بدون سیم کارت به ایرانسل وصل میشه.بی زحمت این عکس وم ببین به این دلیل میگم که سیم شاید سوخته باشه
Printable View
بدون سیم کارت به ایرانسل وصل میشه.بی زحمت این عکس وم ببین به این دلیل میگم که سیم شاید سوخته باشه
این مودمی که خود مبین نت میده چطوره؟یه خونه رو کامل پوشش میده؟
هیچ راهی نداره از بیرون مودم تهیه کنیم؟
وای فایش قوی نیستنقل قول:
Sent from my SM-N920C using Tapatalk
فکر میکردم نشه. پس شما زودتر درخوست پشتیبان حضوری کنین با سیم کارت دیگه بیان تست کنن انشالله که زودتر درست بشه و لذتشو ببرید.نقل قول:
مودمش خوبه. برای من خونه رو پوشش میده. فقط پورت لن دوتا بیشتر نداره که برای اکثر کاربر ها کافی هست.نقل قول:
مبین نت خوبیش اینه شما ثبت نام میکنی کارشناس به صورت رایگان میاد براتون با مودم تست خودشون وصل میکنه تست هاتون رو میکنید اگر از همه چی راضی بعد هزینه رو پرداخت میکنید.
[QUOTE=siamak_mu;8965517]فکر میکردم نشه. پس شما زودتر درخوست پشتیبان حضوری کنین با سیم کارت دیگه بیان تست کنن انشالله که زودتر درست بشه و لذتشو ببرید.
همه طرف هم چرخوندم اصلا به هیچ وجه سیگنال نداد
این عکس بدون سیم کارته
شایدم سیگنال وایمکشون باشه احتمالا
اقا سیامک داداش اومد درستش کرد مشکل ورژن داشت سرعتشم 20
خب خدا رو شکر که حل شد. :n40: کلاً سرعت و ادب پشتیبانیشون خوبه خدا رو شکر.نقل قول:
من هم تصاویر شما رو که دیدم متوجه شدم که ورژن فریم ور شما پایین هست. بعد از آپدیتی که چند وقت پیش کردن، شبکه روی مبین نت قفل میشه و به صورت دستی هم نمیشه انتخاب کرد (قبلا میشد)نقل قول:
ولی خوب ظاهرا مشکل تون حل شده
سه تا سوال داشتم:
1.من مودم adsl مدل tenda dh301 دارم.اگه این مودم td lte رو بگیرم ،میتونم به مودمم وصل کنم و کار روتر رو برام انجام بده و از آنتن مودم تندا بتونم وصل شم؟
2.سرویسهای 4 تا 40 مگ،سرویس 1 ماهه زیر 15 گیگ داره؟
3.port forwarding چیه؟
سلام دوستان ؛ بنده هم LTE گرفتم ؛ با سرعت خوب و پینگ خوب ؛ که عکس هاشو براتون میزارم ؛ نکته اینه که خودم وارد کنسول مودم شدم و تو خونه بهترین مکان را برای مودم انتخاب کردم ؛ تست رو گوشی گرفتم با SPEED TEST
کاربر جدید هستم نمیتونم عکس آپلود کنم ؛ اینو عرض کنم که وارد کنسول مودم بشید و RSSI و CINR را کنترل کنید ؛ هر چقدر RSSI کمتر باشد بهتر و هر چقدر CINR بیشتر باشد وضعیت مودم و سرعت شما بهتر خواهد شد.
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] از اینجا اپلود کن لینکشو بذارنقل قول:
دوستان اونایی که با مبین نت کار کردن .اینا سرعت و پینگ اپلود ش خوبه یا نه
لطفا از صفحه اول مودمتونم عکس بزاریدنقل قول:
یه سوال دیگه من adsl شاتل دارم سرعت speedtest روی 10بیشتر نمیره.آپلودش که 1
مشکل اینجاست که صفحه ها و اینستاگرام و خیلی راحت باز میکنه بدون معطلی فیلماشو هم سریع لود میکنه.بهد با مبیننت باسرعت تست 30 جون میکنه باز کنه. برای چیه؟
من هم ايرانسل دارم هم مبين نت.سرعت ايرانسل براي من يكم بهتره ولي پينگ مبين نت پايين تره.البته همه اينا شايد منطقه به منطقه فرق كنه.نقل قول:
مبین نت سایت هایی که روی سرور داخل ایران هستن سریع باز یا ازشون دانلود میکنه ولی خارجی ها سرعتش کمتر هست.نقل قول:
توی پست های قبلی به این مورد اشاره کردمنقل قول:
متاسفانه سرعت دانلود بالا ولی برای باز کردن صفحات و شبکه های اجتماعی زور میزنه!
فعلا وب گردي فقط adsl و كلا نت كابلي
نت سيم كارت و حتي وايمكس كيفيت وب گردي پايين داره
from my iPhone 7 using Tapatalk by JAVAD
شما رو مبین نت هم همین نظر رو دارین؟نقل قول:
متاسفانه مبين نت هم همين تجربه رو داشتمنقل قول:
هم وايمكس و هم TD
ايرانسل هم همين طور
پينگ بد نيست ولي علاوه به وب گردي پكت لاست جالب نداره مخصوصا براي سرور خارج
با اينكه سرعت بد نيست
ايرانسل كه فقط به درد دانلود ميخوره
فعلا بهترين وب گردي رو روي صبانت دارم
حتي شاتل هم كم مياره مخابرات هم البته زياد محسوس نيست
حتما.صددرصدنقل قول:
ایرانسل ۲مدل مودم دارم،مبین نت هم که جدیدگرفتم چند سالم هست که از شاتل استفاده میکنم.جاهای دیگه هم دوستان adsl شرکتهای دیگه داشتن و تست کردم.واقعا کابلی یه چیز دیگه است.تازه اونا سرعت تست شون ۵ بود.
درضمن ۴g هم امتحان کردم.
نقل قول:آخه مشکل اینه خط خونه ما افتضاحه و adsl که دارم 4 مگ بیشتر نمیکشه،اونم با قطعی.الان واقعا موندم چی کار کنم؟فیبر نوری امروز رفتم مخابرات پرسیدم،گفتن شاید تا چند ماه دیگه واسه منطقون راه اندازی بشه.vdsl هم که هنوز رشت نیومده.2 روز پیش اس ام اس مبین نت اومد که منو وسوسه کرده.نقل قول:
متاسفم واقعانقل قول:
شما اگر ميتونين همراه اول رو امتحان كنين
مخصوصا روي تري جي وب گردي بدي نيست اگر منطقه شلوغ ندارين
ولي در كل وقتي چاره اي ديگر نيست فعلا بين بد و بدتر انتخاب با مبين نت
در ضمن همون adsl هم اگر بتونين روي صبانت يا شاتل بيارين همون سرعت كم هم وب گردي عالي داره اگر بيشتر كيفيت نت مهم باشه تا سرعت و دانلود
من خیلی تو این چیزا وسواس دارم به همین دلیل همیشه ضرر میکنم الان ۲تا تی دی ایرانسل دارم یکی هم مبین نت .حالا مجبورم دنبال فروشش باشم.یارو زنگ زده مودم فعال که همش یه هفته کارکرده میگه آقا ۱۰۰میشه ،انگارمال دزدی میخاد بخره.نقل قول:
موافقم . من ایرانسل دارم با پینگ ۸۰ واسه شروع کردن لود صفحه حرص آدمو در میاره . بعد یهو همرو با هم باز میکنه . مگه اینکه پ ر و ک س ی ست کنی .نقل قول:
بچهها کسی میدونه کلا این مودمها تا چه سرعتی پشتیبانی میکنه؟
من از صفحه باز کردن مبین نت یه شدت راضی ام و به نظرم از همه سرویس های ای دی اس ال که تا حالا از شرکتای مختلف و جاهای مختلف داشتم خیلی بهتره
دوستان چجوري ميشه آپديت كرد مودم airmaster 3000 رو
اقایون چطوری بفهمیم که چقدر از حجم شبانه مصرف شده؟
خودشون وقتی مودم روشنه از شبکه اپدیت میکنننقل قول:
دوستان وسه حجم شبانه باید مودمو خاموشروشن کرد یا نیازی نیست؟
Sent from my GT-I9300 using Tapatalk
عجب داستانی داریم با این مبین نت تازه مشترک شدم 10گیگ روزانه10گیگ شبانه یه مقدارم مصرف کردم اومدیم یه40گیگ بخریم اضافه بشه به اون قبلیه .اون قبلیه که یه سالم وقت داشت ازبین رفت
والا من هرچی دیدم ایرانسل .همراه اول .adsl طرح میخری میاد رو قبلیه این دیگه نوبره
دوستان چند روزه یک مشکلی دارم . روزی چند بار(در طول روز 10 بار بیشتر) نت قطع میشه و تایم اوت میخوره برای 30 ثانیه بعد دوباره وصل میشه . کسی میدونه مشکل از چیه؟ خیلی اعصاب خورد کنه
کوتاهی از خودتون بود که زنگ نزدید به پشتیبانی بپرسید. من همون روز که اومدن وصل کردن این مسئله رو پرسیدم تا مطمئن بشم.نقل قول: