میتونی یه اسکرین از وب مودمی که نرم افزار ریختی بذاری
Printable View
میتونی یه اسکرین از وب مودمی که نرم افزار ریختی بذاری
شما یه سیم کارت همراه اول بنداز اگه نرم افزار درست نصب شده باشه لوگو همراه اول را تو وب مودم میاره.ولی imeiنداره.اگه نیاره بایست یه نرم افزار دیگه بریزی.
یه اسکرین بده
حتما بایست نرم افزارتون سیمو بشناسه
سیم ایرانسل گذاشتم گاها کانکتم میشه ولی رو 2g و استیبل نیست چون imei نداره.
همراه اولونقل قول:
میشناسه
دستوزنقل قول:
at
جواب نداد؟
این اسکرینی که گداشتی سیمو نمیشناسه.نمیدونم سیم داره یانه.یه همراه اول رایتلی چیزی بذار ببین لوگوش میاد .اگه بیاد اکیهنقل قول:
آنلاک شد؟نقل قول:
Sent from my MHA-AL00 using Tapatalk
سلام خدمت اساتید . خسته نباشید .
شرمنده میدونم شاید این حرفم یکم سخت باشه ولی
اگه ممکنه دوستانی که رو این موضوع کار کردن ، خلاصه وار کاراشون و نتایجو بگن .
بعضی وقتا جمع بندی مطالب نتیجه خیلی خوبی داره . شاید به یه جا برسیم .
]
شمامودمو انلاک کردین.میمونه نصب درایور.شماهنگام کاربا dc unlocker بایستی دو پورت comشناسایی شه یکی برای اپلیکشن یکی هم کامپیوتر.برای اینکار میتونی usb loaderرادوباره بریزی بعدش دوتاپورتcomمیشناسه که dc unlocker مودموdetectمیکنه بعدشم بقیه ماجرا
سلام خدا قوت V&V اگه کار تموم شد و جواب گرفتید لطف کنید آموزشش به همراه فریمور و نرم افزاراشو آپلود کنید که همه استفاده کنن خیلی ممنون و خسته نباشید
من سریال و IMEI را هم عوض کردم اما باز هم به هیچ شبکه ای وصل نمیشه فقط بعضی مواقع 2g برای چند لحظه وصل میشه که دیتا هم نداره و قطع میشه
سریال و imei رو چه طوری زدی؟نقل قول:
- - - Updated - - -
اون کارم کردم جواب نداده.نقل قول:
به محض کامل شدن و کارکردن مودم چشم.نقل قول:
به احتمال قوی سریال وimeiرایت نشده وتنها راهش استفاده از dcunlockerهست.نقل قول:
من هم بالاخره فریمور رو ریختم روشنقل قول:
مال من هم imei پرید ولی با dc unlocker دوباره تعریف کردم
الان انلاک کردین ومیتونین استفاده کنین ؟.یعنی تو وب مودمimeوسریالتون را میبینید؟نقل قول:
اگه سریال وimeiراتووب مودم میبینیدمطمین یاشین مودمو انلاک کردین حالااگه اینترنت ندارین فریمور ارجینال نبوده یادستکاری شده
من همون فریم ورجنرال را ریختم و تو پنل مودم imei را هم می بینم اما به هیچ شبکه موبایلی کانکت نمیشه
ریست کردی مودم رانقل قول:
[QUOTE=nemo3412;9046920]من همون فریم ورجنرال را ریختم و تو پنل مودم imei را هم می بینم اما به هیچ شبکه موبایلی کانکت نمیشه[/QUOTE
Imeiراباdc-unlockerریختی؟
با اون هم میشه
خدا لعنت کنه این شرکت دزد رو مودم 4g رو به اسم 4.5g میفروشه خوب شد زودتر فهمیدم نخریدم . مفت نمیرزه نخرید هم لاک هست هم اینکه 4.5g نیستش .
اقا این مودم 170 میرزه ؟
کسی تونسته Huawei B612s-25d 4G LTE Cat6 رو آنلاک کنه ؟
من فایل bin فریمور رو دارم اما توی مودم local update نیست بتونم بریزمش روش
اون مدلی که نوشتید خودش آنلاک هست ! اگه منظور i60 ایرانسله , گروهی از دوستان مشغولن روشنقل قول:
به آدرس تلگرامی که بالای صفحه هست سربزنید. ( کار بسادگی لوکال آپدیت نیست )
خوب الان ارزش این مودم بیشتر هم شد!
فقط نمیدونم این آپدیتی که ایرانسل داره میده و مدعی فعال شدن CA یا همون تجمیع باند هست
(البته نوشته : بزودی) رو میتونیم استفاده کنیم یا کلکیه که دوباره مودم لاک بشه ؟
کجا نوشته راجع به این آپدیت؟نقل قول:
Sent from my SM-N920C using Tapatalk
دست دوست عزیزمون درد نکنه اگه LTE-A هم روش کار کنه عالیه :n01:
مدتیه داره اسمسش میاد , من هنوز نگرفتم . تو پیج مشخصاتش هم CA رو زده بزودی :نقل قول:
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
فایل از سرور حذف شده است
حذف شود. ممنون.
شما اگر ميخواستي لطف کني زودتر از ايشان ميذاشتي انجمن، ديگه اين بحثارم ندارهنقل قول:
Sent from my SM-G950F using Tapatalk
عزیز اینجا تایپیک دوستی وهمکاریه وهرکاربری هم باتوجه به دانسته هاش به دیگران کمک میرسونه اگر شماهم اموزش بهتری سراغ داری بزار تا ماهم استفاده کنیم ثواب داره والا
ببینید اینجا ی اتفاقی افتاده دوستمون اول آنلاک کرد و خب مسائلی پیش اومد ولی خب بالاخره عمومی شد ولی خب تلاش دوستان در تلگرام شاید باعث عمومی شدنش شد، و ما هرگونه تونستیم به سیکرت تاختیم و کار ایشون رو تقبیح کردیم تا اینجا اوکی
اما بچههای تلگرام حتا به خودششون رحم هم نکردن و در کمال ناباوری گروه رو لاک کردن و از پابلیش کردن رام در گروه و اینجا خودداری کردند و اتهام جاسوسی به دیگران زدند
من فکر میکنم کاری که اول انجام شد اشتباه بود ولی بعد جبران شد در کل
فقط متوجه شدیم این دوستان اگر جای آقای حسین نژاد بودند حتما و حتما تا ابد روش آنلاکشون رو عمومی نمیکردند
یک اشتباه رو جبران کنی بهتر از اینه که اشتباه دیگرون رو تکرار کنی
بحث زیاده ولی هر کسی جای کس دیگه نیست بازم دس مریزاد به این دوستمون که آنلاک کرد و پابلیک کرد، دوستان تلگرامی که به خودشون هم رحم نکردن مطمئن باشید اینها روشون نمیشه وگرنه وگرنه با قیمت گزافی این تکنولوژی
این مودم با آنلاک شدن و با فریمور جدید 4G+ میشه؟
مگه روش آنلاک دیگه ای هم هست ؟نقل قول: