این تک لینک که گذاشتین مال سرور خارجه؟نقل قول:
Printable View
این تک لینک که گذاشتین مال سرور خارجه؟نقل قول:
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]نقل قول:
بله مودمش فرق دارد، کلا روی سیم تلفن نیست و فیبر نوری هست
Sent from my ONEPLUS A3003 using Tapatalk
با سلام
اگر درخواست بدی خط تلفنتم روی فیبر می دن و سیم مسی رو جمع آوری می کنند ولی مشکل اینجاست که نمی تونن همون شماره ی خودت رو بهت بدن شماره ای که می دهند با 240 شروع می شه برای کل کشور همینطوره فعلا
عاقلانه هم نیست که سیم مسی را جمع کنی با توجه به سابقه بد مخابرات
من هم روی سیم مسیم اینترنت دارم هم روی فیبرم
شرمنده یه سوال اینترنت بر بستر فیبر نوری همون اینترنت وایرلس هست یا فرق می کنه؟؟
خیر کابل هست به جای مس از فیبر استفاده می شود و به جای امواج نور انتقال داده می شه.بهترین اینترنت در حال حاضر دنیانقل قول:
ممنون بابت راهنمایی...شرمنده یه سوال دیگه داشتم من چون برای بازی آنلاین می خواستم...می خواستم بدونم nat type ش چند هست؟ به این خاطر می پرسم نرم بگیرم بعد ببنم مشکل nat type داشته باشه...نقل قول:
ممنون / مرسی...
nat type 1نقل قول:
هنوز اولش هست و برای خیلی از جاها نمی یارن. nat type open هست و 1 .البته شاید برای همه نباشه ولی توی این فورم که این طور بوده.بعد من های وب دارم open هست فرقی نمی کنه برام با اون موقع های دیگه.البته بستگی به گیمش هم داره.در مورد پینگ هم اگر مخابرات کار خاصی انجام نده کمترین پینگ ممکن رو می تونی بگیری.البته مسیر به خارج باید درست باشه که اونم دست زیرساخت هست کاری نمیشه کرد.سرعت دانلود و اپلود هم برابر هست.نقل قول:
در مورد هزینه آبنمان بهتون چیزی نگفتن؟نقل قول:
توییت آذریجهرمی [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
Sent from my ONEPLUS A3003 using Tapatalk
در سرویس پیش پرداخت هزینه آبونمان روی سرویس گرفته می شه ولی سرویس پس پرداخت هر 2 ماه یکبار 6 هزارتومان هزینه آبونمانشه
متاسفانه سرویس من مشکل CRM داره و تا اطلاع ثانوی بهم گفتن نه خودت می تونی شارژش کنی نه می تونی مصرفتو ببینی برای دانستن حجم استفاده شده یا شارژش باید با 2020 قسمت FTTH تماس بگیرم
واقعا مسخره هست
ولی کیفیت سرویس خداییش خوبه
خب منم پیش پرداخت گرفتم و ماهی ۶۰ تومن واسه آبنمان ازم گرفتن و واسه یکسال جمعا ۷۲۰ همون اولش دادم.مرکز مخابراتیتون رو دقیق میگید کجا بوده.میخام شنبه برم ببینم جریان چی بودن که فقط از من اینهمه هزینه آبنمان گرفتننقل قول:
ببین مهندس تعرفه هر شهر با شهر دیگه فرق می کنه
من قم هستم شما کدوم شهری ؟
این تعرفه قم هست با آبونمان
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
این مودم های fiberhome یک بدی داره اونم اینکه از درگاه فیبر نوری می شه تنظیمات voip و wan رو تغییر داد ، مودم های هوآوی خیلی بهتره
اگر زحمتت نیس یه تست سرعت و پینگ از لندن و نیویورک بذار ببینیم سرعت و پینگ چه جوری هست.مرسینقل قول:
با هواوی هم میشه ...نقل قول:
این چند موردو چند وقت پیش توی نمایشگاه بهم گفتن:
. سرویس های فیروزه که فیبر کشی و مودم با خود مخابرات هست ماهیانه 60 هزار آبونمان دارن ...(کل ساختمونو بیان فیبر بکشن برای همه ی واحدا)
2. 4 مدل مودم داره که تفاوت اصلیشون تعداد پورت های تلفنشون هست ..(مدل 2 پورت برند هواوی که 4تا هم پورت لن داره+وای فای قیمتش 250 هست )
3. فعلا سقف سرعت رو زیاد روش حساس نیستن ...همونجا با داخل تست سرعت گرفت تا 800 مگ سرعت میداد...
4. ازشون پرسیدم حداکثر هزینه چقدر میشه برای راه اندازی (مودم و فیبر و ..) گفتن که 450 با مودم 2 پورت ...
5.پینگookla با سرور داخل 0 بود ولی هر کاریش کردم نزاشت با cmd از 4.2.2.4 پینگ بگیرم ...
6.اگر توی مرکز مخابراتیتون امکانات باشه 20 روزه وصل میشه...
7. اگر آپارتمان باشید ممکنه که بخوان حداقل 3 نفر توی مجموعه درخواست داده باشن تا بیان برای نصب(که بسته به رییس مرکز شاید با یه نفر هم بیان برای نصب)...
از من که هیچ هزینه ای بابت آبونمان نگرفتن
منزل ما آپارتمانی هست و هیچ کسم درخواست نداده بود آمدن وصل کردن
ماهیانه 60 هزار تومان واقعا غیر منتقیه هیچ کس نمی گیره
سلام ، دوستان من همین یه هفته پیش سرویس 1ساله های وب گرفتم ، ولی امروز شمارمون تغییر کرده و اینطور که معلومه فیبر نوری شده. با های وب تماس گرفتم گفت اگه فیبر نوری شده باشه از هیچ شرکت خصوصی ای نمیتونید اینترنت بگیرید دیگه و فقط باید از مخابرات بگیرید.
من مشترک پر مصرف های وب ام ماهی 70 گیگ فشفشه میخریدم ، قرار شده هزینه هارو حالا حساب کنن برگردونن ولی راهنمایی کنید یعنی من هیچکاری از دستم بر نمیاد و باید زیر بار حرف زور مخابرات برم که بدون اینکه بپرسن خودشون خط رو فیبر نوری کردن؟؟؟ :n34: با شکایت چی کار به جایی میرسه که برگردم به همون حالت قبل و بتونم از های وب سرویسمو نگه دارم یا نه
+ اگه کار به تخلیه کشید چه سرویسی رو پیشنهاد میکنید ( وایمکس یا وایرلس ) چون adsl فقط میتونم از مخابرات بگیرم که سرویساش خیلی گرون و داغونه .
در ضمن بنده همدان ام
من اطلاعی از جواب سوالاتت ندارمنقل قول:
ولی مخابرات بعضی استان ها قیمت های رقابتی و کیفیت خوبی دارن من اصفهان هستم از نظر قیمت رقابتیه و کیفیت خوبیم داره
الان ترافیک اعتباریش 100 گیگ 88 ت هست با 99 درصد شبانه رایگان
البته بستگی به منطقه مخابراتی شما هم داره کیفیت و سرعت منطقه ما کیفیت و سرعتش عالیه
شما شکایت کن ببین کار به کجا کشیده می شه
های وب سرویس وایرلس هم ارائه می ده اگر خطتون درست نشد وایرلسشو بگیرید
سلام ، بایستی بعرض برسانم خط شما فیبرنوری نشده ، مرکز مخابراتی کافو را نوری کرده ، وقتی کافو نوری میشه دیگه شرکتهای دیگه نمتونن adsl بدن و ناچار بایستی از خدمات مخابرات استفاده کنید. شاید در آینده امکان سرویس دهی سایرین هم بوجود بیاید.نقل قول:
البته قضیه فیبر نوری تا منزل یا همان ftth با کافو نوری تفاوت زیادی از نظر فنی و کابلکشی داره و فیبر نوری کابلکشی مجدد میخواهد
ولی یه حُسن داره اونم اینه که به مرکز مخابراتی خودتان مراجعه بکنید و ببینید امکان دایری فیبر نوری برایتان مقدور هست یا نه.
و یه مورد دیگه که نیاز به کابلکشی نداره و در بستر کابل مسی (همان خط تلفن) اجرا میشه ، vdsl هست که خیلی خوبه از نظر سرعت تا ۱۰۰ مگ را ساپورت میکنه و دو مورد قابل توجه داره اولی اینه که بشدت نسبت به فاصله حساسه و در مسافتهای بالای صد متر افت شدید میده و دوم اینکه بایستی مودمتان را عوض کنید.
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]نقل قول:
شاید کمکتون بکنه
خیلی ممنون بابت نقشه ی راهنما...
نگاه کردم منطقه ی ما حتی جزء vdsl ام نیست و خارج از محدودشه .... با این سرویس های adsl مخابرات نمیدونم واقعا" چیکار باید بکنم منی که ماهی 40 50 گیگ حداقل مصرفم بوده
نقل قول:
با سلام ... آقا شرایط الان من مثل شماست
میخوام خونه رو قیبر بکشم .. آیا ارزش داره .. هزینش چقدر هست .. از نظر مخابرات فیبر کشیدن تا خونه و خوده ایرادی داره ؟؟؟ میتونن سرویس ارائه بدن ؟؟
چیکار کنم بتونم شرعتم بالاترین حد ممکن باشه حالا که قراره سیم مسی ر وبزارن کنار
سلام
من به مرکز مخابران و شماره اصلی شهرمون زنگ زدم و درخواست چک برای FTTH دادم و گفتن منطقه ما هنوز راه اندازی نشده سوال کردم چه مقدار زمان میبره تا راه اندازی بشه ؟ گفتن 1 سال !
یکی از نمایندگان مخابرات هم زنگ زدم و ایشون هم تایید کردن .
گفتن با مبلغ بین 10 تا 30 ملیون فیبر نوری واستون از مرکز تا محل مورد نظر میتونیم بکشیم
گفتم اینترنت نامحدود میخوام گفتن از 2مگابیت تا 20 مگابیت پهنای باند براتون رو سرویس ADSL میدیم ماهی 600 هزار تومان
گفتم خوب سرویس تست میتونین بدین همین ماهی 600! گفتن خبرش رو بعدا اعلام می کنیم به شما
گفتم سرویس FTTH که ارائه میده مخابرات اختصاصی هست یا اشتراکی . گفتن اشتراکی هست و بین 8 کاربر سرعت تقسیم میشه و تا وقتی که سرویس گیرنده های FTTH کم باشند سرعت شما باز تر هست
با این شرایط FTTH هم به صرفه نیست
با شکایتی که در ۱۹۵ کردم خب الان مشکل سرویس من حل نشده هنوز دیرو از ساعت ۴ قطع بود بعد ساعت ده شب تماس گرفتم میگم قطعه میگه نه شما انلاینی بعد همونجا بعد چند ثانیه وصل شد تا اینجا به این نتیجه میرسیم که اپرتنور داشت دروغ میگفت که انلاین بودم یکاری کرد که وصل شدم صبح با خانم ایکس حرف زدم میگه پورت عوض شد چککردم میبینم رو پروفایل 12A وصل شده تا اینجا درست بعد از ۲۰۲۰ خانم ایکس مجدد زنگ زده میگه مشکلتون حل شد میگم نه سرعت پایینه میگه چون مسافت زیاده سرعت کم میشه البته بهانه هست و گفتن محدودیت نذاشتن برای کاربر در صورتی پروفایل vdsl بنده محدودیت داره این خانم میگن محدودیت نداره که داره دروغ میگه خب بعدش پروفایل تغییر دادم به مقادیر بالاتر دیگه وصل نشد و مقادیر پایین تر از ۱۲A وصل میشه بعد کلا قطع بود مجدد زنگ زدم میگه مقصر خودتون بودین گفتین پرولایل باز کنید سرویس ناپایدار میشه گفتم چه ربطی داره شما محدودیت نذارین سرویس من مشکل نداشته باشه وصل میشه میگه نه بخاطر همونی که گفتین بوده
نتیجه : مخابرات دوزده کارمنداش از خودش دروغ گو تر و اماتور من اینجا دارم خط نشون میکشم برات به ۱۹۵ شکایت کردم پیگیر نبودین مشکلو حل نکردی الان دو هفته هست شاگرد مخابرات شدم هر روز باید بگم چرا قطعه چرا فلان این رو اینجا تذکر میدم بهت مخابرات جان من از حقم نمیگذرم لازم باشه هرکاری از دستم بر بیاد حالا نمیشه بعضیچیزارو اینجا گفت ولی هرکاری انجام تا سرویس پایدار برسم این تهدید جدی بگیر این رو گفتم که به گوش مخابرات برسه این تو بمیری از اون تو بمیریا نیست سرم بره از حقم نمیگذرم شده پروانه کسب کارتو معلق میکنم اینو بزار رو حساب تحدید یا هرچیزی
پ.ن:این پستم هم اگر پاک بشه صد بار نه هزار بار دیگه همین پست میزارم تو انجمن چون ممکنه پاک بشه
پست شما رو برای چی پاک کنن دوست عزیز ؟
شکایت و ادامه بدین امیدوارم به حقتون برسید ، اگر هم نشد هزینه شما رو عودت بدن سرویس و مثل ادم جمع اوری کنن .
اره واقعا بدترین قسمت کار با مخابرات همینه که زنگ که میزنی باید همه چی رو دوباره از اول توضیح بدی ! و دقیقا هر بار هم وسط توضیحات کارشناسشون ارتباط بخاطر محدودیت زمانی که گذاشتن قطع میشه ...
و این اراجیف پروفایل و ... جوری ازش حرف میزنن انگار crm اونا اینور دست ما هم هست می فهمیم چی به چیه!!
یوزر و پسوردش همانی هست که داخل مودم فیبر نوری تنظیم شده استنقل قول:
برای ما که با این فرمت هست اول کد شهر تبریز بعد یک شماره هشت رقمی که با ۹ شروع میشود
مثال : 4199990xxx
با 2090 هم تماس بگیر بگو میخوام با رئیس بازرسی مخابرات صحبت کنم.نقل قول:
طرف زنگ زده از ۲۰۲۰ داره اراجیف توضیح میده دیگه داره واغعا مخابرات میره رو مخم تصمیم دارم بیخیال بشم چون دیگه اصلا اعصاب حرف زدن با اپراتور های که تماس میگیرن یا پیگیری تو این زمینه رو ندارم
اپراتور به من میگه اگر سرعت ببریم بالا پروفایل بازکنیم قطعو وصل میشه اقا اصلا من نفهم من از پشت کوه اومدم ولی دو تا عکس زیر رو ببینید متوجه میشید
این عکسا نشون میدن استاندارد vdsl چه هست غیر از این باشه یعنی کم فروشی حالا بعدشم مقصر کاربر نیست که مخابرات کافوهاش فیبر نوری نیست
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
الان snr شما چقدر هست که می خواید سرعتو بیشتر کنید؟نقل قول:
vdsl هم مثل adsl توش snr و فاصله خیلی تاثیرگذارهه vdsl حساس تر ههم هست..
تشکر مهندس
من نام کاربری و کلمه عبور داشتم وارد نمی شد ، درستش کردن شنبه
بله فاصله تاثیر گذاره ولی کاربر گناه نکرده که چون کافو فیبر نیست مخابرات بره کافو هاشو فیبر نوری بکنه چرا نمیکنه؟ چرا تجهیزات vdsl تو خود مخابرات کار میزاره بعد به کاربر میگه حد اکثر فاصله یک کیلومتر؟ وقتی مخابرات نمیتونه از فیبر به کاربر سرویس بده کاربر مقصر نیست ؟ هرچیزی یک استانداردی دارن وقتی رعایت نشه میشه کم فروشی؟ حالا من اطلاعات دارم راجبش یک کاربر معمولی که نمیدونه vdsl چیه مخابرات هم تا دسته جا میکنه؟ مخابرات با خودش چی فکر کرده؟ بعدشم خود مخابرات به قصد یکاری میکنه که کاربر سرعت بالا دریافت نکنه همون عقده ای که وقتی شاتل یا پارس انلاین داشت سرویس چهار مگ میداد مخابرات تازه شروع کرده بود به فروش adsl اونم تازه در جا میزد سرویس های با نویز بالا و قطعی بسیار زیاد بعدش دید نمیشه دارن ضرر میکنه تجهیزاتشو ارتقا داد الان همون عقده داره تکرار میشه دیگه همون طرز فکری که سرعت بالای ۱۲۸ رو حرام میدونستننقل قول:
مخابرات به شما نگقته بود فاصلتون 1 کیلومتر بیشتره؟نقل قول:
یا بهتون تضمین سرعت بالاتر داده بود؟
مخابرات محل ما که تا بشه سعی می کنه یوزر رو نگه داره من رفته بودم اشتراک 1 مگ نا محدودمو جمع کنم کلی آفر به من داد ... الان هم احتمال زیاد فیبر من تا آخر ماه وصل بشه ....
کلا به موقعی vdsl باید گرفت که مثلا تا سر کوچه فیبر باشه دیگه شما نخوای هزینه فیبر کشی بدی در اون حالت هم بخاطر قیمت مودمای vdsl بازم فیبر کشی می صرفه+ اینکه هزینه ی فیبر تا در منزل رایگان هست شما میتونی بگی همون دم در atb تو بزاره یدونه مودم تک پورت هم بزاری همونجا از اونجا cat5e یا cat6 بکشی خودت (البته cat 6 outdoor رو خرده بخری متری 2500 میدن که اونجوری فکر کنم همون فیبر بگی برات بکشن بصرفه باشه) ...
درسته حرف شما من نگفتم تضمین میخام ولی بلاخره استاندارد باید رعایت بشه یا نه؟ الان که پورتمو عوض کردن هم سرعت خوبی دارم میگیرم هم پایداری خطم خوب شده خوب چرا از اول مثل ادم پورت خوب نداد که شکایت و شکایت کشی بشه؟ محله ما هنوز فیبر نکشیدن وگرنه فیبر میخاستم بگیرم
شما یه تست از وضعیت اخیرت که میگی خوب شده میذاری ؟ هم سرعت هم پینگ لطفا .نقل قول:
ممنون ...
کدام مناطق تبریز تانوما فعال هست ؟