سلام
من لپتاپ vaio fz-190 N1 دارم.
درایور vga و mass storage controller,bluetoth را میخواستم.
vga:gforce(nvidia) 8400
با تشکر
Printable View
سلام
من لپتاپ vaio fz-190 N1 دارم.
درایور vga و mass storage controller,bluetoth را میخواستم.
vga:gforce(nvidia) 8400
با تشکر
سلام من یک مادربرد FIC َAT31 دارم که یک کارت گرافیک انبورد ATI با نام AT31 داره.
حالا می خوام درایور اون رو برای Win ME نصب کنم ولی ویندوز اون رو نمیشناسه
اگه میشه درایورش رو برام بذارین
متشکر از لطفتون
سلام خسته نباشين من ويندوز مسخره ويستا رو نصب كردم حلا كارت صدا رو نميشناسه كارت صدايه من انبرده رو مادربوردمه و اين مادر بورده منه ببينيد :يه نظر هم راجبه مادربورده من بدن بچه ها ميگن به درد نميخورهکد:http://www.asus.com/products.aspx?l1=3&l2=11&l3=24&l4=0&model=464&modelmenu=1
حالا اينم مشخصات كارت صدايه منه ببنيد البته تو ايكس پي هستش چون تويه ويستا نصب نميشه ببينيد :
خوب به نظره شما داريوري پيدا ميشه كه ويستايه مسخره كارت صدا رو بشناسه ؟کد:http://www.asus.com/products.aspx?l1=3&l2=11&l3=24&l4=0&model=464&modelmenu=1
سلام دوستانیه سیستم اومده زیر دستم سی دیش رو نداره الان نه صدا داره و نه مودم یعنی فقط همین دو تا شناسایی نشده عکس ازشون گرفتم می زارم اینجا لطفا زحمتش رو بکشید فکر کنم فکر کنم فکرکنم مادربردش مرکوری باشه ولی مدلی چیزی روش ندیدم همین شماره روش بود اون مودم هم هیچی روش ننوشته بود فقط اندازش کوچکتر از معمول هست و قدیمی هست لطفا هر چه سریعتر نهایتش تا دو روز زحمتش رو بکشید
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
سلامنقل قول:
شما هنگام درخواست درایور ، بایستی نوع سیستم عامل تون رو هم از نظر 32 بیت یا 64 بیت بودن بگین
فایل های زیر برای تراشه ( Chipset ) مادربورد شما و برای ویندوز ویستای 32 بیت هستند . شما اول اینا رو نصب
کن ، اگه مشکلت حل شدکه هیچی اگه نه مدل چیپ ست صدای مادربوردتو با مراجعه به دفترچه ی راهنماش یا
بسته بندی مادربورد ، ببین و اینجا بنویس تا اگه بود برات بذاریم
Intel Chipset Software Installation Utility 8.3.1.1009 : downloadmirror.intel.com/14529/a08/infinst_autol.zip
Intel Matrix Storage Manager 7.6.0.1011 : downloadmirror.intel.com/13806/eng/iata76_enu.exe
Floppy Configuration Utility 4.7.0 : downloadmirror.intel.com/8225/eng/F6_floppy.exe
سلام من درایور گرافیک GeForce FX 5500 رو برای ویستا میخوام که از سایتش گرفتم ولی کار نمیکنه
سلامنقل قول:
من درایور چیپ ست گرافیک شما رو برای ویندوز اکس پی پیدا کردم :
دریافت آپدیت بایوس نسخه ی TBA42 :کد:ftp://ftp.fic.com.tw/motherboard/driver/1stUtilities_v1.27/VIDEO/ATI/Win2kXP.zip
همه ی راه اندازهای مادربورد شما اینجاست :کد:ftp://ftp.fic.com.tw/motherboard/bios/socketa/at31/tba42_at31_pcb13.zip
سایت شرکت سازنده ی مادربورد شما : fic.com.twکد:ftp://ftp.fic.com.tw/motherboard/driver/1stUtilities_v1.27
صفحه ی مادربورد شما : fic.com.tw/support/motherboard/motherboard.aspx?model_id=43
اگه ویندوز اکس پی نصب کنی راحت تر هستی چون نیازی به نصب خیلی از آپدیت ها نداری
در ویندوز اکس پی به روی دسکتاپ راست کلیک کن و به مسیر زیر برو و مدل دقیق چیپ گرافیک رو ببین و بگو :
Properties / Settings / Advanced / Adapter
سلام دوست من
آخرین نسخه ی ( 96.85 ) درایور این کارت گرافیک رو برای ویندوز ویستا 32 بیت با حجم 32.8 مگابایت از اینجا بگیر :
download.nvidia.com/Windows/96.85/96.85_forceware_winvista_x86_international_whql.ex e
:20:
سلامنقل قول:
اگه زبان لهستانی بلدی :21: ، آدرس سایت شرکت سازنده ی لپ تاپت اینه : comes.com.pl
پیشنهاد می کنم از نرم افزارهایی مثل Driver Magic یا Driver Genius استفاده کنی
راستی برای درخواست درایور باید بگی که درایورها رو برای چه سیستم عاملی و چه نوع سیستم عاملی ( 32 بیت
یا 64 بیت ) می خوای
سلامنقل قول:
شما برای درخواست درایور باید بگی که درایورها رو برای چه سیستم عاملی و چه نوع سیستم عاملی ( 32 بیت
یا 64 بیت ) می خوای
من یه پرینتر لیزر جت all in one دارم ولی درایور ویستاشو میخوام...کمک!
سلامنقل قول:
نوشته شده توسط aria_electric_fars [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
اول اینکه شما اسم و نوع ( 32 بیت یا 64 بیت ) سیستم عاملی رو راه اندازها رو برای اون می خوای نگفتی
من برات پیدا کردم ، همشون برای ویندوز اکس پی هستند .
بهتر بود به جای جمله ی : سی دیش رو نداره ، می گفتی راه اندازهاش ( Driver ) رو نداره
واسه دفعه های بعد هم عکس ها رو یه کم کوچیک کن تا تاپیک استاد نشه :46:
مدل مادربورد شما M925ALU V7.3 است و شرکت سازنده اش هم PC Chips هستش
آدرس سایت اینترنتیش اینه : pcchips.com.tw/PCCWebSite/pcc_index.aspx?MenuID=0&LanID=0
صفحه ی اینترنتی مادربورد شما اینه :راهنمای مادربرد : pcchips.com.tw/dlfile/manual/m925/925s73.zipکد:pcchips.com.tw/PCCWebSite/Products/ProductsDetail.aspx?CategoryID=1&TypeID=3&DetailID=231&DetailName=Feature&MenuID=7&LanID=0
راه اندازها :
1. BIOS 030703s
آپدیت بایوس : pcchips.com.tw/dlfile/bios-n/m925u/030703s.exe
BIOS Flash Utility : pcchips.com.tw/dlfile/utility/aminf342.exe
راهنمای آپدیت بایوس : pcchips.com.tw/extra/PCC/utility/DOS_Utility.pdf
2. VIA P4M266\KM266 VGA 6.13.10.1100
دریافت : pcchips.com.tw/dlfile/vga/p4m2662kxp.zip
3. VIA VT823x onboard LAN 3.6
دریافت : pcchips.com.tw/dlfile/lan/VIA823x_832A.zip
4. VIA Sound 3.80a
دریافت : pcchips.com.tw/dlfile/Sound/via823x.zip
5. Pctel AMR_CNR Modem 2.44
دریافت : pcchips.com.tw/dlfile/modem/pctel_825a.zip
6. VIA USB 2.02.44
دریافت : pcchips.com.tw/dlfile/usb20/VIA.zip
7. VIA IDE 4.53
دریافت : pcchips.com.tw/dlfile/ide/via_831a.zip
نقل قول:
نوشته شده توسط aria_electric_fars [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
سلام
بیا اینجا : forum.p30world.com/showthread.php?t=140736&page=11
سلام دوستان
من برنامه ی نصب درایور این مودم رو می خواستم فقط فوری
اینو گرفتم ولی میگه سخت افزاری مناسب با این درایورها رو سیستم شما نیست!نقل قول:
ببخشید من جدیدترین درایور کارت گرافیک زیر رو میخواستم . هم واسه Vista 32Bit و هم واسه XP
Geforce 8600GT 256MB Gddr 3 128Bit Gigabyte
ممنون میشم .
نقل قول:
کد:http://www.nvidia.com/object/winvista_x64_163.69.html
سلام aria_electric_fars
شما بالای نوشته ات ( شماره ی 104 ) رو خوندی ؟!!
همه ی راه اندازهایی که می خوای ، اونجاست
سلامنقل قول:
شما اینو نصب کن اگه مشکلت حل نشد ، بگو
برای درخواست درایور باید نوع سیستم عامل ( 32 یا 64 بیت ) رو هم بگید
نسخه ی راه انداز : 163.69
سیستم عامل : Windows Vista 32 bit
حجم : 56 MB
دریافت : tinyurl.com/yqd5vt
سلامنقل قول:
شما اینا رو نگفتی :
1. اسم تجاری چاپگر
2. مدل چاپگر
3. نوع سیستم عامل ( 32 بیت یا 64 بیت )
:20:
سلامنقل قول:
بفرمائید :
1. نسخه ی راه انداز : 163.69
تاریخ انتشار : 1386/6/27
حجم : 30.3 مگابایت
سیستم عامل : Windows Vista 32 bit
دریافت : tinyurl.com/3yaav7
2. نسخه ی راه انداز : 163.71
تاریخ انتشار : 1386/7/6
حجم : 36.6 مگابایت
سیستم عامل : Windows XP ، Windows XP Media Center Edition
دریافت : tinyurl.com/2fnx9g
سلامنقل قول:
بیا اینجا : forum.p30world.com/showthread.php?t=140736&page=11
سلامنقل قول:
هنگام درخواست درایور ، نوع سیستم عامل تون ( 32 بیت یا 64 بیت ) رو هم بگین :19:
شما از آدرس های زیر ، راه اندازها رو دانلود کن :
Remote Control 1.0 : asia.giga-byte.com/FileList/Driver/tvcard_remote_driver_af_taf.exe
TV card for Windows Vista 32 bit : asia.giga-byte.com/FileList/Driver/tvcard_af_vista32.exe
TV card for Windows Vista 64 bit : asia.giga-byte.com/FileList/Driver/tvcard_af_vista64.exe
صفحه ی اینترنتی کارت تلویزیون شما :
کد:www.gigabyte.com.tw/Products/TVCard/Products_Overview.aspx?ClassValue=TV+Card&ProductID=2305&ProductName=GT-PTV-AF-RH
داريور كارت تي وي برايه آكس تروم 200 ايكس ميخواستم سيستم 32 بيتي
axtrom
راستي برايه ويستا ميخوام و كار تي وي هم 10 بيته
سلام
من یک مادربرد FIC دارم که یک کارت گرافیک انبورد ATI داره
درایور اون رو برای Win ME می خواستم..............
گفته بودید که نوع چیپ رو مشخص کنم
(Chip Type :ATI A3(A6
سلام
نمي دونم این به این جا مربوط می شه یا نه اما می نویسم
من یه Mp4 سامسونگ Yp-t9 دارم ولي نرم افزارش توی ويستا نصب نمي شه نرم افزار ويستاش رو از كجابيارم
سلام بچه ها،(همه رو ذله کردم با این کارت گرافیک ضایعم)
این دیگه آخرین امیدمه.برای بار صدم،من کارن گرافیکم Ati Radeon 9250 است.سیدی شو گم کردم،از اون موقع بدبختیام شروع شد!
تا حالا چند تا سیدی رایت کردن برام (مغازه های کامپیوتری) هیش کدوم بهش نخورده یا اگر هم خورده مال کارت 7500 بوده (نمی دونم چه جوری نصب میشه رو این!) دو سه تا هم خودتون بهم لینک دادین دانلود کردم بهش نخورد. دیروز بردمش پیش یه متخصص! کارتو که دید گفت این ریمارکه.اصل نیست واسه همین هم هیچ درایوری بهش نمی خوره.گفت فقط باید بندازیش سطل آشغال.چون نه می خرن ازت نه سیدیش پیدا میشه.
حالا یه نظر تخصصی بدین.چیکار باید بکنم؟ درایورای موجود روی اینترنت هم بهش نمی خوردن (اونایی که تا حالا دادین.) سیدیش هم که نیست.یعنی واقعن بندازمش دور؟
سلامنقل قول:
در نوشته ی شماره ی 102 ( صفحه ی قبل ) راه انداز گرافیک شما برای ویندوز 2000 و اکس پی وجود داره
من نمی دونم شما چه اصراری به استفاده از ویندوز ME داری ولی اینجور که معلومه ، درایوری واسه این
سیستم عامل نداره
به نظرم تو مدل گرافیکت باید IGP داشته باشه ، مطمئنی مدلش رو درست می گی ؟
شاید واقعا 9250 نیست و یه مدل دیگه ایهنقل قول:
مثلا 7500 هستش و روش نوشته 9250
مطمئنی 9250 هستش ؟
خب همه چیز ظاهرش که 9250 ئه.مارکش،کارتنش و ...نقل قول:
ضمنن،اون موقه ها که سیدیشو داشتم!:20:(یادش به خیر!) 128 می شناخت.در صورتی که 7500 32 مگه.الانم با همون 7500 دارم کار می کنم.یعنی 9250 بستم،7500 نصب کردم و 32 مگ بیشتر نمی شناسه.
اين مودم آسيا تك براي كاربران خانگي است
لطفا كمك كنيد فوري فوري فوري
ويندوز ويستا برو تو سايتش من مودمش رو داشتم خودش سي دي داشت
برو تو ويستا سي ديش رو بذار و پراپرتيس بگير رويه فايله ستاپش و بعدش از تبهاي بالا تب دوم رو انتخاب كن و اونجا گزينه ويندوز ايكس پي رو انتخاب كن و بعد ستاپ كن اگه شد كه هيچ ولي اگه نشد بايد دنباله درايورش تو ويستا بگردي و اگر پيدا نشد با ويندوز ايكس پي سر كن
سلام
من درایور یه کارت capture رو می خوام
مارک KWORLD هستش
مدلش : KW-TV878R-FRO
ممنون
سلام دوستان من یه مشکل دارم در مورد usb جلو کیس من سیم ها رو وصل کردم ولی وقتی یک cool disk رو
میزنم میگه دیسک رو نمیشناسه باید آپدیت کنم ولی نمیدونم کجا باید برم لطفا کمکم کنید.ممنون
سلامنقل قول:
شما از چه ویندوزی استفاده می کنی ؟
مستقیم به پورت خود مادربورد وصلش کن و امتحان کن
با سیستم های دیگه امتحانش کن تا مطمئن بشی سالمه
سلام دوست عزیز ویندوز من xp professional است و مستقیم به پورت مورد نظر وصلش کردم فلش مموری
کاملا هم سالمه ولی فکر کنم باید یه قسمتی رو آپدیت کنم تا دستگاه های جدید رو بشناسه.ممنون
كسي براي كارت گرافيك Tnt 64 درايور سراغ داره؟
aa12 عزیز گفته بودین اینجا درخواست بدیم
درایور کارت گرافیک Nvidia Geforce 5200 FX برای ویندوز XP رو می خواستم
ممنون:11:
سلامنقل قول:
برای درخواست درایور باید اسم سیستم عامل تون و نوعش ( 32 بیت یا 64 بیت ) رو هم بگین
برای Windows XP 32 Bit از اینجا دانلود کن : tinyurl.com/2odjkr
سلامنقل قول:
بیا اینجا : forum.p30world.com/showthread.php?t=140736&page=12