من کلی تو نت راجع به calibration retry count جستجو کردم
اکثر هاردهای samsung یا از 2011 به بعد seagate این اخطار تو نرم افزار hd tune دریافت میکنن
تو فروم های ایرانی بعضیا مشکلی نداشتن باهاش و بعضی هم هارد پروندن متاسفانه البته نگفتن لپ تاپ چی بوده
تو فروم های خارجی بعضی ها گفتن به hd tune اعتماد ندارن و حتی به مسخره هم گرفتن و بعضی هم گفتن میتونه مشکل زا باشه
که بارزترینش این فرومه البته به غیر این یکی دو جا دیگه هم بودن که بی اعتماد بودن
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
خیلی نرم افزار دانلود کردم و تست کردم ولی هیچ اخطاری هیچ کدوم ندادن به جز seatools
تو عکس پایین میبینید که اصلا calibration retry count رو صفر ثبت کرده
خود شرکت seagate یه نرم افزار داره به اسم seatools که اکثرا گفتن هاردتونو با نرم افزار شرکت سازنده تست کنید اگه لینک پایین کار نکرد تو گوگل یا سایت سرچ کنید seatools و دانلودش کنید
همچنین میتونید یه فایل iso از سایت دانلود کنید و رایتش کنید رو cd و بوتش کنید که اگه اشتباه نکنم میره تو محیط DOS و از اونجا میشه بد سکتورهارو رفع کرد
تو خود ویندوز هم میشه با seatools تست هارو انجام داد خیلی عجیبه که تست short generic واسه من fail شد!!!!!!!!!!!!!!!!!:n03::n03:
سرچ کردم چیز خاصی پیدا نکردم جز اینکه بعضیا گفته بودن باید تعویض شه که پستهاشون خیلی قدیمی بودن
و اینکه این تست مربوط به سکتورها میشه فکر کنم
دوستان با نرم افزار خود seagate تست کنن و نتیجه رو بگن لطفا
میشه گفت که برنامه 2 مگی hd tune شاید دقیق نباشه ولی seatools که واسه خود seagate هستش اخطارش خیلی به نظر خطری میاد البته تا به این لحظه که نمیدونم چرا fail میشه
ایشالله که مشکلی نباشه