تویوتا اریون مدل 2011 قیمت حدود 145 میلیون توماننقل قول:
تویوتا اریون مدل 2011 قیمت حدود 145 میلیون توماننقل قول:
نقل قول:
سلام.
تا وقتی خودروهایی مثل کمری - آزرا یا سوناتا هستن پژو 407 زیاد شانسی
برای انتخاب نداره.
اگر بخوایم به کارکرد ماشین توجه داشته باشیم که انتخاب 100% با کمری هست.
اما اگر بخوایم از نظر آپشن و فنی نگاه کنیم :
اگر خودرویی خانوادگی با امکانات و تجهیزات و قدرت و شتاب بالا بخوای آزرا
اگر خودرویی کم مصرف - خانوادگی جادار و راحت با عمر مفید طلانی بخوای کمری
دوستان سلام
قصد خرید گل دارم ولی تجربه ای در مورد این ماشین ندارم ولی کلا از این ماشین خوشم میاد الان میشه تمیزشو پیدا کرد ؟؟ رنج قیمتش چطوره ؟؟ از دوستان اینچا کسی این ماشینو داره؟؟ مصرفش چطوره ؟؟ چون برام مهمه
گل خودرویی پر استهلاک اما چابک و ایمن هستنقل قول:
برای خانواده 2 یا 3 نفری مناسبه
مصرف سوختش متوسط هست
قیمت قطعاطش بالاست و لوازم یدکیش به راحتی گیر نمیاد اما پیدا میشه.
سواری نسبتا خشکی داره و کیفیت ادوات داخلش هم در سطح متوسط هست
فولکس گل آخرین مدلش برای سال 88 بوده که الان تو رنج حدود 31 یا 32 میلیون تومان هست
دوست مننقل قول:
وقتي گيرباكس تيپ ترونيك دم دست هست ديگه نبايد لذت رانندگي رو فقط تو دنده دستي ديد
الان ديگه اغلب ماشيناي گيرباكس اتومات از سيستم تيپ ترونيك يا شيفت ترونيك ( دنده پشت فرمان) بهره ميبرن
يه موقعي يا الان يه ماشيناي گيرباكس اتوماتشون اين مدلي بود و هست كه دنده يا ميزاري فقط 1 يا فقط 1 و2 ( اونم تعويض اتومات) يا نهايتا 3 دنده، و بعد كلا D
ولي گيرباكسهاي تيپ ترونيك و شيفت ترونيك تمام دنده ها رو هر وقت بخواي عوض ميكني حتي تا Red Line و در نهايت كامل اتو D پس لذت رانندگي با تيپ ترونيك رو فداي ماشينهاي خاك خورده چنديد دهه پيش نكن و دنده دستي نخر كه بازار دست دوم رو هم از دست ندي
گيرباكسهاي تيپ ترونيك مخلوطي از دستي و اتومات هستن
دوست مننقل قول:
فكر كرديد چرا 407 يا مثلا سيتروئن C5 با اين همه امكانات و تيپي كه دارن تو قيمت از ماشيناي كرهاي جا موندن؟
چون عمومي نيستن، چون زياد نيستن. ماشيني كه عمومي ميشه چه تو رنج ارزون قيمت چه گرون قيمت، بيشتر طالب داره و قيمتش هم بالاتر از رقباي كم تعداد ميشه، خيلي ماشيناي خوبي هستند كه ميبيني صاحبش براي فروختن مجبوره ارزونتر از حد بفروشه تا كسي راضي بشه بخره
پيشنهاد من اول كمري، يعد سوناتا، بعد آزرا
سوناتا چون 4 سيلندر هم داره مصرفش پايين تر از آزراست و امكانات رفاهي و ايمني بالايي داره مخصوصا مدلهاي فول، و با اين قابليتها تبديل شده به ماشين خوش رخي كه كم نمياره و همه كس پسنده و مشكل پسندها هم دوستش دران، تو بحث قيمت ميشه سوناتا هاي كم كار و تميز رو با مدل بالاتر نسبت به كمري يا آزرا خريد در يك قيمت فروش خوبي هم داره
سوناتا هم دیدم...ماشین خوبیه مخصوصا مدل های 2009 اش...اما یه کم گرونتره (نزدیک 100 تومن)...اما نظرم روی کمری هست...خب قشنگتر و هماهنگتره طراحیش و یه حالت خوابیدگی و پهن بودن داره که خوشم میاد:n02:نقل قول:
از نظر امکانات سوناتای فول 2009 به جز 4 تا ایربگ بیشتر نسبت به کمری glx چیز بیشتری نداره.
با این وضعیت فکر کنم 206 برای من مناسب تر هستش ... با اینکه ته دلم میگه گل :n02:نقل قول:
206 ماشین دونسته تریهنقل قول:
اما باید خیلی دقت کنی تا موردی رو پیدا کنی که از نظر فنی سالم باشه
206 اگه از نظر فنی و نتعمیرات مشکل داشته باشه واقعا کلافه کننده میشه
اینم بگم قیمت لوازم یدکیش هم کمتر از گل نیست و در سطح هم هستن.پس دقت کنید
حرف شما رو قبول دارم ولی دنده پیکانی یه حال دیگست _ اصلا به این دنده های پله ای عادت ندارم :n02: ولی حرفتون رو کامل قبول دارمنقل قول:
نقل قول:
کمری کمی ارتفاع پایین تری نسبت به سوناتا داره و البته نسبت به ماشینی مثل مزدا3 بالاتره، پایین بودن ارتفاع ماشین بعد از تیپ و ظاهر تو این خیابونا و جاده های بسیار بسیار استاندارد ما اعصاب آهنی میخواد
کمری 2010 از 2009 حدود 10 میلیون گرونتره اگه خواستی بخری 2010 شرکتی بخر از همه مناسبتره، 10 ایربگ و سایر مخلفات، داشبورد سوناتا 2009 و 2010 از آزار و کمری قشنگ تره و مدرنتر به نظر میرسه
یکبار اگه با این دندههای پلهای رانندگی کنی به حرف من میرسی، واقعا رانندگی با ماشینهای اتومات امروزی یه چیز دیگهاس مخصوصا اگه ماشین قدرت خوبی داشته باشه و موقع سبقتهای فراری بتونه دوتا معکوس مهمونت کنه و مثل گلوله بری جلوی ماشین جلویینقل قول:
دوستان قيمت ائودى TT صفر و ٢٠١١ رو كسي ميدونه؟تو سايت ها قيمت ١٢٠ تومنه كه يك سال پيش هم همين بوده!ميشه مگه بالا نرفته باشه؟
بابا این حرفا چیه تو رو خدا ما رو یاد قدیما ننداز که آتیش میگیره آدم از اینکه چرا همون 3 سال پیش سوناتای 2010 صفر رو نخریدم 42 تومننقل قول:
همدردییم...:n03:نقل قول:
اتفاقا منم دقیقا حسرت سوناتا 2009 2010 رو میخورم...اون موقع 42 تومن با کلی منت و التماس صفرشو میفروختن...
یاد اون دوران بخیر...:n02:
دوستان سانتافه 2007 با حدود 100 تا کارکرد رنگ مشکی و بدون رنگ میارزه 85 میلیون ؟
به نظرم داره ارزون میده کمی تا قسمتی...
نظر منو بخواید میگم گرون داره میده، خودش اگه همون سال ۲۰۰۷ خریده باشه ۵۰ تا ۵۳ میلیون خریده کلی هم ماشینو تازونده حالا اومده میگه ۸۵ کلی هم روش سود میکنه، به نظر من ماشین دست دو با این شرایطی که پیش اومده نخرید، طرف خودش چند سال پیش ارزون خریده حالا از این موقعیت سو استفاده میکنن و ماشینو گرون تر میدننقل قول:
Sent from my GT-I9300 using Tapatalk 2
سلام خسته نباشید. اسپورتیج 2010 بی رنگ رو 100 میدن. می ارزه؟ ممکنه بزودی تو خرج بیفته؟
اسپورتیج مدل 2010 قیمتش حدود 110 تا 120 میلیون تومان هست. تمیز و سالم بدون رنگ و تصادفنقل قول:
ممنونم. پس می ارزه
ای روزگار .........نقل قول:
قیمت الان از این هم بالاتره، مطمئنید ماشین مشکل فنی و بدنه نداره؟ رنگی چیزی؟ چپی تصادفی
پ . ن . :
دوستان من
شما فرض کنید تندر رو با قیمت 21050000 تومن فاکتور کرده بودن و الان تحویل میدادن، تو این رکود بازار اگه بخواین بفروشین چند قیمت میزنین؟ آیا میاین قیمت فروش قطعی بزنین یا بالاتر؟ کی از شما میخره؟ پس باید کوتاه بیاین و تو سود ضرر کنین یعنی 32 بدین تا یکی بالاخره ماشینو از شما بخره در نتیجه قیمت بازار درحال حاضر با وجود تندر های 21 میلیونی میشه 32، همینطور راجع به سایر خودرو ها مثل مگان که 61 فاکتور شده دادن دست خلقالله و بازار دیگه کشش 85 رو نداره و ملت میدن زیر قیمت مصوب تا یکی بخره و این یعنی توی سود ضرر کردن
خب وقتی این ماشینا تموم شد و موند اونایی که با قیمت الان فاکتور شدن بازار چی میشه ؟ بله منفجر
اگه ماشین میخواید و پول دارید این زمان رو از دست ندید که بسیار بسیار مغتنم هستش واسه خرید ماشین
سلام دوستان . به نظرتون با وضعیت راکد الان بازار که حتی نسیه هم ماشین ها رو میفروشن ، خرید عاقلانه هست یا نه؟ میخواهیم واسه کسی یه مگان 2000 سفید تر و تمیز 88 اینا بخریم یا ماکسیما 85 اینا .من که فکر نمیکنم این قیمت ها ثبات داشته باشن و بازم بالا میرن .مرسی
نقل قول:
تا بعد از 13 فروردین نمیشه رو قیمت ها حساب کرد.
ماشین رو نسیه هم نمیدن دوست من هرچقدر هم که بازارش راکد و داغون باشه.
البته تو این ایام اگر گزینه ای منسب گیر بیاد و قیمت مناسب خریدش مشکلی نداره.
قبلن که فقط نقد نقد بود ، الان 10 میلیونش رو هم بگی بعد مدتی میدم ، قبول میکنن!نقل قول:
یعنی به نظرتون قیمت ها بازم میشکنه؟
مگان 88 2000 با شرایط فعلی حول و حوش چند در میاد؟ یا 1600 مدل 88 اینا .
ماکسیمای 84-85 سفید چند در میاد؟ ( به فرض همه چیشون اکی باشه و رنگشون سفید)
مرسی
نقل قول:
مگان 2000 مدل 88 قیمت حدود 63 میلیون تومان با نوسان
مگان 1600 مدل 88 قیمت حدود 55 میلیون تومان
ماکسیما مدل 85 اتوماتیک قیمت حدود 70 میلیون تومان
دوستان نظرتون در مورد مزدا 2 چیه؟حدود قیمت؟خوش دسته؟هرچی میدونید بگید..
مزدا 2 خودروی هاچبک کوچک و کم مصرف جاده های کشورمان است ، کیفیت خوب و بیصدایی موتور اولین موردیست که هنگام استارت زدن این خودرو شما رو به خودش جلب میکنه ، فضای داخلی به جذابی 207 نیست ، سایز چرخ ها کوچک است و هندلینک نسبتا ضعیفی دارد البته این یک خودروی 100 درصد درون شهریستنقل قول:
قیمت حدود 70 ملیون تومان
من هیچوقت با این قیمت همچین خودرویی را نخواهم خرید
سلام دوستان تا قیمت 10 الی 12 تومن بهترین ماشین خارجی که میتونم تهیه کنم چی هستش....
میدونم هزینم کمه اما اگر چند تا مدل بتونید معرفی کنید ممنون میشم
در ضمن به نظرتون بهتره با این قیمت سراغ ماشین ایرانی برم یا خارجی ....؟؟
ممنون
خدورهای خارجی دهه 90 میلادی مثل میتسوبیشی لنسر یا گالانت - تویوتا کورولا یا کورونانقل قول:
البته هرکدوم شرایط خودش رو داره و امکان داره صاحبش قیمت پرت هم بده.
لنسر مدل 93 فکر کنم بتونی پیدا بکنی
دوست عزیز در موردنقل قول:
خدورهای خارجی دهه 90 میلادی مثل میتسوبیشی لنسر یا گالانت - تویوتا کورولا یا کورونا
البته هرکدوم شرایط خودش رو داره و امکان داره صاحبش قیمت پرت هم بده.
لنسر مدل 93 فکر کنم بتونی پیدا بکنی
1) مقایسه با ماشین های ایرانی تو این رنج قیمت
2) میزان کارایی و کیفیت ماشین
3) و همچینین وضعیت لوازم یدکی توی بازار ممکنه یه توضیحی بدی؟؟؟
ممنون
نقل قول:
تو رنج 10 تا 12 میلیون تومان الان دیگه باید به پراید فکر کنید تو محصولات ایرانی
خودروهای دیگه مثل 206 رو که باید خیلی مدل پایین بخری 405 و پارس و سمند هم مورد مناسبی فکر نمیکنم پیدا بشه
مگر موارد خیلی خاص.
در مقایسه با ماشین های ایرانی اگر بخواین پراید یا 206 مدل پایین و داغون رو تصور کنیم اگه یه لنسر که از نظر فنی رو به راه باشه داخلش تمیز باشه و حداقل تصادف و رنگ شدگی رو داشته باشه بهتره
وضعیت لوازم یدکی خودروهای دهه 90 میلادی تو کلان شهر مثل تهران - اصفهان یا مشهد خوبه و زیاد با مشکل خاصی مواجه نمیشی
ممنون محمد عزیز از پاسخ های با حوصلت ....نقل قول:
تو رنج 10 تا 12 میلیون تومان الان دیگه باید به پراید فکر کنید تو محصولات ایرانی
خودروهای دیگه مثل 206 رو که باید خیلی مدل پایین بخری 405 و پارس و سمند هم مورد مناسبی فکر نمیکنم پیدا بشه
مگر موارد خیلی خاص.
در مقایسه با ماشین های ایرانی اگر بخواین پراید یا 206 مدل پایین و داغون رو تصور کنیم اگه یه لنسر که از نظر فنی رو به راه باشه داخلش تمیز باشه و حداقل تصادف و رنگ شدگی رو داشته باشه بهتره
وضعیت لوازم یدکی خودروهای دهه 90 میلادی تو کلان شهر مثل تهران - اصفهان یا مشهد خوبه و زیاد با مشکل خاصی مواجه نمیشی
میشه زحمت این یکی رو هم بکشی که ابهاماتم کامل برطرف بشن؟
ممکنه یه مقایسه ای بین سمند- 405 مدل حوالی 84 با یه تویوتا لنسر 92 از این نظرا داشته باشی؟
1) راحتی اتاق و میزان صدای موتور داخل اتاق
2) امنیت ماشین در تصادفات احتمالی
3) فرمان پذیری و خوش دست بودن ماشین
4) مصرف بنزین
5) زمان از رده خارج شدنشون به عنوان خودروی فرسوده
6) از همه مهم تر درصد احتمال خرابی و استهلاک قعطات به نسبت ماشین ایرانی 8 سال کارکرده به ژاپنی 20 سال کارکرده
ممنون :n11:
دوست من لنسر میتسوبیشی هستش نه تویوتا خوب اشکال نداره پیش میاد.نقل قول:
در مورد 6 گزینه ای که گفتین لنسر میتونه برنده باشه اما شرایطی داره اونم اینکه :
از نظر فنی و موتوری سالم و بی نقص باشه
داخل ماشین تمیز باشه ادوات داخل ماشین کثیف و داغون نشده باشن
خلاصه ماشین روپا باشه.
خیلی افراد هستن چون نمیتونن بین مدل های دهه 90 خودروی خارجی مناسب پیدا کنن
دیگه 405 گزینه مناسب حساب میشه . سمد هم اتاقش زود به سر و صدا می افته
اگر نتونستی لنسر مناسب پیدا بکنی یا کلا خودروی دهه 90 خارجی نتونستی پیدا کنی
میشه رو 405 بهتر از سمند حساب کرد.
با سلام خدمت همه دوستان امکان داره بفرمایید اگه این بودجه تا20 میلیون بالا بره چه ماشینهای دیگه ای (خارجی) میشه خرید؟ با تشکرنقل قول:
ماشین خارجی خاصی نمیشه خرید همون موارد شاید مدل بالاتر یا تمیز و سالم تر بشه خریدنقل قول:
سلام
با بودجه حدود 70 تومان چند تا گزینه دارم
1-مزدا 3 قدیم مدل 87-88
2-سراتو 2010
3-سونوتا 2007
خودم شکل سراتو روبیشتر دوست دارم اما بعضی از دوستانم میگند سونوتا بهتره اما به هر حال مدلش 3 سال عقبتره
به نظر دوستان کدوم انتخاب بهتریه
با تشکر
خودرو با کارکرد کمتر و مدل بالاتر بیشتر مدنظر قرار بدیدنقل قول:
هر چند که سراتو از سواری خشکتری به نسبت سوناتا برخورداره
مزدا هم ماشین خوبیهو سواری در حد سراتو برای شما ارائه میده
نقل قول:
کلا سراتو 2010 رو چطور ماشینی میبینید مزایا و معایبش چیه ؟ من میدونم که مدل 2010 نسبت به مدل 2011 و 2012 گریبکس متفاوت داره و دنده پشت فرمان رو نداره .ایا تفاوت دیگه ای هم میکنه یا نه
با تشکر
مزایاش مصرف کمتر به نسبت سوناتا و ابعاد مناسب برای داخل و خارج شهر و کاملا راحت برای خانوادهنقل قول:
البته مزدا 3 و سراتو سواری خشکی به نسبت سوناتا دارند
من پیشنهاد دیگه ای با این بودجه دارم که کمری 2006 است
که به نظر بسیاری از افراد ظاهر زیبا تر از حتی مدلهای بالاتر داره
و اینکه این مدل شش سیلندر هست و از نظر موتوری کاملا به نسبت گزینه های خودتون بالاتره
تمیز و سالمشو با کمی وقت گذاشتن میتونید به راحتی پیدا کنید
مشخصات فنی سراتو 2010
نام خودرو: کیا سراتو مدل(طراحی): 2010 تعداد سیلندر: 4 تعداد سوپاپ: 16 حجم موتور: 2000 سی سی قدرت موتور: 154 اسب بخار حداکثر سرعت: 197 کیلومتر در ساعت شتاب 0 تا 100: 10 ثانیه وزن: 1350 کیلوگرم مصرف سوخت: 8 لیتر در 100 کیلومتر به صورت ترکیبی طول: 4510 میلیمتر کیسه هوا: کیسه هوای راننده - سرنشین جلو - جانبی - پردهای - مجموعا 6 کیسه هوا ترمز: ABS - EBD - BAS - ESC سیستم صوتی: سیستم صوتی با قابلیت پخش CD و MP3 - رابط USB و iPod سایر امکانات: کنترل سیستم صوتی روی فرمان- سیستم مدیریت پیمایش (کامپیوتر سفری) - شیشه های ضد اشعه - پشت آمپر فلورسنتی - سیستم کنترل خودکار روشنایی چراغها - سنسور پارک عقب با نمایشگر - کروز کنترل اتوماتیک - سیستم ورود بدون کلید با دکمه استارتر - شیشه ها و آینه های برقی - قفل مرکزی و سیستم ورود بدون کلید
اختلاف بین سراتو و سوناتا یا مزدا و سوناتا خیلی زیاده از لحاظ خود ماشین، ولی مزدا و سراتو بسیار شبیه هم هستن، البته مزدا در این گزینهها آخرینه چون کروز فابریک نداره و اونای دیگه دارن.نقل قول:
سراتو خوش تیپه اما مشتری کمتر داره تا مزدا و سوناتا بیشترین خواهان رو سوناتا داره در این بین
مزدا ارتفاعش واسه سرعتگیرهای ما خیلی پایینه و رو اعصابه
سوناتا سالاره و مشتری هم زیاد داره به دلیل تعدد این ماشین هم لوازمش زیاده البته مزدا و سراتو هم از این گزینه مستثنی نیستن،
سواری سوناتا خیلی نرم و سنگینه اما مزدا و سراتو خیلی اسپرت هستن و تحرکشون بالاست،
مصرف سوخت سوناتا 4 سیلندر بسیار عالی هستش و کمی از مزدا بالاتره
در پایان میزان کارکرد و نحوه کارکرد یعنی تمیزی ماشین خیلی مهمه و از همه مهمتر موتور و گیرباکس، اول موتور و گیرباکس رو مطمئن بشین که از همه چی مهمتره بعد جلو بندی و در پایان به بدنه گیر بدید
دوستان تو این بازار آشفته،با 40-45میشه یه ماشین تهیه کرد؟؟؟چه گزینه هایی رو میشه روش فکر کرد؟؟؟