عکسهای من رو هم لطفا نقد کنید
سپاس بیکران
Printable View
عکسهای من رو هم لطفا نقد کنید
سپاس بیکران
من که نتونستم نقدی پیدا کنم جز اینکه بپرسم دوربینتون چی بوده؟ بسیار زیبا
LIKE [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
و کمی درباره نحوه عکس گرفتنتون توضیح بدین:n01: که چطور نور به این زیبایی توی عکس هستش
نقل قول:
به نظر من برای ثبت مناظر بهتره دیاف رو ببندیم (معمولا عکاسان میبندن f7 - f8 - f9 )
تا تصویر کمی مثل بعضی عکسهای من فلو نباشه :n01:
خط افق هم پیشنهاد میکنم حدود وسط نندازید
یا یک سوم بالا یا پایین مثل عکسی که در پست قبلم ویرایش کردم
و قله کوه در نقاط طلایی قرار میدادید بهتر بود
عکسهای زیبایی شده به نظر من عکس دوم پل روشن تر ثبت میشد بهتر بودنقل قول:
اینا عکسهای پارسال هست امیدوارم خوشتون بیاد
حالا شاید نظرم سلیقه ای باشه
موفق باشید
ممنون که نظر دادی :46:. حق با شماست اما جایی برای بیشتر عقب رفتن نبود. چسبیده بودم به دیوار پشتی :n03:نقل قول:
درخصوص عکس شما، با توجه به اینکه عکس توسط گوشی نسبتاً متوسطی ثبت شده جزئیات صحنه یک مقدار واضح نیستند که شما بی تقصیرید :n02: همینطور در خصوص بستن دیافراگم. در خصوص کادربندی هم که دوستمون
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] همه توضیحات رو دادن:12:
ممنون از لطف دوستان
دوربینم sony H20 هست و اگه جیبم اجازه بده می خوام تا اخر این سال یه DSLR ENTRY LEVEL بخرم.
نور خورشیده .در واقع خورشید رو از لابه لای برگهای خیس شکار کردم ولی خورشید در رفته انعکاسش مونده. D:نقل قول:
خوب شد توضیحات لازم را دادید چون من همش فکر می کردم نور شمعه:n02:نقل قول:
اگر میشه توضیحات فنی تری بدین. چون من توی عکس آخریم نور خورشید را نتونستم درست ثبتش کنم. برام مهمه که چطوری میشه نور خورشید را (بدون استفاده از فیلتر) طبیعی ثبتش کرد
سلامنقل قول:
مشکل عکس به نظرم اینه که زیادی همه چی فلو شده و این باعث میشه هنگام نگاه کردن به اون چشم اذیت بشه.
(مثل اینکه مسائل سیاسی روی گل های بابونه هم اثر گذاشته! :n02:)
همانطور که دوستان گفتن کادر ناقص هست. ولی نظر شخصیم اینه که باید خیلی بیشتر فاصله میگرفتید تا علاوه بر پنجره بخش بیشتری از دیوار در عکس مشخص میشد اینجوری اون تضادی که وجود داره خودشو بهتر نمایش میداد. (هرچند که کار بیشتری از دستتون بر نمی اومد.)نقل قول:
ایرادات فنی رو که دوستان متذکر شدن.نقل قول:
کادر بندی عکستون به نظرم خیلی بد نیست. مشکل عکس بی رنگ و روح بودن اونه. بهتره وقتی عکستون رنگ و لعابی نداره خیلی راحت اون رو تک رنگ کنید تا بیننده جذب سوژه و نور و سایه اون بشه و حواسش پرت رنگ های مات و کدر نشه.
مثلا:
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
من اماتورم . فنیم کجا بود:n02:نقل قول:
D: اخه شما مستقیم داری از خورشید عکس پرسنلی میگیری D:
باید خیلی جلوش شلوغ پلوغ باشه فقط انوارش از لابلای شاخ و برگ پیداشه نه کل وجودش
ببخشید ولی به نظرم عکس خودشون خوشگل تر بود. این عکس منو یاد قلعه اژدها می ندازه که دختری توی اون زندانیه و منتظر شاهزادش نشسته:n02:نقل قول:
ادیت من:
الان اون اژدها از بین رفته و صفا و صمیمیت به این شهر بازگشته::n02:
اون اف نامبر و ایاساو و اینا رو بیا ببینیم و ببینیم ماجرا چیه.... البته گرفتن عکس پرسنلی از خورشید با دوربین موبایل و یا دوربین معمولی تقریبا مگر در غروب و اینا کار راحتی نیست! :|نقل قول:
من اماتورم . فنیم کجا بود:n02:
ولی میشه با پایین بردن EV تا حدودی، باعث این کار شد.... البته به صورت تک شات که خیلی سخته
ظاهرا جا برا عقب رفتن نداشتن!!! توی یه همچین شرایطی، یه فیشای یا یه 11 میلیمتری میتونه مشکل گشا باشه!!نقل قول:
همانطور که دوستان گفتن کادر ناقص هست. ولی نظر شخصیم اینه که باید خیلی بیشتر فاصله میگرفتید تا علاوه بر پنجره بخش بیشتری از دیوار در عکس مشخص میشد اینجوری اون تضادی که وجود داره خودشو بهتر نمایش میداد. (هرچند که کار بیشتری از دستتون بر نمی اومد.)
موچکریم! از ادیت های دوستان... من سلیقهی گرافیکی متاسفانه ندارم و عکسام رو نمیتونم درست بکنم :(
:n02:نقل قول:
f/3.5
1/125
ISO80
بدون فلش
SONY H20
آقا میلاد (درست گفتم ؟) این پل کجا واقع شده؟ به نظر میاد پل راه آهنه نه؟نقل قول:
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]نقل قول:
بله پل راه اهنه
پل قطور [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] است که در مسیر [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ایران و ترکیه در نزدیکی [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ساخته شدهاست. ساخت این پل در سال ۱۳۴۹ (۱۹۷۰ میلادی) به پایان رسید. این پل از نوع زیر قوسی است و تا مدتها بزرگترین دهانه قوسی را در بین پلهای ایران داشت. همچنین این پل در زمان [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] مورد اصابت راکتهای [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] قرار گرفت.اما خوشبختانه راکتهای عراقی با خود پل اصابت نکردند و به اطراف پل برخورد کردند. گفته شده که مهندس سازنده این پل یک زن [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] است. این پل در ۲۵ کیلومتری جنوب غربی شهر [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] و در ناحیه ٔ سرحدی کردنشین [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] توابع [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] در استان [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] میباشد.
به نظرمن توی این عکس تکلیف رد پا مشخص نیست. مفهوم عکس چیه الان؟ رد پا توی این عکس چون توی زاویه خوبی قرار نگرفته مفهوم نداره. ضمن اینکه یکی از رد پاها مخالف بقیه هستش . من فقط موندم مگه شما ضربدری راه میرین؟:n02:نقل قول:
یه چیز دیگه معمولا از کویر به حالت افقی عکس میگیرن نه عمودی . این عکس می تونست خیلی زیبا بشه.
مثلا شما حدود 100 متر راه میرفتین و ردپاتون رو بصورت افقی عکس می گرفتین.
البته همین عکس هم خوشکله، ولی یه نکتهای که هست اینه که بهتره عکسها رو همقد خودشون باشیم.... یعنی وقتی از یه حیوون یا یا سنگی چیزی عکس میگیریم، بهتره که دوربین رو زمین یا نزدیک به زمین قرار بگیره جوری که افقی از عکس بگیریم نه از بالا...نقل قول:
یه چیز دیگه معمولا از کویر به حالت افقی عکس میگیرن نه عمودی . این عکس می تونست خیلی زیبا بشه.
ادیت شده .
---------------------------------------------------------------------------------------
بدون ادیت .
تکلیف رد پا که مشخصه. از اون پایین شروع شده رفته و اون بالا دور زده برگشته! :n02:نقل قول:
مفهوم عکس اینه که کویر بی پایانه و باید آخرش برگردی. (چون گفتین مفهوم نداره همین الان از خودم درآوردم)
رد پاها همشون درستن. کسی ضربدری نرفته. [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
اگه هدف نشون دادن وسعت کویر بود حرف شما درست. ولی اینجا هدف نشون دادن اون موج های تشکیل شده روی شن ها و جای پاها بوده. پس اگه افقی عکس گرفته میشد دیکه این موارد بخوبی دیده نمیشد. هرچند که قبول دارم کادر بندی خوب نبوده ولی بنظرم زاویه خوبه.
ممنون شما لطف دارید.نقل قول:
این هم نکته بجایی هست. زاویه در عکاسی خیلی روی حس و حال عکس تاثیر میزاره. در اکثر موارد حرف شما درسته، ولی بازم بستگی داره هدف عکاس چی باشه.
لطفا همیشه سعی کنید با حیوانات مهربان باشید
سلام دوست عزیزنقل قول:
اگر اجازه بدهید من چند نکته را در مورد این دو عکس که به نظرم میرسد خدمتتان عرض کنم:
در این دو عکس کادربندی و زاویه نگاه دوربین را درست انتخاب نکردهاید و مشخص نیست نکته مورد نظر شما در این دو تصویر چیست اگر موضوع مورد نظر شما کفشدوزک است متاسفانه در هر دو تصویر نه زاویه دید دوربین مناسب است(ما در هر دو مورد پاهای کفشدوزک را میبینیم) و نه کفشدوزک قسمت قابل توجهی از قاب را پر میکند.لذا به نظر من بهتر بود اولا بیشتر زوم میکردید (یا جلوتر میرفتید یا کفشدوزک را به جای بهتر منتقل میکردید:n09:) و بعد هم طوری عکس میگرفتید که بالهای قرمز خوشرنگ آن به سمت دوربین باشد. رنگ قرمز بالهای این حشره میتواند کنتراست بسیار خوبی با برگهای سبز درخت داشته باشد که با کمی اصلاح رنگ و تصویر تصویر چشمنوازی ایجاد میکند. دو نمونه برای مثال (البته عکسها مال خودم نیست):
ارادتمند:n16:
این چه جور عکسیه؟:n24: از روی پوستر عکس گرفتین؟نقل قول:
سلام ممنون بابت توجهتون به عکس من:n01:نقل قول:
اتفاقاً هدفم این بود که کفشدوزک را از زیر عکس بگیرم. یه چیزی متفاوت می خواستم بسازم. خیلی خوشم اومد وقتی دیدم کفشدوزک ساقه را بقل می کنه:n12: یه جوری دلم براش سوخت. منم سریع دست به کار شدم و چیک چیک عکس گرفتم
ولی طبق معمول دستم لرزیده و با اون کیفیتی که می خواستم در نیومد. در مورد کادر بندی هم باید بگم عکس را بد کراپ کردم:n02: عکس اصلی کادرش درسته.
به این سبک به اصطلاح فوتو آرت - creativ art یا عکاسی خلاق نامیده میشه مثل عکس زیرنقل قول:
اثر vincent-dixon عکاس معروف این سبک که بزودی عکساش رو در تاپیک اساتید عکاسی قرار میدم
یادمون نره عکاسی فقط عکاس های جدی نیست و گستره زیادی داره :n01:
عکس هم کلا کار خودمه و کپی خاصی نشده از پوستری
بنظرم مشکل حالت گربه است که با مفهوم ارتباطی نداره. در نمونه ای که گذاشتید حالت گربه کاملا با شخصیتی که طراحی شده هم خوانی داره و همین امر باعث جذاب شدن عکس میشه.نقل قول:
در کل شیوه جالبی هست.
اون پیام جدا از عکس از طرف خودم گفتمنقل قول:
مرسی از راهنماییت :n02:
نظر لطفت :11:
سلامنقل قول:
منظورتون همچین عکسیه ؟(این عکسو من نگرفتم !)
به نظر من که عکس دوستمون خیلی خوبه !(البته نه این که کاملا بی عیب و نقص باشه)
درمورد قسمت بولد شده
قرار نیست که همیشه همه برای عکس برداری دقیقا از مدل عکس های موفق و از شیوه های رایج استفاده کنن پس تکلیف خلاقیت چی میشه ؟
اون عکس ها یه چیز دیگن و این مدل عکس هم یه چیز دیگس برا خودش
من خیلی از این مدل عکس ها خوشم میاد،عکس هایی که کل کادرشونو یک بافت منظم و یکدست با یک رنگ تشکیل میده،این عکس هم با این بافت زیبای شنی و مواجش منو جذب کرد
به نظر من(تاکید میکنم همه اینا نظر شخصی منه !) اگه زاویه با سطح زمین به نود درجه نزدیک تر بود یا کاملا عمود بود بهتر میشد(البته شاید هم امکانش نبوده)
با این قسمت موافقم که از رد پاها میشد استفاده بهتری کرد...در راستای رسیدن به کادر بهتر و انتقال بهتر مفهوم،الآن یه کم بلا تکلیفن :n01:
نسبت طول به عرض کادر هم به نظرم بهتر بود با وسواس بیشتر انتخاب می شد
با تشکر :n16:
از عکسی که ursamajor از کویر لوت گرفته خوشم اومد اما بالای کادر از بد جایی کراپ شده یا اگه کراپ نشده کادر بندی بهتری میشد کرد
اینم عکس من:n02:
چطوره؟:n02:
من خیلی خوشم اومد. مخصوصا از قیافه معصوم این دختربچه:n12:نقل قول:
عکس به این خوشگلی حتما توی مسابقه عکاسی کودک مقام می آورد. آخه چرا اینجا گذاشتینش؟:n15:
اینم دو تا عکس بچه از من....
نکتهای که هست اینه که متاسفانه سوتی دادم و عکس اصلی رو اون زمان( 3-4 سال پیش) ادیت کردم و دستم خورده به ذخیره قبل از اینکه کار تکمیل بشه و برخی قسمتهاش درست بلور نشدن و ادیت خراب شده....
متاسفانه قابل بازگشت هم نیست دیگه...
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]افنامبر 2.8 و ایاساو 400 در یک 250 ام ثانیه برداشته شدن...
قبل اینکه با کفش دنبالم کنین میگم اقا جون بنده اماتورم! و عکسم هم با موبایل برداشته شده!! فرق میکنه با عکس خوشکل رفیقمون با کولهباری تجربه! :)
مشکل اصلی عکسهای شما اینه که فاصله را رعایت نکردین. باید دوربین را دورتر می بردین و با فتوشاپ ،کادر مورد پسندتون را کراپ می کردین. ولی شما سعی کردین با موبایل ، کادر بندی هم بکنید.
ما با کفش شما را نمی زنیم. این بچه شما را در آینده خواهد زد که قیافه به این خوشگلی و معصومی را با موبایل بد عکسش کردین:n03:
ضمنا همونطور که خودتون گفتین ادیتش کامل نشده ولی قابل بازگشت هست! هنوز هم کلی جای کار داره
مشکل مهمتر اینکه سر بچه کامل نیست. موهای بچه باید کامل توی کادر باشه.
پس ایرادهای شما:
1- کادر بندی
2- ادیت غلط
3- رعایت نکردن فاصله دوربین با سوژه
اره... من عکسهای موبایلی رو همینجوری فلبداهه میگیرم! و اینجوری نیست که کادر بندی بکنم... این بچه هم شیطون بود و اذیت میکرد و مدام بدو بدو میکرد که 10-12 تا عکس ازش گرفتم که این دوتا خوب در اومدن تقریبا که توشون نصف کلش بر فناست :(...:n02:نقل قول:
مشکل مهمتر اینکه سر بچه کامل نیست. موهای بچه باید کامل توی کادر باشه.
اینطوریی هم بد نمیشهنقل قول:
نقل قول:
قبل اینکه با کفش دنبالم کنین میگم اقا جون بنده اماتورم! و عکسم هم با موبایل برداشته شده!! فرق میکنه با عکس خوشکل رفیقمون با کولهباری تجربه!
نقل قول:
ممنون از لطف و نظرات سازنده دوستان.نقل قول:
کادر عکس رو دست کاری نکردم. متاسفانه بد گرفته شده.
زاویه هم امکانش نبود که عمود تر باشه چون در اون صورت نیاز به وسایل کمکی بود.
مثل اینکه این رد پاها مشق شب ندارن و همه نگران تکالیف اونها هستن. خب مشکلی نیست، این هم تکلیف جدید::n02:
عکس شما مسعود خان هم خیلی خوبه. بخصوص نورش.
خوبه که سوژه های شما کاملا حرف گوش کن هستند و در همون حالتی که می خواید ثابت می ایستند و مثل سوژه های دوستان شر و شیطون نیستند.:n02:
دید خیلی خوبیه.نقل قول:
و فکر کنم یکم ادیت بد نباشه :n01:
یک عکس از منه آماتور :n01: درمقابل عکسهای دوستان حرفی واسه گفتن نداره:n02:
اون تگ ، آدرس پیج اینستاگرام منه خوشحال میشم با دوستان تو اینستاگرام در ارتباط باشم:n16:
اگه ادیتی لازم بود خودم انجامش میدادم.اینطوری همه رنگ های طبیعی عکس مخدوش شدهنقل قول:
به نظرم رسید عکستون یکم یکدست شده برای همین اشباه رنگ و کنتراست رو کمی افزایش دادم. از اون طرف هم رنگ آبی را بیشتر کردم تا عکس سردتر بشه تا اون هیزم هایی که برای آتیش آماده شده بیشتر نمود داشته باشه.نقل قول:
در هر حال ببخشید که عکستون رو خراب کردم.