اتوماتیک رایگانه لاگین نمیخواد .نقل قول:
فک نکنم جایی نشون بده اگرم بخواد نشون بده باید تو پنل باشه .
Printable View
اتوماتیک رایگانه لاگین نمیخواد .نقل قول:
فک نکنم جایی نشون بده اگرم بخواد نشون بده باید تو پنل باشه .
اینترنت شبانش به چه صورت محاسبه میشه؟ نیم بها؟نقل قول:
برای منم ازدیروز هرفایلی روی شاتل لند میخوام آپلود کنم پیغام میده (خطایی رخداده است.لطفابعداامتحان کنید) خدا بخیرکنه ازمابقی دوستان هم به همین صورته ؟
بله از دیروزه اینجوریه .نقل قول:
در این مورد درتاپیک شاتل نگاه کنید دوستان توضیح مشروح دادننقل قول:
نیم بها نیس ولی زیاد دانلود کنی محدود میشی
در مورد قطعی آپلود سنتر به پشتیبانی تماس گرفتم
گفت : این مورد به مدیریت ارجاع شده است و در حال بررسی می باشد و مشخص نیس کی رفع بشه :n41:
ای کاش زودتر رفع بشه و بابت این خرابی که از دیشب تا الان هست زمان بسته را یک روز افزایش دهدنقل قول:
البته دانلود الان فعاله
حداقل باید یه اطلاع رسانی میکردن در کانال تلگرامشوننقل قول:
بچه ها قبلا فیلم های بالای دو گیگ رو توی 4upld آپلود میکردیم و همونجا تیکه میکردیم و منتقلش میکردیم به شاتل لند
ولی مثل اینکه 4upld تعطیل شده درسته؟؟
الان برای این چه سایتی رو میشناسید که رایگان بشه فایل ها رو ریموت کرد اونجا و بعد تیکه تیکه ش کرد؟؟
دوستان ریموت اوکی شد؟
بله تعطیل شدهنقل قول:
رایگان فکر نکنم سایتی باشه (حالا اگه هست دوستان معرفی کنن چون خودم ندیدم تو این مدت)
ولی خب میشه اگر کارتون خیلی ضروریه با چندنفر دیگه از دوستان که مثل خودتون هستن یه اکانت VIP عصرآپلود به صورت اشتراکی تهیه کنید به صرفه هستش
نه یادم میاد قبلا که مشکل به وجود میومد بعد از چند ساعت درست میشد اما این مورد یکم عجیبهنقل قول:
شاید دارن توش تغییراتی ایجاد میکنن
امیدوارم اگه دارن تغییراتی ایجاد میکنن حداقل درصد پیشرفت آپلود رو قرار بدن که نبودش خیلی رو اعصابه
باز حالا فقط ریموتش درست بشه .نقل قول:
درصد نخواستیم
سلام
مشکل ریموت حل شد خداروشکر
کسی سایتی جایگذین 4upld نداره معرفی کنه؟
واسه من که هنوز خطا میزنه :||نقل قول:
یه Ctrl F5 بزنید حل میشه (تو همون صفحه)نقل قول:
مرسیییی درست شد .نقل قول:
فرق این ctrl + F5 با F5 معمولی چیه من هرچی رفرش میکردم درست نمیشد :|
کنترل اف پنج کش همین صفحه ای که هستی رو پاک میکنهنقل قول:
عصر آپلود؟نقل قول:
لینک ازش میدی؟؟
قیمت اکانت هاش چجوریه؟
آقا حداکثر چقد طول میکشه ؟
من لینک یه فیلم 1.6 گیگی از تاینی دادم یه ربعه نوشته فایل شما تا دقایقی دیگر منتقل خواهد شد .
رفرش کنم دوباره بزنم یا واستم؟
حدودا ١٠ دقيقهنقل قول:
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]نقل قول:
قيمت هاش خوبه ماهيانه ٥تومن هم داره ظاهرا
چرا سرعت دانلود ازش کمه !
من شاتل لند 1.8 مگ میگیرم ولی الان که ریموت کردم با سرعت 170 کیلوبایت میگیره !
احتمالا به علت شلوغی سرور هاست به نظرم
ای کاش درصد آپلود را نشون بده یا حداقل هر وقت تموم شد . یک مسیج بده :n27:
سرعت ریموت چقد کم شده !
یه فایل دو گیگی الان 45 دقیقس منتظرم هنوز ریموت نشده ! :n29:
سلام دوستان
از سایتهایی مثل ایرن فلم که لینک مستقیمشون اکانت میخواد میشه آپلود کرد؟؟
user:pass@link رو دیدم منتها به این روش که میزنم کار نمیکنه!
اگر امکان داره یه مثال میزنید که به چه شکل هست؟ :n15:
سلام
از دوستان کسی سرعت آپلود رو از VPS های اروپایی تست کرده؟
بعد این صفحه انتقال فایل که مینویسه تا دقایقی دیگر آپلود خواهد شد باید تا انتقال کامل میشه باز بمونه اون تب؟ :|
آقا چیجوری هی فایلو بخش بخش کنم ؟
یه چیزی میخوام ریموت کنم 7 گیگه .
خواهشا کمک کنین .
من که خیلی راضیم
سئوالی که دارم من میتونم لینکهای فیلمهایی که ریموت کردمو در اختیار بقیه بزارم ؟ برای من هزینه ای که نداره ؟
انوقت اگه ای اس پی طرف غیر شاتل باشه حجم کم میشه و اگه شاتل باشه و عضو شاتل لند نباشه مجانی حساب میشه؟
بعضی سایت ها مثل همین ایران فیلم به ریموت کردن فایل هاشون به سرور ها دیگه حساس هستن.بیشتر برای اینکه سرعت دانلود برای بقیه کابرهاشون کم نشهنقل قول:
معمولا یا ای پی سرور رو بن میکنن که نشه ریموت کرد. اگه اشتباه نکنم مثلا چندوقت پیش که میخواستم از همین ایران فیلم ریموت کنم به uptobox نمیشد. احتمالا ایپی شاتل لند رو بن کرده باشن
ولی خب بیشتر سایت ها با این قضیه مشکلی ندارن و میشه با همون دستوری که خودتون گفتید ریموت کرد
نیازی نیست حتما VPS باشه لینک دانلود از سایت های خارجی رو تست کنید متوجه میشید خودتون. سرعتش خیلی جالب نیست از سرور های غیر ایرانینقل قول:
اون تب هم فرقی نمیکنه بسته باشه باز ریموت انجام میشه در هر 2صورت
سوال یکی دیگه از دوستان هم همین تو صفحات قبل بهشون یه سایت معرفی کردم ولی خب رایگان نبود اما ارزون بود.شاید بتونید باهم اشتراکی یه اکانت تهیه کنید حیلی به صرفه خواهد بودنقل قول:
نه هزینه ای نداره.نقل قول:
بله فقط اگر عضو شاتل باشه و "تعرفه دانلود از شاتل لند رو خریده باشه" عضویت تنها کافی نیست
ترافیک از سرورهای خارجی رو بستند کلا؟؟؟ :|
هیچ فایلی حتی با حجم پایین هم آپلود نمیشه دیگه :n03:
نشد ما تو این ایران یه سرویس درست حسابی ببینیم که پایدار بمونه...
خب دادا گریه نداره که، همینقدرهم که دارن سرویس بهتون ارائه میکنن باید از خداتونم باشه.نقل قول:
از کدوم یکی از سرویس دهنده ها میتونی تا سقف ماهی 5ترا با 10هزارتومان دانلود کنی:/...
فایلهات رو بریز روی trainbit یا upera سرور ایرانش و بعد ریموت کن...
Sent from my H30-U10 using Tapatalk
دوستان این شاتل لند برای سرویس های آرت هم قابل استفاده هست یا نه؟
Sent from my SM-G925F using Tapatalk
:n24:نقل قول:
مردی بیا Tee اونجا با هوک و همر بحث کنیم.:n02:
آخه مشکل اینجاست که من فایلهام فیلم و گیم و این چیزا نیست . چندتا VPS داشتم میخواستم یه پروژه ای رو دنبال کنم که عملا به مشکل خوردم :n15:
این سایتهایی که معرفی کردی رو تست کردی دادا رو همین شاتل لند؟ جواب میده؟
شاتل لند خیلی سرویس خوبیه اما حتما نیاز به گرفتن سرویس از یک آپلود سنتر دیگه به عنوان مکمل رو دارید، آپلود سنتری که کار انتقال فایل های شما از سرور خارجی رو به سرور های داخلی و یا اسپلیت کردن رو انجام بده
سلام
با توجه به پست های اخیر دوستان ، آپلود سنتری هست که هم قیمت مناسب باشه و هم سرورش داخل ایران؟
ممنون میشم معرفی کنید
upercaنقل قول:
اگر با دوستان تو صفحات قبل بتونيد يه اكانت اشتراكي بلند مدت باهم ديگه بخريد خيلي مقرون به صرفه ميشه
منم اگر بخوايد هستم
دوستان سلام . من یک فایلی رو اول رو upera اپلود کردم که حجمشم زیاد نبود ( 700 مگ ) بعد الان میخوام منتقلش کنم رو سرور شاتل نمیشه ... میزنه انتقال تا دقایقی دیگر انجام خواهد شد ولی من تا 10 دقیقه صبر کردم نشد ... مابقی فایل ها هم به همشن صورت منتقل نمیشن . اگه لطف کنید و راهنمایی کنین ممنون میشم
اگه فایلتون رو سرور خارجی بوده، مستقیما به سرورهای ایران upera منتقل نمیشه بلکه اول میره روی سرورهای خارجی upera و بعد از چند دقیقه یا چند ساعت( بسته به حجم فایل و ...) منتقل میشه روی سرورهای ایراننقل قول:
داخل پنل upera روبروی فایل هاتون محل ذخیرشو نوشته هر وقت محل ذخیره به IR تغییر کرد یعنی فایل به سرور داخلی منتقل شده و اونوقت میتونید به شاتل لند منتقل کنید
جدی بستنش؟؟؟؟؟؟؟نقل قول:
ای عوضی ها
من برا خاطر همین اومدم شاتل که
میگم دیشب هر چی از تاینی میزنم منتقل نمیکنه
چیکارش کنیم الان؟؟؟؟
کسی راهی برای دور زدن این رو داره؟؟