دیگه اونا که حجم کمتر میدن در عوضش کیفیت بهتری دارننقل قول:
:n10:
Printable View
دیگه اونا که حجم کمتر میدن در عوضش کیفیت بهتری دارننقل قول:
:n10:
خدمت شمانقل قول:
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
نه والا من که هم شاتل دارم هم دیدبانت ...اره سرعت تک کانکشنش بهتره ولی انگولکش با فیلتر شکن رسما خیلی بی خودش کردهنقل قول:
من قبل از دیده بان از های وب و آسیاتک سرویس داشتم ، کیفیت شون بهتر که نه بدتر هم بود ، اینترنت ۸ مگی تو ساعات شلوغی بهترین حالتش سرعت ۴ مگ بهت میداد !نقل قول:
در کل همه ISP ها یکی از یکی بدتر هستن ، برای من معتبر بودن یک ISP اصلا مهم نیست ، این نشد یکی دیگه. همین دیده بان الان که بد نیست ، اما اگر وضع اش خراب شد ، میرم یوزنت ، از نظر حجم فروشی مثل دیده بان هست.
خوب بالاخره بعد از ۱۵ روز درگیری امروز اینترنت وصل شد.نقل قول:
من طرح ۸ مگ خریداری کردم که سرعت یه مقدار کمتر بود؛ زنگ زدم همون اول، درست شد.
الان هم دارم از شبکه فاکساسپرت آنلاین فوتبال میبینم که به هیچعنوان لگ یا وقفهای نداشته.
دانلود هم یک کانکشن و چندتا زیاد فرقی نداره سرور خارج و داخل، دور و بر همون ۹۰۰ کیلوبایت تا ۱ مگابایت.
Sent from my SM-N910C using Tapatalk
سلام.
کرمانشاه تحت پوشش نیست؟
Sent from my ASUS_Z00AD using Tapatalk
فکر کنم هرجا آسیاتک یا پیشگامان باشه میتونن سرویس بدن. (برای نت من از پیشگامان استفاده کردن)نقل قول:
وگرنه شهری که من هستم که فکر نکنم حتی یه نفر دیگه هم از دیده بان سرویس داشته باشه! :n02:
منم پیشگامانم . فکر کنم ...پیشگامانش هر کی گرفته بیشتر راضی باشهنقل قول:
منم دیده بانم . چطوری میشه فهمید از کجا سرویس میده ؟نقل قول:
Sent from my SM-N920C using Tapatalk
زنگ بزنین پشتیبانی بپرسین ولی اصولا خودتون موقع ثبت نام انتخاب می کنیننقل قول:
من از www .iplocation. net نگاه کردم.نقل قول:
ISP رو مشخص میکنه.
امشب اوضاع تک کانکشن خوب نیست. آنلاین نمیشه نگاه کرد. :n30:نقل قول:
نمیدونم مربوط به اخـتلاـلات اخیره یا فقط همون روز اول خوب بود، قراره همینجوری بمونه! :n27:
سلام
مثل اینکه دیده بان نت شبانه رو برداشته دوستانی که اطلاعی دارن ازش لطف کنن بگن ...
بله چک کردم . حذف شدهنقل قول:
دوستان دیده بان الان کیفیتش چطوره؟
مثل قبل هست؟ یا تک کانکشن سرعتش پایینه؟
دوستان از قم اگه دیده بان دارن لطفا نظر بدن
دیده بانت داره در شهر کرمان برای مشترکینی که فاصله زیر 1 کیلیومتر از مرکز دارن وی دی اس ال ارائه میده...در پنل مشترک هم سرعت 20 مگ و 30 اضافه کرده...بحجم هم برای هر کدوم 2 ترا گذاشته و 50 تومن تفاوت قیمت داره .......
وضعیت استریم و تک کانکشن چطوره ؟
Ip که داخل مودم میگیره با ip که داخل سایت ip2location نشون میده یکی هست ؟
ظاهراً مدیر این شرکت صنعتی و سنتی رو همزمان مصرف میکنه!! :n08:
اینترنت ADSL با سرعت 16 مگابیت و حجم 2 ترابایت: ماهانه 80 هزار تومن
اینترنت VDSL با سرعت 20 مگابیت و حجم 2 ترابایت : ماهانه 200 هزار تومن!!!
4 مگ افزایش سرعت و 120 هزار تومن گرونتر فروختن سرویس!!!!! :n13:
اینو باید ۶ ماه پیش می گفتی که این قیمت رو برای شرکتا تعیین کردن ربطی به اینا نداره ... تازه مخابرات رو ببین چه موادی زدهنقل قول:
قراره تعرفشون رو تغییر بدننقل قول:
به گفته خودشون قراره تا 30 درصد کاهش قیمت داشته باشن و افزایش حجم
دیده بان کی حجم هاشو تغییر داد ؟ امروز نگاه کردم ، سرویس ۸ مگم ، حجم ترافیک از ۵۱۲ گیگ شده ۱۰۲۴ گیگ.
فکر کنم یک ماهی میشه اگه به این تاپیک سر میزدید گذاشته شده :نقل قول:
کد:http://forum.p30world.com/showthread.php?t=733866
منتظر تعرفه های جدیدش هستم. امیدوارم مثل قبل تعرفه های خوبی بده که باز تمدید کنم. این مدت که داشتم بدون مشکل نبوده ولی قابل قبوله و دوباره تمدید میکنم اگر تعرفه ها خوب باشه
تعرفه های جدید دیده بان نتنقل قول:
سلام دوستان, آسیاتک طرح 1ماهه 8مگ حذف کرده میخوام بیام دیدبان
حالا طرز درست برای کوچ کردن از آسیاتک به دیدبان چیه؟
نمیخوام به دام مخابرات و دروغ زنیهای فایبری بیفتم
اینارو بیشتر از دو هفتس داره نمی دونم چرا امروز بازم تو اینستاشو گفتن ....نقل قول:
دیده بانت از اسیاتک و...بهترهنقل قول:
پینگش تو گیم با سرور استیم با غرب اروپا 134 می چرخه البته جدیدا تایم اوت افتاده توش که من با ایرانسل هم دارم با شاتل هم تست کردم داشت که احتمال زیاد سراسری بود یا منطقه ای حتی.
سرعت تک کانکشن قدیم یکم مشکل داشت الان برای من فیکس شده با خارج.
با فیلتر شکن ها هیچ مشکلی نداره .
در کل من متوسط می دونم .
اینها که حجم های قبلی هست منتظر قیمت های جشنواره یا فروش ویژه هستیم. من 6 ماه پیش بسته 8 مگ شش ماهه با 6 ترا حجم رو خریدم 199 هزار تومان. امیدوارم دوباره این تعرفه رو بذارن. البته یادمه توی مصوبات سازمان تنظیم مققرات اون زمان که شرکت ها تعرفه اعلام میکردن گفته بود اگر شرکتی تعرفه ای رو بذاره باید تا 2 یا 3 سال فروشش رو ادامه بده. شیطونه میگه 195 پیگیر بشیم:n24::n24::n24:
سلام
کیفیت دیده بان چجوریاس؟
متوسط به پاییننقل قول:
بدرد دانلودر ها میخوره فقط
وگرنه اگه بازی آنلاین یا زیاد وب گردی میکنین ممکنه اذیتتون کنه
آره درسته, برای حجم خورها و وبگردی عالیه, ولی کسی ثبات برای انلاین داتابانک, پینگ و کارهای تخصصی میخواد باید بره شاتلنقل قول:
سلام
وضعیت سرویس vdsl با سرعت 50 مگابیت این شرکت چطوریه؟چه سرعت دانلودی داره؟ممنون میشم افرادی که دارن بگن.
اول از همه بگم که این سرویس بیشتر به درد دانلودرها میخوره
پینگ داخل شرکتشون بین ۸۰ تا ۱۰۰ هست و برای مشترک قطعا بالاتر (حدود ۱۲۰)
پشتیبانی بی غل و غشی داره و واقعیات رو میگن. دمشون گرم کرمونیها کارشون درسته (من خودم کرمونی نیستم)
تقریبا در تمام کشور سرویس میده ولی ممکنه نمایندگی نداشته باشه تو شهرتون
مستقیم با شماره کرمان تماس بگیرید و خرید کنید.
اتفاقا پشتیبانیش ضعیفه هر وقت بگی اینترنت سرعتش کمه و ... بعد از انواع سوالات نا مربوط و تلف کرن وقتت بعد میگن خطت را واسه خرابی رد میکنند و بعدا تماس میگیرن اخه یکی بهشون بگه همون موقع سزعت مشکل داره بعدا که درست میشه جالب اینجاست که اصلا هم تماس نمیگیرن .نقل قول:
پینگ از خارج هم 140 هست برای من ...
فقط تنها مزیت این شرکت حجم بالاست ....
برای استریمینگ و .. هم اصلا خوب نیست.
6 ترا ترافیک بین الملل ؟؟نقل قول:
اسماً بین الملل و عملا داخلی!نقل قول:
وقتی ترافیک واقعا بین الملل فروخته میشه بهت که با هر نرم افزاری و بطور تک کانکشن بتونی در ساعات مختلف شبانه روز از سرعتی نزدیک به سرعت فروخته شده بهره مند بشی! ولی این شرکت خرده فروش حکایتش حکایت شیر فروش های قدیمه که داخل شیر آب میریختن!
هر روزم بجای بهتر شدن داره بدتر میشه! الان کسایی که لیچر داخلی دارن یا VPS داخلی تهیه کردن یا اصلا سایتهای مقصد دانلودشون در دیتاسنترهای داخلیه و هدف اول و آخرشون هم دانلود منیجر IDM هست، مشتریان اصلی این شرکت محسوب میشن!
کیفیت این شرکت در ساعات مختلف از جمله شبها خیلی خیلی بد میشه.
اره بین الملل بسته مربوط به ماه رمضان البته 10 روز بیشتر نذاشتن اینم از کار های این شرکت ...نقل قول:
بله سرویس 8 مگ ماهی یک ترا ترافیک بین الملل داره که شش ماهه میشه 6 ترا. البته درسته سرعت تک کانکشن در بعضی ساعت ها کم میشه ولی با دانلود منجر همون 8 مگابیت رو سرعت میده (من کلا اهل دانلود زیاد نیستم توی شش ماه 500 گیگ کل دانلود هام شده که اکثراً هم با پلی استیشن بوده) سرعتش یه وقتایی کم میشه ولی اذیت کننده نیست در عوض خیالت از بابت حجم راحته کلاً
شاهکاری دیگه از همگرایی صنعتی و سنتی!!
خسته نباشی دلاور، خدا قوت پهلوان!!