من از بیگانگان هرگز ننالم که هر چه کرد با ما سوشا مکانی کرد.نمیذاره یه خاطره خوب ازش تو ذهنمون بمونه.
.
.
.
مایکل تو دیگه چرا گند زدی؟:n27:
.
.
.
.
پرسپولیس باید یه خونه تکونی اساسی بکنه......................:n21:
Printable View
من از بیگانگان هرگز ننالم که هر چه کرد با ما سوشا مکانی کرد.نمیذاره یه خاطره خوب ازش تو ذهنمون بمونه.
.
.
.
مایکل تو دیگه چرا گند زدی؟:n27:
.
.
.
.
پرسپولیس باید یه خونه تکونی اساسی بکنه......................:n21:
تا وقتی که سوشا دروازه بان باشه و اومانیا هافبک باشه و نورمحمدی فیکس باشه وطارمی مهجم نوک باشه و درخشان سرمربی باشه و سیاسی همه کاره باشه دیگه از این بیشتر از تیم توقع نمیره
سوشا قبولنقل قول:
نورمحمدی قبول
درخشان و سیاسی قبول
ولی از حق نگذریم، اومانیا و طارمی خوب بودن.
اومانیا امروز فقط پنالتی خراب کرد!
طارمی هم به نظرم یکی از بهترین های میدون بود.
حرف شما درست.طارمی خوب بود ولی در حد یه مهاجم تراز اول نیست.نقل قول:
اومانیا هم تو دفاع فکر کنم بهتر باشه
اگه در حالت کلی میگی که آره!نقل قول:
من فکر کردم بازی فقط امروز میگی!
روی مهاجم هایی نظیر عباس زاده و طارمی نمیتونیم به عنوان گلزن اول تیمی مثل پرسپولیس حساب کنیم.
اینا باید به عنوان مکمل یه مهاجم تمام عیار باشن که فعلا در دسترس نیست.
ببینیم نقل و انتقالات نیم فصل درخشان چه می کنه...
نیم فصل دوم نباید بهونه بازیکن رو بیاره!
این هزار بار
درخشان مربی نیست
نه سواد مربی گری داره، نه شعور و نه شخصیتش رو!
همین آقای صادقیان، با همه سرکشیش، جلوی دایی جرات نداشت این گند بازیا رو در بیاره!
الان چی؟ خونه خالست!و
نکته اینه که این موضوع، فقط یکی از ضعف های درخشانه!
ضعفهایی که خیلیاش رو نمیبینیم!
من نمیگم دایی خوب بود
ولی مطمئنا از این وضع بهتر بود!
عجب بچه بازی شده :دی
اینم اینستاگرام سوشا
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
خاله بازیه؟:n02:
من 25 ساله که پرسپولیسیم. در بدترین شرایط هم طرفدار تیم بودم اما نمیدونم چرا امسال تیم به دلم نمیشینه. اونقدر بد هستن که اصلا برام مهم نیست.
فقط امیدوارم که دربی رو موفق باشن.
این بازی بلا خره تموم شد باید تیم تمرکزشو رو دربی بزاره. انصافا اگه اشتباهات فردی نبود پرسپولیس با همون دو گل شایدم سه گل بازیو تموم کرده بود.
به هر حال فوتبال هستو هزار اتفاق. دوستان یه چیزیو قبول کنید امسال پرسپولیس از نظر بازیکن جز ضعیف ترین هاست درخشان داره سعی میکنه از این بازیکنا حد اکثر استفاده رو ببره.
در مورد دربی هم بگم اگه تیم اشتباهات فردی شو کنار بزتره (سوشا مکانی رو که حتما باید بزاره کنار این بازیکن اومده توپ بازی بکنه یا فوتبال؟ کلا هم حاشیه هاش زیاده هم از نظر فنی ضعیف سوتی هم که الا ماشا الله..)احتمال زیاد داربی رو میبره.[حذف شد] بازم میگم اشتباه فردی نداشته باشیم دربی رو میتونیم راحت ببریم.
برای نیم فصلم من واقعا امید وارم تیم تقویت بشه اگه پول دستشون اومد شده هفت هشت میلیاردم بالای سقف بودجه خرح کنن این کارو بکنن! چون بقیه این سقفو با فاصله شکستن هیچ اتفاقی نیوفتاد! تازه میخوان نیم فصل تیمشون رو هم تقویت کنن!!
تمرینات سرخپوشان از یکشنبه آغاز میشود!
کادر فنی تیم فوتبال پرسپولیس امروز را هم به بازیکنان استراحت داد.
بنابر تصمیم کادر فنی و با توجه به فاصله موجود تا بازی بعد، تمرین سرخپوشان برای امروز هم تعطیل خواهد بود.
بنابر اعلام محمود خوردبین سرپرست تیم فوتبال پرسپولیس تمرینات پس از دو روز استراحت از ساعت 14:30 فردا یکشنبه از سر گرفته خواهد شد
و بازیکنان به این منظور از ساعت 14 در مجموعه درفشیفر حضور پیدا خواهند کرد.
تیم فوتبال پرسپولیس در حالی تمرینات خود را از فردا از سر میگیرد که سازمان لیگ با توجه به درخواست باشگاه استقلال برای تعویق بازی
باید نظر نهایی خود را درباره زمان برگزاری مسابقه در تاریخهای 30 آبان یا دوم آذر اعلام کند.
سازمان لیگ هفته گذشته در این ارتباط نامهای را برای استانداری تهران ارسال کرده
و با اعلام تاریخ جدید مورد نظر برای برگزاری دربی، نظر این نهاد را خواستار شده بود.
محتوای مخفی: AK8
پیش فروش بلیت مسابقه رفت بازی استقلال و پرسپولیس
با توجه به زمان اندک باقیمانده تا روز مسابقه استقلال - پرسپولیس و ظرفیت باقیمانده از صندلیهای خالی استادیوم آزادی برای این مسابقه، به اطلاع تماشاگران عزیز می رساند،
در صورت اتمام بلیت در سامانه، به هیچ وجه بلیت فروشی در استادیوم آزادی صورت نخواهد گرفت،
لذا تماشاگران عزیزی که مایل به دیدن این مسابقه مهم هستند، باید از فرصت باقیمانده استفاده کرده و بلیط این مسابقه را خریداری کنند.
علاقمندان برای خرید بلیت بازیهای این ورزشگاه می توانند ازطریق سامانه [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] به 2 روش زیر خریداری کنند:
1- با استفاده از کارت ملی
2- با استفاده از کارت عضویت الکترونیک
در حال حاضر اولویت خرید بلیت مسابقه دربی، با دارندگان کارت عضویت الکترونیک است.
+
تا الان حدود 7 هزار بلیط فروخته شده!
چرا باید عشوری و خلیل زاده از نیم فصل دوم برن به تیم دیگه ای اما ماهینی از چندتا بازی قبل رفته؟!!
سلام.
پیام صادقیان مصدوم شده.
وضعیت عباس زاده هنوز مشخص نیست.
هافبک مجارستانی پرسپولیس رو پیچوند.
دایی رضایت به آزادی مایلی داد.
تمرین پرسپولیس پنجشنبه و جمعه تعطیل شد.
سوشا مکانی،نفوذی پرسپولیس در تیم ملی
.
.
.
.
.
.
.
.
امروز خبر رسیده که سوشا مکانی داروزه بان ملی پوش پرسپولیس در تمرین امروز تیم ملی با ضربه ای محسن فروزان رو کمتر از دو هفته تا دربی79مصدوم کرده.:n09::n10::n25:
تایتل در اعماق حلقم! :n08::n08:نقل قول:
سيرجان ميزبان ديدار گل گهر - پرسپوليس!
پرسپوليس در جام حذفي مهمان گل گهر سيرجان است.
در اينباره عده ايي معتقدند ورزشگاه اختصاصي گل گهر ظرفيت و امنيت لازم را براي برگزاري اين بازي ندارد اما سيرجاني ها خودشان را براي ميزباني پرسپوليس آماده مي کنند.
مدیرعامل گل گهر که به همین منظور کنفرانس مطبوعاتی تشکیل داده بود، موارد ذیل را یادآور شد:
*** بازی گل گهر با پرسپولیس قطعاً در سیرجان و در ورزشگاه اختصاصی گل گهر برگزار خواهد شد.
*** یک هزار صندلی به ظرفیت ورزشگاه سه هزار نفری اختصاصی گل گهر افزوده می شود.
*** نیروهای ویژه ی مرکز استان امنیت بازی را بر عهده خواهند گرفت .
*** بلیط فروشی دو روز قبل از بازی انجام و در روز برگزاری بازی بلیط فروخته نمی شود.
*** نیمی از بلیط مسابقه توسط باشگاه خریداری و در اختیار کانون طرفداران گذاشته می شود تا در اختیار علاقمندان و طرفداران گل گهر گذاشته شود.
*** کنترل تماشاگران برای ورود به ورزشگاه از فاصله یک کیلومتری ورزشگاه انجام می شود و نیروهای امنیتی از همان محل مانع نزدیک شدن تماشاگران بدون بلیط به ورزشگاه می شوند.
*** در داخل ورزشگاه برای تماشاگران بسته های غذایی در نظر گرفته شده و در کنار آن برنامه های فرهنگی نیز انجام خواهد شد و برای خبرنگاران نیز تمهیدات ویژه ایی در نظر گرفته شده است.
اگه زشته بگید تا اصلاحش کنم.نقل قول:
این جمله در اصفهان به صورت منفی به کار میره
پیام صادقیان به داربی می رسد
پس از اعلام نتیجه MRI پیام صادقیان به دلیل کشیدگی رباط داخلی، حضور این بازیکن در هفتاد و نهمین شهرآورد پایتخت مشخص شد.
پس از آنکه پیام صادقیان در تمرین روز چهارشنبه پرسپولیس دچار مصدومیت شد، حضورش در شهرآورد پایتخت در هالهای از ابهام قرار داشت
که پس از اعلام نتیجه ام آر آی، مشخص شد که این بازیکن برای حضور در هفتاد و نهمین شهرآورد پایتخت مشکلی ندارد.
صادقیان با چند جلسه فیزیوتراپی به بهبودی کامل میرسد و میتواند پرسپولیس را در داربی همراهی کند.
هفتاد و نهمین شهرآورد پایتخت به میزبانی استقلال تهران ساعت 18 روز دوم آذرماه در ورزشگاه آزادی برگزار خواهد شد.
اعتراف تاریخی مسعود مرادی // بخشی از مصاحبه مسعود مرادی با فارس
خود شما طرفدار استقلال هستید یا پرسپولیس؟
من طرفدار تیم داوری هستم.
هواداران شما را طرفدار کدام تیم میدانستند؟
نمیدانم باید از آنها پرسید.
دربی که شما سوت زدید یک گل پرسپولیس مردود اعلام شد.
بله در آن مسابقه کمکداور من یک اشتباه تأثیرگذار داشت.
وقتی محمد نوری گل زد من میخواستم گل او را درست اعلام کنم که دیدم پرچم کمک داورم یعنی مرتضی کریمی به نشانه آفساید بالا رفته است و در چنین صحنهای داور نمیتواند نظر کمکش را رد کند.
من قبل از آن بازی به کمکهایم گفتم دربی جای اشتباه نیست و نتیجه بازی برای هر دو تیم حیثیتی است.
شاید دو تیم اگر در بازیهای دیگر به خاطر مشکلات داوری امتیازات را از دست بدهند اعتراضی نکنند
اما دربی شرایطش فرق دارد.
.
.
.
.
.
نوش دارو پس از مرگ سهراب...
من سیرجان کار میکنم . یه اوضاعی هست اونجا !!! :n09:نقل قول:
فکر نمیکنم بتونن کنترل کنن .
حاشیهها اجازه نمیدهد به مسائل فنی بپردازم
درخشان: در پرسپولیس وارث یک مقدار خرابیها هستیم/قلعهنویی درد فوتبال را میداند
سرمربی تیم فوتبال پرسپولیس گفت: ما وارث یک مقدار خرابیها در پرسپولیس هستیم که باید آن را درست کنیم و این نیز به زمان نیاز دارد.
به گزارش [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ، حمید درخشان با حضور در برنامه ورزش و مردم در مورد بازی دربی گفت: اعتقاد دارم این بازی باید با دیگر بازیها تفاوت داشته باشد امیدوارم مشکلی به وجود نیاید و همه لذت ببرند و تیم خود را تشویق کنند. این دو تیم بزرگ کشور هستند و انتظارها از هر دو باشگاه زیاد است.
وی در ادامه افزود: باید از حواشی دور باشیم و بازی خوبی را ارائه دهیم. بارسلونا و رئال مادرید سالهای زیادی را با یکدیگر بازی کردند و برد و باخت هم داشتند اما به هیچ عنوان اتفاقی رخ نداده است. امیدوارم در بازی دربی پیش رو هیچ اتفاقی رخ ندهد انشالله بازی خوبی پیگیری شود و فارغ از هرگونه حساسیت بازی به پایان برسد.
درخشان در ادامه صحبتهای خود خاطرنشان کرد: به اعتقاد من دربی هم مثل دیگر بازیها است و سه امتیاز بیشتر ندارد.
وی در واکنش به این سؤال که چند درصد از حاشیهها انرژی شما را میگیرد گفت: از روزی که آمدهام حاشیهها را جمع میکنم هنوز به مسائل اصلی کمتر توجه کردهام. تنها چیزی که نمیتوانم انجام دهم مسائل فنی است. همیشه باید پیگیر رفع حاشیهها باشم.
درخشان در ادامه خاطرنشان کرد: یکسری حرمتها از بین رفته و اجازه دادند بازیکنها وارد مسائلی شوند که اصلاً در حیطه آنها نیست. امیر قلعهنویی درد فوتبال را میداند و او درست گفت، فوتبال قشنگیهای زیادی دارد اما ما زیبایی را محو کردهایم بیاییم یاد بدهیم. متأسفانه به جای اینکه بازیکن را تنبیه کنیم به مربی میگوییم چرا این کار را کردهای.
وی در مورد شرایط بازیکنان تیم پرسپولیس گفت: ما 18 بازیکن در لیست داریم که 7 نفر آن مصدوم و محروم هستند. یکی از این نفرات هم دروازهبان است. مردم از این تیم انتظار دارند ما هم در تلاشیم یک بازی خوب را ارائه دهیم. با توجه به بضاعت و مصدومیتی که داریم تلاش میکنیم یک بازی زیبا را به نمایش بگذاریم.
درخشان در ادامه اظهار داشت: بازیکنان ما باید حرفهای باشند. متأسفانه بعد از اینکه اتفاقات رخ میدهد آنها میآیند و ابراز پشیمانی میکنند. بارها به آنها گفتهام که چرا به این سرعت تصمیم میگیرید و پس از آن ابراز پشیمانی میکنید. به اعتقاد من همه چیز فوتبال بازی کردن نیست آنها باید به مسائلی که از بیرون به آنها فشار میآورد نیز توجه کنند.
وی در مورد اینکه تیم پرسپولیس در این چند وقت نتایج خوبی را کسب کرده است گفت: تیم ما رشد داشته و نتایج بدی را کسب نکرده است. حاشیه تیم مشکل دارد. مدیرعامل همه تلاش خود را میکند تا تیم روند خوبی را داشته باشد. از هیأت مدیره، سیاسی و منتقمی تشکر میکنم ما وارث یک مقدار خرابیها هستیم که باید آن را درست کنیم و این نیز به زمان نیاز دارد. مگر میشود کسی در خانه به بزرگترش سلام نکند تربیت باید خانوادگی باشد یک معلم یا مربی وظیفه ماست که باید به آن احترام بگذاریم و اگر کسی به کسی احترام بگذارد اول خودش را محترم شمرده است.
همینطوری که میدونید درخشان قصد داره تیم رو تو نیم فصل تقویت کنه و چندین نفر رو مد نظر داره!
یکی از اون نفراتی که تقریبا قطعی شده، رضا خالقی فرد مهاجم 31 ساله راه آهن هستش.
احتمالا بعد از دربی به تمرینات اضافه میشه.
فراخوان باشگاه پرسپولیس برای حضور هواداران در دربی/ منتظر پیروزی از روی سکوها هستیم!
به گزارش سایت رسمی باشگاه پرسپولیس، در این فراخوان آمده است:
در شرایطی که تمام اهالی فوتبال برای برگزاری دربی لحظه شماری میکنند، بیتردید هواداران متعصب پرسپولیس برای شروع این بازی و حمایت از تیم خود آرام و قرار ندارند
و این حمایت و پشتگرمی همواره مایه دلگرمی اعضای تیم و مسوولان پرطرفدارترین باشگاه ایران و آسیا بوده است.
بیتردید هواداران پرسپولیس یکشنبه آینده در هفتاد و نهمین دربی پایتخت نشان خواهند داد که چرا پرسپولیس را پرطرفدارترین میخوانند،
همانگونه کادر فنی و بازیکنان پرسپولیس تمام سعی و تلاش خود را معطوف به آن کردهاند که پاسخی در خور شأن بزرگواری و معرفت هواداران خود بدهند.
اینروزها در محل تمرینات پرسپولیس هیچ سخنی غیر از کلام پیروزی شنیده نمیشود و مردان غیرتمند پرسپولیس هم قسم شدهاند
تا شایستگی خود و حقانیت پرسپولیس و هوادارانش را با پیروزی در این کارزار به اثبات برسانند.
در چنین شرایطی بیتردید حضور تک تک هواداران، حضوری ارزشمند خواهد بود که تاثیر شگرف آن را در ساقهای بازیکنانمان خواهیم دید
و به این منظور از هواداران عزیز دعوت میکنیم از همین حالا با بهرهبرداری از امکانات سامانه الکترونیک فروش بلیت footballeticket.ir، آمادگی خود
برای حضور در این بازی و حمایت از تیم محبوبشان را اعلام کنند تا پیروزی پرسپولیس بزرگ را پیش از شروع بازی از روی سکوهای آزادی به تصویر بکشیم.
پیام تسلیت باشگاه فرهنگی ورزشی پرسپولیس بمناسبت درگذشت پیشکسوت استقلال
باشگاه فرهنگی ورزشی پرسیپولیس با صدور پیامی، درگذشت زنده یاد غلامحسین مظلومی، پیشکسوت ارزشمند فوتبال ایران را به جامعه ورزش و فوتبال، باشگاه و هواداران استقلال و خانواده آن مرحوم تسلیت گفت.
به گزارش سایت رسمی باشگاه پرسپولیس، در پیام باشگاه فرهنگی ورزشی پرسپولیس آمده است:
زنده یاد غلامحسین مظلومی از ذخایر ارزشمند ورزش فوتبال ملی کشورمان بود. از دست دادن وی ضایعهای تأثربرانگیز برای فوتبال ایران است که غیر قابل جبران مینماید.
مردانی چون دکتر مصطفی اکرامی، امیر مسعود برومند، پرویز دهداری، محراب شاهرخی، مجید سبزی، حمید شیرزادگان، فریبرز مرادی، صفر ایرانپاک، ایرج سلیمانی و زنده یاد مظلومی،
از نسل افتخارآفرینانی بودند که چه در عرصه ملی و چه در عرصه باشگاهی فارغ از تعلقات رنگی قرمز و آبی، الگویی درخشان برای نسلهای بعدی از خود شدند.
باشگاه فرهنگی ورزشی پرسپولیس و هواداران از درگذشت این ورزشکار خوشنام احساس اندوه و تأثر دارند و این ضایعه را به خانواده آن مرحوم،
جامعه ورزش فوتبال و بویژه خانواده استقلال تسلیت میگویند.
امروز که حسینی مصدوم شده.
ولی میخواستم بدونم پیام صادقیان هم مصدوم شده؟؟
1. میثم حسینی مصدوم شده اما به دربی می رسه!نقل قول:
2. وقتی داشتن بچه ها فوتبال درون تیمی بازی می کردن، دست یکی از بازیکنان بد جوری خورد تو صورت پیام صادقیان!
اما اونقدر جدی نیست،به دربی میرسه!
تغییرات مدیریتی در پرسپولیس // کاشانی و کلانی جایگزین خواجه وند و کاظم پور
در حکمی از سوی وزیر ورزش و جوانان، اعضای جدید هیئت مدیره باشگاه پرسپولیس منصوب شدند
به نقل از پایگاه اطلاع رسانی وزارت ورزش و جوانان، محمود گودرزی وزیر ورزش؛
حسین کلانی و جعفر کاشانی را به عنوان اعضای جدید هیئت مدیره باشگاه پرسپولیس انتخاب کرد.
به این ترتیب کاظمپور و خواجهوند از هیئت مدیره این باشگاه جدا شدند.
*
**
**
*
شروع به کار مجدد روزنامه پرسپولیس از روز شنبه
روزنامه پرسپولیس در آستانه دربی 79 تهران پس از وقفه ای چند ماهه بار دیگر کار انتشار خود را از سر خواهد گرفت.
روزنامه پرسپولیس که روزنامه ارگان باشگاه محسوب می شود، از روز شنبه و در آستانه دربی 79 پایتخت شروع به کار خواهد کرد
تا اخبار باشگاه را به طور مستمر در اختیار هواداران این تیم بزرگ و مردمی قرار دهد.
گفتنی است که روزنامه پرسپولیس در گذشته منتشر می شد اما مدتی است به دلیل مشکلات مدیریتی و مالی انتشار آن متوقف شده بود
اما قرار است دوباره با کادر مدیریتی جدید منتشر شود تا اخبار باشگاه را در اختیار علاقه مندان به این باشگاه قرار دهد.
فهرست 18 نفره پرسپولیس برای دربی 79 مشخص شد.
به گزارش سایت باشگاه پرسپولیس، کادر فنی تیم فوتبال پرسپولیس پس از تمرین روز جمعه سرخپوشان، 18 بازیکن را برای حضور در اردوی پیش از دربی به شرح زیر معرفی کرد:
نیلسون جونیور، سوشا مکانی، مایکل اومانا، محسن بنگر، علیرضا نورمحمدی، میثم حسینی، مهدی جعفرپور، حمیدرضا علی عسگری، محمدرضا خانزاده،
مهرداد کفشگری، رضا حقیقی، احمد نورالهی، مهدی طارمی، پیام صادقیان، هادی نوروزی، امید عالیشاه، مهدی دغاغله و محمد نوری.
گفتنی است؛ مهدی دغاغله برای اولین بار در این فصل، در لیست 18 نفره پرسپولیس قرار میگیرد
و شهاب زاهدی و محمد عباسزاده هم از لیست خارج شدند. البته عباسزاده به دلیل مصدومیت به این دیدار نرسید.
منبع: [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
پزشک پرسپولیس اعلام کرد: صادقیان چهار هفته دور از میادین/ خداحافظی هافبک پرسپولیس با دربی
هافبک تیم فوتبال پرسپولیس به خاطر مصدومیت در آخرین تمرین دربی پایتخت را از دست داد.
پیام صادقیان که در تمرین امروز شنبه تیم پرسپولیس به شدت آسیب دیده بود حساس ترین بازی نیم فصل تیم خود را از دست داد
و در دربی روز یکشنبه پایتخت غایب بزرگ سرخ پوشان خواهد بود.
مهیار مرتضوی پزشک تیم پرسپولیس در این باره به خبرنگار مهر گفت: صادقیان از ناحیه کشاله پای راست دچار کشیدگی شده و دست کم چهار هفته باید دور از میادین باشد.
ما در این مدت مراحل درمانی از جمله فیزیوتراپی را برای او در نظر گرفته ایم تا پس از آن بتواند به تمرینات تیم بازگردد.
دیدار دو تیم استقلال و پرسپولیس در چارچوب هفته پانزدهم رقابتهای لیگ برتر ساعت 18 فردا یکشنبه در ورزشگاه آزادی برگزار می شود.
.
.
.
.
.
.
.
خبر تکمیلی:
محمد عباس زاده، جایگزین پیام صادقیان در لیست 18 نفره می شود!
ترکيب سرخآبيها مشخص شد
ترکيب تيم هاي استقلال و پرسپوليس در دربي 79 مشخص شد.[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
پرسپولیس در دربی با ترکیب نیلسون، محسن بنگر، محمد رضا خانزاده، میثم حسینی، حمید علی عسگر، مهدی طارمی، رضا حقیقی، مایکل اومانیا، هادی نوروزی، امید عالیشاه و محمد نوری به میدان خواهد رفت.
چه یارگیری ضعیفی.
چه گل مفتی خوردیم........
به امید خدا جبران میکنیم..........
عجب خریه این عالیشاه گل زد از اونورم رفت بیرون کلا :دی
واویلا سوشا مکانی داره میره تو زمین. خدا بخیر بگذرونه .
خب خدا رو شکر به خیر گذشت موند رو نیمکت:n02:
:n19::n20::n20::n19:
سلام و تبریک
تبریک بابت این برد دلچسپ به همه پرسپولیسیا:n16:
نیمه دوم عالی بازی کردن بچه ها
نوری هم بعد مدتها که یا گلش تو دربی به اشتباه افساید میگرفتن با پنالتیش خراب میکرد پاش به گلزنی در دربی باز شد:n02:
مهدی طارمی هم که عالی بود یک ضربه زد که با بدشانسی خورد به تیر دروازه و گل نشد - یک پاس گل هم که به نوری داد
فقط حرکت عالیشاه بعد گلزنی و دراوردن پیراهنش که منجر به کارت قرمز گرفتنش شد خیلی بچه گانه بود که شانس آورد بازی نتیجش تغییر نکرد :n15:
تبریک بابت برد:n12:
عالیشاه فقط مونده بود شرتشو در بیاره:n02:
به افتخار پرسپولیس قهرمان همه بایستید.
.
.
.
.
.
با خیال راحت و روحیه ی بالا نیم فصل رو تموم میکنیم..............
تازه نیم فصل تیم رو هم از این بهتر میکنیم.:n09:
تبریک به همه دوستان عزیز.... نیمه دوم عالی بازی کردیم....اگه همیشه اینطوری بازی کنیم میتونیم جزء 3تای اول فرار بگیریم
تبریک به همه پرسپولیسی های عزیز ایشالله بقیه بازی ها هم مثل 20 دقیقه آخر این بازی باشه و ببریم
تبریک ...!:n12::n12::n12::n12::n12::n12:
حاضر بودم بازی رو ببازیم ولی عالیشاه گل نزنه ... مغرور بود مغرور تر میشه و مطمئنماً از کارش پشیمون نیست!:n15:
درود بر کاپیتان عزیز ... ممنونیم ... :n16:
آفرین طارمی ... خوب بود پسر...:n06: