه دوستان محبت كنن بگن ايراد كار من كجاست خيلي خيلي ممنون ميشم
منم فقط محظ كنجكاوي قفل اين سيدي ها رو شكستم
خوب اين بود خلاصه اي از كار من اگه دوستان كمكي بكنن
و جواب ما رو بدن حتما جبران مي كنم
منتظر جوابهاي شما دوستان عزيز هستم
نقل قول:
با عرض سلام
طبق گفته شما من End Block را روي 357376 تنظيم كردم ولي باز جواب نداد
حالا چند تا سوال داشتم
1- احتمال داره كه سي دي اصلي 800 مگا بايتي باشه وچطور ميشه كه فهميد كه سي دي 800 مگابايتي يا 700 مگابايتي
2- داخل سي دي يك فايل DLL به نام NegGlp.dll وجود داره ممكنه ربطي به اين موضوع داشته باشه
3- داخل سي دي يك پوشه به نام !LOCK.CD وجود داره كه داخل اون شش تا فايل به نامهاي زير وجود داره
NEGAHBAN.SEC
NEGAHBAN.UDF
NEGAHBAN.VDF
NEGAHBAN.WDF
NEGGLP.LCK
NEGINFO.BAT
كه دو تا فايل NEGGLP.LCK و NEGAHBAN.WDF حجم مجازي دارند . با كپي كردن فايل NEGAHBAN.WDF روي هارد و برداشتن حجم مجازي اون مشكلي در برنامه پيش نمي ياد ولي مشكل اصلي سر فايل NEGGLP.LCK است كه حجم اون 1.15 گيگا بايته
و تا اونو روي هارد كپي ميكنم و حجم مجازيش رو برمي دارم برنامه كار نميده ولي با كپي كردن اون با حجم مجازي برنامه كار ميده توي ايزو باستر هم تو قسمت ايزو ميگه حجم اون 4.72 مگابايته .كه كپي ميكنم ولي جواب نميده .حالا مي خواستم بدونم كه راهي هست كه بشه اون فايل را با حجم كم طوري روي هارد كپي كرد كه برنامه جواب بده .
اگه ميشه مرا راهنمايي كنيد كه به اين سي دي درسي نياز دارم
با تشكر فراوان
آقا مهدي عزيز ! شما پست بالاي من را خونديد . من گفتم كه ربطش به همون فايل NegGlip.dll هست . اين فايل چك مي كنه كه سي دي ارجينال هست يا نه . بعد اگه نبود پيغام خطا ميده . پس شما بايد اين دو فايل dll كه كرك شده هست را جايگزين كنيد ( البته يك فايل dll در سي دي نيست ) و تغيير نام هم ندهيد ، اون وقت قفل برنامه شكسته مي شه . در مورد اون فايل با حجم زياد ، احتمالا برنامه حجمش را هم چك مي كنه . پس شايد بايد فايل exe هم كرك بشه . در هر صورت اون كار را كه گفتم اول بكن تا ببينيم چي ميشه .
سلام
اقا جواب ما رو هم يكي بده
دوستان عزيز
چه كسي لينك دانلود TZ Copy Protection را با كراكش سراغ داره خواهشا
اگه سراغ داريد برام بذاريد شديدا نياز دارم
ممنون
نقل قول:
نوشته شده توسط mehdi_7070
با عرض سلام
آقا بالاخره نونستم از سي دي يه اميج با حجم واقعي سي دي 230 مگابايت بگيرم و خيلي راحت هم تو درايو مجازي كار ميده
ولي باز براي رايت كردن اون مشكل دارم . نمي دونم چرا روي سي دي كه رايت ميكنم فقط رايتر خودم كه Aopen و سي دي رامهاي قديمي ايسوز و رايترها وسي دي رامهاي ال جي فقط جواب ميده
اميج را با نرم افزارهاي مختلف رايت كردم nero - blind- clone- Alcohol نميدونم مشكل چيه و با چه تنظيماتي بايد رايت كنم
سري به سايت قفل نگهبان زدم در توضيح اين نوع قفل گفته اند برنامه اي را كه روي آن قفل ميگذاريم اميج اونرو با فرمت CUE به شما ميدهيم كه انرا بايد با برنامه Ahead Nero رايت كنيد
فكر كنم رايت اين اميج يه فوت و فن خاصي بايد داشته باشه و با يه Mode خاصي بايد رايت شه
------------------------------------
ضمنا من اميج را با Ultra Iso باز كردم و اون دو تا فايل dll را كه گفته بوديد جايگزين كردم البته اون فايل dll قبلي را پاك كردم و دوباره اون اميج را با فرمت bin , cue ذخيره كردم البته حجم مجازي فايل NEGGLP.LCK را برداشتم ولي فرقي نكرد و قفل كار نداد
آقايان 7070_ persiankitty . mehdi و ..... اگه ميشه مرا راهنمايي كنيد كه بايد چي كار كنم با تشكر
باور كنيد اون Fast .CUE براي همين كار ساخته شده. من فقط با CDRWin اونو تست كردم. So فقط ميتونم همون رو توصيه كنم. در مورد اينكه بعضي جاها كار نميكنه ... شايد با يك رايتر ديگه بهتر رايت بشه ... نميدونم.نقل قول:
نوشته شده توسط mahdi1535
نقل قول:
با چه ورژني از CdRwin و با چه تنظيماتي
سلام دوستان
اخرش كه كسي جواب ما رو نداد بازم ولي بلاخره با كمك دوست عزيزم آقا hadikhobe تونستم از زوي ايميج اتورانو اجرا كنم
خوب حالا مي خوام واستون بگم چه جوري بايد قفل اين محصولو شكست همونطور كه در تاپيك هاي قبلي گفتم من با كلون
ورژن 2.5 ايميج گرفتم ولي اتران كار نمي كرد و خوب بد جور حال گرفت ولي مايوس نشدم و با اين برنامه PreGap.Image.Builer-Final.Version دوباره ايميج گرفتم ولي بازم اتوران اجرا نشد ولي مايوس نشدم و با خودم تو گفتم
وقتي اين اتورانو اجرا ميكنم ببينم چه فايلهايي تو تسك منيجر تو قسمت processes اجرا ميشه كه تو اين جا آقا هادي راهنمايي كردن
و يه فايل به نام mohafez lock cd اجرا مي شد كه خيلي سريع ميرفت وبعدش اتوران اجرا نمي شد حالا من چي كار كردم اومدم برنامه DAEMON Tools نصب كردم و با اون اتورانو اجرا كردم و و قتي به قسمت processes مي رفتم ديگه فايل mohafez lock cd
سريع از حافظه خارج نمي شد و من سريع روي mohafez lock cd كليك كردم و end task رو زدم و اونو بستم
و خوب بعد 1 ثانيه اتوران اجرا شد و همه قسمتهاي آموزش هم درست كار ميكرد .
در ضمن در تاپيكهاي قبلي گفت هبودم ما احتياج ب سه تا فايل داريم ولي الن ديگه اصلا اون سه تا فايل رو لازم نداريم .
اين بود خلاصه اي از كار من براي شكستن اين قفل .
در ضمن اقا مهدي mehdi_7070
فكر كنم قفل آموزش php هم مثل همين باشه اگه تست كردين جواب داد حتما بگيد .
ممنون از اينكه كسي جواب نداد تا خودم رفتم و خوب به نتيجه هم رسيدم .
با تشكر فراوان از دوست عزيزم hadikhobe كه بنده رو خيلي راهنمايي كردن
آخرين ورژني كه توي 9dwon هست فكر ميكنم 4.0a باشه . هيچي فقط موقع رايت گزينه raw رو فعال كردم.نقل قول:
نوشته شده توسط mahdi1535
آقا مهدي خوشحالم كه خودتون اين كار را انجام داديد . مطمئن باش اگه ما چيزي بلد بوديم به شما مي گفتيم . در مورد قفل اون برنامه من تست نكردم اما اين نسخه نياز به كد فعال سازي داره . احتمالا بايد كرك بشه .
درباره قفل نگهبان همين را بگم كه قفل خوبي هست و به راحتي شكسته نميشه . شايد هم نياز به كرك داشته باشه .
من دوباره بر مي گردم . اگه تونستي فايل dll را آپلود كن تا ببينيم چي ميشه .
نقل قول:
آقا CDRWIN پيغام ميده كه رايتر را نميشناسه با اكثر ورژنها امتهان كردم ولي ميگه no support
خواهش ميكنم يك رايتري كه ميشناسه وصل كن و تست كن . گزينه Disconnect رو توي Driver Properties غير فعال كن شايد حل شد.نقل قول:
نوشته شده توسط mahdi1535
نقل قول:
آقا يه رايتر ايسوز وصل كردم و برنامه كار داد ولي تا با برنامه CDRWIN ميخوام كه اون فايل CUE را لود كنم پيغام خطاي فايل CUE را ميده
لطفا فايل رو براي من بفرست ( فقط CUE )نقل قول:
نوشته شده توسط mahdi1535
در ضمن مثل اينكه PM شما خاموشه!
دوستان سلام ممنون از اين كه هيچ كس جواب من را نداد؟؟؟؟
بگذريم!!
شما سي دي مائده 1را ديديد قفل خفني داره حدود 3 ساعت بهش ور رفتم
آخرش با PreGap_Image_Builer-Final اميجش را گرفتم كار هم مي داد البته
هدف من كپي كردن نرم افزار هاي آن در داخل هاردم بود كه بهد از كپي كردن
و وقتي سي دي را از درايو در ميارم و نرم افزار را اجرا مي كنم پيغام مي ده
كه سي دي را در داخل درايو بگذاريد و ظمنا شكل تمامي فايل هاي ستاپ در
سي دي شبيه سي دي شده من با تمام نرم افزار ها از جمله Iso buster .
clone xxl و... چكش كردم كه در Iso busterهيچ فايل مخفي نبود و clony xxl
هم فايل هاي حجمي را نشان مي داد البته من ولكنش نبودم و با نرم افزار
File Monitor كه يك نرم افزار رد ياب مي باشد مورد بررسي قرارش دادم به
اين صورت كه نرم افزار File Monitor را اجرا كردم و ستاپي كه از روي سي دي
كپي كرده بودم را اجرا كردم و تازه متوجه شدم كه يك سري فايل مخفي هست
كه با Iso busterهم قابل شناسايي نيست اين بود گزارش كار من حالا شما دوستان
با توجه به عكس هاي زير من را ياري كنيد
ممنون
[IMG] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [/IMG]
من خودم يك نسخه از المائده 1 را با كلون سي دي ايميج گرفتم و رايت هم كردم .
يه چيز از قلم افتاد :
قفل آموزش php nuke كد فعال ساز مي خواد . و فكر نكنم مثل اين يكي باشه .
----------------------------------------------------------------------------------------
دومين چيزي كه مي خوام بگم اين كه ظاهرا zitanix جان ban شده . كسي خبر نداره دليلش چي بوده ؟
بعد اين كه دوستان اين انجمن چرا مثل قديما به سراغ ما نمي آيند . من از nesta و soda جان مي خوام كه تو اين تاپيك هم فعاليت داشته باشند . چون فعلا فقط چند تا از بچه ها دارن كار مي كنند كه البته زياد حرفه اي هم نيستند . ( مثل خود من )