درود.
بالاخره بعده کلی دس دس رفتم نمایندگی سنهایزر. (جمهوری، سر خیابون دانشگاه) مغازه خورد تو ذوقم! به نمایندگی نمیخورد!
از سری PX هیچکدومو نداش. چن مدل Earphone و Headset و 3 مدل Headphone. منم که Headphone میخواسم...
HD 485 , HD35 , HD 25 مدلاش بود. 485 حدودا 90 بود که با تخفیف حدود 70 میداد. من تا 40~45 داشتم...
hd 35 که 20 تومن بودو باز کرد. اولین چیزیکه میزد تو ذوق جنس پلاستیک تل و پشت اسپیکرا بود. انگار مواد بود. گفتیم حالا بذار تست کنیم......افتــــــــــضاح!!!
درین حین یه مدل Street (پشت گوشی) به چشم خورد : omx 52. قیمت: 52. نسبت به قبلی کلا جنس مواد سازنده خیلی بهتر. تستش کردم، اول که با قرار دادن روی گوش مشکل داشتم. ای بدک نبود. اما یه مشکل داش: بعلت اینکه از بالا به نوعی به لاله گوش آویز میشه، پایینش خوب رو گوش جفت نمیشه که در نتیجه 1- Bass خوبی نمیده 2- صدای محیط شنیده میشه.
منم که راک گوش میدم...کاملا نا امید شده بودم که یهو یارو گف این هم یه کیف داره، هم Shell پشت اسپیکرا 2 رنگ داره و قابل تعویضه!! یه جورایی حال کردم و خر شدم و اون 2 ایراد گندرو Sacrifice کردم. 40 تومن داد بهم. الانم رو گوشمه. عادی شده تا حدودی.
اینم عکسش :
کد:
http://retro-music.co.za/images/omx52.gif
در ضمن Sennheiser : Designed and engineered in Germany, MADE IN CHINA