فک نکنم چون گرافیک به مادربرد لحیم شده،خلاصه مطمعن نیستم.
ولی اگرم نشه خیلی راحت میتونی یه گرافیک اکسترنال بخری بزنی تنگش.
Sent from my GT-N5100 using Tapatalk
Printable View
فک نکنم چون گرافیک به مادربرد لحیم شده،خلاصه مطمعن نیستم.
ولی اگرم نشه خیلی راحت میتونی یه گرافیک اکسترنال بخری بزنی تنگش.
کلا گرافیک 2 با 4 چقدر فرق دارن مخصوصا در رندرینگ و فتوشاپ
ممنون
خیر دوست عزیز .در لپ تاپ امکان تعویض قطعاتی مثل پردازنده و گرافیک غیر ممکنه.
یه سوال اونم اینکه آیا در صورت خرابی cpu و با توجه به اینکه آخر اسم cpu حرفM وجود نداره (قابل تعویض نیس)باید چه خاکی به سر کنیم آیا راهی جز تعویض مادربرد هست؟
من یه بار فن لبتاب قبلیم مشکل پیدا کرد منم دیر فهمیدم خلاصه cpu تقریبا به دیار باقی پیوست و الان نصف عملکردی که باید رو داره و به همین خاطر میخوام یه لبتاب جدید بگیرم و نمیخوام دوباره این بلا سرم بیاد
برای کاری که شما میخواین زیاد فرق نمیکنه.
درکل کار از محکم کاری عیب نمیکنه ولی توجه داشته با که جیب از بیپولی عیب میکنه پس اگه صلاح میدونی صرفه جویی کن
نقل قول:نقل قول:
ممنون از دوستان که جواب دادن/ خیلی مرسی...
تقریبا همین 30 دقیقه پیش داشتم نو سایتا چرخ میزدم که خوردم به این مدل
Sony VAIO Fit 15E SVF152190X Touch
از دوستان اهل فن میخاستم بپرسم با توجه به این که پردازنده ی N550 = Intel Core i7 4700HQ 2.40GHz up to 3.40 GHz
و پردانزنده ی وایویی که خدمتون عرض کردم Intel Core i7 3537U 2.00GHz up to 3.10 GHz این مدله میشه یه مقایسه ای انجام بدین
و راهنمایی کنین منو که کودوم مدل بهتره؟؟؟ آخه از نظر زیبایی وظرافت سونی واقعا یه سروگردن از ایسوس بالاتره ..
اگه میشه لینک بدیدنقل قول:
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]نقل قول:
دی جی کلا /بفرمایید:n16:
ممنون دوستان از پاسختون.. لپ تاپ گارانتیش یه سال فوقش دو سال هست از اون بابت نگرانی ندارم مثلا اگه مشکلی پیش اومد میدمش گارانتی اوکی میکنن البته اگه قبولش کردن و مثل همیشه نگفتن این مشکلت شامل گارانتی نمیشه!..خوب بعد اینکه یه سال گارانتیش تموم شد اونوقت چه خاکی به سرمون بریزیم ببرمش سراغ تعمیرکار راحت قطعه هاشو گیر میاره و درست میکنه ؟ از این بابت نگرانم.در ضمن این قابلیت اضافه کردنssdدر کنار هارد خودش رو داره یا نه ؟
دوستان یه سوال ایا این اسوس از نظر ضخامت که از بقل بهش نگاه میکنی به اپل میرسه یا بزرگ تره ؟؟؟
نقل قول:دیدمش در کل:نقل قول:
باتری ضعیفتر
سیپیو ضعیفتر و یه نسل عقب تر
گرافیک هم ضعیفتر و هم حافضه گرافیکی کمتر
و تنها نکته مثبت وجود nfc هست که اونم به جاش میشه وجود ساب ووفر روی ایسوز رو دید
تو آل نوشته قابلیت تعویض با ssd هست ولی نمیشه در کنار هم استفاده کردنقل قول:
یکی جواب منو بده لطفانقل قول:
مرسی :n12:نقل قول:
پس میچسبم به همون N550 ...,ولی خوب زیبایی سونی با ایسوس قابل مقایسه نیست :n28:
نه مگه اینکه کلا هارد رو در بیاری و ssd بزاری یا به جای دیویدیش بزاری یا اکسترنالنقل قول:
کاش حداقل این قابلیتو داشت.با این حساب فک کنم بعد یه مدتی هارد خودشو در بیاریم ssdبخریم توش بزاریم و یه هارد اکسترنال دیگه بخریم که اینم با این قیمت های فضایی نمیصرفه باید با همون5400rpmبسازیم!
ینی میشه هارد خودش جاش بمونه و اس اس دی رو دیویدی رو در بیاریم بزاریم جاش؟اگه اینجوری باشه خوبه نقل قول:
*تکنولوژی Optimus انویدیا به طور خودکار بین گرافیک اینتل HD 4600 و Nvidia GeForce GT 750M سویچ میکند*
ﺍﯾﻦ ﺟﻤﻠﻪ ﺭﻭ ﺍﺯ ﺻﻔﺤﻪ ﯼ ﺍﻭﻝ ﻫﻤﯿﻦ ﻓﺮﻭﻡ ﮔﺮﻓﺘﻢ ﻭ ﺳﻮﺍﻟﻢ اینه که آیا گانفیگ های موجود در بازار دو گرافیک هستند یانه؟
مطمئن نیستم اما فک کنم کلا n550jvکارت گرافیک مجزا نداره .
دوست عزیز پس اون gt750 چیه تو لپ تاپ؟:-)نقل قول:
Sent from my GT-I9100 using Tapatalk 2
منظور دو کارت گرافیک مجزا نیست بلکه hd 4600 گرافیکیه که در پردازنده اصلی هست( cpu ) و وقتایی که دستگاه بخواد کار گرافیکی ساده انجام بده از همون استفاده میکنه و بیخود gt750 را به کار نمیگیرهنقل قول:
البته تا اونجایی که من میدونم!
منظور من هم همون بود تو کانفیگ هایی که هست ننوشته گرافیک دوم hd4600فقط gt750رو فک کنم داره
دوست عزیز یکم مطالعه بیشتر بفرمایید!نقل قول:
تمام پردازنده های امروزی اینتل سری موبایل دارای گرافیک مجتمع داخل پردازنده هستند . چه در مشخصات قید بشود و چه نشود . یک مساله ای بدیهی و پیش پا افتاده است
این دیگه بستگی به جیپ و نیاز شما داره ... وگرنه SSD از برند سامسونگ تا ظرفیت 1TB هم جدیدا به بازار معرفی شدهنقل قول:
دوستان من یه راهنمایی جامع می خوام ... دیگه تصمیم گرفتم به آشنامون که می خواد بره فرانسه بگم بیاره
فقط این صفحه نمایش لاکردار بدجور رفته رو اعصابم : asus تو سایت خودش نوشته non-glare که میشه همون ضد تابش ( یعنی در واقع همون مات ) ولی من هرجا تحقیق می کنم می بینم صفحه نمایش لمسی براق هست و غیر لمسی مات .... از اونجایی که می خوام لمسی باشه صفحه نمایشم ولی این براق بودن طبق تحقیقات گوگلی کمی جلوم رو میگیره ( نوشتن تو نور کاراییش میاد پایین و بعد از چند ساعت هم چشم رو خسته می کنه )
چیکار کنم به نظرتون ؟؟؟؟؟؟
مات بگیر شک نکن لمسی اشغاله اون لرزش صفحه رو من به شخصه نمی تونم تحمل کنم :n22:
من باشم لمسی میگیرم حتی اگه همه دنیا بگه بده :-)نقل قول:
شما به نظرت یه کمپانی مثل ایسوز صفحه ای زده که زیر نور مثل آینه عمل کنه؟من فکر نمیکنم خیلی مشکلی تو صفحه براقش باشه
شما فقط به خاطر لرزش صفحه میگی یا کیفیت تصویر ؟؟؟نقل قول:
نقل قول:
یکی از محاسن n550 صفه لمسیشه حالا شما میخای ماتشو بخری؟؟؟:n23:
از خارج اووردن اشتباهه...منم بابام آلمانه میتونه بیاره واسم اما ترجیح میدم از همین جا بگیرم
تا اگه شامل گارانتی شد یا عیبی کرد بدون دغدغه رفعش کنم / در کل نمیرزه از خیلی لحاظا:n16:
می دونی خیلی پرس و جو کردم ... به این نتیجه رسیدم اینجا که 1 تومن اضافه ازت می گیرن اگه ب احتمال خیلی کم خرابی تو لپ تاپ به وجود اومد بیشتر از یک نتومن که خرجش نمی شه میشه ؟؟ پس حداقل دادن 1 تومن به تعمیرکار [ اگر حالا زمانی مشکل پیدا کنه ] بهتر از دادن پول مفت به دلاله :n16:نقل قول:
دوست عزیزی که گفتی آوات بهت میل داده،میشه لطفا ایمیل آواتو بدی؟ممنون
دوستان منم میخوام ماتشو بگیرم ولی میگن ماتش فاقد بنلipsهست.به نظرتون کیفیت صفحه ماتش خوبه بگیرم؟ چشم رو اذیت نمیکنه تار نیس ؟ در ضمن مدل 2گیگشو میخوام چون بازی در حد pes14.nfs.btf4 بازی میکنم که اون فک کنم از 4گیگ استفاده نمیکنن فقط کاش ddr5بود
لینک صفحه ارتباط با ما آوات. من خودم به آدرس اولی میل زدم. بفرماییننقل قول:
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
به یک بازرگانی ایمیل زدم گفت هفته آینده 4شنبه اینشاالله
نه آقا چه کاریه؟! پنل TN که کیفیتش اصلا قابل مقایسه با نوع IPS نیستنقل قول:
ششصد مرتبه گفتم اینقدر توی نخ مات یا براق بودنش نباشید . برید بالاترین کانفیگی که بودجتون میکشه حتی با ص لمسی خریداری کنید.
آخه شماها که اینقدر آینده نگرید و از هنوز قبل از خرید بفکر عمر باتری یا خرابی های آیندش هستید! با خودتون نمیگید در آینده که ویندوزهای 9 و 10 ! بخواد بیاد دیگه ص بدون لمسی اصلا کابردی نداره و روی اعصابه!
یا نکنه فکر کردین این لپتاپ رو فقط برای 6 ماه استفاده دارید می خرید و بعدش یکی دیگه؟!
بابا آبنده نگرها!:n02:
داداش منم دلم میخواد لمسی بگیرم اما بودجم نمیکشه هم اینکه اونایی که داشتن میگن لولاهاش ضعیفه تکون میخوره رو اعصابه این مشکلشم دلسردم میکنه... چهار و ششصد اخه چه خبره نه گرافیکش دی دی آر 5 هست ! نه قابلیت اضافه کردن اس اس دی بدون خارج کردن دیویدی و اینارو داره! ..من نمیدونم به خاطر یه لمسی این لامصب چرا اینقد گرونه..اصلا به فکر خریدار نیستن موقعی که میکشه بالا یهو چهارصد پانصد در عرض یه روز رو این لپ تاپ میکشه بالا اما موقعی که میخواد بیاد پایین بزور 20.30تومن کاهش میدن.نقل قول:
در ضمن فینگر پرینت هم نداره اگه اینایی که گفتم رو داشت قیمتش قابل فبول و منطقی بود اما وفتی نداره آدم زورش میاد واسه یه لپ تاپ 3/5میلیونی نزدیک 5میلیون پول بده
تا جاییکه من تحقیق کردم پنل مات ips هستنقل قول:
حتی در سایت notebookcheck هم مدلل بررسی شده دارای صفحه مات و ips هست
یکی از لپتاپهایی که شخصا دارم حسگر اثر انگشت هم داره ولی به هیچوجه بدردم نخورده و فکرم نمیکنم بخورهنقل قول:
پس حداقل این یکی پارامتر رو که باید کلا بیخیال بشید. حالا ممکنه %2 افراد واقعا بدردشون بخوره ولی بیشتر یک قابلیت تزئینی و هزینه زا بوده لذا می بینید توی لپتاپهای جدید بندرت قرار داده میشه