د900 هم منوي فارسي داره؟.. منظورم اينه كه مي شه داشته باشه؟(مثلا ببري بيرون برات فارسيش كنن)
د900 هم منوي فارسي داره؟.. منظورم اينه كه مي شه داشته باشه؟(مثلا ببري بيرون برات فارسيش كنن)
ببخشیددوستان برای z550i برنامه فارسی سازهست؟
سلام كسي طريقه استفاده از درگاه مادون قرمز گوشي هاي سوني اريكسون را بلده؟
دوستان کسی میدونه دبلیو 810 به وب کم هم تبدیل میشه یا نه؟؟
ممنون
نقل قول:
نوشته شده توسط sarah333
یعنی چی ؟چه استفاده ای؟میتونی روشنش کنی فایل با بقیه ترنسفر کنی!باید درگاه دو تاش جلو هم قرار بگیره
حالا یکیش میتونه موبایل تو باشه یکی دیگش یه موبایل یا لپ تاپ باشه
اگه منوي فارسي داره ولي تاريخش فارسي نيست ديگه نميشه كاريش كرد آخه تو بعضي از گوشيها وقتي كه منوي فارسي داشته باشه تاريخش هم فارسي ميشه :)نقل قول:
نوشته شده توسط khore mobile
بله اگه ببري بيرون ميشه برات منوي فارسي كنن بستگي داره اونجايي كه ميبري فلش فارسي رو داشته باشه يا نداشته باشه ;)نقل قول:
نوشته شده توسط امگا
نرم افزار فارسي براش نيست بايد بدي بيرون برات فلش فارسي كنن تا گوشيت فارسي بشه ;)نقل قول:
نوشته شده توسط metax
عضويت جديدت رو تبريك ميگم :)نقل قول:
نوشته شده توسط alfex
خير نميشه مثل اينكه براي كا 750 يه چنين برنامه اي براش به چشمم خورده بود :)
اول كه بايد اينفراردت رو روي سيستمت با سي دي كه داره نصب كني تا اونو بشناسه بعد بايد منوي مادون قرمز خود گوشي رو فعال كني و بزاريش جلوي چشمي اينفرارد كه مثل موس ميمونه بعدش يه آيكون به دستكتاپ ويندوزت اضافه ميشه كه ميتوني هم ارسال و هم دريافت كني ولي اگه كابل USB داشته باشي هم سرعتت مثل نور ميشه هم ديگه مصيبت اينفرارد رو نداري من كه اصلا دوست ندارم باهاش كار كنم :biggrin:نقل قول:
نوشته شده توسط sarah333
سلام . من یه k510 گرفتم . هندزفری نداره دلم میخواد بگیرم ولی فقط میخوام تا 15 تومان بذارم . میشه چیزی گرفت . اگه میشه چی بگیرم ؟ مرسی . منتظرم .
با سلام
1- چند نوع سیستم عامل در گوشی ها وجود دارد؟
2- آیا سیستم عامل همه انواع گوشیهای اریکسون تحت جاوا است؟
3- به غیر از گوشیهای اریکسون کدام دسته از گوشیها تحت جاوا می باشند؟
4- آیا برنامه های تحت جاوا قابل نصب در سیمبین می باشند؟
5- آیا ممکن است که گوشیهای تحت جاوا ویروسی شوند؟
6- آیا برنامه هایی مثل نقشه شهرها در همه انواع گوشیهای سری اریکون قابل نصب است؟
با تشکر
دوستاني كه توي كار گوشي استاد هستن بگن كه من چطوري ميتونم sms ها رو بریزم روی مموری
واقعا مشکل بزرگی با این مسئله دارم
گوشی من w300i مالزی
با سلامنقل قول:
نوشته شده توسط wood56
1-سیمبین /ویندوز/ جاوا
2-سری p سیمبین داره
3-ندیدم من
4-نه دیگه (مگه مرضه) :blink: :blink:
5-نه نمیشه ولی شاید بشه
6-هنوز چیزی دیده نشده
مختصر و مفید :blink: :blink: :blink:
:rolleye:
سلامگوشیمو اپدیت کردم
کیفیت دوربین و ال سی دی بهتر شد
ولی در کمال تعجب دیگه صدای خروجی از هدفون به راحتی30٪ضعیف شد !!!!!!!!کمک
اگه ميشه يكي توضيحي در مورد m600 بده مي خواستم ببينم چه جور گوشيه كسي داره؟ اگه داره راضي هستش
آيا گوشهاي كا750ودبليو810 حالت آيفن دارن؟
مبارك باشه :biggrin:نقل قول:
نوشته شده توسط akhoond
والا هندزفري ميتوني بگيري ولي اگه بخواي تو مايه هاي دبليو 800 و يا 810 بگيري و اونم فابريكش 27000 تومن بايد براش هزينه كني اتفاقا همين امروز قيمت گرفتم ولي با 15000 تومن بايد يه غير فابريك بگيري (قيمت فابريكش براي اين گوشي خيلي زياده) :)
1- سه نوع : 1- سيمبين 2- جاوا 3- ويندوز موبايل ( كه مخصوص پاكت پي سي هست)نقل قول:
نوشته شده توسط wood56
2- بله غير از سري P (مثل پي 910 - پي 990 و ...) و سري جديد M (مثل ام 600)
3- بعضي از مدلهاي نوكيا هم جاوا هستن مثل 6230
4- بعضيهاشون نصب ميشن مثلا نقشه تهران كه با پسوند جر هست رو بيشتر مدلهاي نوكيا هم نصب ميشه مثل 6630 و خيلي از بازيها
5- خير (البته فعلا شايد تو آينده بشن)
6- بله
البته بيشتر سوالاتت تكراري بود اما موفق باشي ;)
اس ام اس ها روي مموري گوشي ذخيره ميشن اگه ميخواي اونارو توي كامپيوتر و يا مموري گوشيت بريزي بايد با نرم افزار Myphone Explorer كار كني :)نقل قول:
نوشته شده توسط behnam99
رضا جان در مورد ام 600 يه تاپيك جدا هست كه خودم هم زياد سوال كردم و اون دوستمون هم جواب داد انجمن رو بگرد اگه پيدا نكردي بگو برات لينكشو بزارم ;)نقل قول:
نوشته شده توسط reza_021
بله سارا جان وقتي كه بهت زنگ ميزنن و كليد وصل ارتباط رو مزني (موقعيكه داري صحبت ميكني) يكي از گزينه هاي روي ال سي ديت حالت آيفون هست (يا اينكه گزينه More يا بيشتر داره كه از توي اون فعال ميشه) :happy:نقل قول:
نوشته شده توسط sarah333
سلام متال جاننقل قول:
نوشته شده توسط metal_militia
ميشه بپرسم براي چي گوشي رو آپديت كردي مگه مشكلي داشت :ohno: ؟؟
به نظر من گوشي رو نبايد تا او لحظه آخر آپديت كرد چون هميشه آپديت كردن گوشي تمامي مشكلات رو كه از بين نميبره هيچ بلكه يه مشكلات ديگه هم براش بوجود مياره مثل همين مورد كه خيلي ها باهاش به مشكل برخوردن :)
با اينحال اگه همون ورژن قبلي رو داري يه سرچ تو اينترنت و تو انجمن (مخصوصا تاپيك سياوش) بكن شايد همون اولي رو پيدا كردي و مشكلش به اميد خدا حل شد ;)
موفق باشي دوست خوبم :)
سلام سوال من در مورد w 900
از شبکه خارج شده !!! باید چه کار کنم؟
روي ال سي دي گوشيت چي مينويسه ؟؟نقل قول:
نوشته شده توسط gsm
من ورزن سابق گوشیم r1ca021 fبود اگه اشتباه نکنم
من ورزن سابق گوشیم r1ca021 fبود اگه اشتباه نکنم
ببین کیفیت فیلم برداری بصورت خیلی کمی بهتر شده !!عکاسی تو شبش قوی تر شده
ولی صدای هدفونش شده در حد نوکیا 6630 !!!!!!!!!که من اصلا نمیتونم تحمل کنم
ببر با همون فريمور فلش كن [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
من گوشي كا 800 و w810 دو بار آپديت كردم و مشكلي پيش نيومد ولي يه گوشي z530 رو اپديت كرديم پس از اون اين خطا ميده insert correct simcard ممكنه كمكم كنيد
مخلص همه اساتید!
گوشی زیر 200000با توجه به عکس خوب(ترجیحا 1.3 اگر شد)وآنتن دهی خوب وبلوتوث و میزان شارژ باطری و اینکه کیفیت پخش آهنگ خیلی مهم نیست.چی بگیرم؟
w300
z550
k510
z530
sumsong x700
L7 motorola
لطفا علت آنرا هم بفرمایید؟ در ضمن اینکه باطری کا510 خوب نیست آیا صحت دارد؟
خدا خیرتان بدهد خیلی ضروری است!!!
آخر برای عیال است!!!!؟؟
موتورلا ال 7
و ز550 جفتیشون خوبن
توي جعبه ك750 من سی دی نبوده . نرم افزار کابل یو اس بی رو از کجا دانلود کنم؟
برو از مغازه ای که گوشیو خریدی بگیـــر.نقل قول:
نوشته شده توسط samak
مصطفي جان به احتمال زياد اين گوشي دستي رجيستر شده و بايد يه بار ديگه بدي برات رجيستر كنن :)نقل قول:
نوشته شده توسط mrmostafa
سينا جان به خاطر 34000 تومن گوشيت رو خراب نكن اگه برات مقدوره اين هزينه رو بكن پشيمون نميشينقل قول:
نوشته شده توسط sina sinaie
با 234000 تومن ميتوني يه دبليو 700 بخري و حالشو ببري ;)
من ميخواهم گوشي بخرم سوني اريكسون تا 350تومن پول ميدم چي بخرم كمك لطفا
ميگن دبليو 850 خوبه ايا بخرم
سر کارت کذاشتن متاسفانه و850 الان به قیمت620تومن هست
شما و 810 بخر
كاوه جان عضويت جديدت رو تبريك ميگم :)نقل قول:
نوشته شده توسط kaveh volf
دبليو 850 خيلي عاليه ولي الآن نميشه بخريش
البته قيمتش الآن رو 590000 تومنه ;)
مگه چيش از دبليو 900 بيشتره؟ كه اين قيمت رو داره؟ (البته به جز حافظه ي داخلي)
سلام . من k750i رو تازه گرفتم دو تا سوال داشتم :
1- آيا ميشه موقع صحبت کردن با طرف مقابل ، صداي اونو از اسپيکر بصورت بلند شنيد ؟
2- موقع زدن دگمه پخش mp3 ، پيغام ميده که هند فري رو اول وصل کن . سوال اينه که نميشه بدون وصل کردن هند فري صداي موسيقي ها رو از اسپيکر شنيد ؟ يعني براي گوش کردن به ام پي تري حتما بايد از گوشي گوش کرد ؟
مرسي
قيمت زيادش بخاطر اينكه كه تو بازار تك و توك هست و هنوز بطور انبوه نيومده اگه بياد اولش يه 100 هزاري درجا افت ميكنه :)نقل قول:
نوشته شده توسط امگا
البته بگم كه قيافه و سايزش رو خيلي از دبليو 900 كمتر كردن ;)
1- بابك جان بله ميشه موقعيكه داري با طرف صحبت ميكني توي منوي سمت راست ال سي دي , more (بيشتر) رو بزن يكي از گزينه هاش مربوط به آيفون هست :)نقل قول:
نوشته شده توسط babakpilot
2- چرا ميشه از اسپيكر گوش كرد شما مگه چجوري آهنگ گوشي ميدي ؟؟ :biggrin:
آقا مهدي . با سلام و تشكر از راهنمايي شما
راستش من تازه خريدم . روي دكمه play که کنار دوربين هست مي زنم ، پيغام ميده که هند فري رو نصب کن .
نکنه دليلش اينه که هنوز موسيقي روش نريختم ؟
اصلا ميشه منو راهنمايي کني که چه جوري با بلوتوث آهنگ روش بريزم . يا اصلا نصب بلوتوث روي کامپيوتر چه جوري بريزم ؟
من یه کا 310 خریدم
گوشی پس از چند ثانیه به حالت اسلیپ میره ؟ نمیشه زمان اون رو تغییر داد؟
با تشکر
فروشنده ، سي دي k750i رو موقع خريدن گوشي به من نداده و منم الان تهران نيستم . ويندوز ايکس پي هم گوشي رو نميشناسه . ميشه راهنمايي کنين از کدوم سايت ميتونم نرم افزارشو پيدا کنم که ايکس پي بشناسه ؟
سلام دوستان.
من یه سوال درمورد گوشیهای سونی اریکسون دارم:
آیا Memory Stickهای SONY هم به گوشیهای سونی اریکسون میخورن؟ یا گوشیهای سونی اریکسون مدل مخصوص خودشو میخاد؟
(میدونم ربطی نداره ولی) مدل گوشی من: Z530i
با تشکر.