لباس رویس رو یه لحظه زمین نمیذارن
Printable View
لباس رویس رو یه لحظه زمین نمیذارن
این شورله عالی بود تو این مسابقات. واقعا مورینیو عجب بازیکنی ساخته از شورله. بر عکسش هم اوزیل که هنرش لخت شدن موقع اهدای جام بود.
خیلی از مدل جام گرفتن نویر خوشم اومد... یه جورایی نو بود.
نویر در عین غرور و افتخار، حالت کودکانه ای هم داشت.
تبریک میگم این قهرمانی رو. سخت بدست اومد اما خیلی چسبید.
پسر طلایی خودم (حالا که دورتموندی ها اسمش هم نمیارن:n02:) گل قهرمانی رو زد. واقعا هم زیبا کار کرد. هرچی تو این جام طرفدارها تو همین تاپیک ازش انتفاد میکردن، میخواستم جواب بدم اما گفتم بذار اتحاد حفظ بشه (اصلا فکر نکنید جوابی نداشتم):n02: حالا خودش حسابی جواب همه رو داد. جای :n12:رویس:n12: رو هم خالی کرد با بلندکردن پیراهنش
نمیدونم دوستان چقدر با من هم نظر هستن اما آرژانتین نشون داد بعد از آلمان واقعا بهترین تیم جام بود و خودش رو به خوبی برای به فینال رسیدن آماده کرده بود. این کار بزرگ آلمان رو نشون میده که در مقابل همچین تیم سخت جونی تا آخر تلاش کرد و به پیروزی مطمئن بود. خیلی سخته در مقابل تیمی که به وقت اضافه و برد در پایان 120 دقیقه عادت کرده، پیروز بشی که آلمان با شایستگی موفق بود.
پ.ن: موقعیتهایی که آرژانتینی ها از دست دادن مهم ترین دلیلش این بود که سعی کردن ضربه ای به توپ بزنن که از نویر رد بشه. در واقع بخاطر حضور نویر در دروازه، کار رو زیادی واسه خودشون سخت کردن. واقعا نویر نعمتی برای تیم بود در این جام
آقا تبریک فراوان..................:n20::n20::n20::n20: :n20::n20:
بلاخره آلمان به حق خودش رسید..........
و در آخر عشق است مانویل نویر.............
اوزیل به عنوان یه بازیساز موقعیت های خوبی فراهم کرد که از چشم هیچکس پنهون نیست.نقل قول:
الان برزیلی ها باید آلمان رو بپرستن که نذاشتن دشمنشون تو.ی خاکشون قهرمان بشه:n05::n05::n05:
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
داشتم حال می کردم ، سره اینکه شبکه HD داشت قشنگ
بدون سانسور همه چیو نشون میداد !
ما بدبخت هم که همیشه پیش خانواده ایم و نمی تونیم عکس و العملی نشون بدیم ! :n02::n02::n02:
دوستان مراسم اختتامیه و اهدای جام هر ذوتاش توی نت برای دانلود نمیاد؟
مگه مورد بخصوصی هم بود؟:n13:نقل قول:
چی بود حالا؟:n02:
خوشحالی بعد جام رو ندیدمنقل قول:
ولی همون پخش مدال نصفش سانسور بود
مرکل همه بازیکن ها رو بقل کرد بعد صدا و سیما همش صحنه آهسته نشون دادن !! :n02:
:n12::n12::n12::n12::n12::n12:
Germany
:n12::n12::n12::n12::n12::n12:
شاد باش به همه ی دوستان
به حقمون رسیدیم. همین!
.
.
.
.
:n12: باستین شوان اشتایگر :n12:
آقا تبریک
من که طرفدار هر دو تیم بودم ولی دوست داشتم آرژانتین قهرمان شه ، اما واقعا حیف بود که این نسل طلایی قهرمان نشه و پالاسیو و آگوئرو قهرمان شن!!!!!
جای رویس خالی :40:
راستی فکر میکنید چیزی از شواینی به آلمان برسه؟ :n02: جایی از بدنش نموند که ضرب ندیده باشه. بنده خدا بعد هر خطا با نگاه همراه با دردش از داور می پرسید چرا من؟!!! :n02:
انصافا نقش شواینی به عنوان Holding Midfielder در دور حذفی خیلی پررنگ بود Two Thumbs Up
نه بابا چیز خاصی نبود فکر کنم همسران بازیکنان آلمانی ریخته بودن تو زمین و ماچ و بوسه.اینها که که چیز خاصی نیست آدم هیجان زده بشهنقل قول:
به طرفداران فوتبال آلمان تبریک میگم
عالی بودن بدون شک !!!!
آلمان اگه همین فرمش رو حفظ کنه شاید بتونه 2018 هم قهرمان بشه
چون از بین یازیکن های سرناش آلمان شاید فقط فیلیپ لام نباشه !!!
به حال تبریک
بیشتر از فینال مرحله قبل بازی با برزیل از دیدن بازی آلمان لذت بردم !!! :n02:
:n16:
یکی رو دیدیم که قشنگ تاپ پوشیده بود ، اهنگ جنیفر قشنگ پخش شد و ...نقل قول:
اقا یکی منو بگیره ، من که تا صبح خوابم نمیبره
یعنی تبریک اساسی به همه:n16:
گوتزه عجب مهاجم فرصت طلبی هست.
راستی بچه ها رنگ صورت انگلا مرکل رو دید ، گچ شده بود.معمولا تو این سطح انقدر هیجانی و مضطرب نمیشن که این نشون میده این بازی بخاطر حملات دو طرف (ارژانتین رو بخونید ضد حمله {باز هم بخونید دفاع 10 نفره} ) چقدر پر التهاب بود.
واقعا سپاس از بازی زیبا و پر قدرت بچه ها
نگران رویس نیستم ایشاله 4 سال دیگه میاد میزنه همه تیم ها رو می پکونه و تکه پاره میکنه:n22::n10::n05:نقل قول:
به نام آلمان
تبریک به فوتبال
بعد از سال ها بلاخره تاریخ فوتبال این افتخار رو داشت که آلمان رو یکی از قهرمانان خودش ثبت کنه ... آلمانی که خیلی دیر ، ولی بلاخره به حقش رسید .
خوشحالم که بعد از سال ها دوباره تیمی قهرمان شد که قشنگ و دلچسب بازی میکرد !
شش سال پیش ... یورو 2008 ... آلمان جوان و کم تجربه .. یوگی لو اولین تورنمت مهم خودشو سپری میکنه ... رسیدن یه فینال و مغلوب شدن به برترین اسپانیا !
چهار سال پیش ... امیدوا صفر .. باخت به صربستان میتونه پایان لو و این بازیکنان بی نام و نشان باشه ؟ خیر ! 4 تایی کردن انگلیس و آرژآنتین مارادونا ... دوباره گرفتار شدن به سد محکمی به نام اسپانیا ... باشه . تجربه نداشتیم !
برگردیم به دوسال پیش ... باخت عجیب بایرن در فینال لیگ قهرمانان در برابر چلسی ... یورو و سرافکندگی فوتبال جایی که ایتالیا میره فینال و آلمان رو میبره .. که البته فوتبال خوب حساب های خودش رو صاف میکنه ! صبر همه لبریز شده ...
سال گذشته .. سه گانه قدرتمندانه بایرن ... نابود کردن حریفان با یک بازی برتر ! نوید روز های خوب آینده
و حالا ... تحقیر رونالدو و دوستان ... شکست دادن آمریکا کلینزمن ... شگفتی الجزایر و عبور به سختی ... حضور لام در خط هافبک یک تاکتیک گمراه کننده ... بردن بهترین فرانسه بعد از 2006 با یک بازی کاملا منطقی ... واو ! 7-1 ! کسی باورش میشه ؟ برزیل رو با خاک برزیل یکسان کردیم .. رکورد زنی کلوزه ... و سکانس پایانی باز هم به همه نشون دادیم به ما میگن مانشافت ! چه هلند کرایف ، چه آرژانتین مارادونا ، چه آرژانتین مسی نمیتونه در مقابل تیم آلمان قد علم کنه ! ....
دوست ندارم از بازی صحبت کنم .... فقط به همه دوستانم تبریک میگم ... باور کنید الان سخت ترین کار تحمل افرادی هست که تا قبل از شروع جام سینه چاک اسپانیا بودن و الان دم از آلمانی بودن میزنن و چهار سال بعد معلوم نیست طرفدار چه تیمی میشن ....
زیباترین لحظه امشب برای من دیدن لباس رویس بود ... :n14::n12:
جون من؟:n04::n04::n04:نقل قول:
ای تف به این شانس.......:n09::n10:
سره اون ماچ و بوسه که همش الکی این ور و اون ور رو نشون میدادن ، مخصوصا زووووم می کردن به جام !نقل قول:
اوه بالاخره قهرمان شدیم.
خیلی دلم میخواست زودتر بیام اینجا ولی کل بازی از هوا و زمین تحت فشار بودم.(لاین ، وایبر ، فیس ، اس ام اس)
بازی هم که تموم شد تا الان داشتم دهن تک تکشون را آسفالت میکردم.:n09::n09::n09:
واقعاً شایسته بودیم آرژانتین هرچی از بازی میگذشت ضعیف تر میشد.
خدا پالاسیو و آگرو و هیگواین را بیامرزه:n08::n08::n08: فوتبال را معنی دوباره کردن.
گوتزه هم بازی های بدش را جبران کرد و شورله هم ثابت کرد گل نزن ترین بازیکن جام هست.:n02::n02::n02:
دممون گرم خیلی خداییم، با اقتدار و با صبر و با فکر و مثلِ یک آلمان قهرمان شدیم.:n12::n12::n12:
مهم این بود که یه شبکه ی ایرانی بدون سانسور پخش می کرد !نقل قول:
فیلمش گیر نمیاد؟:n13:نقل قول:
من هم مراسم اختتامیه رو میخوام هم اهدا جوایزو:n09::n10::n10:
چرا صدر در صد ایران فیلم میزاره !نقل قول:
دوستان لطف کنین اگه گیرتون اومد لینکشو همین جا بزارین...نقل قول:
ممنون!:n16:
.
.
.
.
.
.
.
بازم تبریک :n02:
خیلی ناراحتم که آلمان قهرمان شد ولی بدون آقای گلی مولر....حیف بود بخدا:n28::n14::n14::n14:
ای کاش کلکسیون آلمان تکمیل بود....گومز-گاندوغان(درست نوشتم؟:n02:) -رویس و خیلی های دیگه واقعا جاشون خالی بود:n14::n14::n14:
تبریک میگم بابت قهرمانیمون بلاخره حقمون رو از دنیا گرفتیم :n20:
تبریک به همه طرفدارای المان
بازی سخت و پر استرسی بود ولی بالاخره قهرمان شدیم و انصافا حق المان بود قهرمانی
تصویر اشک های اون خانم تماشاچی در بازی با ایتالیا نیمه نهایی یورو تا مدت ها توی ذهنم بود و فقط منتظر بودم که ما هم روزی لبخند بزنیم ...
خوشحالی وصف نشدنی دارم ... تبریک به همه هوادارن اصیل آلمان و تبریک به هوادارن بهترین ورزش دنیا ..
چیزی نمیشه گفت جز اینکه ... حالا ما سرور فوتبال جهانیم ... سرمون رو بالا می گیریم و فریاد می زنیم ... حالا حالا ها ما لذت خواهیم برد از تیممون
"ما قهرمانیم"
مثل همیشه این جمله تکرای رو روی زبونم میارم.و این بار با چشمانی گریان فریاد میزنم:
"ما قهرمانیم"
اشکهام تمامی ندارن بخاطر قهرمانیی که بعداز سالها سختی و ناملایمتی های روزگار به دست اوردیم...
بعداز حذف در سال98 ...
بعداز شکست در فینال2002 و اشکهای اولی کان...
بعداز از دست دادن جام در خانه 2006 و اشکهای میلیون ها آلمانی...
بعداز شکست مقابل اسپانیای تازه به دوران رسیده سال2010 ....
و الان...
قهرمان شدیم...
وقتی کاپ رو فیلیپ لام بالای سرش برد یاد بالاک افتادم.
بالاک کاپیتانی بزرگ اما ناکام...
به راستی که او باید کنار میرفت تا کاپیتان لام می آمد و جام قهرمانی رو بالای سرش میربد.(مثل همین اتفاقی که توی گروه افتاد :دی)
یاد شواینی افتادم...
وقتی آرژانتینیها پشت سر هم اون رو به اشکال مختلف میزدن و او هر بار محکمتر از قبل بلند میشد و گویی نیروی او تمامی نداشت.
یاد لوو افتادم...
که لجبازی رو برای یک بار در طول حیاتش کنار گذاشت و محصول زحمات همه رو به بار نشوند.
.....
باید چی بگم؟
از گل گوتزه بگم که با زدنش دنیایی از شادی رو باز مثل دوران بازیش توی دورتموند بهم هدیه داد؟
یا از پیراهن رویس که دست به دست میچرخید و همه به یاد اون بودن؟
از ....
تبریک دوستان...
تبریک به همه ی ژرمن های متعصب از صدرا،مسعود،حسن،محسن،پژمان ،شهاب،معراج،بانو ربکا،لرد،فرشید،علی،روزبه، مهدی،مرتضی،امین،ارمی،حجت، آرمان،رومانتیک،پدرام،آلوم ینیوم،هومن،جواد،و تمامی دوستانی که الان حضور ذهن ندارم اسمشون رو بیارم....
میگم راستی یه چیزی....
این کرامر مگه مخ اش تکون خورد که نتونست بازی کنه؟:n13:
همچین سرخ شده بود که نفس هم به زور می کشید:n09:
ویرایش:
الان برزیلی ها از آلمان ها بیشتر خوشحالن....به جان خودم اگه دروغ بگم:n02:
در راستای این حرکت ما هم این حرکت رو میریم :
"یه ژرمنی متعصب"
پ ن:من بازو بند رو پس نمیدم ها :دی
دوستان اینقدر استرس داشتم انگار میخواستم بچه بیارم دنیا نیمه اول بد جور حمله کردن
خوبه سکته نکردم از قنداگی من بابام جرمنی بودیم
بابام فردا ببرم دکتر قلب:n13: