سلام.با توجه به سایز بزرگ این ست حتی اگه از نزدیک هم بهش نگاه کنید گوشه های تصویر کدرتر از وسط اونه!!.باید حتما یه فاصله ی تقریبی 3 متری ازش داشته باشید و در این فاصله میتونید یکم به زوایا هم حرکت کنید.به نظر من زاویه دیدش از پنلهای va دیگه هم کمتر و شاید حدودا 10 درجه بشه.برای من فقط این مورده که آزاردهندست.اگر روشنایی کم و کنترل معمولی w800 آزاردهنده نیست براتون من پیشنهادم w800هست به چند دلیل!.کیفیت قطعات بهتر،انکودر تصویر بهتر،سایز معقول،فراوانی قطعات و بردها(در صورت خرابی).البته صدای سونی معمولا بی کیفیت تر از بقیه برند ها هست اما به شخصه با کنترل و پلتفرم ال جی خیلی ارتباط برقرار میکنم.ضمن اینکه صدای خوبی داره.نقل قول:
در مورد قیمت هم بگم وقتی داشتم از بانه میخریدم طرف گفت اولین فروش ما در این مدل هست!.در صورتی که مثلا 400 تا uh850 فروختیم بیا و نگیر این مدلو!.من به قیمت بیشتری خریدم(3930000) خریدم و چون سایزش بزرگ بود به یک باره قیمت کرایه اش بالا رفت(دقیقا 10سانت از ماشین میزنه بیرون!)مجبور شدن با کامیونت حمل مرغ بیارنش :) . ولی خوب من ترسم از eg910 بخاطر abl و عمر پنل بود وگرنه میخریدمش.بازم امری بود درخدمتم