نقل قول:
بله ساپورت میکنه.
لطفا [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] همین تاپیک را ببینید.
موفق باشی
Printable View
نقل قول:
بله ساپورت میکنه.
لطفا [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] همین تاپیک را ببینید.
موفق باشی
How long will be
Sent from my SM-N9005 using Tapatalk
ایا کیف مخصوصی نیست که گوشی رو روی مچ یا بازو یا ران پا بست ؟ برای ورزش نمیخوام گوشی رو تو جیب بزارم . چون هی بالا پایین میپره رو اعصابه :n13:
نقل قول:
بله مدل های زیادی تولید شده.
اینجا را ببین
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
ویا این کلمات کلیدی را سرچ کن
Gym Sport Running Armband Case Cover Protect For Samsung Galaxy Note 3
توی بازار داخلی مطمئن نیستم باید بگردی.
موفق باشی
سلام
میشه بعد اینکه از یه چیزی عکس گرفتیم بعد با قلمش رویه عکس یه سری کلمه بنویسیم؟ منظورم اینِکه بعد عکس گرفتن یا تو گالری اینکارُ انجام بدیم!
شکل و استایل نوشته ها با قلم نوت3 مثل نوشتن با مداد یا خودکار رو کاغذ میمونه یا کلا فرق داره؟
سلامنقل قول:
بله، امکان نوشتن با قلم روی عکس را داره.
وقتی تو گالری هستی روی عکس کلیک کن (تماس با انگشت ویا قلم). یه منو پیدا میشه بعد آیکون ادیت (Edit) را کلیک کن. منوی ویرایش عکس با امکانات محدود میآد. میتونی اندازه نوک قم و رنگ آنرا هم انتخاب کنی.
موفق باشید
منم به جمع دارندگان نوت 3 ان900 پیوستم.
با چه نرم افزاری میشه فیلم های mkv srt رو نگاه کرد؟فیلم ها رو ssd کارت بریزم یا حافظه خود گوشی؟چه ssd کارت چند گیگ خوبه؟یعنی گوشی رو سنگین نمیکنه
چی انتی ویروسی بهتره؟
اندرویدش 4.3 هست لازمه اپدیت کنم؟از طریق pc میشه اپدیت کرد؟
باتری برای بار اول چطوری شارژ کنم؟
یک سوال:
من تو یوتوب دیدم که با دسته پلی استیشن ، انواع بازی ها رو انجام میداد!
سوال من اینه که اگه بخوام با جوی استیک بازی کنم، و تصویر رو تو TV ببینم، چکار باید بکنم؟
یعنی گوشی به تلویزیون متصل باشه و تصویر منتقل بشه به TV!
همزمان جوی استیک هم بهش وصل باشه...
کلا همچین چیزی ممکن هست؟
دوستان گرامی
سلام
آیا کسی این نوع گوشی را با آیفون 4s مقایسه کرده ؟
یا سایتی رو میشناسین که کاملا حرفه ای مقایسه کرده باشه این دو مدل گوشی را ؟
من آیفون دارم، میخوام بدم این گوشی را بگیرم ، نظرتون چیه ؟
ممنون
دلایل تعویضتون چیه؟به نظر من صبر کنید Note 4 بیاد با اون تعویض کنیدنقل قول:
مقایسه هست ولی با 5S نه 4S
بعد این گوشی نیست فبلته(phone+tablet) از این لحاظ میگم چون سایزش یک مقدار بزرگه موقع مکالمه یک دستتون کاملا مشغول.ولی فبلتی فوق العادست
نقل قول:
سلام
موقع خرید چطور میشه فهمید رام برای کدوم کشوره ؟
و برای کجا باشه،خوبه ؟
آقا این گوشی خیلی خفنه!!!
یه چندتا روش به ما یاد بدید لطفا خیلی زیاد بلد نیستیم با این گوشی سر و کله بزنیم.
راستی یه نوار ابزار کناری داره که وقتی بازگشت رو برای یه ثانیه نگهداری ظاهر می شه، برای ما دیگه نمیاد. چجوری دوباره احضارش کنیم؟
ممنون :دی
منوی نوتیفیکیشنتو باز کن (همونی که بالای صفحس)نقل قول:
آقا این گوشی خیلی خفنه!!!
یه چندتا روش به ما یاد بدید لطفا خیلی زیاد بلد نیستیم با این گوشی سر و کله بزنیم.
راستی یه نوار ابزار کناری داره که وقتی بازگشت رو برای یه ثانیه نگهداری ظاهر می شه، برای ما دیگه نمیاد. چجوری دوباره احضارش کنیم؟
ممنون [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
تو اون گزینه های بالا یه چی داره به نام مولتی ویندو اون رو فعال کن
اگه هم فعاله و منو پریده یه بار غیر فعال کن و بعدش فعال اوکی میشه :)
دوستان میشه از نوت 3 به عنوان قلم نوری استفاده کرد؟ برای طراحی و مدلینگ.؟
فرستاده شده از GT-I9500ِ من با Tapatalk
بچه ها یه سوال؟ نوت 3 مدل N900 کارت حافظه میخوره؟ یا فقط حافظه داخلی داره؟
کارت حافظه هم میخوره.نقل قول:
راستی دوستان کسی میدونه کی واسه این سفارش امارات آپدیت آندروید 4.4 میاد. همه کیت کیتی شدن ما موندیم.
راستی من از کدوم قسمت گوشیم میتونم بفهمم واسه گوشیم آپدیت اومده یا نه؟
ممنون بابت جوابنقل قول:
دقیقا کجاش میخوره؟ درپوش رو برداشتیم پیداش نکردیم...
سلام.نقل قول:
دقیقا روی سیم کارتت،اون قسمت فلزی رو که نگاه کنی یک شکاف داره اونجا میخوره فقط خیلی مشخص نیست.دقیقا میشه روی سم کارت. :11:
بالایه جایه سیم کارتنقل قول:
سلام. آپدیت اومده. برو توی about بعد برو قسمت آپدیت.نقل قول:
من هم دیشب آپدیت کردم با وای فای گوشی به کیت کت
سلام
آقا یه راه درست و درمان برای روت کردن گوشی معرفی می کنید؟ :n03:
میخوام N-Drive نصب کنم ارور میده. کلا خیلی از برنامه ها رو نصب می خوام بکنم نیاز به روت داره
دوستانی که آپديت کردن بگن چه جوریاست. یعنی چه تغییراتی داده شده و اینکه حجم دانلودش چقدره و آیا خیلی طول میکشه؟
400 مگه. زمان دانلود بستگی به سرعت اینترنتت داره. تغییر والا چیز خاصی عوض نشده.یکم روونتر میشه مصرف باتریش بهینه تر میشه. رنگ همه نشانگرهای بالای صفحه هم سفید شده که جالب نیست.رنگیشو بیشتر دوست داشتم
خوب بالاخره منم اس4 رو رد کردم 9005 گرفتم.فعلا دارم براش رام جدید سنگاپور رو دانلود میکنم که چنج لیست بالایی داره تا روش نصب کنم.عرض کنم که صفحش خیلی خوبه ولی کیفیتش چون بزرگتره از اس4 پایینتره و پیکسلاش یه ذره معلومه!
دوستان منم دیروز آپدیت کردم گوشیمو و تغییراتی که دوستمون حمید گفت رو مشاهده کردم ولی یه چیزی چرا تست برنامه antutu ، عدد 26000 رو نشون میده؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟ در حالی که قبلا 36000 رو نشون میداد. این که خیلی ضایع است و در ضمن هر از گاهی لگ های کوچیکی هم دیده میشه در حالی که قبلا اصلا وجود نداشت.
سلام.نقل قول:
معمولا بعد از آپدیت باید وایپ کنید که اینگونه لگ ها و... وجود نداشته باشه. :11:
Sent From My SM-G900H
چه جور باید وایپ کنم؟ و اینکه این وایپ چیه؟ و اینکه چرا antutu اینقدر پایین اومده و اینکه ممنون.نقل قول:
سلام.نقل قول:
وایپ کردن یه جور ریست کردن کارخونه ای هست یکم محکمتر :-D چون تمام اطلاعات پاک میشه،پس قبلش حتما یک بکاپ کامل بگیرید از اطلاعاتتون.
برای اینکار گوشی رو خاموش کن کلیدهای ولوم بالا و هوم رو باهم بگیر و گوشی رو روشن کن کلیدای هوم و ولوم رو نگه دار تا بره توی حالت ریکاوری و بعد گزینه وایپ رو انتخاب کن و با کلید پاور اوکی کن. فقط بکاپ بکاپ بکاپ یادت نره (اگر اطلاعاتت مهمه وگرنه که هیچ ):11:
Sent From My SM-G900H
آقا ممنون از راهنماییت .نقل قول:
راستی چه جوری بکاپ کنم؟
سلام.نقل قول:
اگر گوشیتون روت شده توسط ریکاوری اگر روت نشده توسط برنامه های بکاپ مثل go back up یا تیتانیوم بکاپ و.... :11:
Sent From My SM-G900H
آقا ممنوننقل قول:
فقط اینکه بهترین برنامه بکاپ بدون نیاز یه روت کدومه ؟ (فقط میخوام لیست تماس و نرم افزارها نرن و بازیها)
سلام.نقل قول:
از گو بکاپ استفاده کن. :11:
Sent From My SM-G900H
سلام.دوستان این برنامه index service چیه که باتری گوشی تموم میکنه؟
وایپ دیتا رو بزنم یا وایپ کش رو؟نقل قول:
سلام.نقل قول:
هر دو رو اول دیتا بعد کش. :11:
Sent From My SM-G900H
یعنی اول دیتا رو بزنم بعد که وایپ دیتا تموم شد دوباره وایپ کش رو بزنم؟نقل قول:
راستی من واسه گوشیم کارت حافظه نخریدم. این بکاپ ها رو میشه تو کامپیوتر ذخیره کرد؟ و یا اصلا میشه یه کارت حافظه بخرم و برنامه ها و بازیها رو از حافظه گوشی انتقال بدم به کارت حافظه؟(یعنی بکاپ و این جور چیزا لازم نشه)
سلام.نقل قول:
بله اول دیتا بعد کش.در مورد حافظه بله میتونید ضمن اینکه توی بعضی گوشی ها حافظه داخلی هم با وایپ پاک نمیشه و توی اونم میتونید نگه داری کنید.منتها من نوت 3 رو وایپ نکردم و نمیدونم پاک میشه یا نه.:11:
Sent From My SM-G900H
آقا من وایپ کردم و همه چی پاک شد و تازه بازم بنچمارک 26000 شد.