gsm جان میتونی الان که چراغت روشنه به آیدی من پی ام بدی. خفن بهت نیاز دارم . SOS
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
gsm جان میتونی الان که چراغت روشنه به آیدی من پی ام بدی. خفن بهت نیاز دارم . SOS
چشم!!!! چند لحظه باش تا من بیام!!!
سلام خسته نباشید از اینکه اینقدر وقت میزارید برای ما ممنونیم
راستش من وقتی سونی اریکسون دلشتم اینهمه سوال و مشکل نداشتم ولی موتورولا کمی سخته کار کردن باهاش
اگه از سوالات من خسته میشید بهم بگید چون من هر روز برایم یه سوال پیش میاد اول اینکه تو قسمت
Tools
در قسمت اکتیوشن لیست گزینه پیکچر و ویدئو و تم و صدا و غیره داره که همه توشون خالیه و گزینه ای هم نداره
که بشه عکسها و اهنگها را که داریم به ان انتقال دهیم پس این قسمت چه به دردی میخوره در موبایل؟واینکه ما گزینه ای به نام رینیم برای تغییر نام چیزی نداریم؟
ممنون از اینکه برای ما وقت میزارید فعلا یا حق
وای شرمنده من سوالم دوبار تکرار شد شرمنده
gsm جان سلام . مزاهم همیشگی هستم
2 تا سوال دارم اگه زحمتی نباشه .
اول اینکه گوشیم امروز هر کاری میکنم sms نمیفرسته و زود میره توی out box.
و سوال دوم . توی قسمت resived call اطلاعات تماس ( ساعت و تاریخ تماس یا miss call) رو چه جوری میشه دید؟
سلام نه بابا این چه حرفیه!!!
واسه من هم همینطور ه اما بیشتر مواقع وقتی میرم !!! دوباره میفرستم درست میشه!!!
اگه تیک کنارش نباشه در این قسمت یعنی تماس از دست رفته است!!!
موفق باشی
قسمت activitation list برای اینه که وقتی فایلی از اینترنت دانلود میکنی ( از طریق گوشی ) تو این قسمت سیو میشه و از اونجا میتونی تو حافظه گوشی سیو کنی...(( بخاطر مسائل امنیتی ))نقل قول:
در مورد سوال دومت باید گوشی دستم باشه الان نیست ( داداشم v3x داره )
سلام gsm جاننقل قول:
آقا من اون دو تا روعوض كردم ! اما بدتر شد كه بهتر نشد ! الان مشكلاتم شد چند تا !
1- Data Connection Shortcut رو از دست دادم !
2- Menu ها 8 تايي شد !
3- هنوز منوها رو بصورت ICon نشون ميده !
4- Tools كه 6 تا زير مجموعه داشت شد 4 تا !
5- Master Reset نميشه!
6-ديگه نميدونم چي بر سرش اومده !
ممنون ميشم كمكم كني !
خوش باشي
سلام بچه ها . توی قسمت resived call اطلاعات تماس ( ساعت و تاریخ تماس یا miss call) رو چه جوری میشه دید؟
سلام ممنون میشم بپرسید از داداشتون چه جوری میشه انیمیشن تو مسیج v3x را اورد در ضمن چرا گزینه ای به نام رینیم برای تغیر نام فایل نداریم و اینکه میگن v3x عمر کوتاهی داره درسته ؟
ممنون واقعا خیلی اقایید که برای ما وقت میزارید
میتونی view رو بزنی و ببینی . اونجا ساعت و تاریخ تماسو نشون میده.نقل قول:
نوشته شده توسط sheytoonake shiraz [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
ین لینک درایور واسه HITLER_fashist
salam rename darim to ghesmate manageنقل قول:
bad akharish rename hastesh
HITLER_fashist جان دوستم برات گذاشت!! امید وارم به دردت بخوره!!!
سلام مهران جاننقل قول:
کدوم فایل ها رو ریختی!!! مال من یا خودت!!!! اگه مال من هم نشد !!!
برو اینجا درخواست بده اصلیش برات بزارن!!
اگه بتز هم نشد با ید فکر فلش باشی!!!!
ye chand vaghtie amozeshi dar kar nist hala ma pishdasti mikonim shayad baghie ham shoro konand
seem shomareye 0032_0001
offset 86
blue filter for camera:bit 2 ro tik bezanid
red filter for camera :bit 4 ro tik bezanid
green filter for camera:bit 5 ro tik bezanid
inam ye site vase eshghe baziha mesle khodam albate ghablesh tosh sabte nam konid bad haelsho bebardi
inam ye site makhsose down skin vase v3x
rasputin007.co.uk
Rmv3x جان!!! من خودم تاحالا 10 بار seem رو توضیح دادم!!! نمیدونم حالا منظور شما چی بوده!!!!نقل قول:
باز م خواستم اگه بچه های مشکلی دارن بگن !!!!
اما این که هر سیم به درد چی می خوره !! ما اصلی هاش گفتیم!!! اما خودت دیدهی که بسیار زیاده!!! نمیشه تک تک توضیح داد!!
من چند بار مطلب های اینجا گذاشتم که خودم ماه ها دنبالش بودم!!!! اما استقبالی نشد!!!
موفق باشی!!!
سلام دوست مننقل قول:
مرسي از جوابت اما مشكل اينجاست كه من گزينه Data Connectionرواز دست دادم و الان فقط گزينه bluetooth Link و ُSyncو يكي هم كه جديدا پيدا شده Active Calls توي connection هاي من هست ! آيا روشي هست كه من بتونم به حالت Data Connection برم ؟ فعلا با اين وضعيت فقط ميتونم روي حالت Memory Card وارد شم!
دز ضمن من محض احتياط هم كه شده اول فايل خودم رو تست كردم جواب نداد بعد فايل شما رو گذاشتم اينجور شد ! بعد Master reset كردم قفل كرد و بعد Master Clear كردم كه انجام داد ولي رفت روي حالت Memory و ديگه ارتباطم به فولدر System قطع شد!
فكر كنم رسيدم به مرحله فلش ! اما 3 تا سوال دارم
1- آيا بااين وضعيت كه نميتونم برم روي حالت Data بايد همون سه كليد كه ميره روي حالت فلش و (و من الان يادم نيست چي هستند) رو بزنم ؟
2- اگر بدم بيرون برام انجان بدن چند ميگيرند ؟ (كسي هست اينجا بتونه با پرداخت هزينه برام انجام بده ؟)
3- من با مشخصات گوشي خودم فلش پيدا نميكنم آيا من در پيدا كردن شماره فلش اشتباه ميكنم يا اينكه مشكل جاي ديگست و اگر كسي ميتونه يه لينك از فايل فلش به من بده ؟! مشخصات گوشي اينه :
Phone model:
RAZRV3x
Flex number:
USRAZRV3XT677ASR25221009
s/w version:
AS_U_85.9B.D0R
به هر حال مرسي
:sad:
ممنون ازت دوست عزیز :)نقل قول:
نوشته شده توسط ze_peydaiepenhan_us [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
میلاد جـــــــــــــاننقل قول:
اگه لینک دانلود leather&gl رو بزاری برا دانلود کردن فکر کنم برا همه خوب باشه هــــــــــــــــــــــــ ـــــــا.
ببین میلاد جاننقل قول:
اگه در مورد سیم هایی که میذاری توضیحی بدی که به چه دردی میخورن و چه کاربردی دارن مطمئنا خیلی ازش استقبال میشه. البته این نظر شخصیه منه .
سلام بابا تو گزینه من کپی و دیلیت و موو هست میبینی همه چیز من با بقیه v3x فرق داره نمیشه کاری کرد که ورپن من مثل بقیه v3x ها بشه خیر سرم گوشیم مال سنگاپوره و مثلا اصلا :sad: :sad: :sad: :sad:نقل قول:
ببینم شما کجا میخوای ری نیم کنی؟ ببین دوست عزیز باید روی فایل ( نه موقع اجراش ) option کنی و اسمشو عوض کنی.نقل قول:
ببین میتونی به آیدی من پی ام بدی تا کامل بهت توضیح بدم .
آقا اومدم seem افزایش کیفیت فیلمبرداری v3x و بریزم بعد از اینکه گوشی restart شد دیگه بالا نیومد!!! یکی بگه باید چیکا کنم؟ الان هیچ کاری نمتونم با گوشی بکنم:sad:
فکر کنم پیدا کردم نرم افزار leader &gl رو. اینم لینکش
حالا نمیدونم خودشه یا نـــــــــــــه !!!!
آقـــــــــا خود شـــــــــه
سلام من مثلا تو یه اهنگم البته اهنگو باز نکردم میخوام اسمشو عوض کنم option رو میزنم ولی تو هیچ جایی رینیم نداره باور کنید گوشی v3x من با یک گوشی v3x دیگه بعضی از چیزاش فرق میکنه میشه جایی برد روش تغیزاتی دادنقل قول:
که مثل بقیه بشه ؟
ببین به عنوان مثالنقل قول:
برو به Audio ولی آهنگاشو اجرا نکن.
حالا برو رو اهنگی که میخوای اسمش عوض شه . روش option کن . مطمئنا rename رو داره.
میتونی این کارو با وصل کردن گوشیت به کامپیوترت انجام بدی.
احساس میکنی که گوشیت با بقیه فرق داره چون ازش سر در نمیاری شاید به خاطر اونه
سلام بچه ها . توی قسمت resived call اطلاعات تماس ( ساعت و تاریخ تماس یا miss call) رو چه جوری میشه دید؟
یکی از دوستان (hitler_fashist)جواب دادن میتونی view رو بزنی و ببینی . اونجا ساعت و تاریخ تماسو نشون میده اخه این view کجا هست من پیداش نمیکنم!!! توی resived call اصلا چیزی به اسم view نیست !!!
سلام بله پیداش کردم ممنون فقط مونده یه چیز انیمیشنهای داخل مسنجر اگه بگید اونم از کجا میشه اورد که ممنون میشم چون میدونم V3x ها داره تمومشون ولی مال من معلوم نیست کجاست ولی انیمیشنهای گوشی های دیگه را بصورت جوجه دریافت میکنه پس حتما خودش داره که میتونه مال بقیه را به شکل جوجه تو گوشیم نشون بده ممنون میشم
سلام برو تو همون قسمت resived call روی شماره ای که بهت زنگ زده دکمه وسطی موبایلت را بزن یعنی برو تو همون شمارهنقل قول:
نوشته شده توسط sheytoonake shiraz [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
مشخصات ساعت و غیره را میگه متوجه شدی ؟:tongue:
چند سایت خوب پیشنهاد میکنم از دست ندین.
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] (تو این اکثر نرم افزارای گوشی مثلا leader&gl و خیلی های دیگه رو گذاشته )
اینم برا v3i اینم جالبه به نظر من ارزش یه بار دیدنو داره
میلاد جـــــان میشه در مورد سیم ها توضیح بدی. یعنی بشینی تک تک کارای اونا رو در اری و بگی چی ماله چیه . این خیلی خوبه نـــــــــــــــــــــه :biggrin: :tongue:
اینم سیم های مخصوص v3i
سلام دوستان ببخشید اگر خارج از بحث ،موضوعم رو مطرح میکنم.من برنامه ای برای ظبط مکالمات تلفنی برای وی تری اایکس میخوام.اگر کسی ادرسی ،لینکی در اینباره بدهد خیلی سپاسگزار خواهم بود.
یکی زحمت بکشه سوالای منو جواب بده:
1) چرا وقتی v3x و به usb میزنی حالت ringtone عوض میشه؟ میشه کاری کرد که هی نره رو style : loud ؟؟؟
2)میخوام دکمه آبی که مخصوص dialed numbers رو به received calls تبدیل کنم.باید چکار کنم؟
3)چجوری میشه حالت silent گوشیو تنظیم کرد که ویبره هم بزنه؟
4)چرا وقتی میخوام skin رو گوشی بریزم بعد اینکه restart میکنم و skin رو فعال میکنم صفحه به هم میریزه؟ اینکارو با روشی که تو سایت گفته شده انجام میدم اما جواب نمیده.
من v3i دارم . نمیدونم چه جوری میشه. ولی میپریم بهتون میگــــــــم.نقل قول:
واقعا ممنون میشم اگه این کارو برام بکنید
ببین دوست عزیز قرار این بود که شما قبل از تغیرات یک بک آپ گرفته باشه!!! الان باید اون رو باز کنی و بعد بریزی تو گوشیت تا مشکلت حل بشه!!!نقل قول: