سلامنقل قول:
اگه این کاور تایید شده پس چرا آرم لیگ قهرمانان آسیا روش نیست ؟
Printable View
سلامنقل قول:
اگه این کاور تایید شده پس چرا آرم لیگ قهرمانان آسیا روش نیست ؟
و علیکم السلام :دینقل قول:
خودش زده :
for the US and European versions
واسه امریکا و اروپاس / واسه اسیا فرق داره حتما
فکر نکنم اینجوری باشه آخه مگه توی کاور آسیا آرم لیگ اروپا و چمپیون لیگ رو نمی زنن ؟نقل قول:
دقیقا نمیدونم ولی مثلا من کاور یه سری بازی ها رو میبینم تو هر کشوری ممکنه فرق داشته باشهنقل قول:
شاید واسه pes هم همینطوری باشه
ولی واسه لایسنس کردن این لیگا هزینه ی زیادی دادن امکان نداره از تبلیغات روی کاورشون بگذرننقل قول:
ای بابا این دِمو چرا اینقدر دیر وقت میاد.
بین ۲۸ شهریور تا ۲ مهر:n03:
:PES 2014 – South America Covers are confirmed for
- Argentina
- Brazil
- Chile
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
+
PES 2014 Limited Premium Stadium Pack
A limited stadium premium pack including two new stadiums, La Bombonera (Estadio Alberto J. Armando, Argentina) and Prince Abdullah al-Faisal Stadium (Saudi Arabia) will feature in PES 2014
More news soon
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
چرا هر کدوم از کاورا یه شکل متفاوت داره؟نقل قول:
pes واسه این که در حق بازیکنی جفا نشه عکس همه رو گذاشته!:دی
پس دمِ Pes گرم :n02:نقل قول:
صورتا یکم زیادی گرد نیست؟ بعضی بازیکنا البته...مث ژاوی و کاسیاس...
یکمم از حالت فیس های پیس خارج شده و رفته سمته فیس های فیفا شکل کلی فیس ها....
ولی درکل فیس های کونامی خیلی قوی تر هست و طبیعی تر...
والا خبر ندارم چرا تصاویر متفاوت !!!!!
حالا دوستانی که اطلاع دارن میان توضیح میدن :n16:
والا این عکسه بیشتر شبیه حامد بهداد تا کاسیاسنقل قول:
حذف..........
غرفه PES2014 در نمایشگاه 2013 Gamescom .
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
قشنگهنقل قول:
پس نقش این کاور چیه ؟
فکر کنم این واسه شهر مونیخ باشه فقط :n02:
این کاور اول بازی بوده که البته وقتی اومد کونامی گفت کاور موقتی هستش و نهایی نیست .( پایین گوشه سمت چپ کاور نوشته ) . :n01:نقل قول:
جالبه بازی بعد از 12 سال باز دوباره این قضیه تکرار شد و PES02 آخرین باری بود که بازی کاور استار نداشت .:n01:
خوشم اومد از این حرکت کونامی که برای بازی کاور استار نذاشته :n02: .
کاور استار چیه؟اینکه یک سوپراستار رو کاور میکنن!؟
آره ، هر سال با یکی قرارداد میبندن و میارنش رو کاور بازی ، البته تو کلیپهای تبلیغاتی بازی هم ازش استفاده میکنن .:n01:نقل قول:
نقل قول:
حواستون باشه به این که تو بازی نسبت به نتیجه و عملکرد تیم حالت چهره و صورت و دهان و چشم کلا تغییر میکنه یا خشن میشن یا خوشحال واسه همین فک میکنید همه دهن های بازیکنا مثل همه شاید تو یه موقعیت متناسب همشون بودن که عکس ها رو گرفتن گذاشتن ولی جدی چهرها حرف نداره خیره کننده هستش حساب اینم بکنید سال اول با موتور جدید در این حد بازم شاهکاره بخدا :n01:
نقل قول:
حواستون باشه به این که تو بازی نسبت به نتیجه و عملکرد تیم حالت چهره و صورت و دهان و چشم کلا تغییر میکنه یا خشن میشن یا خوشحال واسه همین فک میکنید همه دهن های بازیکنا مثل همه شاید تو یه موقعیت متناسب همشون بودن که عکس ها رو گرفتن گذاشتن ولی جدی چهرها حرف نداره خیره کننده هستش حساب اینم بکنید سال اول با موتور جدید در این حد بازم شاهکاره بخدا :n01:
نقل قول:
درسته . چهره بازیکنا رو از اینجا نمیشه روش نظر داد .البته اینم بگم این انتقاد هم شده که بازیکنایی که زیاد مطرح نیستن بعضی چهره هاشون زیاد جالب نیست و انگار روی چهرشون کار نشده و خیلی از چهره ها از ورژن قبل Import شده .خوب البته باید بهشون حق داد با این وقت کم و با این همه تغییرات چاره ای نیست .
100 درصد بله اصلا نمیشه تو یک سال با این همه وقت کم این همه صورت رو بازسازی کرد چه برسه به اینکه بخوان روی بقیه چیزا کار کنن واقعا دمشون گرم با این همه زحمت
مشکل فیس و لباس و بقیه چیزا که تو ورژن اصلی نیست بروبکس پچ ساز دیگه دست بکار میشن هر چند به پای فیس سازیهای کونامی نمیرسه ولی صورتهای بیشتر تیمها از حالت دیفالت و نه چندان واقعی به حالت واقعی تر تبدیل میشه
من یکی که دیگه صبر ندارم خدائی با هر کلیپی که میاد حسرت بازی رو دلم میمونه و همین باعث میشه چندین و چند بار یه کلیپ رو نگاه کنم حداقل اینجوری بدون بازی کردن و تماشای شگفتی امسال کونامی ارضا میشم :n01:
یعنی برای pc نمیاد؟؟:n01:نقل قول:
همزمان با انتشار نسخه اصلی میاد .نقل قول:
به نظر من چهره ها حالا حالا ها جا داره واسه کار کردن و بعضی چهره ها منو یاد زامبی های توی Resident Evill میندازه !
ولی انصافا امسال PES رو گیم پلی اش خیلی خوب کار کرده و فکر میکنم از امسال بعد 3 سال دوباره PES رو بازی کنم
منم دقیقا مثله شما سه ساله که بخاطر گندی که سیباس لعنتی به محبوبترین عنوان ورزشی عمرم، زد ، این بازی رو کنار گذاشتم و رفتم ایکس باکس گرفتم که فیفا بازی کنمنقل قول:
امیدوارم امسال خاطرات قشنگم دوباره زنده بشه، یادش بخیر آرمین و حسین و بقیه دوستان که چه بحث های قشنگی داشتیم زمان PES2009
به امید بازگشت پادشاه
Sent from my C5303 using Tapatalk 4
آقا دم. یعنی تا 6 روز دیگه باید بیاد هنوز تاریخ دقیقی اعلام نشده؟
نخیر تاریخ عوض شدهنقل قول:
11 و 12 سپتامبر برای ایکس و پلی
دموی pc هم زمان با نسخه اصلی بازی منتشر میشه .
دقت کردین ورزشگاه سمت چپی ماله کجاست ؟!
ورزشگاه شاهزاده Abdullah al faisal کشور عربستان !!! . واقعا برای ما ایرانی ها جای تاسف داره . این تازه یه ورزشگاه از لیست ورزشگاهایی هستش که قراره بصورت DLC Pack به بازی اضافه بشه . چه بسا شاهد حضور ورزشگاههای دیگه از کشورهای عربی باشیم.! .ایران و ایرانی به کجا رسیده و عرب به کجا .!
Get a picture from the right angle, and you can get a face in PES2014 looking perfect
Wow هنوز با این گرافیک در این حد شگفت انگیز از نصف قدرت موتور بازی هم استفاده نکردن اخه این موتور یه قدرتی داره که اگه نهایت گرافیکش رو ببینید متعجب میشید که واقعیت هستش یا بازی ... دیگه این صورتها که اینقدر طبیعی هستش چیزی نیست واسه این موتور گرافیکی
چهره بازیکنان تیم ملی آلمان .
. . . . . . .
چهره Torres ! .
چهره کریس واقعا فوق العاده است. انگاری یک عکس واقعیه
همیشه توی زمینه چهره رونالدو pes خیلی بهتر عمل کرده. اوایل توی فیفا رونالدو رو نشناخته بودم!! خیلی افتضاح در میاره
خیلی امیدوار شدم به pes بعد از عکس رونالدو اما خدایی تیم ملی آلمان خیلی بیخود بود.
هیچکدوم جالب در نیومده بودن.
اون آخری واقعا همون فرناندو تورس خودمونه؟!!! فــــــاجــــــعــــــــه است!!!!!!!!!!!!
من اجازه دارم سرمو بکوبم لبه تیز مانیتور؟؟؟!
نقل قول:
چهره های تیم المان من تو یه کلیپ کیفیت HD دیدم واقعا با اینای که عکسش اینجاست فرق داشت این عکسا انگار از کیفیتشون کم شده یا عکسا با سیستمی بازی میکردن که کیفیت بازی در حد نرمال بوده چون واقعا تو اون کلیپ HD چهرها با اینا فرق داشت :n01:
شما سرتو فعلا نزن به جائی بزار بازی بیاد بعد از نزدیک ببین خودت دیدی بد بود چهرها بعد اجازه داری به هر جای بزنیش:n02:
سلام . دوستان این خبری که تو چند صفحه پیش گفته شده بود یکشنبه شب میدن درباره بازی (یعنی امشب) نمیدونید درباره چی میتونه باشه ؟ هنوز خبر رو اعلام نکردن ؟ رو این حساب میگم که شاید تو گیمزکام گفته باشن زودتر چون بعضی از دوستان نوشته بودن شاید اومدن دمو باشه که مشخص شد نمیاد برای pc متاسفانهفکر نمیکنید بعضی چهره ها فوق العاده حوبه بعضی چهره ها فوق العاده افتضاح؟ مثلا تورس خییییییلللللللللللللییییی ضایعست [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
نقل قول:
ارائه بازی تو نمایشگاه و جاهای مختلف دنیا واسه همینه که با سلیقه های متفاوت و ضعف و کمبود های بازی بیشتر پی ببرن و اشکال گیری کنن اینقدر جوش چهرها رو نزنین چون خودم تو کلیپ 1080 دیدم واقعا با این چهره های اینجا کلی فرق داشت این چهره های اینجا از تیم المان اصلا شفافیت و روح واقعی گرایانه ای نسخه ای 2014 رو نداره
هنوزم این نسخه ای 80 درصدی بازی هستش پس تا نسخه فینال بیاد هر چی مشکل باشه که خیلی ازار دهنده بوده برطرف میشه و گرنه حضور تو نمایشگاه و بعضی نقاط دنیا پارتی بازی که نیست الکی شرکت کنن مطمئن باشین چهره ها تو این نسخه بدون مشکل هستش و هنوز تا ارائه نهائی شدن این نسخه 1 ماهی وقت هستش :n01:
قیافه تورس مثله بچه کوچولو ها شده!
چهره ی نویر شبیه غرضیه
چهره ی اوزیل شبیه افقانیاس
چهره ی رویس نسبتا بهتره ولی خیلی روشنه
چهره ی فیلیپ لام 10 سال جوون شده !
چهره ی کلوزه شبیه زامبی هاس !
چهره ی خدیرا هم که انگار یه آینه گذاشتن جلوش به شاهکاری رو رو چهرش انجام دادن با بهت داره نگاه میکنه !
ولی انصافا چهره ی رونالدو خیلی کم نقص روش کار شده که یکی از دلایلش هم میتونه این باشه که باهاش قرارداد دارن.
نقل قول:
چهره ها عالی کار شدن
اما چهره رونالدو به نظرم که فیک هست
تا یک ماه دیگه صبر میکنیم تا ببینیم که چطوری چهره ها رو ساختن
نقل قول:
جس ندارن نمیدونم چرا