[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
5 مقاله از شبکه گرفته تا وازه نامه(وای فای...وایرلس لن و.....)در این صفحه قرار دادم
هدیه امشب من به شما دوستان امیدوارم خوشتون بیاد
Printable View
5 مقاله از شبکه گرفته تا وازه نامه(وای فای...وایرلس لن و.....)در این صفحه قرار دادم
هدیه امشب من به شما دوستان امیدوارم خوشتون بیاد
نقل قول:
منم خيلي موضوعات رو بلد نبودم . برو بچه هاي انجمن هم اكثرا جواب نمي دادن . خودم انقدر به سيستم ور رفتم تا ياد گرفتم.
ولي بدون شوخي اگه بلد نيستي بگو تا در حد توان كمكت كنم.
از دوستان کسی میدونه چطوری میشه...گوشی brwon را به red تبدیل کرد..من شنیدم با far میشه اما بلد نیستم....
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]نقل قول:
matin جان اگر ميشه اينكار را كن وبا آموزش [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] مرسي
بعد از این که رو گوشیت نصبش کردی و تو برنامش رفتی باید بری تو Setting و بهش نشون بدی که پوشه های عکس و
فیلمت کجاست و یه رمز انتخاب میکنی...از این به بعد هر وقت خواستی یه پوشه رو قفل کنی Encrypt Image
یا Encrypt video رو انتخاب میکنی و برای برداشتن قفل هم اون دو تا گزینه ی دیگه...
البته اگه یکی که از موبایل سرش میشه بیاد گوشیتو برداره یه جورایی میتونه قفل های روی فایل ها رو برداره...
بهر حال از هیچی بهتره...
چرا .... تو همین انجمن W810 پرطرفدارترین گوشیه ... تنها ایرادشم جاواشه ...نقل قول:
متين جان يك پيشنهاد برات دارم w810 نگير يكي ازدوستام داره بدرد نمي خوره
ولی من خودم دلم میخواد گوشیم سیمبیان داشته باشه....
عزیز شما فقط Sony Ericsson PC Suite رو نصب کن ....بعد با یکی از بخش های این نرم افزار که اسمشSony Ericsson File Manager هست راحت میتونی فایل هاتو ترنسفر کنی...نقل قول:
خواهش ميكنم يكي به من بد بخت كمك كنه
من برنامه هاي توي سي دي اين گوشيو همه رو نصب كردم
ولي بلد نيستم چيجوري دقيقا برنامه رو از پي سي به موبايل بريزم جون من يكي خلي كامل و خوب توضيح بده خواهش ميكنم
منتظرم
میشه یه کم بیشتر توضیح بدید .....نقل قول:
از دوستان کسی میدونه چطوری میشه...گوشی brwon را به red تبدیل کرد..من شنیدم با far میشه اما بلد نیستم....
برای کدوم قسمت K750 هست...؟
...موفق باشید....
matin جان ايول قوربون دستت:10:
mazerat mikham ke english minevisam man mikham ye rame 1gig vase k750 bekharam mishe begid kodom mark asli va khobe
matin جان اين برنامهاي كه برام گزاشتي كارنكرد
java جديد چي دارين؟؟؟؟؟؟؟؟؟
پلير winamp براي java اومده !!!
كي داره؟ ؟؟
لینکش یا خودش ... ؟نقل قول:
matin جان اين برنامهاي كه برام گزاشتي كارنكرد
یه تاپیک براش هست : [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]نقل قول:
java جديد چي دارين؟؟؟؟؟؟؟؟؟
شما هم لطف کنید به جای چند تا پست همه رو توی یه پست بنویسیدکه اینجا شبیه چت نشه....
....موفق باشید....
متین جان برنامه خیلی خوبی بود و خیلی به کارم اومد.دستت درد نکنهراستی چی میشد این انجمن دکمه تشکر داشت تا بیخودی پست اضافی نزنیم.
سلام دوستان
ببخشید کسی میدونه key lock واسه k750 هست یا نه ؟؟
به جز حالت قفل استاندارد گوشی
من چیز دیگه ای مثل یه نرم افزاری چیزی ندیدم!!!!!
کسی نمیدونه چه جوری اس ام اس هارو از طریق بلوتوس چه جوری میشه فرستاد؟
k750 نقره اي داره؟
من توي پاساژ قائم يه گوشي ديدم عين K750 ولي نقره اي
منتها پاينش به جاي quick share نوشته vodafone
كسي اطلاعي داره دربارش؟
کسی بلدنیستنقل قول:
آقا من یه رمز به Phoneluck دادم حالا یادم رفته. الان هر وقت بخوام Master reset یا Format کنم از من رمز میخواد. هرچیم میزنم قبول نمیکنه. اون قفل رو هم گذاشتم رو off ولی بازم میخواد.
آیا راهی برای ریسیت کلی وجود داره؟ البته بدون باز کردن پشت گوشی. یا راهی برای بازیابی پسورد.
لطفا کمکم کنید که خیلی بهش نیاز دارم.
matin جان وقتي ريختمش روي گوشي يك علامت لوزي آبي آمد كنارش
سلام عزیز من یه مدلشو بلدمنقل قول:
وارد منوی اصلیه گوشی میشیم بعد وارد گزینه ء organizer میشیم بعد notes رو انتخاب میکنیم بعد new note رو انتخاب می کنیم و اس ام اس رو اونجا مینویسیم بعد save ش میکنیم روی همون نوشته more رو میزنیم و send رو انتخاب میکنیم بعدشم که بلوتث و فرستادن
من اینجوریشو بلد بودم دیگه اگه مدل دیگه ای هست شرمنده
تایید میشه:12:نقل قول:
ببر علائدین 8 هزار بده واست درست میکنهنقل قول:
آره داداش نقره ای داره و یه کم قدیمیه یعنی زمان جام جهانی اومده به بازار و جدیدا زرشکی هم اومده اگه بری جمهوری میبینینقل قول:
>کسی نمیدونه چه جوری اس ام اس هارو از طریق بلوتوس چه جوری میشه فرستاد؟
فكر نمي كنم راهي داشته باشه.
>K750 نقره اي داره؟
>من توي پاساژ قائم يه گوشي ديدم عين K750 ولي نقره اي
>منتها پاينش به جاي quick share نوشته vodafone
>كسي اطلاعي داره دربارش؟
من فقط ميدونم كه K750 نقره اي هم داريم كه بهش ميگن ودافن. ولي نميدونم چه فرقي با مشكي داره.
اینو خودمم میدونم ولی میخواستم خودم این کارو انجام بدم.نقل قول:
با برنامه فون ایکس یا XS++ میشه.فقط کافیه گوشی به برنامه متصل بشه.بعد از قسمت پایین برنامه گزینه GDFS رو انتخاب می کنی و در بالای صفحه Phone Lock رو میزنی .قفل موبایل رو نشون میده.نقل قول:
دوست عزیز یک دنیا ممنوم ازت.نقل قول:
مشکلم با روشی که گفتید حل شد.
موفق باشید.
از جوابت ممنونم ولی من مثلا 20 یا 30 تا اس ام اس ذخیره شدا تو گوشیم داشتم میخوستم ببینم میشه اینها رو با بلوتوس برای گوشی دوستم فرستاد خب اینجوریکه شما عرض کردی میتونمنقل قول:
دوستان سلام
من الان يك ماهه منتظرم تا بتونم يه كا 750 اصلي بخرم و هنوز موفق نشدم. حتي راضي شدم برم سراغ دبليو 810 ولي بازم نشد. هر دو تا تو بازار ناياب شدن. هر كي هم داره حاضر نيست به شرط اصل بودن بفروشه. يا چنج شده است يا ليبل خورده. ديگه خسته شدم . به نظر شما من چي كار كنم؟
آيا از نمايندگي سيتادل مي تونم بخرم؟ يعني اصليش گير مياد؟
اگه اينطوره لطف كنيد و آدرس چند تا نمايندگي تو تهران را با شماره تلفن بدين
خواهش ميکنم...نقل قول:
متين جان برنامه خيلي خوبي بود و خيلي به کارم اومد.دستت درد نکنهراستي چي ميشد اين انجمن دکمه تشکر داشت تا بيخودي پست اضافي نزنيم.
ولي يه چيزي رو يادم رفت بگم ... اينکه اون قسمتي گفتم بايد يه پسورد انتخاب کنيد اشتباهه ...( بايه نرمافزار ديگه اشتباه گرفتم...)
فکر نکنم براي جاوا همچين نرمافزاري باشه...نقل قول:
ببخشيد کسي ميدونه key lock واسه k750 هست يا نه ؟؟
منظورتون اينه....؟نقل قول:
نقره اي داره؟
من توي پاساژ قائم يه گوشي ديدم عين K750 ولي نقره اي
منتها پاينش به جاي quick share نوشته vodafone
كسي اطلاعي داره دربارش؟
قيمتش مثل اينکه يه کمي گرون تره..... [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
اون لوزی یعنی فایل برای گوشی ناشناخته هست....نقل قول:
matin جان وقتي ريختمش روي گوشي يك علامت لوزي آبي آمد كنارش
اگه شما همین لینک رو دانلود کرده باشید نباید مشکلی باشه ...چون یکی دیگه از دوستان که این لینک رو دانلود کرده براشون کار میکنه...
شما لازم نیست که اصل بخرید همین الان بیشتر از نصف (خیلی بیشتر ) گوشی های سونی غیر اصل هست...نقل قول:
دوستان سلام
من الان يك ماهه منتظرم تا بتونم يه كا 750 اصلي بخرم و هنوز موفق نشدم. حتي راضي شدم برم سراغ دبليو 810 ولي بازم نشد. هر دو تا تو بازار ناياب شدن. هر كي هم داره حاضر نيست به شرط اصل بودن بفروشه. يا چنج شده است يا ليبل خورده. ديگه خسته شدم . به نظر شما من چي كار كنم؟
آيا از نمايندگي سيتادل مي تونم بخرم؟ يعني اصليش گير مياد؟
اگه اينطوره لطف كنيد و آدرس چند تا نمايندگي تو تهران را با شماره تلفن بدين
مثل برای خودم...
...موفق باشید...
اون لوزی یعنی فایل برای گوشی ناشناخته هست....
اگه شما همین لینک رو دانلود کرده باشید نباید مشکلی باشه ...چون یکی دیگه از دوستان که این لینک رو دانلود کرده براشون کار میکنه...
matin جان يك بار دگه هم امتحان كردم باز همون لوزي مياد
متين جان ممنون
بچه ها به نظرتون اين K750 نقره اي هم خز شده يا اين خوبه؟؟
خداييش هيچ گوشي با اين قيمت امكانات k750 رو نداره
به نظر من که خیلی قشنگتره.ولی من گوشی دوستم که نقره ای بود رو با گوشی خودم مقایسه کردم یه مقدار صداش کمتر بود.البته یادت باشه وقتی میخوای نقره ای بخری(Vodafone) شارژر باید سه شاخه باشه وگرنه عوضش کردند.نقل قول:
من امتحان کردم جواب داد و خیلی به دردم خود.نقل قول:
در مورد مشکل شما : فایل که دانلود می کنی باید پسوند Jar داشته باشه.اگه پسوندش Jar نبود عوضش کن.بعد تو فولدر Other مموری کارتت بریز بعد از طریق فایل منیجر گوشی در کاربردها نصب کن.بقیه اش هم که متین کامل توضیح داده.
با سلام
گوشي من فارسيه ولي حروف ( گ ژ پ چ ) را نداره . چرا؟ چطور درستش كنم ؟ ممنون
بايد بديد آپگريدش كنند.نقل قول:
با سلام
گوشي من فارسيه ولي حروف ( گ ژ پ چ ) را نداره . چرا؟ چطور درستش كنم ؟ ممنون
iman _s چجوري به jar تبديلش كنم
فکر نکنم مشکل از فایل باشه چون کامل آپلود شده بود ...برای محکم کاری دوباره آپلود کردم...نقل قول:
matin جان يك بار دگه هم امتحان كردم باز همون لوزي مياد
فایل خودش Jar هست ...پس فقط کافیه بریزی روی گوشیت و با گوشیت اجراش کنی...
نقره ای هنوز خز نشده ...نقل قول:
متين جان ممنون
بچه ها به نظرتون اين K750 نقره اي هم خز شده يا اين خوبه؟؟
خداييش هيچ گوشي با اين قيمت امكانات k750 رو نداره
اگه قیمتش همون قیمتی که تو سایته نوشته هست باشه میتونی با همون پول ( یه 20 تومن گرونتر) W810 بخری..که هیچی از K750 کم نداره .
به جز اینکه از سری W هست ظاهرش هم خیلی قشنگ تره ...
...موفق باشید....
اقايان مهندسين سلام عليكم
من تازه به دارندگان اين گووشي پرطرفدار پيوسته ام و يكي هم من خريده ام .
يك مشكل كوچك دارم
ويبره موبايل من كار نمي كند .تنظيمات آن را كنترل كرده ام ولي متوجه شدم چراغ ويبره روشن است يعني حالت on
ولي بازهم گوشي نمي لرزد !! چكار كنم ؟؟؟آيا گوشي مشكل دارد ؟؟ يا ويبره خراب است؟؟ يا ...