در مورد پلاک من تجربه اولم نبوده،چندبار تجربه داشتم، همیشه نمایندگی وظیفه داره با پلاک ماشین را تحویل بده،حداقل تا پارسال که مطمئنم اینطور بوده و نمایندگی بدون پلاک قانونا حق نداره ماشین تحویل بده؛توی برگه قراردادت هم نوشته،ولی تهران معمولا میدهند صاحب ماشین بره تعویض پلاک،خودش بیاره؛در مورد مهلت20 روزه هم از روز واریز پولت که همون روز امضای قراردادت هست باید برسه،حتی ممکنه ماشینت برسه ولی هنوز پلاک صادر نشده باشه که بنظرمن احتمالا مشکل از مدل95 باشه که اول اسفند همه شماره میشن
درمورد آببندی هم اینقدر وسواس نمیخاد،حالا شما رعایتش کنی،مگه ندیدی چطور ماشین را از تریلی خالی میکنن،دیگه رانندگی افتضاح توی محوطه کارخانه برای سوارکردنش روی تریلر بماند؛من با چشم خودم نمایندگی رتبه 1 شهرمون را دیدم طرف با دنده1 ماشین صفر چه گازی میبست فکرکنم 40-45 تاسرعت دورموتور6000!!!!فقط شما 300-400 کیلومتر اول زیاد بهش دوربالای3500 نده حله،حالا شهر باشه یا جاده مهم نیست،من با ماشین 500 تا کارکرده توی جاده کوهستانی 150 کیلومتری 110-120 تا رفتم و حالا ماشین30هزار تا کارکرده،3ساله دارم استفاده میکنم...روغن هم اگر وسواسی روی 5000 وگرنه تا 10 هزار هم مشکلی نیست
جلورادیات EF7 هم اگر اونی باشه که من دیدم بنوعی شبیه سورن شده
شماره شاسی ات هم فکر کنم باید با GF شروع بشه