علی دایی رو با اون وضع بیرون انداختن کونامی ناراحت شده گفت قید این تیمو میزنیم!نقل قول:
Printable View
علی دایی رو با اون وضع بیرون انداختن کونامی ناراحت شده گفت قید این تیمو میزنیم!نقل قول:
طرفداری- سرانجام کونامی مجوز انتشار نمرات آخرین عنوان از سری Pro Evolution Soccer را صادر کرد.
کونامی سال هاست تحت سلطه رقیب خود یعنی EA Sport بوده است و بازار بازی های شبیه ساز فوتبال را از دست داده بود! ولی متخصصان شرکت کونامی امسال تحولی عظیم در این بازی پر طرفدار ایجاد کرده اند و به گفته سایت یورو گیم امسال PES توانسته است در کورس رقابت با FIFA سبقت بگیرد و نمرات بسیار بهتریکسب کند.
سایت های نمره دهنده نمرات داده شده GamesRadar 9 / 10 God is a Geek 9 / 10 GameSpot 8 / 10 Metro GameCentral 8 / 10 Gameblog.fr 8 / 10 3DJuegos 8 / 10 Eurogamer 9 / 10 VideoGamer 8 / 10 Meristation 8.4 / 10 XGN 7.5 / 10 Playstation Universe 9 / 10
نقل قول:
بخاطر اینکه علی دایی اول فصل گند بزرگی زد به پرسپولیس .. کونامی قید بودن پرسپولیس رو زد
نمرات که خوبه ولی تا خودت بازی نکنی و خودت تحلیلش نکنی و قضاوت اینا فقط و فقط یه عددن
اومدش.....
دوستان معتبرترین سایت برای دانلود PES که بازی مشکلی نداشته باشه و کامل باشه کجاست ؟ اگه اومد سریع بندازیم دانلود .
کوووووووووووووووووووووووو وووووووووووششششش؟ :n02:
دوستان معتبرترین سایت برای دانلود PES که بازی مشکلی نداشته باشه و کامل باشه کجاست ؟ اگه اومد سریع بندازیم دانلود .
هنوز نیومده من هر چی گشتم ندیدم !!!!!!!!!!!!!!نقل قول:
نمراتی که گرفته حلالش
بابا ایول کونامی ایول یعنی روح و روان جلا داده شد!
بالاخره مشکلات داوری که گند زده بود به PES2013 و جزو نکات آزار دهنده اش بود حل شده! یعنی باریک کونامی باریک...
توی 2013 می دیدی تک به تک هستی توی محوطه دروازبان رو هم دریبل می زدی و دروازبان خطا می کرد داور خطا می گرفت ولی کارت زرد می داد! یعنی هیچ جای دنیا دروازبان هم به عنوان آخرین مدافع وقتی دریبل می خوره و مهاجم موقعیت 120 درصد گل رو داره اگه خطا کنه کارت قرمز حلال تر از شیر مادر نصیبش می شه ولی PES2013 این قضیه سکته ها داده بود به گیمرها الان دروازبان رو دریبل زدم اونم چه دریبلی! دروازبان تکل زد و با یه انیمیشن خیلی جالب این صحنه خلق شد صحنه خلق شده کاملا با نوع خطا هماهنگ بود یعنی اگه کسی این مدلی تکل بزنه بازیکن در همون حالتی که برای بازیکن من پیش اومد زمین می خوره بعدش داور خیلی خونسرد و با اطمینان کامل به دروازبان کارت قرمز داد اینجا هم انیمیشن جدیدی اضافه شده نحوه کارت دادن داور واقعا جالب بود...
واقعا دمش گرم که روی این مسائل کار کردن
در مورد پرسپولیس هم انشالا اکسپنشنی که قراره برای فصل آینده جام باشگاه های آسیا بیاد تیم های جدید الصعود اضافه میشن اینایی که هستن مربوط به فصل جاری هستن هنوز فصل 2015 جام باشگاه های آسیا شروع نشده و احتمالا توی دیتا پک هایی که در موقع شروع فصل 2015 که حدودا میشه اسفند باید منتظر پرسپولیس باشیم به امید موفقیتش توی جام باشگاه های آسیا (البته من استقلالیم)
+
در ضمن هنوز بازی لیک نشده برا PC فکر کنم کرکرها هم به این بازی احترام گذاشتن!
در یک کلام بازی فوقالعاده شده . هوش مصنوعی عالی مخصوصا مخصوصا و بازم مخصوصا تیم حریف !! عالی شده .
حرکت بازیکن ها تو فضا های خالی عالی شده . دیشب یه گلی زدم در حد تیم ملی از سمت چپ تیم حریف سانتر کردم یه بازیکن خودش رو با سرعت از راست به محوطه نزدیک کرد و استپ کرد و زدم تو گل . عجیب چسبید . داوری ها هم خوب شده فقط نوع سوت زدنشون رو مخه :n08:شبیه سوت بلبلی هستش تا سوت داور
بی صبرانه منتظر اومدن نسخه پی سی هستم . چون با پلی 3 رو تی وی معمولی و با اتصال انالوگ بازی میکنم زیاد فاز نمیده منتظرم روی مونیتور ال ای دی بازی کنم .
در مورد مستر لیگ هم نقل انتقالاتش جالب شده از طرف اعصاب خرد کن هم هست . شما وقتی به بازیکنی پیشنهاد میدی چند بار اون بازیکن میگه پیشنهادت کمه زیادش کن تا فکر کنم روش :n02: و میتونی قیمت خرید بازیکن و دستمزدش و پاداش ها برای برد و قهرمانی رو براشون تعریف کنی . اقا زیدان رو خریدم برای بارسلونا و گذاشتمش وسط میدان و داره اقایی میکنه و بد جور خط حمله رو ساپورت میکنه ( دقیقا حس پس 2006 که با زیدان همه کاری میشد کرد رو انتقال میده )
از طراحی قسمت گیم پلی خوشم نیومد خیلی پیچ در پیچش کردن و همون مدل 2014 عالی بود ولی زیاد مهم نیست .
در هر صورت با فوتبال خوبی روبرو هستید و مطمئنم لذت میبرید از بازی .
سوالی بود در خدمتم .
اها راستی تا یادم نرفته بازی 17 تا ورزشگاه داره !!!! که تو منوش 19 تا هستش که یکیش که رندومه هیچ یکی هم نمیدونم چی بود که اونم حساب نیست و 17 تا ورزشگاه داره که به شدت کمه به نظر من . میشد راحت 30 تا استادیوم فیک طراحی کرد و گذاشت تو بازی .
راستی گزارش جان چمپیون هم رو مخه اساسی !! حالم از گزارششش به هم میخوره ! گزارشگر فیفا کجا این کجا ( با اینکه من طرفدار دو اتیشه پس هستم)
لطفا از پاس های عمقی زمینی و هوایی هم برامون بگو . 2013 خیلی خوب بود این موارد ولی 2014 گند زدن اتمی بود !!نقل قول:
تماشاگران و تشویق هاشون چطوره ؟
پاس های زمینی و هوایی اگر درست و به موقع داده باشه ( نه اینکه انتظار داشته باشی هر چی بفرستی بره برسه ) به خوبی بازیکن رو تو موقعیت قرار میده مخصوصا پاس های هوایی :n19:نقل قول:
در مورد تماشاگران و تشویق هم فعلا تا نسخه پی سی رو بازی نکنم نمیشه چیزی گفت ! رو پلی 3 راضی نبودم هر چند که برام مهم هم نیست چون گیم پلی اصل اول و اخر هستش :n05:
نسخه استرالیا . همراه با یه هدیه .:n02: من عاشق این عروسک های کوچولوام .:n28:
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
سلامنقل قول:
پاس های عمقی وقتی top playe بازی می کنی دیگه نمی خواد که کاملا جهت و مقدار و ... مثل 2014 بدی ؟؟؟
خیی رو مخ بود
حرکنشون ( دویدن ) و تغییر مسیر چجوریه مثل 2012 یا 2013 یا 2014 ؟؟؟
خیلی ممنون
چه ربطی داره؟نقل قول:
بازیهای 2015 اسیا که هنوز شروع نشده از اسفند شروع میشه در واقع این تیمهای پارسالی هست که هنوز در جریانه
شما اصلا ویدی.های گیم پلی بازی رو دیدی؟!نقل قول:
یکم زحمت به خودت بده ویدیوهای بازی رو ببین به جواب خیلی سوالات میرسی :n01:
داستان چیه تو سایت کونامی میری هر اطلاعاتی در مورد pc بود برداشته ولی بقیه کنسولهارو گذاشته مخصوصا زبونه بالاش که نوشته pre [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] خبری از پک pc نیست تا دیروز بود؟
اگه نیومد من اسمم رو هرچی بگی میزارم . اصلا رگ گردنمو گرو میزارم . :n02: میاد نگران نباش.:n01::n11:نقل قول:
حالا جدی مگه قرار نبود امروز بیاد پس چی شد
امسال KONAMI خیلی سفت و سخت گرفته واسه همین نسخه ای از PC به بیرون درز نکرده اگرنه مثل سالهای قبل الان کرک بازی هم اومده بود .نقل قول:
طبق سایت رسمی کونامی هنوز چند ساعتی مونده تا انتشار جهانی بازی . البته بازی در قاره آمریکا دیروز منتشر شد.
ممنون.رگ لازم نیست حالا...:n16:
دقیقا امشب ساعت 24 ریلیز میشه ...:26:نقل قول:
تا 12 بیدارباش
ی نسخه 8 گیگی از بازی اومده کرک هم شده:n19:
دارم لیچ میکنم ببینم چیه :n13:
کو ؟کجا ؟چی ؟ لینک
لیچ شد میزارم سرعتش میاد پاییننقل قول:
فکر کنم قبلا امتحان کردن تو همین فروم گفتن خراب بوده.
این هم یه نظر :
yea its out in a few countries already but official is the 13th
این شات مال فیفا 15 PC هستشنقل قول:
عکس اول ولی مال PES هست که از نسخه ایکس باکس گرفته شده ربطی به هم ندارن
من که هشتگ توییت ها درباره pes 2015 pc رو مدام بررسی می کنم . بالاخره هر کی گرفته باشه توئیت می کنه دیگه
نه کمی دقت کن هردو مال پیس هستش...فیفا که چمپیونز نداره بعدشم فلشی که رو سر بازیکن هست هم مال پیسه...از گرافیک و استایل بازیکنا هم مشخصه...تو نسخه ایکسباکس هم که آرسنال لایسنس نیست پچ هم ندارهنقل قول:
داداش پاس غمقی رو از گیم پلی میفهمینقل قول:
یا اینکه تقییر مسیر
اگه می فهمی خوش به حالت
شما فکر کنم تا حالا بازی فوتبال نکردی یا اینکه خودتو به ... میزنی
دسته که بگیری دستت دو تا تغییر مسیر بدی تازه می فهمی عکس العمل بازی چجوریه
و خیلی چیزهای دیگه که فقط با دسته معلوم میشه
تریلر هم خواستم بگم گرفتم و دیدم که فکر نکنی خودت فقط داری
cd key واسه pc رو سایت خارجی معتبر گذاشته واسه فروش. پس شک نکنید میاد .
ای fandak الهی خودت آتیش نگیری :n02:
چون خیال ما رو راحت کردی
اون pc که بالای کاور هست رو وقتی میبینم آرامش خاصی پیدا میکنم :n01:
حالا خدا کنه این یارو که فیلم گرفته ،سرکار نزاشته باشه ... رفته مثلا خودش کاور درست کرده باشه و پرینت گرفته باشه و یه لیبل دی وی دی هم چاپ کرده و فیلم گرفته باشه . ملت رو سرکار گذاشته باشه . این فرضیه هم هستا .نقل قول:
نه بابا کی حوصله این همه کارو داره ! اون ور که مثل من بیکار نیستند :n02:نقل قول: