احتمالا VDSL تو منطقه داری, 2020 زنگ بزن بپرسنقل قول:
مخابرات VDSL سرعت 50مگ ماهی 300گیگ 120 تومان
اینجا هم نگاه کن, بحث VDSL تهران [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
ا
Printable View
احتمالا VDSL تو منطقه داری, 2020 زنگ بزن بپرسنقل قول:
مخابرات VDSL سرعت 50مگ ماهی 300گیگ 120 تومان
اینجا هم نگاه کن, بحث VDSL تهران [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
ا
ممنون از پاسخگویی سریعتون، الان زنگ زدم گفتن باید اول خط ADSL رو تخلیه کنید بعد برید مخابرات درخواست بدید تازه ببینن میشه یا نه :evil2: بزرگترین ریسک تاریخی اینه که تخلیه کنی دیگه معلوم نیس کی دوباره وصل بشی. حالا میرم مخابرات هم ببینم.نقل قول:
غیر از این 120 تومن ماهی هزینه پنهان دیگه ای هم هست؟ راه اندازی؟ دستمزد؟ هزینه مودم؟ (اینجا خوندم که مودم دیگه رایگان نمیدن یا دوساله باید باشه)
مختصر بگم منطقه منطقه فرق میکنه, چند صفحه آخر بحث vdsl تهران توضیحات میدهنقل قول:
مودم شاید رایگان یا کم هزینه بدن
خودت نصب کنی هیچ هزینه پنهانی نداره
قیمتها ماهیانه سالانه مشابه adsl
اصولا کمبود کارت vdsl برای نصب تو کافو دارند, عملاً باید کارت adsl تو کافو با کارت vdsl عوض کنن, 30 ثانیه کار داره
تو منطقه مخابراتی رجاییشهر کرج (منطقه جهانشهر) کدوم شرکت نت کیفیت خوبی داره؟
یکی ازدوستام کرج هست میخواد نت بگیره اونجا بهم گفته پرس و جو کنم براش که کدوم شرکت خوبه خودم های وب دارم رشت و راضی ام منتها نمیدونم اونجا چطوره حالا کسی اون منطقه احیانا adsl استفاده کرده ممنون میشم راهنمایی کنه
استریمر و دانلودر نیست و مصرف بالایی هم نداره و در حد تلگرام و اینستاگرام هست و مخابرات داشت قبلا قطعی زیاد بود
سلام آقا ساساننقل قول:
آقا های وب تو گیلان خوبه ؟ چه سرعتی داری چه حجمی با چه قیمتی؟ سرعت دانلودت چنده ؟
من پیشگامان دارم چن وقتیه اینقد گرون کرده دیگه نمیصرفه
فقط رشت داره یا شهرهای دیگم داره ؟
سلام ارادتنقل قول:
من دو سال دارم و راضی ام و سرویس 8مگ 200گیگ 54تومن دارم و کشش خط من از 6مگ بیشتر نیست اما سرعت دانلود تا 700میره
شما کجا تشریف داری؟ شمارتو بزنی تو سایتش مشخص میکنه تحت پوششی یا خیر
اکثر شرکت ها گرون کردن اما های وب هنوز نه
ممنون میشم یکی میدونه جواب بدهنقل قول:
من لاهیجانم شمارمو زدم نوشت ثبت نام شده است. فک کنم خودم اشتباهی قبلا ثبت نامم زده بودم :biggrin:نقل قول:
مطمئنی خطط بیشتر کشش نداره ؟ چون قبل از غیرحجمی شدن نت همینو بهم میگفت پیششگامان یهو بعدش تا 14-15 مگم راحت کشش داشت خطم
میترسم بیام های وب اون گرون کنه یهو :sad::biggrin:
:biggrin:نقل قول:
سیم کشی ساختمون مشکل داره و تست سرخط گرفته بودم راحت 8مگ بدون نویز گرفتم اما خب دگه بیخیال سیم کشی و این چیزا شدم و همینم کارمو راه میندازه
ممکنه گرون بشه و بعید نیست اما فعلا که اوکی هست
49248000 شماره کجاست به من زنگ میزنه تبلیغ نت میکنه داخلی 1 میگه بزن میزنم قطع میشه از اینورم شماره میگیرم میگه اشتباه کسی میدونه کدوم شرکت؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟/
49248000 شماره کجاست به من زنگ میزنه تبلیغ نت میکنه داخلی 1 میگه بزن میزنم قطع میشه از اینورم شماره میگیرم میگه اشتباه کسی میدونه کدوم شرکت؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟/
درود
دوستان راجب اینترنت وایرلس اشتراکی کسی اطلاعات داره؟
مخابرات چطوره برم سمتش ؟
تا زمانی که محاصره مخابرات نشدی از ispهای غیره استفاده بکن, ارزونترهنقل قول:
ولی از لحاظ کیفیت و ثبات مخابرات از همه بهتره
یک یارویی بود طرح های مختلف شرکت ها رو میذاشت ، خدابیامرز شده یا دیگه حوصله نداره ؟!!
فعال باش عزیزم
تاييد مي شود :thumbsup:نقل قول:
سلام دوستان کرجم چن ساله شاتل دارم کیفیتش بد نیست ولی گرونه و به نظرم ترافیک میدزده. طرح یه ماه 4 مگو با 80 گیگ میده 55 تومن
همین طرحو های وب و داتک دارن میدن 45 تومن با ترافیک بیشتر میخوام ببینم ارزش داره تخلیه کنم؟
کدومو بگیرم داتک یا های وب؟
و اینکه اینا سرویس گیم دارن یا نه؟
من های وب دارم سرویس گیم نداره برای گیم زیاد مناسب نیست .نقل قول:
برای گیم همون شاتل فعلا بهترین گزینه هست.نقل قول:
برای دانلود و شبکه های اجتماعی چطوره ؟نقل قول:
سلام . من الان مخرابرات دارم. واسه حجم کم میخوام برم سمت ی شرکت دیگه چی پیشتهاد میدید. تهران هستم.
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]نقل قول:
بر اساس بودجه و حجم مورد نیاز میتونی از جدول بالا چند تا شرکت رو انتخاب کنی که از بینشون یکی رو توصیه کنیم.
پیشگامان تو این لیست 16 مگ رو 1500 گیگ میده. و اینکه بقیه شرکت ها مثل شبدیز نهایت 360 گیگ. فن اوا 650. داتک 1ترا و چندتا شرکت دیگهنقل قول:
در حال حاضر بهترین پینگ رو کدوم سرویس دهنده ارائه میده داخل تهران ؟
سوال منم هست.نقل قول:
در مورد منطقه نبوت چطور؟
خودم هایوب دارم الان پینگم 250 شده !!!
من پارس آنلاین بودم هیچ وقت پینگم بالای 30 نرفت (گیم نبودم)نقل قول:
یکی دیگه هم گفته بود پینگش خوبه و نهایتا 15 است .
این پینگ داخلی. که همینم بالاسنقل قول:
درسته داخلینقل قول:
اما خیلی شرکتها داخلیشونم انقدر نیست بالاتره
با درود خدمت دوستان کسی اطلاع داره که کدام شرکت بهترین اینترنت نامحدود از نظر کیفیت سرعت و قیمت را برای دیدن فیلم از نتفلیکس ارائه میکند؟ الان نامحدود 60 گیگ مصرف منصفانه مخابرات دارم ولی جوابگو نیست وسط ماه تمام میشه چون از شبکه نتفلیکس فیلم میبینم.
سلام
با ماهی 15-20 تومن و ترجیجا داشتن اینترنت شبانه،چه شرکتی پیشنهاد میدهین؟
شبدیز قبلا خوب بود ولی پیشنهاد جدیداش اونم دیدم گرون شده
سلام دوست عزیز
به نظر من بهترین گزینه خرید سیم کارت ایرانسل به همراه یک مودم همراه هست . مودم همراه هوآوی پیشنهاد میشه . 09196214732
با سلام
برای منطقه گوهردشت کرج چه پیشنهادی دارید؟
دنبال شرکت ADSL خوب هستم ولی کاملا گیج شدم
ترجیحا پینگ پایین برای بازی داشته باشه
بودجه؟نقل قول:
مصرف ماهانه حجم؟
کشش خط؟
بودجه در حد 40 50 60 ماهی
مصرف ماهانه حدود حداقل 20 30 گیگ
کشش خط رو نمیدونم اولین بار هست که میخوام ADSL بخرم
فقط دنبال یه شرکت خوب هستم که دزدی نکنه قطعی نداشته باشه پینگش خوب باشه
بودجه در حد 40 50 60 ماهی مصرف ماهانه حدود حداقل 20 30 گیگنقل قول:
کشش خط رو نمیدونم اولین بار هست که میخوام ADSL بخرم
فقط دنبال یه شرکت خوب هستم که دزدی نکنه قطعی نداشته باشه پینگش خوب باشه
سه شرکت مخابرات، شاتل و صبانت تقریباً در محدوده خواسته های شما هستند.نقل قول:
مخابرات:
جشنواره خیلی خوبی گذاشته که برای کم مصرف هایی مثل شما ایده آله. سرویس 16 مگ رو با ماهی 34 تومن میتونید تهیه کنید (3 ماهه تا یکساله) و ترافیکشم برای شما کافیه.
کیفیت نت مخابرات از لحاظ قطعی و سرعت اوکیه. پینگ در صورتی که خط شما کشش داشته باشه و روی پروفایل گیم )FAST) تنظیم بشه هم خوب میشه احتمالا ولی باز باید این مورد رو محلی جویا بشید چون کیفیت مخابرات استان به استان فرق میکنه.
شاتل:
این شرکت برای کیفیت مورد نظر خوبه. یه جشنواره یکساله برای سرویس 8 مگ داشت که خوب بود. بدون جشنواره هم با ماهی 50 تومن سرویس 8 مگ با حجم پایین رو میتونید تهیه کنید از این شرکت.
صبانت:
کیفیتش خوبه. با ماهی 50 با ترافیک کم میتونید سرویس 8 مگ تهیه کنید.
سلام
من چند سال صبا داشتم. رفتم رو مخابرات الانم رو پارس آنلاین هستم. خطمون بیشتر از ۴ مگ جواب نمیده و با توجه به اینکه هرکی تو خونه یه گوشی داره و فلان کاملا آدم اذیت میشه.
میخواستم برم سمت td-lte که اکثر آشناها گفتن قطعی زیاده. Vdsl هم سمت ما نمیدن.
خونمون تهران ضلع جنوب شرقی تقاطع مولوی-وحدت اسلامی هست.
میخواستم ببینم مودم اوت دور td lte بگیرم وضع بهتر نمیشه؟ خسته شدم واقعا
درود
یه 6 ماهی راحت بودم با جشنواره ای که از پیشگامان گرفته بودم.
الان که داره تمام میشه اومدم تعرفه ها رو نگاه کردم دیدم خیلی تغییر کرده :mellow:
دنبال یه جشنواره خوبم دوباره 6 ماه یا یکسالی بگیرم راحت باشم.
پیشنهادی چیزی دارین؟ ممنون
اینجاکسی پیشنهادنمیدهنقل قول:
باید توی تاپیک هر شرکتی پرسید
با سلام میدونم کسی جواب نمیده چون بااومدن تلگرام کلا سایت ها کار کردشون رو از دست دادن به جز سایت های ....بااین حال مطرح میکنم شاید کسی جواب داد
من الان سالهاست که از اندیشه سبز خزر سرویس میگرم و سرویس من 8 مگ با حجم 180 گیگ بین المللی در ماه هستش وقبلا جشنواره بود وهر سه ماه میشد 115 تومن الان دوماه که هر ماهی من 68 تومن پرداخت میکنم میخواستم بدونم شرکت دیگری قیمت مناسب تر نداره چون واقعا گرونه
ممنون میشم