اوکی شده, انگار محدودیت از طرف زیر ساخت بوده چون همراه اول هم مشکل می خورد چند شب از ساعت 8.نقل قول:
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
Printable View
اوکی شده, انگار محدودیت از طرف زیر ساخت بوده چون همراه اول هم مشکل می خورد چند شب از ساعت 8.نقل قول:
دوستان تماس روی شبکه روستایی فعال شده ؟
سلام، دوستان میخوام برای روستا سیم کارت های وب رو تهیه کنم، سرعتش چطوره توی روستا ها؟
کسی توی گیلان تست کرده ببینه چطوره؟ سمت فومن هستم
اگر رو شبکه خودش باشی و تحت پوشش باند خود های وب 16 مگ سرعت بهت میدهنقل قول:
اگر بیرون بکه اش باشی رومینگ میشه رو شبکه ایرانسل اون هم سرعت 20 مگ رو حداقل بهت میده
سلام دوستان
من قبلا از سرویس 4جی های وب استفاده می کردم که تا 5-6 مگا بایت هم می تونستم سرعت بگیرم
ولی الان که بعد چند ماه رو همون سیکمارت دوباره سرویس فعال کردم سرعتم بیشتر از 2.5 مگ نمیشه
در حالی که یکی از اشناها یک هفته پیش سرویس فعال کرده و می تونه تا 5 مگ و بیشتر دانلود کنه
حتی سیم کارتمو لردم پیشش اونجا هم بیشتر از 2.5 نداد
به نظرتون رو اکانت من محدودیت سرعت گذاشتن؟
احتمالش هست. های وب حساب و کتاب درستی نداره
یکی از اشناها یه سیم کارت می خواد بگیره ببینم سرعت اون چقدر میشهنقل قول:
حداکثر سرعتش همین بیست مگ هست من بیشتر مناطق تست کردم سرعت بیشتر از بیست مگ ندیدمنقل قول:
حداکثر سرعتش همین بیست مگ هست من بیشتر مناطق تست کردم سرعت بیشتر از بیست مگ ندیدمنقل قول:
روی ایرانسل تو شهر
در مودم های مثل mr200 چطوری روی ایرانسل ببرم
نه باند و نه فرکانس هیچی نداره این مودم
شانسی
MR200 ورژن چند داری ؟ اگه ورژن 1 و 2 داری که هیچ کاری نمیتونی بکنینقل قول:
اگه 3 4 یا 5 هست از لینک زیر firmware بتا رو دانلود کن
تو قسمت Advanced قسمت Network و داخل منوی Internet:
Network Mode رو بزار روی 4G Only بعدش با Network Search میتونی ریجیستر کنی رو Hiweb یا Irancell
بعد از اینکه ریجیستر کردی با Band میتونی سرچ کنی تمام باند های نزدیک و قابل ریجیستر شدن رو برات میاره حتی اگه باند 40 هم تو منطقه ات فعال باشه میتونی وصل بشی
نیاز نیست یاد آوری کنم Data Roaming باید فعال باشه ;)
جدیدا محدودیت سرعت گذاشتن؟ سرعت من از 2.5 مگ بیشتر نمیشه
یکی از اشناها سرویسشو یک هفته زودتر گرفته بئد سرعتش تا 10 مگ هم می رسه
های وب تعرفه های سیم کارت 4G ش رو به طرز وحشتناکی افزایش داده اصلا در توان خرید هیچ کسی نیست :blink:
واقعا هم وحشتناک گرون کرده ها!!!!! کپ کردمنقل قول:
اینترنت منطقه محروم تعرفش این شده وای به حال تعرفه عادی ! دوحالت بیشتر نیست ، یا های وب داره دزدی میکنه ، یا اپراتورای دیگه هم به زودی نرخ میدن دوبرابر های وب !نقل قول:
چه اعتماد به سقفی داره، البته شاید بخاطر رومینگ با ایرانسل هزینه اش بالا رفته اما نه اینقدر هم
الان راهکار چیه ، رایتل مناسبه که سرعتش داغونه
غیر از های وب و شاتل دیگه چه اپراتوری رومینگ میشه رو ایرانسل ؟
؟
طرح صیانت کم کم داره خودش رو نشان میده
مسخرشو در اوردن با این قیمتای جدید
اینم خرابش کردن قیمتهاش را سه برابر کرد سیمکارتش را در اوردم انداختم کنار دیگه بدرد نمیخورهنقل قول:
قیمت اروپا
کیفیت آفریقا
دیگه با قیمتا بعیده که کسی از 4g های وب استفاده کنه
سرعت های وب تو کرج رو ۲۷ مگابیت لیمیت شده
من الان حدود یک روز هست که سرویس 4G های وبی که دارم دیگه روی ایرانسل رومینگ نمیشه و فقط به خود باند 20 های وب وصل میشه که خب خیلی تعریفی از بابت سرعت و پینگ نداره به نسبت ایرانسل . حتی توی تنظیمات مودم (TP-link mr600) که قابلیت انتخاب دستی فرکانس داره هم وقتی تعیین میکنم که فقط به باندهای 1 و 3 و 7 (باندهای ایرانسل) وصل بشه ، قبول نمیکنه و ارتباط قطع میشه (قبلا جواب میداد و فقط به ایرانسل وصل میشد با این کار) . میخواستم ببینم بقیه دوستان هم همچین مشکلی دارند ؟ هنوز از پشتیبانی خود های وب نپرسیدم چون احتمالا جوابشون اینه که ما تعهدمون رو انجام دادیم (اتصال به باند 20 های وب) و خواسته من یه چیز اضافی هست :دی البته اینم بگم که من وسط تهران دارم از سیم کارت های وب استفاده میکنم و شاید با توجه به روستایی بودن سرویس ، دسترسی به ایرانسل داخل شهر رو مسدود کردند .
نقل قول:
تو استان البرز روی 3 سیم کارت با آدرس های مختلف تست کردم و رومینگ نداره و جالبه رو همون حالت رومینگ به 3G و 2G ایرانسل متصل میشه و نت داره ولی تو حالت 4G مشکل داره .
یکی از سیم کارت ها داخل محدوده خود های وب هست و به شبکه خود های وب هم متصل نمیشه .
شکایت کردم و 2 روزی هست تماس می گیرند ولی مشکل حل نشده
سیم کارت رو از مودم انداختم روی گوشی و درست شد! به +4G ایرانسل رومینگ میشه و سرعت هم خیلی خوب ؛ ولی به محض اینکه میندازمش توی مودم ، کار نمیکنه! تنظیمات مودم هم خیلی بررسی کردم ولی مشکلی نداشت و هم روی حالت اتوماتیک و هم دستی با انتخاب شبکه ایرانسل و باندهای 1 و 3 و 7 بازم وصل نمیشه :sad: گفتم شاید مشکل از مودم هست ولی حتی مودم رو ریست فکتوری هم کردم بازم وصل نمیشه اما هر اپراتور دیگه ای روی همین مودم سیم کارت میندازم جواب میده و مشکلی نداره! انگار های وب با مودم من لج کرده :laughing: کسی میدونه باید چی کنم؟ امکان داره بنا به خطای سیستمی یا انسانی :biggrin: IMEI مودم از طرف اپراتور مسدود شده باشه؟ آخه تا همین هفته پیش مشکلی نداشت و روی مودم رومینگ میشد به ایرانسلنقل قول:
چند روزی دندون رو جیگر بگذار مشکلت حل میشه . مشکل اصلی روی دکل های ایرانسل اطرافت هست .نقل قول:
تغییر و تیون دکل هست . باید درست بشه .
برای من بعد از 4 روز درست شد .
چند روز آنتن تو مشهد پریده
روی ایرانسل هم رجیستر نمیشه
------------------------------------
درست شد
متاسفانه در اقدامی تازه HiWEB تمامی بسته های بلند مدت 4G روستایی خود را حذف کرد و صرفا بسته یک ماهه و دو ماهه ارائه می دهد