نقل قول:
عکس زیر همه چی رو نشون میده:
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
Printable View
نقل قول:
عکس زیر همه چی رو نشون میده:
سلام من یه مودم mr6400 خریداری کردم ولی توی کانفینگ اطلاعات سیگنال رو کامل نمیزنه فقط میزان سیگنال رو نشون میده که میزنه 75 درصد و 3 چراغ از 4 چراغ روشن ! نرمافزاری چیزی سراغ دارین بشه قشنگ تمام اطلاعات سیگنال رو باهاش دید ؟ و اینکه آنتن تقویتی برای این مودم هست ؟
البته یه وقتایی 100 درصد میشه و 4 چراغ روشن
منظورم خرید ن آنلاکش از یه سایت هندی بود عزیزنقل قول:
نرم افزار ltewatchنقل قول:
نقل قول:
تنظیماتی میخواد ؟ چون هیچی نمیاره و همش ارور اتصال میده
دو نوع تنظیمات داره یکی که دیفالتشه که بدون پسورد میزنی و اطلاعاتو میارهنقل قول:
بعضی مودم ها برای ورورد ی خط ادرس دارن مثل 192.168.1.1. یا 192.168.8.1 یا 192.168.0.254 که اینو باید بزنی و پسورد ورود به تنظیمات مودم
رو هر مودمی زدم جواب داده حالا ممکنه مثلا رو ویندوز ده بازی دربیاره که واسه من اینطوریه. گاهی رو ی مودم میشه یا نمیشه ولی ده به پایین میشه.
در انجمن پرشین تولز قسمت بازارچه - مودم و شبکه تایپیکش هستنقل قول:
من وفتی میخوام مودم e3372 رو فریمورش رو آپدیت کنیم ارور زیر رو میده
راه حلی داره
تو فروم های دیگه گفتن آپدیت شدنی نیست
حالا میگین من چی کار کنم؟؟؟؟؟:n03:
مودم E5172 رو همراه اول قسطی میده ؟!
اگه قسطی میده هر ماه چقدر باید بدی ؟!
و اینکه این مودم فقط سیم کارت های همراه اول رو قبول می کنه یا سیم ایرانسل رو هم قبول می کنه ؟!
e3372 شما برای ایرانسله؟ با همون فایلی که توی ص اول تاپیک هست امتحان کردید؟ یه تصویر از ص اطلاعات مودمتون بزاریدنقل قول:
بله همون فریمور و web ui که در اول تاپیک گذاشته بودید رو تصب کردم که این ارور رو داد عکس مودم و کنسول مودم:نقل قول:
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
نقل قول:
کسی نمی دونه ؟! :n01:
تمامی مدلهای داخل سایت به اقساط داده میشود و فقط سیم همراه اول ساپورت میشه باید انلاک نماییدنقل قول:
انصافا فقط سوال من مورد داشت پاسخ ندادید!!!
نقل قول:مودم E5172 کیفیتش چطوری هستش ؟! و اینکه آیا انلاک میشه ؟! تا به حال کسی آنلاک کرده ؟!
دوستان اگه در این زمینه اطلاعی دارید این دوست عزیز رو راهنمایی کنید .نقل قول:
@ [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
یکی از راهها اینه که اتصال اترنت یکیشونو غیرفعال کنین. تو cmd تایپ میکنین
netsh interface set interface name="Local Area Connection" admin=disabled
و برای دوباره فعال شدن:
netsh interface set interface name="Local Area Connection" admin=enabled
برای کنترل اتصال اترنتهای مختلف فقط کافیه به جای Local Area Connection اسمشو جایگزاری کنین که معمولا آخرش عدد میخوره مثل Local Area Connection 2 و تو ویندوز 8 هم Ethernet 2 و...
سلام دوستان
این مودم e3372 برا جاهایی که پوشش فورجی نسبتا صعیف هست چطوره؟
با گوشی به زور دو خط آنتن فورجی میده. این مودم رو بگیرم خوب آنتن میگیره؟
بستگي داره به گوشينقل قول:
به نظر من در حد گوشي من هست
٣٣٧٢ دارم با اينكه مقدار عددي سيگنال ظاهرا بهتر هست ولي سرعت با گوشي يكي كه بايد با توجه به سيگنال بيشتر باشه كه نيست
Sent from my iPhone 6 using Tapatalk by Javad
به اميد ايراني آزاد و آباد
ممون دوست عزیزیه یک هفته است لنگ همین دستور ساده هستمبازم تشکرنقل قول:
اکثر مودم ها آنلاک میشن به شرطی که روشش رو بتونی پیدا کنی. من خودم مودم E5573 رو از همراه اول خریدم و آنلاکش کردم.الان با یه سرچ کوچک تو گوگل دیدم کلی مطلب درباره آنلاک کردن مودم E5172 هست.نقل قول:
اما شما فقط به امید آنلاک شدن این مودم رو نخر. 1% هم احتمال بده که آنلاک نشه. اول ببین آنتن دهی همراه اول تو جایی که میخوای ازش استفاده کنی چجوریه. شاید همون همراه اول کارت رو راه بنداره.بعدشم اول تو اینترنت جستجو کن ببین روشی میتونی واسه آنلاکش پیدا کنی یا نه، بعد تصمیم بگیر.
حواست باشه بعد از خرید پشیمون نشی
سلام
من دیروز روتر tp link mr3220 رو از بازار خریدم .تست سرعت گرفتم با روتر 3g از هشت مگابیت بیشتر نمیشد اما با همون e3372 خالی از 12 مگابیت هم میزد بالاتر (تست همین الان ).متاسفانه روتر ها سرعت و پینگو میارن پایین و مخصوصا رو اپلود خیلی تاثیر میزارن .پیشنهادم اینه که کسایی که هنوز دانگل نخریدن دانگل 8372 رو بخرن که خودشم وایفای داره دیگه نیازی به این دنگ و بساطا نیست همین سیم بازیا باعت افت شدید سرعت میشه همون دانگل که مستقیم وصل بشه به پورت usb کامپیوتر بهترین عملکرد رو داره.
دوست مننقل قول:
رو تری که خریدیم در حد روتر سطح پایین هست
از این قبیل روتر ها توقع بیشتر نباید داشت
بنده با مودم تست کردم دقیقا سرعت با گوشی یکی بود
بیشترین موردی که به نظر من باید توجه کنین آمپر دریافتی روتر هست که باید بالاتر از ۱ امپر باشه حدودا
اگر با وای فای تست کردید با کابل لن تست کنید بهتر میشهنقل قول:
Sent from my X1 7.0 using Tapatalk
گوشي آيفون.
ايرانسل فورجي
--------------------------------------------
٣٣٧٢ مستقيم به سيستم
٣٣٧٢ به مودم و اتصال واي فاي
سرعت دقيقا يكي
اتفاقا با همون لن تست کردم،بقول دوستمون روتر کسی بخاد بخره باید پول زیاد بزاره براش نه ۱۰۰تومن ،اینا فقط کار آدمو راه میندازن برا وایفای کردن،سرعت کامل نمیدن،البته همین هشت مگابیت روتر هم برا گوشی خوبه،ولی برا دانلود قضیه فرق میکنه..نقل قول:
سلام
دوستان مودم e8372 آنتن دهیش چطوره؟ از e3372 بهتره آیا؟
دوست من دقيقا يكي با قابليت واي فاينقل قول:
سلام خدمت دوستان
من يه مودم 5573 هواوي گرفتم و يه سيمكارت رايتل
ديشب بسته ي حرفه اي فعال كردم.اما سرعت دانلودم زير 100 كيلو بايت بود.
درحالي كه با adsl و سرعت 2 مگ حدود 700 كيلوبايت دانلود دارم.
ايا تنظيمات خاصي داره كه بايد انجام بدم؟
ديدم كه با 3جي ايرانسل 1.5 مگ دارن دانلود ميكنن.حالا 4جي بماند!!!
خيلي اعصابم خورده خواهشا راهنماييم كنيد مرسي
سلام برادرنقل قول:
اگه سیم ایرانسل داری حالا جدید یا قدیمی تست کن ببین چجوره،رایتل مضخرفه،حتی با فول آنتن و بسته حرفه ایش ۳gفوق فوقش 8مگابیت بره،یعنی اگه دکلش قشنگ فقط پنجاه متر فاصله داشته باشه اینجوره،به غیر از این برو تو تنظیمات اگه میتونی رو یه شبکه قفل کنی مثلا 3g only یا 4g only رو داره،بزن رو 3gببین بهتر میشه یا نه،بهتر نشد همون سیم کارتای ایرانسل یا همراه اول اگه دم دست داری بزن ببین چی میشه
سلام.دوستان.من مودم 3372 داشتم که اون رو اپدیت کردم ولی بعد از اپدیت روی حالت 3G نمیاد و یا خیلی با مشکل بعد از چند بار امتحان کردن میاد.
اپذیت جدیدی نیومده یا روشی داره که این مشکل حل بشه؟
سلام ، کسی از اساتید میتونه مودم هوایی مدلE5577Cs-321
Software version: 21.316.01.02.401
Web UI version: 17.100.14.00.401
را انلاک کنه ، توجه کنید اون گزینه ای که باید کد انلاک رو وارد کیم غیر فعال هست زمانی که یه سیمکارت غیر از خودش استفاده میکنیم
اگه کسی بتونه این مدل رو انلاک کنهمن میتونم به صورت عمده بیارم لطفا با پیام خصوصی یا در تاپیک پاسخ بدید تشکر
هر کی آنلاک مودم LH92 ایرانسل رو خاست بگه تا بهش بگم چجور آنلاک کنه
سلام اگر عمومی هستید که در تاپیک عمومی مودم بزارید. اگرم پولیه پخ بفرماییدنقل قول:
فردا به صورت عمومی میزارمنقل قول:
فرستاده شده از HUAWEI GRA-UL10ِ من با Tapatalk
سلام ، کسی از اساتید میتونه مودم هوایی مدلE5577Cs-321
Software version: 21.316.01.02.401
Web UI version: 17.100.14.00.401
را انلاک کنه ، توجه کنید اون گزینه ای که باید کد انلاک رو وارد کیم غیر فعال هست زمانی که یه سیمکارت غیر از خودش استفاده میکنیم
اگه کسی بتونه این مدل رو انلاک کنهمن میتونم به صورت عمده بیارم لطفا با پیام خصوصی یا در تاپیک پاسخ بدید تشکر
سلام دوستان
براي آنلاك lh92 شنيدم اگه فريمور 932 d رو روي lh92 بريزيم آنلاك ميشه كسي از دوستان تست كرده؟
سلام من نحوه انلاکشو میخام لطفانقل قول:
- - - Updated - - -
سلام من نحوه انلاکشو میخام لطفانقل قول:
فعلا ایشون چیزی نگفتن.
برای آنلاک مودم LH ایرانسل فقط باید فریمور روی آن نصب کرد
برای نصب فریمور میرید داخل تنظیمات مودم در سربرگ سیستم یه قسمت داره به نام آپدیت سیستم فایلی که آپلود کردم رو از زیپ خارج کرده و میدید و آپدیت رو میزنید چند دقیقه طول میکشه تا نصب بشه
تمام
نکته : حتما با کابل به کامپیوتر وصل کنید.
*** بعد از آپدیت مودم ip پیش فرض 192.168.0.1 شده و رمز ورود هم admin بدون پسورد می باشد !
کد:http://uploadboy.me/9nebz17tvhtl/LH 92.zip.html