خوب من به علت جانبازی بابام معاف شدم و قراره کارت پایان خدمتم تا چند وقت دیگه بیادش
که هر دو گزینه رو شامل میشه منم هرچی فکر میکنم تفاوتی نمیبینم که بخوام یکیشونو بزنم
Printable View
خوب من به علت جانبازی بابام معاف شدم و قراره کارت پایان خدمتم تا چند وقت دیگه بیادش
که هر دو گزینه رو شامل میشه منم هرچی فکر میکنم تفاوتی نمیبینم که بخوام یکیشونو بزنم
دوست عزیز گزینه شما باید طبق اونچیزی باشد که زمان ثبتنام مشکلی براتون بوجود نیاره.یعنی اطلاعات غلط نباشه ....نقل قول:
اقا من یه دوستی دارم که امسال سراسریه شیلات اصفهان روزانه قبول شد البته تو انتخاب رشته اشتباه کرد که بماند!الا این دوستم معافیتش رو داره می گیره و می خواد کنکور ثبت نامه کنه!
حالا مشکلی که هست ایا می تونه ثبت نام کنه یا محرومه!اگه محروم میشه راهی هست که بشه دورش زد یا نه
رشتش تجربی بود که سراسریه شیلات اصفهان قبول شد روزانه ولی نرفت اینقدر مسخره کردیم
نقل قول:
سلام
اگر در کنکور 92 این رشت هرو قبول شده-کنکور 93 رو محروم خواهد بود ...
یعنی اصلا راهی نداره که دوباره کنکور بده؟
اصلا به دفترچه مراجعه کنید توضیح دادهنقل قول:
من کد وضعیت سربازی رو 4 زدم، درسته؟؟ الان دارم پیش میخونم... متولد 24 خرداد 75 هستم...
ثبتنام رو انجام دادم .
ممنون بچه ها مخصوصا فرشید بابت راهنمایی.
بله کد 4 درستهنقل قول:
دوستان برای ثبت نام مرحله ی دومی هم در نظر گرفتن؟یعنی یه شخصی الان ثبت نام نکنه و بذاره برای مرحله ی دوم.مرحله ی دوم برای ثبت نام هست مثل هر سال؟زمانش کی هست؟
بلهنقل قول:
سوم تا ششم اسفند ماه
پاکش شود...
ما اخر نفهمیدیم امسال دانشگاه ازاد کنکور جدا داره یا نه
نداره.نقل قول:
Sent from my ST15i using Tapatalk 2
خیر در صورت قبولی از ثبتنام نمیتونه بکنه .نقل قول:
مگر دانشگاه پیام نور و یا ازاد بدون کنکور شرکت کنه ...
بله-امسال جداگانه هست ازمونش ...نقل قول:
سلامنقل قول:
تقریبا در چند سال اخیر در اسفند ماه ثبتنام مجدد هست ...
شما مطمئنی؟ چند روز پیش توکلی گفت جداگانه نیست حتی کلی هم از مسئولان ازاد تشکر کرد بابت این قضیه:-D:Dنقل قول:
Sent from my ST15i using Tapatalk 2
دوستان چرا نمیشه اطلاعات رو ویرایش کرد؟
مشکل چیه؟نقل قول:
خطاهاي زير را برطرف کرده و دوباره بر روي دکمه تاييد کليک کنيد:
- بند 47 علاقمند به شرکت در گزینش رشته های تحصیلی دانشگاه پیام نور، موسسات آموزش عالی غیر دولتی-غیر انتفاعی انتخاب شده است اما کارت اعتباری علاقمندی وارد نشده است
شما وقتی تیک گزینه شرکت در موسسات غیر انتفاعی رو میزنی باید شماره کارت رو هم وارد کنی(( باید خریده باشی ))نقل قول:
از این سایت
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
باید یه کارت علاقه مندی در آزمون پیام نور و غیر انتفاعی بخری
سلام
شرمنده میدونم سوالم تکراریه منکه پارسال کنکور دادم وامسال میخام دباره کنکور بدم باید کده جندروبزنم؟ اگه میشه زودتر جواب بدین من ثبت نامم ناقصه
کارت رو خریدم ... وارد هم کردم ...نقل قول:
اما یه چیزیو اشتباه وارد کردم میخوام اونو اصلاح کنم اما بهم اجازه اصلاح هیچیو نمیده !
چک باکس تیک خورده ولی غیر فعاله ... دکمه تایید رو که میزنم میگه خطا های زیر و برطرف کنید ... عکس زیر :
محتوای مخفی: عکس
دوستان کسی راه حلی داره؟ چیکار کنم؟
تا کی مهلت تغییر اطلاعات هست؟
ممنون
عزیز واسه پیام نور باید یه کارت جدا مخصوص پیام نور بخری و سریالش رو وارد کنی . پیغام داره میگه شما علاقمندی در گزینش پیام نور شرکت کنی ولی شماره سریالش رو وارد نکردی . . . . .
اگه باز هم درست نشد ولش کن تا زمان اصلاح اطلاعات که توی اسفند هست .
وقتی میخواستم ثبت نام کنم واردش کردم ....نقل قول:
حالا که میخوام ویرایش کنم خطا میده
امیدوارم این مشکل رفع بشه ... حداقل تا اون موقع...
آخرین مهلت ویرایش اطلاعات تا کِیه؟
نقل قول:
شرمنده میدونم سوالم تکراریه منکه پارسال کنکور دادم وامسال میخام دباره کنکور بدم باید کده جندروبزنم؟ اگه میشه زودتر جواب بدین من ثبت نامم ناقصه
کد نظام وظیفه ؟ 6
دوستان مشکل برطرف شد ! مشکل از سایت سازمان سنجش بود که باگش رو رفع کردن
ممنون
سلام
دوستان قسمت خرید کارت اعتباری دو نوع کارت هست یکی سراسری یکی هم پیام نور و غیر دولتی و اینا
پس دانشگاه ازاد چطوره ؟ کارت اعتباری نداره ؟
ازاد و دولتی یک ازمون شده...نقل قول:
میدونم اما یعتی دیگه هیچ فرقی ندارن ؟نقل قول:
مثلا من کنکور میدم موقع انتخاب رشته میخوام برم آزاد
مثل پیام نور کد 12 رقمی و کارت اعتباری نمیخواد ؟
خیر لازم ندارهنقل قول:
همون کد واسه دوتاش هست
این کنکور زبان رو از کجا بخرم کدشو؟
بچه ها روي كد نظام وظيفه به هيچ وجه حساس نباشين اين كد فقط براي اينه كه شما برين بررسي كنين ببينين اگه كنكور بدين ميزارنتون دانشگاه يا نه؟ هيچ جاي ثبت نميشه اين كد وقتي كه ميرين دانشگاه ثبت نام ميكنين اونجا بهتون يه برگه ميدن كه ببرين پليس +10 و اونجا وضعيتتون بررسي ميشه و بهتون مرخصي تحصيلي داده ميشه. هرچي كد ميخواين بزنين
من که راحتم سربازی معافم ، کارت معافی دائمی هم دارم :n25::n05:
داداش من سومه و میخواد کنکور 93 رو آزمایشی شرکت کنه
واسه ثبت نام کد سوابق تحصیلی میخواد که همچین کدی وجود نداره براش چون هنوز دیپلم نگرفته
دوستانی که آزمایشی ثبت نام کردن چیکار کردن؟
مگه هنوزم کنکور ازمایشی میشه داد؟نقل قول:
فکر کنم از پارسال برداشته شد چون پارسال من نتونستم ازمایشی بدم
سلام
بچه ها کسی که دیپلم فنی حرفه ای داره و بخواد کنکور زبان بده چی کار باید کنه؟؟
دوست من میخواد کنکور زبان آلمانی شرکت کنه وای فنی حرفه ای بوده. امکانش هست آیا؟
ممنون:n16:
سلام دوست عزیزنقل قول:
فقط کافیه مدرک پیش دانشگاهی از یکی از شاخه های نظری (ریاضی . تجربی . انسانی) دریافت کنید.
که اگه میخاین سریع اقدام کنید میتونید در یکی از مراکز اموزش از راه دور ثبت نام کنید تا مستمر 5 نمره رو بدن. فقط کافیه تو برگه 5 بگیری .
سلام
من توی قسمت شهرداری منطقه ی محل سکونت چیزی ننوشتتم .تو شهرستان هستم .لازمه ویرایش کنم؟
من که الان دانشجوی دانشگاه ازاد هستم تو بند 38 بود فک کنم باید بزنم دانشجو دوره روزانه یا هیچ کدام؟
مسئولین دانشگاه ازاد هم به طور رسمی تاکید کردند ازمون به طور جداگانه هست ....نقل قول:
خیر.لزومی ب ویرایش نیست ...نقل قول: