دوست گرامی جناب [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
در حال حاضر شما چه مودمی رو پیشنهاد میدین؟
من E3372 دارم ولی چون پورت لن نداره دنبال یه مودم هستم که این پورت رو داشته باشه.
Printable View
دوست گرامی جناب [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
در حال حاضر شما چه مودمی رو پیشنهاد میدین؟
من E3372 دارم ولی چون پورت لن نداره دنبال یه مودم هستم که این پورت رو داشته باشه.
خدا به همه خیر و برکت بدهنقل قول:
امروز ی صحنه خود کشی دیدم اصلا حالم خیلی خراب شد
در کل mr200 کیفیت خیلی عالی داره سرعت هم دقیقا با گوشی خودم که چیپ کوالکام داره دقیقا یکی بود
البته ٣٣٧٢ هم سرعت خوبی داشت
حالا که هر دو باند فعال شده باید ی مودم دیگه بگیرم حداقل چبپ کوالکام داشته باشه مثل همین mr200
Mr200 حالا کوالکام هست یا نیست
from my iPhone 7 using Tapatalk by JAVAD
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
جواب های دروغی که مودم مارت میده به کاربران
بعد که گندش در میاد ویرایش میکنه
پیشنهاد باید بر اساس نیازها و بودجه شما مشخص شودنقل قول:
اگر مودم LTE نیاز دارید حتما هزینه کنید مودم CAT6 به بالا تهیه کنید. اگر فقط پورت لن احتیاج دارید یک روتر ارزان قیمت که پورت usb داشته باشه تهیه کنید و E3372 را به روتر متصل کنید
والا بخدا دروغ نگفتم که چیپش کوالکام نیست !نقل قول:
والا این هم وضعیت بد مودم خودمه که هنوز فرصت نکردم برم آنتش رو که دو هفته پیش خریدم نصب کنم
الان اون عکس ماژول که چیپ کوالکام هستنقل قول:
حالا نمی دونم دقیقا
تو هر تاپیک و پستی اسم راستین بازار و مودم مارت میاد همش دارم میگم این دوتا کلاه بردارن ، بسته خالی میفرستن بعد میگن ما سفارشو درست فرستادیم پست دزدیده ، پست استعلام میگیری میبینی بسته وزنش 15 گرم بوده و فقط خود پاکتو فرستادن !نقل قول:
والا از بس کاربران محترم میگن ما از این سایتها خرید کردیم. یعنی تو حرفهاشون منبع خریدشوننقل قول:
رو این دو تا سایت میگن آدم فکر می کنه لابد مطمئن هستند.
دست شما درد نکنه که اطلاع رسانی کردین.
من شنیدم روتر های usb دار با مودم های usb مشکل دارند.نقل قول:
سرعت رو کمتر منقل می کنن.
نمیدونم درسته؟ چون خودم نداشتم و تست نکردم.
روتر Tp Link MR3420 چطوره؟
بله بعضی از روترها با بعضی از دانگلها که معمولا قدیمی هستند حالا از نظر رابط نرمافزاری و فریمویر با هم ناسازگارندنقل قول:
پیشنهاد بسیار خوبیست اگر پورت لن - ون گیگابایتی برای شما مهم نیست و خب سیستمتون هم نداشته باشد
اگر دسترسی به بازار دارید از ورژنهای داخل عکس تهیه کنید
خب داخل عکس مشخصه سُک ورژن v2-2.4 آورکلاک شده این مودم کوالکام : atheros ar9341 است که فرکانس روی 535 ست شده که شاید مودم کمی حرارت بیشتر تولید کند:n19:
مقدار رم هم که 32MB بیشتر نیست:n03:
بهر حال انتظار داریم کیفیت آنتن دهی وایرلس راضی کننده باشد
راستین بازار همنقل قول:
؟؟؟
دیجی کالا و بامیلو چطور ؟
بله دقیقا راستین بازار اقایون برادران کلاه بردار باستانینقل قول:
بامیلو که خر تو خره و فروشنده هاش همین جماعت کلاه بردارن ، به هیچ عنوان تو بامیلو نه برای مودم هیچ جنسی رو پول ندید ، حتما تحویل درب منزل رو انتخاب کنید ، جنسو ببینید بعد پولشو بدید
دیجیکالا چون خودش انبار داره 100 درصد تضمینه که جنس درست و میزون میاد ، با نخاله ها هم کار نمیکنه ، شرکت با پدرمادر گارانتی دار جنس میگیره
یک مودم از راستین بازار گرفتم پلاک خونه رو نزده بودن رو بسته دیدم یک هفته شد خبری نشد بعد زنگ زدن از پست شما چنین بسته ای داشتی گفتم اره گفتن این پلاک نداره هیچی دیگه شانس هم خوند زنگ زدن وگرنه پولم رفته بود آخر هم بسته رو برگشت می زدن به همونا و هم پول گرفته بودن هم چیزی نداده بودن
Sent from my SM-J710F using Tapatalk
دوستان
راستین بازار یا مودم مارت کدوم بسته خالی می فرسته ؟؟؟
این راستین بازار پارسال آفر داد یه مودم خریدم زیر قیمت خوب بود اون موقع
سلام دوستان
کسی مودم همراه جدید ایرانسل مدل [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] تست کرده؟
سلام.من یک مودم همراه d-link dwr 711/n دارم و میخوام بذارمش کنار و یک مودم همراه دیگه بگیرم.بدلیل اینکه اولا فورجی ساپورت نمیکنه.دوما واقعا ناراضی بودم ازش(خراب شدن خشاب سیمکارت،باد کردن باتری،آنتن دهی ضعیف،باگ های عجیب).من حدود دوسال این مودمو داشتم و به همه پیشنهاد میکنم از دی لینک فاصله بگیرید.(به معنای واقعی در حد اسمش نیست).حالا میخوام یه مودم جدید بخرم که 1- آنتن دهی عالی داشته باشه. 2- علاوه بر باتری با برق مستقیم هم کار کنه.3- قیمتش هرچی ارزانتر باشه بهتره. فرقی نمیکنه دانگل باشه یا مودم. و اینکه آیا مودم های دانگلی هم آنتن دهی در حد و اندازه مودم های باتری خور داره؟از استاندارد های اونا پشتیبانی میکنه؟ مودم رو میزی برتری داره؟قابلیت حملش زیاد واسم مهم نیست.لطفا تجربیاتتون رو با من سهیم بشید.
درود
چند صفحه از تایپییک رو خوندم ولی متوجه نشدم چه مودمی برای اینترنت 4g+ خوبه لطفا راهنمایی کنید : یه مودم خوب رومیزی و یه مودم همراه که هر دو cat6 به بالا باشد معرفی کنید .
از لحاظ گیرندگی هم مناسب باشند . متشکر
سلام دوستان
یه مودم 4g و یه مودم 4.5g خوب معرفی کنید لطفا.
رومیزی
ممنون
مودم همراه FD-M60 رو کسی نظری نداره در موردش ؟
Good good[emoji108]نقل قول:
Sent from my SM-G950F using Tapatalk
این FD-M60 اگر کسی آنلاک کرد اینجا بگه
شما خریدید؟نقل قول:
چی داره؟ پلاس میشه؟ ورودی آنتن چی داره؟ برای کدوم شرکته؟
اگر کسی داره اطلاعات بده
شما که حرفه ای قسمت شبکه هستید دیگه باید خودت سریع تشخیص بدینقل قول:
این همون موبایل روتر (MiFi) شرکت هواوی huawei e5785 که فقط ظاهرش همراه با برچسبهای ایرانسل کمی تغییر کرده
مشخصات
* 4G LTE Cat6 mobile WiFi router
* Variant models: E5785Lh-22c, E5785Lh-92a
* Support 4G LTE Band 1/3/7/8/20 (800/900/1800/2100/2600MHz)
* LTE Peak download speed to 300mbps and upload speed to 50mbps
* WLAN: 802.11 a/b/g/n/ac, dual band 2.4GHz and 5GHz
* Support up to 16 wireless users simultaneously
* Removable 3000mAh battery, up to 12 hours working time on a single charge
* Two connectors for external 4G LTE/3G antenna
* USB: Micro USB port
* Management via web interface, or Andriod and iOS app(Huawei Mobile WiFi app)
این مذل امکان کار بدون باطری را هم دارد
این مدل با دو شماره متفاوت E5785Lh-22c و E5785Lh-92a منتشر شده
سلام خیلی عذر میخوام اینجا میپرسم .این انجمن قسمتی برای فروش مودم هم داره؟ یه مودم دارم(4g همراه) میخوام بفروشم.
متوسطه ؟ :n36:نقل قول:
نه من نخریدم اما اگه خوب باشه میخرمنقل قول:
یکی توی دیجی کالا می گفت از گوشی معمولی بدتره :n35:
یکی از پستهای خوب وبسایت us hardware رو میخواندم که لینک و عکس رو اینجا میگزارم مقایسه ای بین 5 مدل مای فای از پنج شرکت معروف است خودتون مطالعه کنید
نا گفته نماند شرکت زایکسل در wah7706 از چیپست شرکت کوالکام استفاده کرده
همین زایکسل رو شاتل اورده
ولی فکر کنم لاک هست
Sent from my iPhone 7 using Tapatalk by JAVAD
درود
مودم 4g هست که چیپ ست اون برای شرکت برادکم باشه ؟
خیر در این زمینه فعالیتی ندارد با وجود شرکت فوقا لعاده موفقی مانند QCOMنقل قول:
(broadcom corporation was an american fabless semiconductor company that made products for the wireless and broadband communication)
فقط انواع مودمهای مخابراتی DSL پهنباند و وایرلس
البته کواکام هم کمتر نیست در این زمنیه مثلا ساخت چیپستهای فوقالعاده atheros که خودتان مستحضر هستید و البته پردازنده
کوالکام در ساخت پردازنده + چیپست مخابراتی که به آن سُک (SoC) میگویند پیشتاز است(مثلا QCOM Snapdragon) ( ساختار کاری هم برای مثال همان APU که همزمان پردازنده است و هم چیپ گرافیکی دارد)
ممنون از پاسخ که دادید . فقط در حال حاضر چیپ ست کدوم شرکت در زمینه تولید مودم های 4g بهتر عمل کرده ؟نقل قول:
اگر اینجوره که شما میگی چرا تو سایت ایرانسل نزده که فورجی پلاس هست؟نقل قول:
این مودم ساخت شرکت هواوی و متعلق به اینشرکت و ایرانسل هم فقط یک شریک تجاریه نه بیشتر!نقل قول:
حالا اگر ملاک شما تائید ایرانسل است که اصلا شما به پشتیبانی و واحد فروش تماس بگیر!
روش زده 4.5
همون فورجی پلاس دیگه
Sent from my iPhone 7 using Tapatalk by JAVAD
اگه آنلاک بشه خوبه
و گرنه ارزش نداره خریدش
بهتر از این هم هست
با سلام
یک mr200 دارم که به خاطر خرید b525 میخوام بفروشمش
دستگاه خیلی تمیزه به نظر شما به چه قیمتی بفزوشمش
ممنون میشم راهنمایی کنید
نه خب برام سوال شده بود گفتم اگر فورجی پلاس باشه ارزش خرید دارهنقل قول:
درودنقل قول:
شما که هر دو مدل رو دارید تست کردید کدوم مدل از نظر گیرندگی سیگنال 4جی بهتر عمل میکند .در کل از همه لحاظ مدل B525 از MR200 بهتر بود ؟
برای فروش با اوصاف قیمت آکش حداقل 300 تا 320 فکر کنم معقول باشه .
نظرشما در مورد huawei b525 چطوره؟