حدود ۱۵روزه آرت ۴دارم و تا حالا ۴۰گیگ دانلود کردم.سرعتم هنوز روی ۲مگ هست.فعلا راضیم
Sent from my Lenovo A3000-H using Tapatalk
Printable View
حدود ۱۵روزه آرت ۴دارم و تا حالا ۴۰گیگ دانلود کردم.سرعتم هنوز روی ۲مگ هست.فعلا راضیم
فعلا که خبری نیست ولی معمولا زمستون از این طرحا میذاره. (یادم نمیاد پارسال دی بود یا بهمن)نقل قول:
من یه دونه از سال ۸۶ دارم که فعلا داره کار میکنه. آنتندهیشم تو خونه خوبه. البته فکر کنم دیگه این مدلو نداشته باشه چون خیلی فسیل شده. ولی یه بار زنگ بزن بپرس بگو که از قبل مودم دارم و نمیخوام دوباره بخرم ببین چی میگن بهت. شایدم اصلا بگن مشکلی نداره.نقل قول:
شاتل مشکلی با مودمای دیگه نداره و اصولا هیچ شرکتی دیگه با مودم مشکل نداره...نقل قول:
من خودم d-link 2730u دارم و خیلی راضیم ازش؛همه چیش توپه،قیمتشم مفته...
دوستان این Art3 بعد از 17 گیگ ، سرعت قفل میشه رو 32 کیلوبایت (مثل پارس آنلاین) یا کلا نابود میشه میاد رو 8؟؟؟
از اهواز کسی هست شاتل داشته باشه؟
۱۵روزه آرت ۴دارم و تا حالا ۴۰گیگ دانلود داشتم.سرعتم هنوز ۲مگ هستنقل قول:
این تجربه شخصی من هست و ممکنه هر منطقه فرق کنه
باید خودت تست کنینقل قول:
برای من از 130 او مد رو 70 و بعد از 32 گیگ شد 32 وبعد از 35 گیگ شد 8
شاتل نمیدونم چرا باز ترکید سرعتم از 50 بالاتر نمیره محدودم نیستم !ارت1 قبلا 100 بود جدیدا افتضاح شده :n15:
بخدا دیشب می خواستم سر خودمو بکوبم رو میز از دست این شاتل لعنتی راحت شمنقل قول:
آرت 1 دارم شبا 1 به بعد کلا تعطیل میشه
از پارسال کمبود پهنای باند دارن تو کرمانشاه ولی این بی شرفای دزد هنوز اضافه نکردن و تازه وعده ی بعد از عیدو دادن !!!!!
:n04::n04::n04:
اخ گفتی اعصابتو بهم میریزه به سرم زده برم های وب یا این کخ حجمی بگیرم بدون شبانه 128 تو منطقه ما 128 تا 4 مگ سرعتش رو 4 مگابیت بسته میشه حد اقل پول حجم بدم راحت اعصابت خورد میشه های وبم برم فقط به خاطر فشقه میرم :n15:نقل قول:
باز خداروشکر یک خط مخابرات دارم اون طرحش اختصاصی کارمندان مخابرته شبانه از 1-7 داره مفتی هم هست یعنی مشکلی ز نظر دانلود ندارم فقط مصرف روزانم میمونه که حجم باید بخرم!
اگه همینطور ادامه بدی محدود میشی :n02:نقل قول:
ببین الان بهت گفتما...چند روز دیگه نیای بگی شاتل آشغاله دزده فلانه :n02:
با این آرت بالای 45 گیگ گرفتن ریسک بزرگیه :n01:
اگه محدود بشم ماه بعد وقتی دوباره تمدید میکنم محدودیت برداشته میشه؟نقل قول:
هم آره هم نهنقل قول:
ماه های اول اره ولی به مدت سیستم تورو به عنوان پرمصرف شناسایی می کنه و حتی با تمدید سرویس ها سرعتت درست نمیشه:n02:
باور کنید اینقدری که ما روی سرویس های شاتل مهندسی معکوس زدیم سپاه روی پهباد آمریکایی نزده :n09::n09:
بابا اییییول :n02::n02: حالا سرعتش چنده؟! (مخابراتتو میگم)نقل قول:
تو روز 500 کیلو بایت تو شب هم اکثرا 200 کیلو داخلیو خارجیشم فرقی نداره فقط گه گاهی حال میده شبی 10 گیگ میزنه البته بازم من زیاد استفاده نمیکنم در حد دانلود فیلم و سریال یا یک فایل ضروری یا مگه پروژه ای باشه واجب باشه دانلود کردنش :Dنقل قول:
طی بررسی های که از بروبچ های وب کردم دیدم اونجا گنده فک کنم شاتل دلش نمیخاد ازش دل بکنم :دی
ارت 1 نزدیگ 50 گیگ توی 23 روز دانلود داشتم فعلا محدود نشدم :n04:
امروز روز آخر شاتل
با حالیش اینه سرعتمو دوباره بردن رو 250 که ما خر شیم باز بگیریم ازش ماهم نامردی نکردیم تو این 24 ساعت پایانی که سرعت بالاست فقط دانلود کردیم حدود 18 گیگابایت:n09:
برو حالشو ببر :n02::n02:نقل قول:
من که داتک گرفتم،خیلی راضیم؛ سرعتش شب و روز یکیه و پینگشم خیلی خوبه،اصن پکت لاست و تایم اوت اینا هم نداره،یعنی 1ساعتم بذاری پینگ بگیره یه تایم اوت نمیده،خیلی stable عه...
اینقد که من الان چش زدم،1ساعت دیگه نتم میترکه :n02::n02:
ماشالا به تو:n02:نقل قول:
من ارت 1 دارم سرعت دانلودم روی 100 بود ولی بعد از 25 روز و دانلود 15 گیگ محدود شدم وسرعتم امده روی 16 !!!!!:n15:
به پیشتبانی زنگ زدم گفتم میگه ما کلا سرویس پرسرعت اولیه رو از رو مرکز برداشتیم!!! (پیشتیبانی تهران زنگ زدم)
بعد من میگم سرعتم روی 16 شده میگه درسته دیگه باید از همون اول که گرفتی 16 باشه.:n13:
نمیدونم اینا خودشونو به خنگی میزنند یا واقعا . . .:n13:
رفیقم 30 گیگ دان کرد بعد محدود شد سرعتش امد 50 !!!!! والا ما شانس نداریم!!!!!!!
بهتره بریم همون مخابرات یکساله بگیریم. قطعی داره ولی خب از این بهتره
پشتیبانای شاتل یه مشت احمقن داداش..حرف از قانون و سرعت استاندارد میزنن..جالبش اینجاس که یه بار محدود شدم میگفتم سرعتم از 100 اومده رو 16 همین حرفی که به شما زدو به منم گفت که طبیعی و قانونی!نقل قول:
نزدیک 1ماهه تز ارت 1 محدود شدم درواست سرویس بالا بدم اوکی میشه؟
محدود شدید لحظه ای درنگ نکنید و سرویس رو جمع کنید.من فعلا خیلی راضیم.با آرت ۴ در عرض ۱۵روز ۴۰گیگ زدم و اگه تا ۶۰تا ۱ماهه جواب بده خیلی خوب میشه.۵۰تا هم قابل قبول هست
کدوم ISP با ۵۷تومن حدود ۵۰گیگ اینترنت با سرعت ۲مگ میده اونم بدون قطعی
آرش جان شما یکم مراعات کن چون ماهه اولته دیرتر محدود میشی ولی اگه خدایی نکرده محدود بشی دیگه کار خیلی سخت میشه و مثلا ممکنه ماه بعد 30 گیگم نتونی بگیرینقل قول:
ارت 4 سرعتش چنده؟ یه بار گرفتم رو 110-120 میچرخید :n13:نقل قول:
بستگی به منطقتون داره تو کرمانشاه 120 هستنقل قول:
پورت رو روی 1153 میبندن
اگه قبلا اینطور بوده احتمالا هنوز همینطوره
خوبه دیگه شاتل ساعت 1 که میشه رسما تعطیل میشه با این اوضاع محدود کردن شاتل ملت چجوری دانلود میکنن موندم :Dنقل قول:
حالا از اینا بگزریم رو 128 بدون شبانه سرعت چجوریه تو تایم شبانه مخصوصا سرعت همچنان بالاست یا کم میشه بازم ؟!
به نظرتون میتونم اکو افیس بگیرم ؟
دوست من،هیچ ISP ای اینطور سرویس نمیده شاتل هم نخواهد دادنقل قول:
فقط ببین من دارم بهت میگم محدود بشی باید جمع کنی که 10 روز علافی و هزینه خارج کردن رانژه داره و به ضرر خودت هست
به 50 گیگ رسیدن اما و اگر داره سعی کن سیستم محدودیت شاتل را امتحان نکنی چون پشیمانی دیگه فایده ای نخواهد داشت:n02::n02:
محدودیت های شاتل هم عذابه ...من خودم 1 بار درگیرش شدم که میگم برات:n24:
نقل قول:
من نمی دونم شما کدوم تستان هستید ولی مخابرات استان تهران اینترنت واقعا نامحدود میده 1مگ ماهی 42تومن تا ماهی 120گیگ هم از خط می تونید دانلود کنید که به هیچ وجه محدودیتی در کار نیست
قسمت بولد شده رو یکی بی حمت بگه راستی من آپلودم زیاد دارم هنوزم اون قانون رایگانش هست؟نقل قول:
منم تهرانمنقل قول:
جدا؟!تو سایت مخابرات موقع ثبت نام فقط ۵۱۲ نامحدود داره
البته گفتن اونایی که از قبل ۱مگ نامحدود دارن میتونن تمدید کنن
اگه رو آرت کم میشه احتمالا با اکو هم کم شهنقل قول:
20 درصد حجم دانلود رایگانه و بعد ازاون امکان داره از حجمت کم شه ولی من یه بار تا 7 گیگ آپ کردم چیزی کم نشد
والا من در مورد اکو آفیس چیزی نمیدونم،کسی هم نمیشناسم که گرفته باشه؛ شرمنده :n06:نقل قول:
دقیقاً مشکل همینه ، جالبه من تست کردم از صبح تا ساعتای حدود 1 ظهر سرعت سرعت خوبه ولی 1 به بعد هی بد میشه ! آخه این نشد که بهشونم میگی هی میگه برو PHP.NET دانلود کن ، جالبه که سایت php.net در تمام ساعت خوب دانلود میشه از سرور های خارج ایران این یعنی اینکه یک سری سایت فقط بازه و بفیه هم محدودن ! این چه وضعیتی آخهنقل قول:
شما سایت مخابرات رو ول کن حالت فرمالیته داره... مهم تر از همه چیز مرکز مخابراتیته, برو مرکز مخابراتی ببین اگر ثبت نام می کنه 1مگ نامحدود بگیر ازشوننقل قول:
24تا48ساعت هم برات وصل می کنن.
همین الان که من وارد پنل خودم میشم 2مگ نامحدود هم اگر بخوام می تونم ارتقاء بدم...
عزیز همین الان زنگ زدم مخابرات(۲۰۲۰) بیشتر از ۵۱۲ نامحدود ندارننقل قول:
سرویس های ۱مگ و ۲مگ محدودشون هم مسخرس،مثلا ۸گیگ ۱مگ بدون دانلود شبانه ۲۷تومن!
اینو با آرت ۱مقایسه کنید که ۲۰گیگ سرعت ۱مگ رو میدن ۳۰تومن
بچه ها تا ۳۰گیگ هم زدن بدون اینکه محدود بشن
عرض کردم خدمت شما راه اطلاع دقیق مراجعه حضوری به مرکز مخابرتی منطقه خودتون هست! وگرنه الان [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] که در خود سایت tct.ir هم هست شما 2مگ نامحدود هم می تونی ثبت نام کنی ولی مهم پهنای باندی هست که مرکز مخابراتی شما در اختیار داره.نقل قول:
بنده هم اصلاً صحبت از محدود نکردم وگرنه طرف محدود می خواست که همین شاتل هست دیگه چه کاریه بره مخابرات!
پیروز باشد :n16:
عزیز از اون صفحه هم که شما گفتید امتحان کردمنقل قول:
فقط و فقط 512 نامحدود داره.50 گیگ اینترنت 2 مگ رو میده 72 تومن(آرت 4 که برای من سرعتش 2مگ هست و حدود 50 گیگ میزنم 57 تومن میدم)
مخابرات با این قیمت ها به نظرم توجیه نداره
جالبه من خودم 128 اکو دارم...قبلا تا دو سه ماه پیش سرعت دانلود 230 بود اما لان حدود 100 شده! برا همنی احتمالا من تغییر بدم سرویس رو روی 2 مگ! اپلود استفاده ندارم برا همین نمی تونم چیزی بگم.نقل قول:
شبانه هم از سایتهای داخلی با همون سرعت روز(البته کمی کمتر) و از سایتهای خارجی با سرعت حدود 50 میشه دانلود کرد... تقریبا 20 گیگی اجازه میده بعد محدود میشی الته ممکنه برای هر منطقه کمی فرق کنه...
سلام دوستان
با توجه به اطلاعات زیر ، نویز و کیفیت سرویس چطوریه؟ (128 اکو)
SNR UP : 18
SNR DOWN: 10
Attenuation UP:25
ATT DOWN:40
POWER UP:12
POWER DOWN:19
Data Rate :4608 640 kbps Max Rate :5088 1080 kbps
لب مرز هستی یعنی بیشتر از ۴ مگ نمیکشه خطط فاصلت زیاد هست با مرکز مخابرات انگارنقل قول:
این اطلاعات و جدول رو چطور باید بدست اورد!؟نقل قول: