من نصب کردم و هیچ مشکلی ندارم.نقل قول:
تغییر خاصی احساس نکردم، ولی تو توضیحات نوشته باعث افزایش پرفرمنس دستگاه میشه...
Sent from my SM-N915F using Tapatalk
Printable View
من نصب کردم و هیچ مشکلی ندارم.نقل قول:
تغییر خاصی احساس نکردم، ولی تو توضیحات نوشته باعث افزایش پرفرمنس دستگاه میشه...
نقل قول:
با سلام مجدد
نه احساس می کنم خیلی پایینه. بالا نمیاد اصلا.
با سلام دوباره
من موس به تلویزیونم وصل کردم. پوینتر (نشانه گر) میاد و تکون می خوره ولی تقربیا نمیشه باهاش کاری کرد. ولی تو برنامه های خود اندروید کار می کنه. مشکلی که باهاش دارم اینه که مواقعی که می خوام از کیبورد مجازی تی وی (مثل وارد کردن رمز شبکه و سرچ در اینترننت و اصلا خود تی وی) استفاده کنم نمی تونم با موس حروف رو انتخاب کنم و باید با کنترل حروف رو وارد کنم. آیا دوستان در این زمینه نظری دارند؟ با تشکر
کیبورد swiftkey نصب کننقل قول:
فرستاده شده از SM-G7102ِ من با Tapatalk
سلام به همگی
لطفا کسانی که آپدیت 9 نوامبر واسه w800cنصب کردن بفرمایند که چه تغییرات یا خدانکرده چه مشکلاتی داشته اید؟
سوال دومم از بزرگان و عزیزان این تاپیک
من لب تاپو با کابل hdmi وصل کردم به tv موقع پخش فیلم(غیراز فیلم کلا ویندوز صدا نداشت) ،صدا نداشت.به همه hdmi ها وصل کردم اما بازهم صدا نداشت
کابل باید عوض بشه یا تنظیمات یا..
سوم اینکه در مورد اسکرین میرورینگ
واسه گوشی هیچ مشکلی نیست راحت وصل میشم به تی وی .اما واسه لب تاپ screen mirroring پیغام میده و وصل نمیشه
آیا شما سروران امتحان کردید؟
لطفا مثل قبل راهنمایی بفرمایید
سپاس
سلام.امروز تو نمایندگی سونی w800رو از نزدیک دیدم که کیفیت پایه های تلوزیون خیلی پایین وزبر بود.آیا بانه ایها از اینا بهترن یا فرقی ندارن؟
آیا x8500d نسبت به w800 cارزش خرید داره؟کیفیتش بالتره یا نه؟ممنون.
سلام.امروز تو نمایندگی سونی w800رو از نزدیک دیدم که کیفیت پایه های تلوزیون خیلی پایین وزبر بود.آیا بانه ایها از اینا بهترن یا فرقی ندارن؟
آیا x8500d نسبت به w800 cارزش خرید داره؟کیفیتش بالتره یا نه؟ممنون
من سه ماه پیش بانه ای خریدم و پایه اش زبر نیست البته از طرحش زیاد خوشم نمیاد هفته قبل هم برای یکی از دوستان x85d خریدم تو تصاویر hd و دیجیتال که دیدم فرقی با سری w نداشت
اونا مدل های B و یا C های قدیمی تر هستن که پایه شون مشکی و زبر هست.نقل قول:
پایه های تلویزیون من استیل هست...
سللام.لطفا میفرمایید از کجا تهیه کردید؟من امروز تمام جمهوری رو زیر و رو کردم ولی پایه استیل نداشتن.جالبه به چند تا فروشگاه بانه ای هم زنگ زدم اونا هم استیل نداشتن.!نقل قول:
یه فروشگاه تو جمهوری دقیقا همقیمت بانه تلوزیون داشت و میگفت اگه با گارانتی رسمی بخوای هر مدلی ۵۰۰ ت زیر قیمت نمایندگی با گارانتی معتبر میدم
چه کلکی میتونه تو کارش باشه یا خرید کنم؟البته فقط پایه سیاه و زبر داشت.
البته خودش اصرار داشت که حتما با گارانتی خرید کنم .....
با سلام
دوستان عزیز من امروز به مشکل عجیبی برخوردم
برای تی وی 2عدد عینک سامسونگ تهیه کردم از این نوع مدل اکتیو ها !چند ماه پیش با هشون استفاده کردم ومشکلی نداشتم وبه خوبی تلوزیون جواب داد و...
امروز یه فیلم سه بعدی تهیه کردم واومدم با عینک ها نیگاه کنم هیچ کدوم عینک ها متصل نشدن !وقتی روشنشون میکردم چراغ سبز یه بار روشن میشه وسریع چراغ قرمز میشه:n28:
درضمن روی فیلم هم دکمه اکتیون منو رو که میزنم اپشن 3dرو نمیاره ولی روی شبکه های تلوزیون این اپشن فعاله واز قسمت تنظیمات اونو فعال میکنم .
هنگامی که 3dروشنه هم پیغام که عینکا متصل میشه رو نمیده:n35:
سلام، میشه که از طریق بلوتوث هدفون بهش وصل کرد؟ اگه میشه لطفا راهنمایی کنید چون من هرکاری میکنم نمیشه، چرا مثل بقیه تلویزیون های 3D امکان تبدیل دو بعدی به سه بعدی نداره و از همه مهمتر که تو معمولی ترین تلویزیون های سه بعدی سامسونگ تبدیل سه بعدی به حالت دو بعدی و پخش عادی هست اما این نداره، اگه داره لطفا راهنمایی کنید
من عینک سری ۵۱۰۰ سامسونگ باهاش سینک کردم و راحت فیلم سه بعدی جواب میده، تقريبا کیفیتش هم خوبه
- - - Updated - - -
من عینک سری ۵۱۰۰ سامسونگ باهاش سینک کردم و راحت فیلم سه بعدی جواب میده، تقريبا کیفیتش هم خوبهنقل قول:
منم قبلا با این عینک هام ازش تصویر گرفتم یعنی هیچ مشکلی نداره و... فقط الان دیگه باهم مچ نمیشننقل قول:
گفتم شاید باطری هاش ضعیف باشه رفتم براش خریدم ولی بازم متصل نمیشه به تلوزیون وسریع چراغ قرمز میشه
اگه بتونی رو یک تی وی دیگه(سونی یا سامسونگ) تست کنی مطمئن میشی مشکل از تلویزیونه یا عینک.
سلام دوستان بین این سه مدل کدوم پیشنهاد می دید 49x8000d - 49x7000d- 49x8300c - دوستان راسته سونی هایی که تو بانه می فروشند طرح هستند- جای [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] برای خرید در بانه می شناسید ممنون.
سلام، میشه بفرمایید جایگزین نرم افزار kodi چی استفاده کنم؟ راستی دوستان میشه تجربه نرم افزاریشونو بزارن، یعنی بگن از چه برنامه هایی و در چه مواردی استفاده میکنن. پیشاپیش ممنونم
1-واقعا جواب به این سئوال خیلی سخته. قاعدتا برای ارزیابی این پارامترها رو باید بررسی کرد:نقل قول:
سلام دوستان بین این سه مدل کدوم پیشنهاد می دید 49x8000d - 49x7000d- 49x8300c - دوستان راسته سونی هایی که تو بانه می فروشند طرح هستند- جای[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]برای خرید در بانه می شناسید ممنون.
الف-کیفیت تصویر.فقط به چشمهات اعتماد کن.یعنی هر سه رو تو شرایط تنظیمات و ورودی یکسان کنار هم روشن ببینی و مقایسه کنی.
ب-امکانات .این یکی رو خیلی راحتتر میشه یافت.اگه مشخصات واقعی(ونه دروغی) رو پیدا کنی.
ج-کیفیت و طول عمر قطعات.فقط با استفاده مشخص میشه.
با یان توضیح که من خودم 50w800c دارم واز تصویرش راضیم.تاکید میکنم فقط تصویر ونه مثلا امکانات.
2-یک جستجو تو اینترنت کن سایتهای بانه رو میبینی(salambaba,banehmarket,-----------........)
دوست عزیز ممنون برام 4k بودن وکیفیت تصویر مهمه و امکان مقایسه حضوری هم ندارم دوستان کسی کیفیت این مدل ها را از نزدیک دیده و اینکه پشنهاد بهتری هم وجود دارد49x8000d - 49x7000d- 49x8300c ممنون
من سری w تابستان خریدم برای یکی از دوستان جدیدا x8500d خریدم چون 4k میخواست تصویرش رو تو خونه بررسی کردم خیلی خوب بودنقل قول:
سلام به دوستان
تبریک بابت انتشار اندروید مارشمالو برای این سری از تلوزیون های سونی
انشااله به زودی می توانید تی وی خود را آپدیت نمایید.
تغییرات این نسخه را در لینک زیر مشاهده نمایید.
نقل قول:
https://sony-paa-pa-en-web--paa.custhelp.com/app/answers/detail/a_id/168015
ولی توی لینکی که گذاشتید نگفته w800 هم قراره آپدیت بشه یا نه و اینکه آپدیت به اندروید ۶ هست یا خیر...نقل قول:
Sent from my SM-P550 using Tapatalk
ظاهرا اگه ورودی 4k نداشته باشی با ورودی full hd کیفیت تصویر فرقی نداره.تازه تو 4k هم هم باید از یک حدی دورتر از تی وی نباشی تا بتونی کیفیت بهتر رو تشخیص بدی.بنا بر این به نظر من پول اضافی برا چیزی که فعلا کاربردی نداره نباید داد.همون full hd خوب پخش بشه خیلی خوبه.نقل قول:
در انتهای صفحه در Applicable Products به W80xc series اشاره شده که احتمال زیاد شامل اونم میشه.نقل قول:
اندروید 6 برای w800c برای کشورهای هنگ کنگ و تایوان اومده و تا چند روز آینده برای آسیا پسیفیک هم می آید .نقل قول:
اره الان دیدم، این خیلی عالیه، فکر نمی کردم اندروید ۶ واسه این تلویزیون بیاد، دم سونی گرم... همین چند هفته پیش یه آپدیت ۱.۵ گیگی نصب کردم...!نقل قول:
امیدوارم مشکل عدم هماهنگی با سینماهای خانگی برندهای دیگه غیر سونی برطرف شده باشه...
سلام.w800 c دارمم .برای تماشای فیلم یه مشکلی دارم.نمیتونم فیلم رو جلو یا عقب ببرم.میزنم جلو ولی برمیگرده سر جا اولش.کسی میتونه کمکم کنه?
احتمالا فایل فیلمتون مکل دارهنقل قول:
نه هرفیلمی میزارم همینه
چیجوری سعی میکنید فیلم رو جلو و عقب ببرید؟نقل قول:
دکمه روی کنترل یا از روی فیلم.الان امتحان کردم دیدم بعضی فیلما اینطورهنقل قول:
پس مشکل از فایل هاتون هست.نقل قول:
اگه mx player نصب کنید مشکلتون حل میشه...
با mx هم اینطور میشهنقل قول:
موقع پخش فیلم mx player رو روی SW Decode قرار بدید...نقل قول:
یعنی چی باید چیکار کنمنقل قول:
گوشه بالای سمت راست mx پلیر یه گزینه هست که نوشته HW Decoder که باید تغییرش بدید به SW Decoderنقل قول:
ممنونم مشکلم حل شد.لطف کردینقل قول:
آپدیت جدید برای هنگ کنگ و تایوان اومده و فعلا برای آسیا پاسیفیک نیومده
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
سلام عزیزان
چطور میشه tv رو طوری تنظیم کرد که رادیو رو تو کانال ها نداشته باشم؟؟
تو تلویزیون ایران
برای 50W800C
سلام. متخصصین لطفا جواب. سپاسنقل قول: