وضعیت پینگ چطوره؟نقل قول:
Printable View
وضعیت پینگ چطوره؟نقل قول:
برو خدا رو شکر کن سرعت اسمی بهت داده بیا شاتل میری 8مگ میگیری کافیه 1شب دانلود کنی سرعتو میاره روی 16 برات! پول 8مگ هم ازت میگیره!نقل قول:
سلام دوستان.
من اشتراک یساله پارس آنلاین دارم.
الان حدود یک ماهه دقیقا ساعت 2 تا 7 یعنی ساعات رایگان اینترنتم قطع میشه.هر چیم باهاشون تماس میگیرم هیچی به هیچی.:n34::n34::n34:
واسه شما هم اینطوریه؟
195 شکایت کن تا شاید یه ذره بهتر جوابت رو بدن :n02:نقل قول:
وضعیت پینگش برای سرویس های حجمیش خوب بود راحت انلاین بازی میکردم اما سرویس های نامحدودش بازی میکردم تک توک میپرد بیروننقل قول:
در کل بگم پارس خوب بود تا موقع که شبانه داشت شبانشو ورداشت دیگه خودشو خراب کرد ولی اگه از لحاظ گیم بگی در کل پارس خوبه من از فیفا 11 بگو تا فیفا 15 با پارس انلاین میزدم مشکلی به ندرت داشتم خوب بود در کل
اون که صد البته همین امروز شکایت میکنم.نقل قول:
خواستم ببینم برای شما هم اینطوریه
کسی نیست جواب ما رو بده؟
وضعیت پینگ و تک کانکشن گند شده شدیدا خدا رو شکر هفته دیگه تموم میشه فسخش میکنم بره پی کارش، برن بدبختا حالا هی تبلیغ بکنند...
195 واسه تهرانه؟ زنگ زدیم تلفن گویاست یا کسی مستقیم گوشیو برمیداره؟
سلام.نقل قول:
نه واسه کل ایرانه.تلفن گویاست بعد میتونید به اوپراتور وصل بشید
با شتابان کوچه مشکی من چندین بار دعوام شد . خدا ازشون نگذره مشتی بی سواد نشستن اونجا هیچی هم بلد نیستن .نقل قول:
من از مخابرات حدود 4 سالی نت دارم و راضی هستم
نقل قول:نقل قول:بستگی داره . من 128 نامحدود گرفته بودم . حدود 70 گیگ با سرعت 290 دانلود می کردم . یه نکته : سرعت که پایین میومد مودم رو از طریق وب ری استارت می کردم درست می شد . فک کنم باگ پارس افلاین بود . بعد اینکه دیگه جواب نداد فسخ کردم .:n24:نقل قول:
اقا انقد داد و بیداد کردم بهم زنگ زدن گفتن ساعت چهار نصف شب باهات تماس میگیرم
بهش گفتم یوقت تعارف نکنیا !!!
اخرش قرار شد ساعت شیش زنگ بزنن ببینن چه مرگشه
سرویساش خوبه اما همه جارو پشتیبانی نمیکنه و این یه عیب محسوب میشه
با سلام
خوب بعد از 3 سال مجبور شدم پارس آفلاین رو کلا بزارم کنار
متاسفانه مشکل من قطع و وصلی بسیار زیاد بود جوری که هر 5 مین یه بار قطع میشد و دوباره وصل میشد
حدود 1 ماه با نویز و ... مارو سر دوندن بعد خودم پیدا کردم که مشکل سخت افزاری توی مخابرات این قسمت داشتن بهشونم گفتم قول دادن درست بشه بعد از 10 روز هی میگفتن منتظر باشید منتظر باشید
دیدم مثل اینکه فرستادنم دنبال نخود سیاه منم کنسل کردم
آفرین بر شما . کاری بس پسندیده رو انجام داده اید . :n12:نقل قول:
دوستان بنظرتون اگه بهم زنگ زد بهش بگم ازتون شکایت کردم؟شاید اینطورییکم پیگیری کنه
خواهشا راهنمایی کنید
راستش من تو شهر خودمون که زنجان باشه یه مدتی از آسیا شت اینترنت گرفته بودم در حد افتضاح . هر چی زنگ می زدم به پشتیبانی فایده نداشت . آخرش زنگ زدم تهران دفتر اصلی حسابی از نمایندگی زنجان شکایت کردم . 2 ساعت نشد از زنجان زنگ زدن کلی معذرت و چرا شما زنگ زدی تهران . بعد یکم نتم درست شد .نقل قول:
خودت داری میگی نمایندگی زنجان. یه عده دهاتی نشستن اونجا دارن واسه خودشون پدر مارو در میارن. من الان واقعا نمیدونم چیکار کنم، حتی یه شرکت درست و حسابیم نداریم.نقل قول:
واسه تهران هستنقل قول:
ولی شما برو تو سایتش یه شکایت بنویس
خودشون بلدن چیکار کنن
یه بار می بینی میگن یادمون رفت و یا میگن فلاننقل قول:
خلاصه زنگ هم بزننن پینگت رو چک می کنن
بعد برای تست هم می برنت سایت پول دانلود cachfly و میگن تست سرعت فقط با این سایت ها امکان پذیره بقیه ی سایت ها سروراشون خرابه :n02::n08:
داتک رو ببین تو زنجان میدن یا نهنقل قول:
اوضاع پارس انلاین چطوره وقتی محدود میشه سایت های داخلی هم محدود میشن ؟
پارس آنلاین دانلود شبانش یک سوم هستنقل قول:
نامحدودش هم تا حجم مشخصی بالاتر از سرعت اسمی و بعد از اون سرعت اسمی میده
بـــــــلـــــــهنقل قول:
سلام دوستان
خواستم بدونم اینترنتی هم میشه اینترنت رو سفارش کرد یا حتما باید حضوری رفت دفتر فروش اخه الان رو خطم نت هست اول سفارش بدم بعد برم بزنم تخلیه این شرکت فعلیم؟ لطفا راهنمایی کنید .وکدوم سرویس ازلحاظ سرعت وپینگ خوبه وشبانه هم داشته باشه باتشکر:n16:
سرعت اگه خطت بکشه تا 16 مگ میذارندنقل قول:
پینگ زیاد خوبی نداره جدیدا رنج ip 37 به بعضی مشترکین افتاده که پینگ و تایم اوت بالایی داره نمونش خودم که تایم اوت دارم
و شبانه هم نداره هر چقدذ دانلود کنی یک سوم از حجمت کم میشه
کلا پینگ و ثبات میخوای برو شاتل
سرعت آنی میخوای پارس
شبانه میخوای مخابرات و فن اوا و های وب مونده
ممنون که پاسخم رو دادید اگه زحمتی نیست میشه نمونه پینگ وtracert -d 8.8.8.8 وtracert -d 4.2.2.4 رو بگذاری اخه پینگ درستی میخوام که برای گیم جواب بده نوسان نداشته باشه الان های وب دارم که 2ماه مسیر اشغال عمان رفته که برای گیم آشغاله یه شرکتی میخوام که پینگ مناسب و پایداری داشته باشه باتشکر:n16:
برا گیم اصلا طرف پارس نیاننقل قول:
هیچوقت جوابگوی گیم نبوده
همینطوریش یکسری سرور ها محدود هستشنقل قول:
امروز صبح حدود 2 ساعت اینترنت من قطع شد ( چراغ adsl و internet خاموش شد ) تماس گرفتم گفتن ارتقا تجهیزات هست . بعد که وصل شد تا الان هر کاری میکنم هیچ کریویی وصل نمیشه !!! کریو ها به سرور وصل میشه ولی هیچی باز نمیکنه :n13:
این مشکل رو کسی نداره ؟
با برخی سایت ها این اررو هم دارم بدون کریو
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
منم امروز قطه بود برام
میگم چشنواره گیگ نذاشته دیگه
احتباج ب گیگ دارم
دوستان،کسی با رنج Ip های 5.78 یا 37.27 تونسته سرعت 10 مگ به بالا بگیره؟
من با رنج 5.78 همیشه سرعتم بالاست بعضی وقتا 13 مگ و بالاترنقل قول:
پس علاوه بر رنج 46.62 با رنج 5.78 هم سرعت بالای 10 مگ گرفتید ، درسته؟نقل قول:
دوستان این مشکل کریو حل نشد برام متاسفانه در حالی که بقیه ابزارهای ف شکن کار میکنن جز کریو
کسی میتونه راهنماییم کنه چطور حلش کنم ؟
کریوو عالیه از اکانت vpnmakers یا همون bestvpn.نقل قول:
آخر کانکشن اینو اضافه کن
:7080
XPERIA Z3
با 7080 هم حل نمیشه دوست عزیز . وصل میشه ولی هیچی باز نمیکنهنقل قول:
از سه جای مختلف حدود 15 تا سرور از کشورهای مختلف دارم
این مشکل ظاهرا در مرکز مخابراتی ما پیش امده !!! راه دور زدنی چیزی نداره این ؟ DNS هم تغییر دادم بی فایده بود