سرگروهی با حضور برزیل و روسیه؟
کی میتونست باور کنه؟
اصلا کدوم تیم تو دنیا وجود داره که ادعاش بشه بتونه تو همچین گروهی سرگروه بشه؟!
زنده باد غیرت ایرانی:n12:
Printable View
سرگروهی با حضور برزیل و روسیه؟
کی میتونست باور کنه؟
اصلا کدوم تیم تو دنیا وجود داره که ادعاش بشه بتونه تو همچین گروهی سرگروه بشه؟!
زنده باد غیرت ایرانی:n12:
فقط میشه گفت درد و بلاشون بخوره تو سر هرچی فوتبالیسته:n02:
این بچه ها واقعا دوست داشتی هستن...
و البته این کواچ فوق العاده که کاری کرده که خدایی ولاسکو رو فراموش کردیم! (البته به شدت قدر دان زحماتش هستیم)
+
درد این بچه ها بخوره تو جون اون نامردایی که کلی حرص دادن ما رو سر این دو بازی اخیر...!
یعنی ما داشتیم صحنه آهسته میدیدم و وسطش هم یخورده بازی...
به نظر اینا ملت ایران اینقدر وضعش خرابه که با دیدن 2 تا دختر بخواد یجوری بشه؟!
+
به امید قهرمانی (جو گیر شدم:n02:)
ما سرگروه شدیم ؟ wooow باور نکردنیه
این تیم شایسته تحسین هستش
به امید برد امریکا و رفتن به فینال :n12:
نقل قول:
كمي توضيح بديد ملينا مالينا كيه؟ همون خانميه كه در بازي اول ايران با ايتاليا موهاشو رنگ پرچم ايران كرده بود؟
قطعا ایتالیا امشب برای فرار از رویارویی با ایران به زمین میره :n02:
استرالیا 3-0 یا 3-1 نبره حریف بعدی ما آمریکاس (که یه روز هم استراحت داشته و بازی برزیل ایران رو هم از نزدیک دیده) اما اگه استرالیا شگفتی درست کنه داستان عوض میشه
تبریک به همه،
خیلی خوب بودیم فقط تو ست چهارم اندکی بی دقت بودیم.
شبکه پولست بازی رو دیدم خوب بود فقط ست سوم بود فکر کنم تصویر قطع شدش، کلا امشب شب سانسورچیا بود
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
تبریک به همه . :n12:
تبریک به همه.عالی بودیم....کواچ:x
سلام
من هم تبریک میگم به همه. واقعا بازی نفس گیری بود یعنی ما اینجا انقدر استرس داشتیم دیگه خود بازیکن ها و کادر فنی در چه وضع بودند ! واقعا اینجا جا داره یه ایول به بچه ها گفت.
تبریــــــــــک :n12: خیلی خیلی این برد چسبید دم بچه ها و کواچ گرم :n06: من که اوایل خیلی نسبت به کواچ ناامید شدم ولی الان از موضع اول خودم عقب نشینی میکنم، عالیه این کواچ :n02:
از ست دوم زدم بازی رو آنلاین ببینم قسمتایی که تلویزیون نشون میداد از تلویزیون میدیدم اون قسمتاییم که میبرید از لپ تاپ:n02: ولی انصافا قسمتایی که حذف میکنن بجز اون تماشاگرای منشوری بقیشون واقعا بیمورده نمونش نشون دادن صحنههای صحبت مربی با بازیکنا که اونا رو هم کات میکنن :n04:
آره این دختره کیه ؟ آدم معروفیه ؟ ایرانیه ؟نقل قول:
اميدوارم فقط آمريكا را دست كم نگيريم.نقل قول:
با وجود انتقادهايي كه به كواچ داشتيم ولي ممكنه در نگرفتن وقت استراحت به موقع يك منطق براي خودش داشته باشه و اون هم اينه كه شايد تأثيري روي كار تيم حرفه اي مثل ايران نداشته باشه. چه بسا وقت هاي استراحتي كه رزنده براي برزيل گرفت و اين تاكتيكش كار نكرد.نقل قول:
صدا و سيما از رو نخواهد رفت عزيز جان. بهتره بي خودي اعصابمونو به هم نريزيم و خيلي شيك و مجلسي يه رسيور خوب جور كنيم و از شر اين رفتارهاي توهين آميز خلاص بشيم. لامذهب ها اينقدر سانسور ميكردن كه زدن سرويس را از دست ميدادن و ما بايد از لحظه دريافت توپ بازي را ميديديم. به نظرم هر چقدر لعن و نفرين بكنيم حقشونه. از بيت المال ميخورن بعد سليقه شخصي خودشونو اعمال ميكنن.
من که همین غفور ضربه آخر رو نشوند تو زمین یه داد زدم.....از خونه پایینی صدای جیغ اومد....همسایه روبرویی مون هم از تو خونه یه چیزی کوبیده شد به در:n08:
تبریک بابت برد شیرین و دلچسب مقابل برزیل......انشاالله آمریکا رو هم جررررر(به همین غلظت:n09:)میدیم......
از خوشحالی مردم ایران خوشحالم.
و برای صدا و سیما و بیماران سادیسمی در مسائل جنسی تقاضای شفای عاجل دارم. :n16:
سلام
آقا روش صعود 6 تیم به مرحله ی بعدی لیگ جهانی چجوریه ؟ مثلا الان استرالیا چجوری اومد جزء 6 تا ؟ چرا تیم های اول گروه های دیگه بالا نیومدن ؟
ممنون .
نکته مهمیه ! که ایشالا اینگونه نخواهد بود.نقل قول:
اميدوارم فقط آمريكا را دست كم نگيريم.
من همچنان منتظر خبر FIVB هستم.
اول تبریک میگم واقعا عالی کار کردیم
این برنامه ریزی fivb هم عجیبه واقعا یکی در میون به ضرر تیم ها میشه حالا یه ز.ر استراحت ما برامون خوب شد ولی بازی فردا شرایط برای ما برعکس شد
انشاالله فردا سنگ تموم بزارن بچه ها واقعا حیفه تا اینجا اومدیم نتونیم برسونیم به فینال
ايران در دسته اول ليگ جهاني واليبال ماند
اجلاس دپارتمان ليگ جهاني صبح جمعه به منظور بررسي برگزاري مسابقات ليگ جهاني در سال 2014 با حضور اعضا آغاز شد.[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
به گزارش روابط عمومي فدراسيون واليبال، در اين اجلاس که از ساعت 9 صبح در فلورانس آغاز شد، يکي از مهمترين و اصلي ترين موارد اين جلسه رسيدگي به عدم حضور تماشاگران زن ايراني در سالن مسابقات در تهران بود.
محمدرضا داورزني رئيس فدراسيون واليبال که به عنوان يکي از اعضاي اصلي اين دپارتمان در اين جلسه شرکت کرده بود، يک روز زودتر براي شرکت در اين اجلاس راهي فلورانس شد و در اين فاصله طي نشست هاي مختلف با دکتر گراسا؛ رئيس فدراسيون جهاني، الکساندار بوريچيچ؛ نايب رئيس فدراسيون جهاني موفق شد ديدگاه FIVB را نسبت به اين موضوع اصلاح و لطيف تر کرده و نظر مسئولين فدراسيون بين المللي را براي تعامل بيشتر براي حل مسئله به وجود آمده در راستاي اجراي قوانين جهاني واليبال در برگزاري مسابقات واليبال ليگ جهاني و همچنين همخواني با قوانين جمهوري اسلامي ايران جلب کند.
با رايزني هاي انجام شده سرانجام بحث وضعيت ايران از دستور اصلي جلسه ليگ جهاني خارج و حضور ايران در دسته اول (گروه دو) ليگ جهاني 2015 مشروط به همکاري دولت ايران و ارائه تعهد در خصوص موضوع مورد بحث شد. مقرر شد فدراسيون جهاني واليبال کتبا طي نامه اي به ايران ارسال کند و با توجه به درخواست هزاران زن ايراني از فدراسيون جهاني واليبال براي حضور در سالن مسابقات از دولت و فدراسيون واليبال ايران رسما درخواست حل اين موضوع را نمايد.
خوش به حال ما که داریم از شبکه اچ دی لهستان با بالانرین کیفیت مسابقه را می بینیم. فکر نکنم تو این زمونه دیگه کسی از تلویزیون ایران مسابقه ببینه.نقل قول:
در ضمن تبریک میگم واقعا احساس غرور ملی کردیم و افتخار کردیم به بازیکنان و کشور عزیزمان
دوستان تبریکااااااات فراوان.........
گزارش FIVB :
Iran make World League history with win over Brazil and debut semifinal spot
Florence, Italy, 18 July, 2014 - World No.12 ranked Iran beat world No.1 Brazil 3-1 (25-22, 25-19, 23-25, 28’26) in their FIVB World League match on Friday. The Iranians top the pool as a result and go through to the semifinals for the first time in their history. Brazil progress to the semifinals in second place, and Russia are eliminated.
Key points
• Iran top the group and go through to the semifinals of the World League for the first time in their history
• Iran have now got a winning record against Brazil in the World League overall. The two sides have met five times in the competition, with Iran winning three and Brazil winning two. Brazil have won the other four meetings between the two sides (two in the World Cup, two in the Grand Championships Cup)
• Russia finish third in the pool and are eliminated
• Iran broke a three match losing streak with this win
• Brazil will face the winners of the other pool - likely to be hosts Italy
Brazil had already qualified for the semifinals after winning the match against Russia 3-1, and used the match as an opportunity to give court time to some of the players who had not played much in the first game.
In the first set, Brazil got an early lead at 8-5 with Eduardo Loh Lucas spiking hard and Lucas Saatkamp hitting two aces. A few brilliant attacks by Motjaba Mirzajanpour and Ghaemi Farhad helped Iran bridge the gap and reach a narrow lead at 15-14. Brazil fought back with Eder Carbonera and Lucas, but some fantastic play by Amir Ghafour allowed Iran to secure the first set 25-22.
Both sides fought point for point in the second set, but with Seyed Mousavi and Ghafour killing effectively, Iran got 15-12 up. Good spiking by Ricardo Lucarelli and Lucas could not prevent Iran from closing the match 25-19.
Lucarelli and Carbonera’s spiking put Brazil up 7-5 in set three. In spite of good play by Ghafour and Mirzajanpour for Iran, the world No.1 ranked side maintained their lead at 16-14 and eventually clinched the set 25-23.
But Iran stunned the huge crowd of Iranian supporters by completing the victory in set four. Brazil went ahead with Loh Lucas putting down good attacks, but Iran fought back via Ghafour and Mirzajanpour, tying at 14-14. Excellent spiking on both sides - by Leandro Vissotto for Brazil and Mirzajanpour for Iran in particular - kept the game tight to the end. But Iran held their nerve to get the winner, and took the set 28-26, and the match.
Amir Ghafour was the match top scorer with 23 points. Lucarelli was top Brazil scorer with 17 points. The semifinals take place on Saturday.
تبریک :n20:
دو ست اول رو که عالی بازی کردن ، اشتباه ها خیلی کم بود و به قول کرده گزارشکر بازی امتیاز منفی کم داشتیم
ست چهارم هم سرشار از استرس بود ولی بالاخره بردیم
تبریک به جمع چهار تیم رفتیم به امید پیروزی فینال چون شایستگیشو داریم
نسبت به بازی روسیه این بازی ایران یک تفاوت ظریف داشت و چند انگیزهی بزرگ
یعنی اگر بازی قبل ظریف رو کامل داشتیم احتمال باختمون کمتر بود
شاید این نسل طلایی والیبال ایران تا خیلی بعد تکرار نشه الان فقط وقت افتخاره
شانس خوبی هم داشتیم این بود که یک روز استراحت داشتیم و فردا هم به احتمال زیاد با امریکا بازی داریم در حالیکه برزیل و ایتالیا جدال سختتری دارن
کواچ امروز عملکرد خوبی داشت و مثل همیشه متفکر و خونسرد بود دوستانی که منتظر انتقاد بودن رو ناکام گذاشت
از اون طرف رزنده بازم جلوی ایران کلی حرص خورد که براش آرزوی سلامتی دارم فکر کنم دو تعویض آخرش خوب نبود و جواب نداد، هرچقدر تعویض تشکری در تیم مقابلش حسابشده بود.
آقا لیس زدن بستنی قیفی جلوی کودکان هم درست نیست، این چه کاریه پُز ----- میدی. :n02:نقل قول:
اگر اینجا هم در کانون پارازیت بودی به نحوی که کانالای خود کشور هم بپره، دست به دامان گیرنده دیجیتال ملی میشدی.
ولی خوب تماشای بازی از رسانه ملی تجربه گرانقدری هست.
آدم با سادیسمی ها و روان پریش ها آشنا میشه، میتونه در آینده فکری به حالشون بکنه.
یادآوری: مدیون تک امتیاز بازی روسیه هستیم
اون بازی رو اگه 3-1 باخته بودیم الان کار به point ratio میکشید و از روسیه که قطعا پایین تر بودیم و احتمال داشت از برزیل هم پایین تر بشیم و حتی با وجود برد 3 امتیازی مقابل برزیل بازم سوم بشیم
پس جلوی روسیه هم نتیجه ای در خور گرفتیم
اما بازی امشب:
خوشحالم که غفور خودش رو اثبات کرد دور قبلی با وجود محمودی زیاد بهش بازی نرسید ولی تو این دو بازی تونست ویژگی هاش رو نشون بده البته اگه محمودی هم می بود که عالی میشد چون توی همین بازی چند دقیقه ای غفور هم کم آورده بود و مدافعین دستش رو خونده بودن که ما جایگزینی براش نداشتیم ولی خوشبختانه به خیر گذشت
کواچ بهتر بود ولی بازم در زمینه وقت استراحت در حد رزنده نبود به نظر من؛ از وقت استراحت هایی که داشت بهتر استفاده کرد منتها بهترین نبود
شاید تو ست چهارم فکر کنم روی 22-21 وقت گرفت که اصلا جالب نبود و ما امتیاز بعدی رو هم دادیم چون تو اون 30 ثانیه برزیل ریکاوری بهتری داشت تا ما
عملکرد رزنده: تاکید بر استفاده از پاسور دوم و ویسوتو در میانه ست که ست اول نتیجه نداد، ست دوم باز هم نتیجه نداد و ست سوم به سختی نتیجه گرفت و در ست چهارم این دو تا رو از اول گذاشت تو زمین که بازم بازی رو باخت حالا من چطوری میخوام از همچین مربی ای با این سابقه و قدمت ایراد بگیرم؟! :n01:
عملکرد رزنده کوچک: دو تا پاس کوتاه پشت تو اوایل بازی داد که واقعا فک برانداز بود نمیدونم چرا در ست آخر تو بازی نبود
تشکری: تو ست سوم در لحظات پایانی به زمین اومد و دو امتیاز گرفت گرچه نتیجه ای نداشت و ست رو از دست دادیم ولی آفرین به کواچ که اون رو تو ست چهارم هم تو زمین نگه داشت
در واقع به خاطر عملکرد خوب و روحیه بالاش بهش میدون داد که کار درستی بود منتها در ادامه وقتی دید به تهایی از پس کار بر نمیاد موسوی و هم اضافه کرد تا نتیجه بگیره و گرفت
نهایتا: بازیکن شاخص ما امروز کی بود؟ ظریف که چند دریافت خوب داشت؟ معروف که با هوش بالا بازی کرد؟ موسوی که چند دفاع جانانه داشت؟ غفور که هر چی زد خوابید؟ تشکری با چند سرویس خوب و چند کار سرعتی؟ قائمی که خودش دریافت می کرد و خودش توپ رو میخوابوند؟ کدوم یکی؟
هیچ کدوم و همه
تیم ما یک تیم بود و برنده شد
به بازیکن خاصی متکی نبود، این یعنی پیروزی های بعدی هم در راهه
شک نکنید
واسه پست آخرم اینورا : واقعا جای خوشحالی داره که تیم خودش رو دست کم نگرفت و حریص بازی کرد . یه جاهایی اشتباه آماتورانه داشتن بچه ها که توی اون شرایط و استرس عادی بود ! بودن ظریف هم یه نعمت بود واسه تیم . همه چیز امشب در حد ایده آل بود برامون به جز چند اشتباه توی پاسهای نابجای معروف و ... حتی کواچ هم به موقع تایم اوت گرفت که یادمون بره بعضی وقتا آقای سرمربی در حد تماشاچی ظاهر میشد که نقیصش رو امشب برطرف کرده بود . واقعا امشب هم سانسورها در حد مسخره ای بود . اکثر پوششها از پوششهای این روزهای داخل خیابونمون بهتر بود ! اون دیالوگ مسخره رو که نشنیدیم از صدا و سیما خودش کلی بود : تیم ملی لایق بالاترین سکو هستش و نباید یادمون بره ما ایرانیم و همیشه غیر قابل پیش بینی و شاید چند شب دیگه با قهرمانی شادتر بشیم . تبریک
انصافا با دیدن این بازی احساس غرور کردم-هر چی بگم کمه
عالی هستن-عالی
خدا وکیلی مسولین خیلی بی انصاف هستن که به این غیور مردها تو جشن تقدیرشون 10 تا سکه ناقابل دادن.
همین الان باید براشون یه جایزه مشتی کنار بزارن
هر چی هم بگیرن نوش جونشون-از شیر مادر حلالترشون
فقط خدا کنه بریم فینال-
این بازی رو ازکجا میشه دانلود کرد ؟بدون سانسور البته :|
شرمنده امیدوارم شما هم بزودی بتونی لذت واقعی دیدن بازی را بچشی . البته من خودم 25 سال از این حیث حسرت داشتم تازه به شکر خدا از اعصاب خورد کنی صداسیما راحت شدیم. دعا میکنم شما هم بزودی خلاص بشید. ولی بخدا الان نمیتونم حتی یک لحظه به تماشای بازی از صداسیما حتی فکر هم کنم. خدا صبرتون بده.نقل قول:
ولی خداییش ای کیوی معروف خیلی بالاست . یه تست باید ازش بگیرن . حرکتایی میزنه تو بازی ادم انگشت به دهن میمونه
از مصدوميت هاي محمودي و ظريف چندين نفر استفاده كردن مخصوصاً عليزاده، غفور و قائمي. و اين يك خوشبختي براي واليبال ايرانه كه تعداد بازيكنان كليديش داره زياد و زيادتر ميشه و ميتونه در مواقع حساس به كارمون بياد و دست مربي را باز بذاره.
در مورد عبادي پور هم اي كاش بها دادن به جوانترها را با هزينه هاش بپذيريم به اميد روزي كه عبادي پور هم در آينده موسوي، محمودي يا غفور ديگري براي واليبال كشورمون بشه.
جا داره منم این برد رو تبریک بگم به امید پیروزی مقابل امریکا
واقا قهرمامی دور از دسترس نیس . میتونیم شکفتیمونو تکمیل کنیم
میشه دوست عزیزم اون هنوز فقط 21 سالشه تا دیروز تو مسابقات مدارس بود. شاگرد برادرم تو دببرستان بوده. قطعا دو سه سال دیگه بیشتر ازش خواهیم شنید.نقل قول:
امروز شبکه سه پونزده بار صحنه آهسته این هموطن خوش خنده مون رو نشون داد :n02:نقل قول:
من هم به نوبه ی خودم، این برد شیرین رو برابر برزیل تبریک میگم.
.
دمشون گرم، تاریخ سازی کردن.!
حیف شبکه ورزش بازی ایتالیا رو پخش نمی کنه !
سایت قبلی هم داره فوتبال نشون میده، سایت دیگه ای نیست؟
===
چندتا لینک پیدا کردم :
احتمالا پارتی داشته.شبکه میلیه دیگه .این مسائل عادیه!بگو شما که سانسور میکنید یه طوری سانسور کنید که بهتون بد و بیراه نگن.نقل قول:
خدایا شکرت از این همه استعداد که تو صدا سیما داره هرز میره!
ایتالیا ست اول رو با قدرت از استرالیا بردش
راستی بچه ها مسابقات جام جهانی در لهستان تاریخ دقیقش کی هستش و ایران با چه تیم هایی هم گروهه؟
رای اسپورت 1 رایگان داره پخش میکنه ..نقل قول:
آمار تحليلي مليپوشان واليبال ايران مقابل برزيل
آمار تحليلي عملکرد مليپوشان واليبال ايران برابر برزيل منتشر شد.[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
تيم ملي واليبال ايران در مرحله نهايي ليگ جهاني واليبال 2014 برابر بزيل به ميدان رفت. تيم ملي واليبال ايران در اين مسابقه توانست با نتيجه 3 بر يک و امتيازهاي 25-21، 25-19، 23-25 و 28- 26 پيروز شود و با 4 امتياز و با اقتدار به عنوان سرگروه به نيمهنهايي رفت.
در پايان اين مسابقه امير غفور به تنهايي 23 امتياز گرفت و به اين ترتيب وي امتيازآورترين بازيکن ميدان شد. پس از غفور، لوکارلي از برزيل با 17 امتياز در جايگاه بعدي قرار گرفت.
* آمار عملکرد مليپوشان ايران در بخشهاي حمله، دفاع و سرويس به اين شرح است:
در بخش حمله امير غفور از مجموع 39 حمله، توانست 22 امتياز براي ايران به ارمغان بياورد. پس از غفور، مجتبي ميرزاجانپور از 23 حمله خود موفق شد 13 امتياز کسب کند. عادل غلامي هم در اين بازي 10 حمله انجام داد و موفق به کسب 6 امتياز براي ايران در بخش هجومي شد. در حالي که شهرام محمودي به علت مصدوميت نتوانست تيم ايران را همراهي کند، امير غفور در اين مسابقه کاملاً جالي خالي وي را پر کرد.
در دفاع سيد محمد موسوي در تيم ايران از مجموع 8 دفاع خود توانست 3 امتياز کسب کند و پس از وي، سعيد معروف 11 دفاع انجام داد که موفق به کسب 2 امتياز شد. آرمين تشکري هم 4 دفاع انجام داد و توانست تنها يک امتياز براي ايران به ارمغان بياورد.
در سرويسها سعيد معروف از 17 بازي که پشت خط سرويس قرار گرفت موفق شد يک امتياز مستقيم کسب کند. فرهاد قائمي هم 16 بار سرويس زد و توانست يک امتياز براي ايران کسب کند. مجتبي ميرزاجانپور هم از 17 سرويس موفق به کسب تنها يک امتياز شد.