ن عزیز من چنین جسارتی رو نکردم الان گفتین بی سیم همین ایرانسل 4g+ برای من تا ۱۲ گاهی اوقات بیشتر هم سرعت داره میده پینگم راضی کنندس .... بستگی داره کجا باشین ... من سرعت معمول رو این بستر رو بهشون گفتم واقعا سرعت ۴۰ مگابیتی رو td میده اونم الان ی مدت بگذره شبکه td شلوغ تر شه شبکه همین ۴۰ تاشم نمیده.. قضیه وایمکسه بعد این فرکانسا ک دستشونه خدایش فناوری تجمیع هم نوکیا داره روش کار میکنه که حالا حالا نمیاد و همینطور مودمی بیاد ک ساپورت کنه این حالتو پس ارتقا و توسعه هم نداره داشته باشه هم روند بسیار کندی داره ادم همیشه فردا و روزای قبلشو امارشو داشته باشه بد نیست ...
اما رفیق همیشه ب کم راضی نباش همین ما هایم ک به اینجور چیزا راضی شدیم باعث گ شادی اقایون شیکم گندمون شده و یکم خجالت نمیکشنن ب خودشون بیان میگن خب من ک راضیم حقوقم خوبه مردمم ک خوب قلکن و راضین و ...
بگذریم
سرویس دهنده های وایرلس مثل شاتل هم هستن تا ۱۰۰ مگابیت سرویس بدن رو وایرلس ... با پینگ عالی یکی از فامیلامون تو ایوانک داره واقعا عالی هستش . الان دوره ای هستش که ۱ مگابایت اینا دیگه جواب نیست شما معلومه قبلا ۲ ۳ مگابیت اینترنت بیشتر نداشتی الان این ۳ تا ۲ مگابایت رو دیدی خوشحالی و راضی چن سال دیگه مثل قضیه ۲ تا ۳ مگابیت میشه راضی نگهت نمیداره
بعد شما هیچ موقع ب خودت اجازه نده همراه اول رو بیای با ایرانسل مقایسه کنی دولتی با خصوصی فرق داره ایرانسل بخاطر اینکه سرمایه نره تو پاچه افریقاییا خرج توسعه خودش میکنه ولی دولتی (همراه اخر) هرچی در میاره مدیرای مفت خورش میبرن بعد س چهار تا ک شعر میاد بار ملت میکنه ملت هم تشکر قدردانی از زحمات بی وقفه اشون میکنن ی نمونه هم میتونی بری
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
بخونی ک ببینی این همراه اول چی گفته