سلام
آقا به راحتی بایوس رو آپدیت کردیم به ورژن جدید
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
Printable View
سلام
آقا به راحتی بایوس رو آپدیت کردیم به ورژن جدید
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
با سلام و عرض ادب
من چند ماهي هست كه اين مدل probook 450 g1 رو خريدم!
متاسفانه مشكلي كه دارم نميتونم اثر انگشتش رو فعال و ازش استفاده كنم !
اگه ميتونيد راهنمايي و يا اموزش نصبش رو بهم بگيد . سپاسگذارم
سلامنقل قول:
اصلا سخت نیست!
من برای لپ تاپ خودم اول [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] رو نصبیدم بعدش [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] رو نصب کردم ، تمام :n26:
با سلام و خسته نباشید خدمت شما
من حدود دو ماهی میشه که این مدل رو گرفتم و مشکل جدی در اون مشاهده نکردم و تا الانم راضی هستم فقط هر وقت که میخام چند ساعتی با لپ تاپ کار کنم باطری اونو در میارم و وقتی ک کارم تموم میشه باطری رو دوباره روش میزارم،مشکل این جاست ک وقتی دوباره روشنش میکنم با باطری ی چند دقیقه ای طول میکشه که ویندوز بالا بیاد(حدود 3-4 دقیقه یا بیشتر ) ولی وقتی ک باطری رو روش نمیزارم و دوباره مستقیم به برق میزنم این مشکل نیست فست استارت قشنگ کار میکنه،،،به نظرتون مشکل کجاست؟؟؟؟؟:n27::n13:
سلامنقل قول:
نمیدونم من که همچین مشکلی تا بحال ( 14 ماهه این لپ تاپ رو دارم ) نداشتم !!
اصلا چه کاریه که باتری رو دوباره بزاری روش ؟ وقتی در اوردی بزار یه گوشه که خاک نخوره الکی :n02:
خب وقتی ک بخام جایی ببرمش باید باطری روش بزارم اونوقتم ک همین مشکلو که عرض کردم دارم باهاش...
سلامنقل قول:
اگر وقتی باتری رو میزاری روش فست استارتاپ می پره ، برو رو سایت اچ پی ببین برای بایوس آپدیتی اومده یا نه و اگر درست نشد به نظرم از ویندوزی که نصبیدی هست ویندوز رو عوض کن!
سلام
گزینه Fast start تو تنظیمات BIOS غیر فعاله مشکل به خاطر این نیست؟؟؟؟
نوشته:Enabling driver lock password or enrolling bios user/protect tools users will disable fast boot
داداش از اینی که گفتی سر در نمیارم و تو بایوس لپ تاپ خودم چنین چیزی ندیدم!نقل قول:
من فقط فست استارتاپ که تو خود ویندوز هست رو فعال کردم و داخل بایوس چیزی رو دستکاری نکردم.
از وقتی ویندوز 8.1 نصب کردم، بلوتوثش یه خط در میون کار میکرد. الان که کلاً ناپدید شده! درایور هاش رو هم مجدد نصب کردم اما افاقه نکرد. توی device manager هم نه بلوتوث شناخته شده ای هست و نه device ناشناخته ای.
سلامنقل قول:
حتما درایور رو درست نصب نکردی
البته حواست باشه که بلوتوث و وای فای همزمان روشن نباشن احتمال اینکه تو کار همدیگه اختلال ایجاد کنن هست.
آره مشکل از درایور ها بود. سایت hp برای 450g1 برای ویندور 8.1 چهار - پنج تا درایور بلوتوث گذاشته که معلوم نیست کدوماش لازمه :n13:.
ظاهرا 2 تاش لازمه! اما معلوم نیست کدوم دوتا!! :n04:
چند بار با آزمون و خطا 2تا 2تا نصب کردم و پاک کردم تا آخر درست شد.
البته هنوز هم بلوتوث یه خط در میون کار میکنه. hp از سخت افزارش راضی ام اما امان از نرم افزارهاش!
آخرین ورژن درایور گرافیک رو از کجا می تونیم بگیریم؟ amd که فعلا تحریمیم.
سلامنقل قول:
از سایت سافت گذر
سلام
کسی ویندوز 10 نصب کرده؟ برای درایورهاش باید چیکار کنیم؟؟
خود سایت hp درایور های ویندوز 10 رو برای probook 450 منتشر کرده. از همونجا می تونید بگیرید.نقل قول:
دوستان من اخیرا یه PORBOOK 450 G2 گرفتم و ویندوز 10 روش نصب کردم ولی به هیچ عنوان علیرغم نصب تمام درایور و یه برنامه برنامه حسگر انگشت فعال نمیشه در ضمن توی سایت اچ پی هم برای وبندوز 10 SOFTWARE SECURITY قرار نداده ]چکار کنم کسی از دوستان با این مدل و با ای ویندوز تونسته فعال کنه؟
- - - Updated - - -
درسته هنوز برنامه های security رو نذاشتن اما چون مدل جدیدی هست احتمالا به تدریج میذارن. می تونید تو سایت hp بهشون پیام بدید مشکل رو بگید چون هنوز warranty لپتاپتون تموم نشده خوب رسیدگی می کنن.
البته من با ویندوز 8.1 همین مشکل رو داشتم که مشکل از hp client security بود. باید کامل نصب کرده باشید چون اگر فقط داریور finger print رو نصب کنید کار نمی کنه.
دوست عزیز، لپ تاپ hp خودم حسگر اثرانگشت نداره ولی توی لپ تاپ Lenovoیی که دارم دیدم ویندوز 10 خودش از حسگر اثر انگشت پشتیبانی میکنه، کافیه درایور مربوطه رو نصب کنین. از قسمت Settings گزینه Accounts رو بزنین. بعد Sign-in options رو انتخاب کنین. بعدش از قسمت Windows Hello گزینه Setup مربوط به Fingerprint رو کلیک کنین. ازتون میخواد اول یه کد PIN برای خودتون درست کنین بعد انگشتتون رو اسکن میکنه.نقل قول:
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] اطلاعات تصویری بهتری داره
با سلام
منم روی لپ تاپم ویندوز 10 ریختم ، مشکلی نداره خودش فینگرپرینت رو شناسایی میکنه بدون نصب درایور
از همین روشی که دوستمون [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] فرمودن
سلام
آقا من امروز اومدم ویندوز 10 رو نصب کردم، همه چی اوکی هست فقط درایورای گرافیک بدجور رفته روی مخم !!! هر کار میکنم درست نصب نمیشن، میشه دوستانی که ویندوز 10 رو نصب کردن ی راهنمایی بکنن ...
ممنون
Sent from my H30-U10 using Tapatalk
شما ببینید شرکت کارت گرافیکتون درایوراشو آپدبت نکردهنقل قول:
اونو دانلود کنبد اگر درایور آپدیت کرده
هم از درایورای سایت HP هم از سایت AMD استفاده کردم، اصلا نتونستم درایور amd رو نصب کنم، یعنی سوییچ نمیشهنقل قول:
سلام دوست قدیمینقل قول:
میشه بگی درایور AMD کدوم ورژن رو ریختی ؟
البته من خودم فقط درایور اینتل رو نصبیدم (برای همون ویندوز 8.1 رو روی 10 ریختم جواب داده)
چون بازی نمیکنم همون اینتل جواب کارامو میده
سلام ....نقل قول:
خوبی؟ دیگه کم پیدایی ...
مشکل گرافیک رو با هزار بدبختی حل کردم، درایور اینتل رو باید از خود سایت اینتل بگیری درایور amd رو هم ازسایت اچ پی،
واسه hp client security manager هم باید از درایور hp probook g3 استفاده کنیم،
خلاصه که همه چی رو روی ویندوز 10 راه انداختم،
فقط ی مدته به مشکل عجیبی خوردم ....
حدود ی ماهه از هاردم صدای کلیک یا دقیقتر چیلیک چیلیک میاد، انگار هی خاموش روشن میشه،حتی توی بایوس هم که هستم این صدا میاد، جالبتر اینکه وقتی ویندوز عوض میکنم تا یکی دو روز حالش خوبه بعد دوباره هی خاموش روشن میشه، اعصابمو بهم ریخته، وقتی دارم ی فایل پی دی اف میخونم این صدای خاموش روشن شدن هارد میره روی اعصاب ...
اینم بگم که به دلیل همین صدا بعد دو سال مجبور شدم ویندوزم رو عوض کنم تا این مشکل خاموش روشن هارد برطرف بشه، ولی انگار مشکل از جایی دیگست ...
سلام چاکریم قربانتنقل قول:
من خیلی سرم شلوغه هنوز وقت نکردم گرافیک AMD رو بریزم
اما من چیزی برای اثر انگشت نصب نکردم خود ویندوز 10 شناسایی میکنه خیلی هم خوشگلتر از برنامه خود HP هست
وای فای هم چیزی نصب نکردم خودش ردیف کار میکنه
فقط بلوتوث رو نتونستم فعال کنم که زیاد هم برام مهم نیس فعلا استفاده نمیکنم ازش
صدای هارد هم برای من از همون اول صدا میداد، زیاد جدی نگیر ، فقط ببین تو HD Tune ارور نداشته باشه حله ، یا هم اگر پول داری یه هارد SSD خوب بنداز دیگه باهاش پرواز کن ، با همین هارد درب و داغون هم سرعت خیلی از ویندوز 8 بالاتر شده
والا من همه چیشو راه انداختم، حتی اثر انگشت خود اچ پی و بلوتوث، فقط این صدای هارد تازگیا خیلی عجیب شده، مثل صدای خاموش روشن شدن هارد،نقل قول:
فک کنم همین روزاست که خلاص بشه !!!
همه اطلاعاتمو کپی کردم روی هارد اکسترنال تا ی موقع بدبخت نشم...
بازم دمت گرم امیدجان ...
من 1 سال میشه مدل G1 رو خریدم نصبت به قیمتش خوبه همه چیش فقط هارد کندی داره
کندتر هم شده .. این مدل میشه یه SSD گذاشت براش ؟ یعنی هم هارد خودش باشه
هم یه SSD روش جای اضافه براش هست ؟
البته بد نیست یه SSD 500GB بگیره ولی بالای 600 تومن فعلا خیلی گرونه چون این هاردا قیمتش میاد پایین کم کم.
الان میخوام یه 128 بگیرم با همین هارد خودش البته اگه بشه. حالا کسی اطلاعی داره ؟ مرسی.
سلام کسی مدل hp 450 g2 رو داره.چند تا سوال داشتم
1_باتریش چند ساعت نگه میداره
2_موقع بازی یا کار گرافیکی سنگین بدنش داغ میکنه؟
3_بدنش فلزه یا پلاستیک
کلا هر مشکلی پیش اومده براتون بگید.
Sent from my SM-A500H using Tapatalk
سلام من 2 ساله که مدل G0 رو دارم و مشکلی هم نداره خداروشکرنقل قول:
باتریش هم برای من فرقی نکرده ، اما الان حدود 1 ماهه که ویندوز 10 نصب کردم احساس میکنم مصرف باتری تو ویندوز 10 بالاتر رفته
بدنه اش هم پلاستیکه اما با دوامه
موقع بازی هم باید داغ کنه و طبیعیه
سلام
من یه لپ تاپ با این شرایط می خوام. ممنون میشم راهنماییم کنید:
(شرایط بند الف برام اولویت هستن و شرایط بند ب جزء ترجیحات که اگه باشن بهتره)
الف)
1. وزن تا 2 کیلو گرم
2. Port VGA داشته باشه
3. DVD_RW داشته باشه
4. webcam داشته باشه
5. قیمت تا 2 نهایتا 2/5 میلیون
6. CPU مناسب برای کار همزمان با نرم افزار های آماری و چند برنامه معمولی آفیس و پخش موسیقی
ب)
7. صفحه نمایش مات (مناسب دید در نور آفتاب)
8. هارد بالای 750 گیگ
9. رم بالای 4 گیگ
البته تو سرچ خودم وزن HP ProBook 450 G3-A , G24S97EA رو 2.06 kg زده بود؟!
اگه ممکنه با HP ProBook 430 G1 مقایسه اش کنید. این وزنش 1.5 kg و cpu core i5 و hard 500 GB و 13.3" هست.
نظرتون راجع به Lenovo E 4080-A , E 4070-F چیه؟
وزن اینها 2.1 kg و hard core i5 , core i7 دارند.
Hard E4070-F: 1TB + 8 GB SSD
سلام من این لپ تاپ گرفتم ولی نمیدونم چطوری باید تمیزش کنم بدنه اش جنس خاصی داره با هرچی که اومدم تمیزش کنم نشد بدتر خش خشی شده اینو چطوری تمیز میکنی؟نقل قول:
- - - Updated - - -
سلام من این لپ تاپ گرفتم ولی نمیدونم چطوری باید تمیزش کنم بدنه اش جنس خاصی داره با هرچی که اومدم تمیزش کنم نشد بدتر خش خشی شده اینو چطوری تمیز میکنی؟نقل قول:
سلامنقل قول:
مشکل خاصی نداره به اون صورت ، قبول دارم که جنس مناسبی برای تمیز نگه داشتن نیست و سریع کثیف میشه
یه دستمال از این که میگن نانو هست خیس کن قشنگ بکش روش ، راحت تمیز میشه
برای صفحه نمایش هم تو بازار محلول های خاص هست که خیلی هم ارزونن یا حتی همین دستمال نانو خیس رو بکش من که همین کارو میکنم.
سلام خسته نباشید.
من میخاستم ی هارد ssd بگیرم ولی میخام قبلش بدونم که ایا این مدل(Hp probook 450 G1) از sata3 پشتیبانی میکنه؟
:n12:
دمتون گرم ک جواب میدید.....
:n14::n22::n19::n25: