Nano station m5نقل قول:
رو بگیر
Sent from my GT-S5830i using Tapatalk 2
Printable View
Nano station m5نقل قول:
رو بگیر
آرش جان بنظرت اگر بخوای به درصد بگی
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] مدل 22db چند درصد از نانو ام 5 قویتره چه عددی رو میدی ؟
قبل از عید می خواستم بگیرمش یه فروشنده بهم گفت که تو عمل استفاده کرده و تفاوتی ندیده. خودم امتحان نکردم.نقل قول:
البته اون موقع قیمت اش در حد sxt بود با یه اختلاف 20-30 تومنی.
کدوم شرکت نامحدوداش ارزونترن والبته اختصاصی ؟
آرش جان این Noise Floor که مقدارش واسم -88 db است
این -88 باید چند باشه که خوب باشه ؟ نویز در بهترین حالت منهای چند است؟
نویز فلور مقدار نویز ایجاد شده از منابع نویز و سیگنال های نامطلوب هست که تو هر سیستم الکتریکی وجود داره پس هرچی کمتر باشه بهتره و از اونچا که علامتش منفی هست بهتره قدر مطلق عددش بزرگتر باشهنقل قول:
اینم بخون
کد:
Signal: (in dBm) A small negative number is good (-40 is good, -98 is bad)
Noise: (in dBm) A large negative number is good (-98 is good, -40 is terrible, -70 would be pretty bad in the real world)
SNR: (in dB) High is good (should be the same as difference between noise and signal, a difference of 20 would be great, a difference of 1 may barely work)
SNR(dB) = Signal(dBm) - Noise(dBm)
Signal Quality: High is good (somewhat like SNR but indexed to 100 with noise as the base, percentage of the best theoretical ideal quality in regards to your local-noise)
Signal - Noise = SNR
-82 - -98 = 16
Signal / Noise * SNR = Signal Quality
-82 / -98 * 16 = 13.4%
آرش جان بنظرت بین این دو تا رادیویی nano beam 400 m5 or nano bridge m5 کدوم قدرت دریافت بهتری داره ؟ واسه اینترنت
بنظرم نانو بیم چون قدرت خروجیش بیشتره. البته قدرت انتن هردوشون یکیهنقل قول:
یه سوال :
شما مگه نگفتی فرکانس کاریه وایرلس 5 گیگاهرتزه ؟ و فرکانس کاریه وای فای 2.4 گیگاس ؟
پس چطور من میتونم فرکانسهای وایرلس 5 گیگایی رو با کارت شبکه رویت کنم ؟
فرکانس 2.4 گیگاهرتزی واسه وایرلس یه جورایی منسوخ شدست.نقل قول:
الان 80 درصد دکل های وایرلس دارن توی فرکانس بین 5 تا 5.9 دهم گیگاهرتز کار میکنن. اون 20 درصد دیگه دارن تو فرکانس 2.5 کار میکنن که علتش فکر کنم این باشه که بعضی از تجهیزات دریافت قدیمی هنوز به جدید ارتقا پیدا نکردن.
چه تجهیزات مشترکین چه تجهیزات خودشون.
بازم میگم فکر کنم 10 تا 20 درصد کل دکل ها توی فرکانس 2.5 کار کنن.
مثلا شما این نانو رو نگاه کن که لینکش رو میزارم :
همونطور که مشاهده میکنی نانو استیشن 2 هستش که بسیار قدیمیه و توی فرکانس 2.5 کار میکنه و نمیتونه 80 درصد دکل ها رو پیدا کنه . فقط اون 20 درصد رو با نویز بالا پیدا میکنهکد:http://www.mihanmarket.com/Products/24985/%D9%85%D8%B4%D8%AE%D8%B5%D8%A7%D8%AA-%D9%88-%D9%82%D9%8A%D9%85%D8%AA-%D9%81%D8%B1%D9%88%D8%B4-%D8%B1%D8%A7%D8%AF%DB%8C%D9%88-%D9%85%D9%88%D8%AF%D9%85-%D9%88%D8%A7%DB%8C%D8%B1%D9%84%D8%B3-2-4GHz-%DB%8C%D9%88%D8%A8%DB%8C%DA%A9%D9%88%DB%8C%D8%AA%DB%8C-UBIQUITI-NanoStation-M2
ممنون از جوابتون
یکی لطف میکنه سایتهایی که وایرلس تو اهواز میدن رو بگه ؟ یا شماره تلفناشون ؟
میخوام تعرفه هاش رو ببینم ، اگر بسرفه بود بگیرم
من میتونم ماهانه 70 تا 80 تومن هزینه کنم
ماهی هم تقریبا 12 تا 15 گیگ مصرفم هست
دانلود رایگان شبا هم خیلی واسم مهمه
حداقل شبی 7 گیگ رو بشه گرفت
با این بودجه چیزی هست واسه من ؟ :n03:
دمارم در اومده از بس ای دی اس ال عوض کردم
یکی از یکی دیگه اشغالتر !
بچه ها هزینه اکسس پوینت برای استفاده از وایرس به صورت وای فای در خانه چقدره ؟ یه نوع معمولی حداقل چقدره قیمتش ؟
راصد طرح الماسش بد نیست رفاتک هم واسه دانلود زیاد خوبه ...نقل قول:
علاوه بر مطالبی که ایمان جان گفتن لازمه دقت کنید که دو دسته مهمتر از رادیوها وجود داره یه مدل که 5 گیگا هستند و مدل دوم هم که درحال حاضر تو بازار هم می تونید تهیه کنید مدل 2 گیگاهرتزی هستندنقل قول:
که برای کارهای مختلف استفاده می شن ولی بدلیل برد کم و پرشدن و شلوغ بودن این فرکانس دیگه اغلب شرکت ها روی این فرکانس سرویس نمیدن مگه یه تعداد شرکت قدیمی
که هنوز بعضی از کاربراشون رادیو نانو 2 دارن.
لیست شون رو حدود صفحه 11 گذاشتم بگردی پیداش می کنینقل قول:
صفحه 8 تا 20 رو گشتمنقل قول:
چیزی ندیدم !:n03:
صفحه 4 بودنقل قول:
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
دوست عزیز اگر رادیو میخوای من دارم رادیو خودم رو میفروشمنقل قول:
مدل نانو استیشن 5 هستش با POE فابریکی
میشه به یکی از این شرکت های ارایه دهنده وایرلس هزینه امکان سنجی رو بدم و بگم بیاد تست کنه ببینه تو خونه ما چه شرکت هایی پوشش میدن تا اونی که بهترین سیگنال رو داره برم بگیرم یا فقط برای شرکت خودشون امکان سنجی انجام میدن چون فعلا به رادیو دست دوم دسترسی ندارم.قبول میکنن یا این کارو برام انجام نمیدن ؟
شما کجای اهواز میشینید؟نقل قول:
در حال حاضرنقل قول:
مرکز شهر (نادری )
یه دکل هست به فاصله 1 کیلومتری که کلی رادیو از شرکت های مختلف روش هست ولی نمیدونم اونایی که جهتشون سمت ماست مال کدوم شرکتهان برای همین میخام با رادیو تست کنم و از هر کدوم که سیگنال بهتر بود بگیرم .به نظر شما این کارو واسم انجام میدن یا امکان سنجی فقط برای شرکت خودشون انجام میدن ؟
یه نانو 5 اضافه داشتم چند روز زودتر میکفتی میدادم تست کنینقل قول:
بهترین کار اینه که یه رادیو بخری و خودت تست کنی بالاخره به یه شرکت وصل میشی یا اینکه زنگ بزن رفاتک بیان تست کنن اگه شانس بیاری برای حهت های مختلف هم تست میکنند
Sent from my iPhone using Tapatalk
دستت درد نکنه داداش .خیلی مهم نیست به هر حال باید میومدن برای امکان سنجی چون من خیلی کار با این رادیوها رو بلد نیستم و اگر از کسی بگیرم نمیتونم حرفه ای باهاش امکان سنجی کنم پس بهتره خودشون بیان .یعنی هیچ کدوم از این شرکت ها حاضر نیستن هزینه امکان سنجی رو بگیرن ولی بیان برای برای شرکت های دیگه امکان سنجی کنن ؟نقل قول:
از اول فکرنکنم قبول کنند ولی وقتی اومدن اگه عجله نداشته باشن انجام میدننقل قول:
نقل قول:
چه نوع کابلی خوبه برای پینگ پایین و سرعت بالا بخرم و بهترین کابل حداکثر متری چنده ؟
اگه دوتا کابل مختلف از جفت هم رد شه نویز داخل همدیگه نمیندازن ؟ مثلا بخوام کابل رادیو و کابل lan مودم adsl رو از داخل داکت از جفت هم عبور بدم تاثیری رو هم نمیزارن ؟
سلام
1-من خونمون کیانپارسه،با دکلهای برج 300 تا 500 متر بیشتر فاصله ندارم. اما میخوام آنتن رو تو تراس بزارم برای همین یه دونه ساختمون بینشون قرار میگیره میخواستم ببینم چون فاصلم با دکل نزدیکه بازم یه دونه ساختمون باعث میشه سیگنالم خیلی ضعیف بشه؟
2-فروشنده خوب رادیو تو اهواز داریم یا اینترنتی بگیرم؟
احتمال زیاد تو کیفیت تاثیر میزاره ولی باز باید تست کنینقل قول:
از خود شرکت ها قیمت بگیر از فروشنده ها هم همینطور هرجا ارزونتر بود بگیر
اون پارامترهای مهم کیفیت سیگنال و بقیه عددشون روی چند باشه خیلی خوبه و دیگه لازم نیست رادیو رو جابجا کنمنقل قول:
تروخدا هر کس جواب سوالات منو میدونه بگه خیلی مهمه عجله دارم باید برم وسایل رو بخرم
1-اگر سه تا کابل شبکه از کنار هم عبور کنن امواج داخلشون روی هم اثر میزاره و کیفیت رو میاره پایین ؟
2-ما خونمون ویلاییه .اگر بخوام از لوله استفاده کنم یعنی لوله رو تو حیاط بزارم حداکثر تا چه ارتفاعی میتونم ببرمش بالا که خطرناک نباشه ؟ لوله 7 متری میشه ؟
3-اگر لوله با باد تکون بخوره اینترنت قطع میشه ؟
4-قیمت بهترین کابل شبکه برای رادیو حداکثر متری چنده ؟
1. فک نکنم
2. 7 متر ؟ :n04: معمولا لوله دو متری استفاده میکنن . نهایتن 3 متر ببر بالا و بزار بالای پشت بوم .
3. نه بابا :n02:
4. کابلی که موش هم نتونه بخوره متری 2 تومنی هست . من کابل معمولی خوب گرفتم متری 1400 تومن.
اخه ارتفاع زمین تا پشت بوممون 3.75 هست چون دور و برمون خونه های دو طبقه هست و کمی دور تر هم مجتمع ها و پاساژ ها هستند فکر کنم 3 متر جواب نده حداقل باید 7 متر از زمین بیاد بالا تا گیرندگی خوب داشته باشه ولی فکر کنم لوله 7 متری با باد کنده بشه و بیافته چون لوله ی کلفتی هم هست و سنگینه .دو تا 6 متری دارم اگه بزارمشون روی هم تا 12 متر میره بالا اما نمیدونم چه جوری مهارش کنم که نیافته
مهم اینه که دکل تو دیدتون باشه یعنی بین شما و دکل مانع فیزیکی نباشه حالا ممکنه ۱ متر هم کافی باشه یه ۷ متر کمنقل قول:
برای ۷ متر هم حتما نیاز به کابل مهار دارید وگرنه میله ات زیاد دوم نمیاره
Sent from my iPad using Tapatalk
نانو ام 5 اگر بخوام از بازار تهیه کنم قیمت نوش چنده ؟
آرش جان نانو بیم رو نصب کردم.
جالب اینجاست سیگنالی که قبلا -82 بود با نانو 5 الان شدددددده -66 با سی سی کیو 99.5 درصد
کیفیتش عالیه
قدرتش هم خیلی بیشتر از نانو استیشنه.
تنها مشکلی که داره اینه که تنظیمش مثل دیش ماهواره حساسه و حتی به تکون خوردن 1 سانتی هم عکس العمل نشون میده(که بنظر من مشکلی نیست)
پیشنهاد میکنم حتما یکیشون رو بخر. خیلی قوی هستن.قابل مقایسه با نانو استیشن نیست
قیمتش 260 تومانهنقل قول:
کد:http://shirazonline.com/product/nano-station-m5
مبارکهنقل قول:
مشخصه که تنضیمش یمقدار سخت تره چون زاویه دیدش ۶ درجه است درحالی که نانو ۵ زاویه اش ۴۵ درجه است اینم بخاطر اینه که بتونه فاصله و عمق بیشتری رو پوشش بده
الان کدوم شرکت های جدید در دست رس هستند؟
در مورد نانو m5 هم به دوستان توصیه میکنم پولشون رو دور بریزن بهتره تا اون رو بخرن [emoji53]
خوب برای جایی که دید درست و حسابی نداره نانو بیم پول دور ریختنه چون زاویه دیدش کمتره و ممکنه جواب ندهنقل قول:
بنظرم کلا بازار فروش اینده دیگه دست شرکت یوبیکیوتی نیست و تجهیزات و عملکرد میکروتیک بهتره درحالی که همون قیمت رو دارن. اکوسیستم میکروتیک دنیای وسیع و خارق العاده ای هست چون رادیوهای این شرکت علاوه بر وظیفه اولیه خودشون توانایی روتربورد بودن و برنامه نویسی رو دارن یعنی شما با پرداخت همون پول هم یه رادیو خریدین و هم یه روتربورد.
مثلا شما می تونید روی همون رادیو برنامه نویسی تجمیع باند یا همون لودبالانسینگ و ترکیب چند خط اینترنت روانجام بدین
این دوره زمونه هرکسی که کار و برنامه نویسی میکروتیک بلد باشه از نظر مالی نونش تو روغن هست. لامصب از نظر هیجان ادم رو به مرز جنون میبره
نه دوست عزیز مطلب رو درست متوجه نشدید شما درهرصورت باید دید به دکل داشته باشیدنقل قول:
مثال خودمونیش مثل شلنگ اب هست وقتی سر شیلنگ ابپاش باشه شما وسعت بیشتر ولی درعوض فاصله کمتری رو میتونید خیس کنید ولی وقتی انگشتتون رو روی دهنه شیلنگ بزاری فاصله بیشتر ولی وسعت کمتری رو میتونید خیس کنید همین اتفاق هم برای سیگنال میافته[emoji6][emoji1]
ممنونم ازت برادر
آرش جان دکل های فرانت گلستان رو هم پیدا کرد.اما با سیگنال خیلی ضعیف.ارتفاع من کمه متاسفانه.
ساختمون جلومه.اما بشدت راضی هستم.لامصب قدرتش خارقالعاده است.
خیلی حساسه جهتش. من نمیدونستم ۶ درجه هست.
میلیمتری میشه تنظیمش کرد.
ولی وقتی تنظیمش کردی کیفیت دریافتت وحشتناک میره بالا.
اصلا فارانت رو توی نانو ۵ نشونشم نمیداد.ولی با بیم نشون میده.
من احساس میکنم نانو بیم ام۵ مدل ۴۰۰ با قدرت ۲۵ دی بی. از میکروتک قوی تر باشه از نظر گیرندگی یا ارسال درسته آرش جان؟
پس یعنی اونطور نیست که اگر دور و برمون ساختمون بلند بود یا دقیقا روبروی دکل نبودیم مثلا دکل شمال شرقی ما بود کار نده و در هر شرایطی که نانو 5 کار بده این هم حتما کار میده ولی با سیگنال بهتر درسته ؟نقل قول:
داداش ارتفاع رادیوت از سطح خیابان حدودا چند متره ؟نقل قول: